Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Nemanja Matić (2009-2011, 2014-2017, 154 nastupa)

Istaknuti odgovori

Kad oduzme protivniku loptu na 30-35 metara od našeg gola, nek je proslijeđuje na bok i odmah širi igru, ukoliko se ispred njega "zid". Protiv Schalkea je par puta lijepo oduzeo loptu, al krenuo driblat kroz 2-3 igrača bez ikakve potrebe, izgubio loptu i evo problema jer iza njega nitko osim obrane nema. Malo više discipline uvest u igru, obavezno.

• Odgovori 1,6 hilj.
  • Pregledi 108,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Poslusao sam jucer u autu.  Meni zanimljiv dio kad kao igrac prica koliko je talijanski fudbal spor, dosadan i sterilan.  O Hazardu i Celziju potvrdio je sve ono sto sam mislio. Mićko je bio

• Pamti Yaya ko ga je zlostavljao onomad    

• Matic je bio tito kad se vratio. Nije dugo trajao al to neko vrijeme je bio jedan od najboljih na svojoj poziciji

Draxler ga valjao ko na terminu par puta, ovaj se zaleti prema njemu a Draxler samo prebaci loptu, okrene teziste i pretrci ga. Smijesno mi bilo kako ga uvijek na istu foru uzima citavu tekmu.
Ma bravo Matke, ubjedljivo nas najbolji igrac danas. Mnogo mi je drag. Veoma borben danas. Ovakve partije ocekujemo od tebe stalno.

Fantasticno odigrao danas.Haman uvijek najbolje odigra protiv Citija.Misli Matic u sebi: 'ta ce toure onaj,sad cu da vam pokazem ko je otac! :D

- Mislim da je Matić bio sjajan. Geri Kejhil i ja smo pričali o njemu, kako je dobar ispred nas, kako prekida napade protivnika – rekao je Teri koji je u utorak odigrao 100. meč u Ligi šampiona.

- Matić je veoma brz, ima odličan dribling. Vratio se iz Benfike kao kompletan igrač. Oduševljeni smo što je postigao pogodak – istakao je Teri

Tako je Uroš Matić, prvotimac NAC Brede, kolegi Jovanu Bradi Jovanoviću u listu Sportotkrio da je pre meča u Lisabonu njegov brat Nemanja posetio frizera Dragana, Beograđanina na privremenom radu u portugalskoj prestonici, i obećao mu da će postići gol i posvetiti ga njemu. Tako je i učinio...
"Dragan nije samo prijatelj, već i kum, pošto sam mu krstio kćerkicu. Sve je počelo dok sam igrao u Benfiki. Otišao sam kod njega da se ošišam pred derbi s Portom, a kada me je pitao kakvu ću frizuru, moj odgovor je bio: 'Ma kako god hoćeš'. Sutradan sam dao gol Portu. Eto, i sad sam svratio kod njega, podsetio me na to, a kada me je opet pitao za frizuru, ja mu kažem: 'Kume, hajmo onako isto, pa da se sve ponovi'. I ponovilo se. Zato sam se i radovao pokušavajući da rukama imitiram njegove poteze makazama", kaže Matić za MOZZART Sport.

nastavak na... http://www.mozzartsport.com/vesti/monster-matic-za-mozzart-sport-kume-hajmo-onako-isto-pa-da-se-sve-ponovi/86020

Ponovo dobar.Njegova fizicka prisutnost i workrate daju taj balans koji je potreban svakoj ekipi.Danas je to ekipi Arsenala bio jedan Flamini.Dovoljno sam rekao.

Igračina, strašno važna slagalica u Mourinhovoj taktici, čovjek koji je vjerovatno prvo ime na team-sheetu. Odigrao je sve minute u Premiershipu dosad i samo želim da ostane zdrav i spreman dalje, jer je nezamjenjiv trenutno. Tako mi je drago da nije zamjerio klubu i da se draga srca vratio kući, u svoj CFC. 

Matic je posjetio izlozbu   trofeja fudbalske skole "OBrenovac 1905"

- Za mene ovo je čast, ogromna privilegija – počeo je Matić.- Čika Arsa je neko ko je najzaslužniji za sve ono što sam postigao u fudbalu. Svi ovi trofeji jasno govore o značaju škole fudbala „Obrenovac 1905“ u našem fudbalu, i ponavljam, drago mi je da sam ovde. Čika Arso, hvala za sve.

image.jpg?imageId=20384&thumb=1

Na izložbi pored tofeja koja je Arsina škola osvojila, bili su prisutni i dresovi igrača koji su ponikli u malom-velikom klubu na obali Kolubare. 

I kao po tradiciji, u ovakvim prilikama, nisu izostali ni redovi za autograme. Nemanja Matić je i taj posao valjano odradio. Veliki asovi, drugačije i ne mogu!image.jpg?imageId=20385&thumb=1

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.