2. april 2014.12 god. comment_169623 Forum je izgubio smisao kad su ga napustili oni koji su ostavili upecatljiv trag na njemu, a tu mislim prije svega na Dubru, Vinka, Mirzu_Dzoleta, Tinmara, Semira, zXenoxa, zibela, hitharda, Friscica, Lamparda, pidyja, Destroyera, Lorda001, hojsa, Stiffmastera, zulua, Strmeckog, Villas-Boasa, Mrs.Mourinho itd itd. Nitko od njih nije otisao zbog nedostatka vremena, tehnickih nemogucnosti ili nekih drugih obaveza. Svi su otisli iz samo jednog razloga, a to je ovaj nered na forumu i nonsalantnost, anarhija i slicno. I ovaj forum propada i propada na nasu veliku zalost, jer smo mnogi ulozili dosta vremena i truda u njega. Pitanje je sama dana kad ce forum imati manje od 30 logiranja registriranih clanova dnevno. A kad se to desi mozemo reci pa-pa i ugasiti sve :/ Ajde i da je to sve istina, sto sigurno nije, mozda da ti kao najveci troller i offtopicar foruma se zapitas imas li uopce ikakvo pravo da to napises, jesu li onda tvoji postovi uz ostale koji se prime i nadovezu na to, uticali da ti neki forumasi prestanu biti aktivni?? Uostalom, siguran sam da mnogi od njih imaju i obaveze u zivotu koje ne dozvoljavaju vremenski da borave na forumu. Dalje, od navedenih tek nekolicina je zaista bila vazna. Gesendet von meinem Nexus 5 mit Tapatalk Prijavi
2. april 2014.12 god. comment_169633 Nisu otisli zbog nereda ,nego im se digao kurac t.j. umislili su da mogu od organizacije Chelsea Croatia da prave pare za sebe . Ne pričaj gluposti. Od onih aktivnih u Chelsea Croatia File i Dino su banovani, a nije da se njihov izostanak tu nešto osjeti, nisu bili baš tako aktivni. Plus Martin. Nikome iz Chelsea Croatia nije rečeno niti je od ikog traženo da ne dolazi na forum, to ja kao član udruženja odgovorno tvrdim. Ja sam nastavio normalno pisat za portal, nitko od mene nije tražio da ga napustim ili me tražio da biram forum ili udruženje. Znači ama baš svaki član udruženja svojevoljno odlučuje hoće li dolaziti ovdje ili ne. Prijavi
3. april 2014.12 god. comment_169926 Dosta se smanjila aktivnost na forumu Ma aktivnosti ima, ali kakve... Al to je bar i vrapcima jasno. Premalo je ostalo ljudi kadrih za kvalitetnu diskusiju. Vinko i Martin otisli, Wajz na putu da digne ruke od svega, ako vec i nije, ja odmah tu za njim... Ovi sto su ostali nemaju volje da potezu teret, a i zasto bi... Sve mi se cini da ce se osipanje nastaviti, te da ce se ono sto smo svi zajedno gradili maratonskim prepiskama rasprsiti pod naletom nove wannabe troll generacije. Prijavi
3. april 2014.12 god. Autor comment_169932 Wajz će otić kad i ja tj. on će staviti ključ na cijeli projekat :D Prijavi
4. april 2014.12 god. comment_170068 Predlažem da se zabrani korištenje navijačkih parola svih klubova koji nisu Chelsea. Ne znam kako je vama, ali mene iritira što svakih nekoliko postova moram čitati "HŽV". Prijavi
4. april 2014.12 god. comment_170084 Predlažem da se zabrani korištenje navijačkih parola svih klubova koji nisu Chelsea. Ne znam kako je vama, ali mene iritira što svakih nekoliko postova moram čitati "HŽV". Da upravu si, šta mislite sad ja ispod svakog mog posta da pišem "OBARSKA JE CELA ZELENO-BELA" ne ide brate, ne ide Prijavi
4. april 2014.12 god. comment_170106 Predlažem da se zabrani korištenje navijačkih parola svih klubova koji nisu Chelsea. Ne znam kako je vama, ali mene iritira što svakih nekoliko postova moram čitati "HŽV". Dobro da si me podsetio. Predlazem da se odgovori tipa "tocno to" zabrane. Hvala. Prijavi
5. april 2014.12 god. comment_170148 Predlažem da se zabrani korištenje navijačkih parola svih klubova koji nisu Chelsea. Ne znam kako je vama, ali mene iritira što svakih nekoliko postova moram čitati "HŽV". valjda je to njegov potpis na tapatalku, ako mu tako ovde pise, pise onda i na ostalim forumima ako nije sa tapatalka onda vec postaje biti iritantno Sent from my Lumia 1020 using Tapatalk Prijavi
5. april 2014.12 god. Autor comment_170179 Cemu ban na Shout Box :D ? Zato što si ga pojeb'o. Prijavi
5. april 2014.12 god. comment_170184 Kako sam ga pojebo ako nisam svrsio ? Uprava napolje . Aj mici mi taj ban ,nisam ja od juce :d Prijavi
5. april 2014.12 god. Autor comment_170244 Ocel skorije istec taj ban :D ? Cae ti odgovorio :D Prijavi
5. april 2014.12 god. comment_170264 ti si kurac na biciklu ako maloumni Cae upravlja tobom :D Prijavi
5. april 2014.12 god. comment_170270 Opala. Sad cu mu ja dodati jos 3 dana za vrijedjanje administratora :) Prijavi
5. april 2014.12 god. comment_170274 Salim se. Necu ti dodati tri dana druze. Dodat cu ti samo jedan dan jer si se istinski pokajao hehe. I blagoslovit cu te. Eto to ti je gratis :p Prijavi
6. april 2014.12 god. comment_170500 nemojte mi brata ivanovica! micite mu taj ban ili uklonite shoutbox dok mu ne istekne isti Prijavi
7. april 2014.12 god. comment_170553 Tako je burazeru :D Samo ostro protiv rezima ,mozda ublaze kaznu :D Prijavi
7. april 2014.12 god. comment_170561 To se neko buni protiv rezima Benjamina Hrustica Furera? Rezim se mora postovati i uvazavati da ne bi bilo sankcija! Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.