Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Nemanja Matić (2009-2011, 2014-2017, 154 nastupa)

Istaknuti odgovori

8528643615492dc9527ca3505214244_orig.jpg

Proglašen za najboljeg fudbalera Srbije u 2014. godini. Dobio je i dva dana odmora od Murinja kako bi preuzeo nagradu.

Svestan sam da će sada deca u Srbiji da me gledaju kao idola i moram svojim ponašanjem, kako na terenu tako i van njega, da pokažem kako treba da izgleda jedan reprezentativac Srbije. Mnogo truda i rada sam uložio da bih stigao do ovoga. Bez svih ljudi iz reprezentacije i kluba ništa od ovoga ne bih postigao.

Murinjo mi je rekao da je to super i da treba da se pojavim na dodeli. Sledeću utakmicu moraću još bolje da odigram i da mu zahvalim na taj način.

• Odgovori 1,6 hilj.
  • Pregledi 108,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Poslusao sam jucer u autu.  Meni zanimljiv dio kad kao igrac prica koliko je talijanski fudbal spor, dosadan i sterilan.  O Hazardu i Celziju potvrdio je sve ono sto sam mislio. Mićko je bio

• Pamti Yaya ko ga je zlostavljao onomad    

• Matic je bio tito kad se vratio. Nije dugo trajao al to neko vrijeme je bio jedan od najboljih na svojoj poziciji

Koliku važnost za Vas ima ova nagrada?

– Nagrada namenjena najboljem srpskom fudbaleru godine za mene ima zaista veliku važnost. Ceo život radim i treniram za ovako nešto. Verovatno još nisam ni svestan ovog priznanja. Kako vreme bude proticalo ću postati svesniji, svaki put kada pogledam u nagradu. Biti proglašen za najboljeg igrača Srbije je velika čast, ali i obaveza kako na terenu tako i van njega. Inače, reprezentativac Srbije uvek mora da pazi na ponašanje ne samo na stadionu, nego uopšte. Svestan sam da ima dece koja igraju fudbal i koja u meni vide idola i ja njima treba da budem pravi primer kako fudbalski, tako i ljudski.

Da li ostaje žal što niste duže ostali u domaćem fudbalu?

– Ja bih svakako voleo da je stanje kod nas bolje, da su klubovi stabilni i da ne moramo da idemo u inostranstvo. Život je takav kakav je i mi moramo to da prihvatimo. Svakako da sam kao klinac maštao da obučem dres Crvene zvezde, ali to mi se nije ostvarilo. Život me je odveo na neki drugi put, a ja sam zadovoljan dokle sam stigao.

Kako ste proslavili ovu nagradu?

– U rodnom Vrelu sa rodbinom i starim prijateljima. Uz dobru domaću hranu i muziku, ipak trudio sam se da sve bude umereno, da se ne preteruje.

Kako ćete provesti predstojeće praznike?

– Najverovatnije u karantinu, jer imam utakmicu. Inače, slobodno vreme, kojeg malo imam koristim da provedem sa svojom porodicom, suprugom Aleksandrom i decom Filipom i Teom.

Ne mogu Mikel i Willian napravit gresaka, kol'ko Matic moze da ih ispravi.

MOTM
Pass Accuracy   88%
Aerials Won        100%
Touches          79
Dribbles Won            3
Tackles                     9
Blocked Shots   2
Clearances       5

Protiv Stoke-a bez Matića prošle sezone:

Jedna utakmica, tri primljena pogotka. :-q

Protiv Stoke-a, otkako je došao Matić:

Tri utakmice, nijedan primljeni gol. m/

Izdominirao.

Proglasen igracem utakmice, bravo Mataro ) 

D-O-M-I-N-A-T-O-R

znači majstor uzima duele ko od šale, em na zemlji em zračne da ne spominjem uopće, trči ko nenormalan, pokriva nevjerojatan prostor ispred obrane, sve zatvara i svaku loptu nosi ako postoji i najmanja mogućnost za to..

on je i treći stoper i treći bek i zadnji vezni, takozvani buldožer ove ekipe..on je najbolji DMF premiershipa, dame i gospodo

NEMANJAAAAAAAA MATIIIIIIĆ

srb-bor-gazenje.jpg

Igracina je, nema se tu sta filozofirat. Pravi moderni veznjak, brz, jak, zna igrati lopte, trci, pokriva, pomaze odbrani i napadu, ma svaki bi ga trener pozelio. A Jose ga je isklesao i majstorski spremio za ovu sezonu i Premiership. Samo da nam ostane zdrav.

Kakva grtalica !

I klizeći izgleda elegantno kad ga znaš izvesti. Kakav igrač!

Hirurski precizno 

https://www.youtube.com/watch?v=Q4RkQh1Q1uc

Po meni Imubla je za njega vrhunska zamjena, isti, ali potpuno isti tip igrača, iste kretnje sve isto, samo što je naravno Nemanja iskusniji i najbolji na svijetu, ali Imbula je na tom putu da bude jedan od najboljih i bio bi sjajna zamjena Nemanji kada je ovaj ozljeđen ili suspenzija

Po meni Imubla je za njega vrhunska zamjena, isti, ali potpuno isti tip igrača, iste kretnje sve isto, samo što je naravno Nemanja iskusniji i najbolji na svijetu, ali Imbula je na tom putu da bude jedan od najboljih i bio bi sjajna zamjena Nemanji kada je ovaj ozljeđen ili suspenzija

Jel to onaj iz Marseja.Ako jeste,taj je strasan igrac.

Dobar je ali nek on prvo zasluži poziv od repke, pa onda dalje da pričamo...

Haha bolji su nama ovi sto ne igraju za repku kao sto je Matic npr. bio

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.