Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Pitanja, prijedlozi, kritike, kartoni i žalbe

Istaknuti odgovori

• Odgovori 3,4 hilj.
  • Pregledi 117,2 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Pohvalio sam članove foruma adminu pre neki dan, svaka čast svim momcima, novim i starim člavima. toliko ste uljudni i mirni da moderatori nemaju nikakvog posla, osim kada nekad zaborave da otvore tem

• Kakvi savjeti.

• Ljudi stvarno ne znam šta vam je, apsolutno nisam alergičan na psovke i slično, ali toliko lomača, psovki, kletvi nakon jebenog četvrtog kola i boda u gostima protiv Brentforda koji nam nikad nije odg

Objavljene slike

pa ljeto je čiba, nismo svi često tu, evo npr. ja ulazim dva tri puta u toku dana jer sam stalno napolju, dok sam na zimu bio na forumu non-stop jer je bilo loše vrijeme i nisam imo šta radit.

ps. ja i nemam šta korisno napisat tkd :D

Istina, slažem se sa chibom. 
Recimo MASKO, ja ne znam jel ona napisa 5 pametnih postova. hahah 
Momak je doša tu zbog zajebancije, i ja to razumim, ajd dobro i nama je odlično doša da ga zajebajemo zbog šećera. :D 

Ali što jest jest na forumu se sve manje ozbiljno piše, sve je prešlo nekako na previše zajebancije i trollanja. 

Prije je to bilo puno bolje, bilo je više dobrih rasprava, više dobrih postova. Sve se to nekako razridilo sad.

reLo i ja smo danas imali sastanak u Ministarstvu sigurnosti BiH u Sarajevu. Na sastanku je bila i predstavnica Bilderberške skupine Kolinda Grabar-Kitarović koju smo seksualno zadovoljili, a onda od nje dobili zaduženja da pooštrimo disciplinu na forumu.

To znači manje trolla - više konstruktivne rasprave. U suprotnom radit će šipka, gasne komore i sve ostale kažnjeničke metode.

Naravno šalim se, nismo bili u Ministarstvu niti smo odvalili ovu plavokosu hrvatsku MILF-ericu.

Čak šta više, danas iz kuće nisam mak'o, učio.

Nego šalu na stranu, bit ćemo sada malo strožiji. Vrijeme je da se vratimo na stare staze slave (mislim na forum) ;)

Evo šta me nervira, čim se počne voditi neka diskusija, tema se odmah zaključava. Ko to radi? Naprimer, tema Neymar, niko nikom ništa nije opsovao, vodi se rasprava obična, niko ne spamuje i odjednom neko dođe i zaključa temu. Koji kurac? Ne treba se zaključavati nijedna tema u tom podforumu 'transferi i glasine' osim ono Ljetni rok 2012, zimski 2013, to kad prođe zaključaj i to je to. Evo sad vidim da je tako i urađeno, al sve su teme za igrače otključane osim one za Neymara. Otključaj jebenu temu da se može diskutovati o njemu, ne znam šta je problem.

Drugo, što je već spominjano 15 puta. Kada neko stavi 5 slika u post, i onda dođe lik i citira taj čitav post sa svim slikama, iako stavlja post odmah posle njega? wtf ! Ili tekst isto, npr Chester napiše dugačag post na temu, sve tekst, i onda dođe npr Kalouda i citira ga i odgovara mu sa dve ili tri reči. Nebitno da li je post odmah ispod ili imaju dva tri posta između, nemojte citirati baš velike postove, napišite @Kalouda i odgovorite mu.. Preglednije je.

Pa ni Goetze, ni Rakitić, Lulić (?!), Lewandowski i ostali se ne povezuju sa nama, pa su im otključane teme. Ne kontam, šta fali da i Neymarova bude otključana, ne spama se uopšte, piše se o njemu i o njegovim igračkim kvalitetima...

Hajde gospodo sve teme lockajte posto 95% igraca se ne povezuje sa nama.

I kad se bude povezivali, mi cemo pisati pola dana na SB dok neko ne otkljuca.

Inace, kako na talkchelseau raspravljaju o igracima. Kad neko zabije lijep gol, ucini glupost itd. Raspravlja se. Ne locka se.

Najbolje je onda ostavit temu ljetni prijelazni rok a ostalo pobrisat pa kad se budemo povezivali tu se raspravljamo dok ne krene diskusija o drugom.

Slažem se sa Relom da ovaj sajt treba biti unikatan i da ne kopiramo ikoga.

Uostalom ne treba dvojiti Firerove odluke, on zna šta je najbolje. Sa njim ćemo pokoriti svijet.

Inače javna je tajna da ivanović nije dobio ban zbog "četnikovanja", dobio ga je jer je krenuo u ofenzivu na Relinu malu. Čuo sam da se dao u facebook akciju iz Crne Gore. Pozvao je da doje na ljeto kod njega na more.

Šta milsite kako je naš Firer reagovaro nego firerivski. Uslijedio je ban i Ivanović je zauvijek bivši.

Nemate pojam kakvom se ja riziku izlažem što ovo pišem.

E moj Relo Ozna sve dozna,

Evo nešto posmatram, u većini slučajeva kada uđem na forum tu je gotovo jednak broj članova foruma i gostiju ili nekad je više članova nekad gostiju to je ne bitno. Ali mene zanima šta to sprečava te "goste" da postanu članovi, možda nedostatak inspiracije,znanja,volje ko zna. Zar nikada ne osjete potrebu da se uključe u neku raspravu ili prokomentarišu nešto :D

Takođe mi je bezveze kada se neki novi član predstavi i mi mu normalno ko ludi poželimo dobrodošlicu na forum i on nakon toga ne napiše ni jedan post na forumu :-/

Možda uz ime foruma treba napisati i "neka se prijave samo oni koji osjete potrebu" :D

Slažem se sa Kaletom mrzim kada prekinete neku raspravu naravno ako nije nešto nacionalnog ili političkog tipa, isto tako ne znam što je zgoreg ostaviti teme o igračima otključane i pustiti ljude da tu pišu svoja mišljenja, tu mislim na temama o nekim od boljih ograča današnjice a ne o Caetovim igračima iz 3. Moldavske lige

Imam primjedbu na Kaloudu odnosno na njegov avatar.

Nemam ništa lično protiv njega, svako ima pravo na svoj stav i mišljenje ali je nekada bitno radi jedinstva zajednice i foruma da se lični stav zadrži samo i isključivo za sebe. Nekome je Princip heroj, nekome terorista, kako god, već je bilo tenzija i rasprave oko toga na forumu a nečiji avatar ne bi smio biti povod za oštru diskusiju. Korištenje ovakvih avatara, političkih, ratnih itd se mora zabraniti na ovom forumu.

Ovo je ipak Chelsea Balkan Supporters Club na kojem raspravljamo isključivo o Chelseau.

Teme koje se tiču prošlosti naroda Balkana i sve što dovodi do diskusije o istoj bi trebale biti zabranjene jer to lahko može preći u nešto drugo.

Stoga tražim da Kalouda promijeni sliku na avataru.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.