17. septembar 2014.12 god. comment_188012 Kad oduzme protivniku loptu na 30-35 metara od našeg gola, nek je proslijeđuje na bok i odmah širi igru, ukoliko se ispred njega "zid". Protiv Schalkea je par puta lijepo oduzeo loptu, al krenuo driblat kroz 2-3 igrača bez ikakve potrebe, izgubio loptu i evo problema jer iza njega nitko osim obrane nema. Malo više discipline uvest u igru, obavezno. Prijavi
17. septembar 2014.12 god. comment_188016 Draxler ga valjao ko na terminu par puta, ovaj se zaleti prema njemu a Draxler samo prebaci loptu, okrene teziste i pretrci ga. Smijesno mi bilo kako ga uvijek na istu foru uzima citavu tekmu. Prijavi
21. septembar 2014.12 god. comment_188425 Ma bravo Matke, ubjedljivo nas najbolji igrac danas. Mnogo mi je drag. Veoma borben danas. Ovakve partije ocekujemo od tebe stalno. Prijavi
21. septembar 2014.12 god. comment_188457 Danas ga niko nije mogao proći, istina nisam gledao puno prvog poluvremena ali što sam gledao u drugom, savršen. Prijavi
22. septembar 2014.12 god. comment_188537 Fantasticno odigrao danas.Haman uvijek najbolje odigra protiv Citija.Misli Matic u sebi: 'ta ce toure onaj,sad cu da vam pokazem ko je otac! :D Prijavi
22. septembar 2014.12 god. comment_188593 http://www.mozzartsport.com/vesti/nemanja-matic-greska-vredna-25-miliona-evra/85279 Tekst o Maticu i njegovim igrama. Prijavi
27. septembar 2014.12 god. comment_188906 Ee danas je bio odlican! 115 dodira s loptom 95% uspesnost dodavanja Prijavi
28. septembar 2014.12 god. comment_188978 Hljeb te jebo ovaj čovjek kad te zagradi nema nikakve jebene šanse da uradiš išta, evo i danas dođe lik zagradi te uzme ti loptu ko djetetu, nemam riječi opet jako dobra partija mada nije imao puno posla Ville nije prešla našu polovinu tri puta kako treba Prijavi
30. septembar 2014.12 god. comment_189201 Veceras po meni najbolji, on i Cesc su funkcionosali perfektno. Prijavi
1. oktobar 2014.12 god. comment_189212 najviše je pohvalio matića matić- čudovište http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=09DPYz0lEg8 Prijavi
1. oktobar 2014.12 god. comment_189256 - Mislim da je Matić bio sjajan. Geri Kejhil i ja smo pričali o njemu, kako je dobar ispred nas, kako prekida napade protivnika – rekao je Teri koji je u utorak odigrao 100. meč u Ligi šampiona. - Matić je veoma brz, ima odličan dribling. Vratio se iz Benfike kao kompletan igrač. Oduševljeni smo što je postigao pogodak – istakao je Teri Prijavi
3. oktobar 2014.12 god. comment_189362 Tako je Uroš Matić, prvotimac NAC Brede, kolegi Jovanu Bradi Jovanoviću u listu Sportotkrio da je pre meča u Lisabonu njegov brat Nemanja posetio frizera Dragana, Beograđanina na privremenom radu u portugalskoj prestonici, i obećao mu da će postići gol i posvetiti ga njemu. Tako je i učinio..."Dragan nije samo prijatelj, već i kum, pošto sam mu krstio kćerkicu. Sve je počelo dok sam igrao u Benfiki. Otišao sam kod njega da se ošišam pred derbi s Portom, a kada me je pitao kakvu ću frizuru, moj odgovor je bio: 'Ma kako god hoćeš'. Sutradan sam dao gol Portu. Eto, i sad sam svratio kod njega, podsetio me na to, a kada me je opet pitao za frizuru, ja mu kažem: 'Kume, hajmo onako isto, pa da se sve ponovi'. I ponovilo se. Zato sam se i radovao pokušavajući da rukama imitiram njegove poteze makazama", kaže Matić za MOZZART Sport. nastavak na... http://www.mozzartsport.com/vesti/monster-matic-za-mozzart-sport-kume-hajmo-onako-isto-pa-da-se-sve-ponovi/86020 Prijavi
5. oktobar 2014.12 god. comment_189474 Rekao sam Ja on ce biti najbolji dmf ove seyone u svetu. Napokon je usao u formu koja ga je krasila u prosloj sez. Prijavi
5. oktobar 2014.12 god. comment_189545 Ponovo dobar.Njegova fizicka prisutnost i workrate daju taj balans koji je potreban svakoj ekipi.Danas je to ekipi Arsenala bio jedan Flamini.Dovoljno sam rekao. Prijavi
5. oktobar 2014.12 god. comment_189552 Igračina, strašno važna slagalica u Mourinhovoj taktici, čovjek koji je vjerovatno prvo ime na team-sheetu. Odigrao je sve minute u Premiershipu dosad i samo želim da ostane zdrav i spreman dalje, jer je nezamjenjiv trenutno. Tako mi je drago da nije zamjerio klubu i da se draga srca vratio kući, u svoj CFC. Prijavi
6. oktobar 2014.12 god. comment_189634 http://www1.skysports.com/football/news/11662/9505824/premier-league-nemanja-matic-is-jose-mourinhos-monster-in-midfield-and-could-be-crucial-in-the-title-race Prijavi
8. oktobar 2014.11 god. comment_189727 Matic je posjetio izlozbu trofeja fudbalske skole "OBrenovac 1905" - Za mene ovo je čast, ogromna privilegija – počeo je Matić.- Čika Arsa je neko ko je najzaslužniji za sve ono što sam postigao u fudbalu. Svi ovi trofeji jasno govore o značaju škole fudbala „Obrenovac 1905“ u našem fudbalu, i ponavljam, drago mi je da sam ovde. Čika Arso, hvala za sve. Na izložbi pored tofeja koja je Arsina škola osvojila, bili su prisutni i dresovi igrača koji su ponikli u malom-velikom klubu na obali Kolubare. I kao po tradiciji, u ovakvim prilikama, nisu izostali ni redovi za autograme. Nemanja Matić je i taj posao valjano odradio. Veliki asovi, drugačije i ne mogu! Prijavi
8. oktobar 2014.11 god. comment_189728 imam neki osećaj da ga pozoves krompir da vadite da bi se odazvao pozivu Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.