Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Pitanja, prijedlozi, kritike, kartoni i žalbe

Istaknuti odgovori

• 2 sedmice kasnije...
  • Odgovori 3,4 hilj.
  • Pregledi 117,2 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Pohvalio sam članove foruma adminu pre neki dan, svaka čast svim momcima, novim i starim člavima. toliko ste uljudni i mirni da moderatori nemaju nikakvog posla, osim kada nekad zaborave da otvore tem

• Kakvi savjeti.

• Ljudi stvarno ne znam šta vam je, apsolutno nisam alergičan na psovke i slično, ali toliko lomača, psovki, kletvi nakon jebenog četvrtog kola i boda u gostima protiv Brentforda koji nam nikad nije odg

Objavljene slike

Moze li se kako maknuti ovo Novak? Jer ja Djokovica ocima ne mogu videti.

E brate ne mogu ti maknuti, jebiga onda bi svima morao micati.. Tako sam odredio još dok sam napravio forum, jbg kad budeš imao 1000 postova, staviću ti nešto drugo, ako ne budeš opsovao nijednom do tad, imaćeš izbor između dva naziva.

Vidiš ovog relu, on je napisao 2000 postova,nikad nije opsovao, i mogao je birati između svog imena i prezimena, lik se zove Admir ali jbg ja pogrešio slovo i eto sad ostalo tako

To će stajati do 8. aprila, onda ćemo prekinuti sponzorstvo jer imamo dovoljno para da se obezbjedimo za hosting narednih 6 mjeseci.

Ako ne trolas,ja ne znam sto bi bilo sta sklanjao,pogotovo od reklama ako oni i dalje hoce da se reklamiraju... uzmite pare vi koji odrzavate ovaj forum kada vec mozete,a da li ce ti stojati Novak,Jelena Karleusa,Elektronska cigareta ili Jonizator za vazduh bole te patka,bitno je da oni uplate 20,30,50e koliko vec...Uzmite te pare za sebe,,napravite zastavu "Chelsea Balkan" da imamo kada budemo isli organizovano na utakmicu xD ,platite skup od toga ili sebi rucak neki,ne ukidajte reklame nikako,neka vam budu prihod,a sta ce te sa njima,iskljucivo je vasa stvar i ako ovo moze da vam donese bilo kakav profit,uzmite ga ;)

PRIGOVOR S ADMINSKIM DJELOVANJEM: Offtopičarenje o Mandžukiću na temi o Romeluu Lukakuu nema smisla. Pobrisao sam tu raspravu kojoj nije tu mjesto, a i uvijek izazove iste reakcije.

PRIGOVOR S ADMINISKIM DJELOVANJEM 2: Tema o Lallani pobrisana zbog nedovoljno vjerodostojnih izvora.

PRIGOVOR S ADMINSKIM DJELOVANJEM: Offtopičarenje o Mandžukiću na temi o Romeluu Lukakuu nema smisla. Pobrisao sam tu raspravu kojoj nije tu mjesto, a i uvijek izazove iste reakcije.

PRIGOVOR S ADMINISKIM DJELOVANJEM 2: Tema o Lallani pobrisana zbog nedovoljno vjerodostojnih izvora.

A GDJE NAM JE SLOBODA GOVORA ?

PRAVDA ZA LALANU 

LAŽEŠ!

Toliko vremena provodiš na forumu, čudi me da još nisi kako stvari tu funkcioniraju.
Diktatura, znači nema tu mjesta za slobodu govora, pisanja i slične gluposti.

Toliko vremena provodiš na forumu, čudi me da još nisi kako stvari tu funkcioniraju.
Diktatura, znači nema tu mjesta za slobodu govora, pisanja i slične gluposti.

onda sam ja izuzetak, ja pišem šta oću, samo na stranici mi je pokoji komentar obrisan al nmvz

onda sam ja izuzetak, ja pišem šta oću, samo na stranici mi je pokoji komentar obrisan al nmvz

Sloboda govora ovde dolazi sa stazom, a tebi istog fali iha ha ha...

Sloboda govora ovde dolazi sa stazom, a tebi istog fali iha ha ha...

Et vidim ti koji si ovde od početka i sve ozbiljno a ja koji sam pao s nebesa dođem ovde i prdim svašta nešt i opet ni warn ne dobiem

E moj Masko da ti znaš zbog čega je mene relo bio banovao odma bi promijenio plocu :D Necu taj ban nikad fireru oprostit i samo cekam taj dan kad cemo biti u suprotnim pozicijama t.j. kad cu ja njega banovat :D 

E moj Masko da ti znaš zbog čega je mene relo bio banovao odma bi promijenio plocu :D Necu taj ban nikad fireru oprostit i samo cekam taj dan kad cemo biti u suprotnim pozicijama t.j. kad cu ja njega banovat :D

znaš ti koliko mene zaboli kurac za taj razlog što te je reLeto banovo

Et vidim ti koji si ovde od početka i sve ozbiljno a ja koji sam pao s nebesa dođem ovde i prdim svašta nešt i opet ni warn ne dobiem

Zato što si ti svojevrsna dvorska luda koju nitko ne shvaća nimalo ozbiljno jer ne izražavaš mišljenje o ikakvim važnim temama.
Vjerojatno zato što ga ni nemaš, a to i ne bi trebalo bit nešto čime se hvali okolo.

Zato što si ti svojevrsna dvorska luda koju nitko ne shvaća nimalo ozbiljno jer ne izražavaš mišljenje o ikakvim važnim temama.
Vjerojatno zato što ga ni nemaš, a to i ne bi trebalo bit nešto čime se hvali okolo.

Ja naravno da imam svoje mišljenje i mislim ozbiljno, ali ne znam se izrazit ozbiljno to je moj najveći problem. Dvorska luda nisam ali da sam oživio forum svojim dolaskom, to svakako mislim da sam uradio. I da, meni je ovde bitno da ja posle 5 sati šutanja lopte mogu uć u kuću i fino ze zezat oko ne bitnih stvari na ovom forumu i da kad uđem na ovaj forum zaboravim na sve moje privatne probleme. Ja se na forumu potpuno prirodno ponašam i zaboli me za sva vaša nebitna mašljenja. A ti koji si toliko "ozbiljan" vjerovatno nisi, naravno da se i ti znaš našalit, trollat, kao što i naravno neko tebe zeza, trolla itd. Hajd molim te nemoj me jebat kad ne znaš.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.