Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Pitanja, prijedlozi, kritike, kartoni i žalbe

Istaknuti odgovori

Forum je izgubio smisao kad su ga napustili oni koji su ostavili upecatljiv trag na njemu, a tu mislim prije svega na Dubru, Vinka, Mirzu_Dzoleta, Tinmara, Semira, zXenoxa, zibela, hitharda, Friscica, Lamparda, pidyja, Destroyera, Lorda001, hojsa, Stiffmastera, zulua, Strmeckog, Villas-Boasa, Mrs.Mourinho itd itd. Nitko od njih nije otisao zbog nedostatka vremena, tehnickih nemogucnosti ili nekih drugih obaveza. Svi su otisli iz samo jednog razloga, a to je ovaj nered na forumu i nonsalantnost, anarhija i slicno. I ovaj forum propada i propada na nasu veliku zalost, jer smo mnogi ulozili dosta vremena i truda u njega. Pitanje je sama dana kad ce forum imati manje od 30 logiranja registriranih clanova dnevno. A kad se to desi mozemo reci pa-pa i ugasiti sve :/

Ajde i da je to sve istina, sto sigurno nije, mozda da ti kao najveci troller i offtopicar foruma se zapitas imas li uopce ikakvo pravo da to napises, jesu li onda tvoji postovi uz ostale koji se prime i nadovezu na to, uticali da ti neki forumasi prestanu biti aktivni??

Uostalom, siguran sam da mnogi od njih imaju i obaveze u zivotu koje ne dozvoljavaju vremenski da borave na forumu. Dalje, od navedenih tek nekolicina je zaista bila vazna.

Gesendet von meinem Nexus 5 mit Tapatalk

• Odgovori 3,4 hilj.
  • Pregledi 117,2 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Pohvalio sam članove foruma adminu pre neki dan, svaka čast svim momcima, novim i starim člavima. toliko ste uljudni i mirni da moderatori nemaju nikakvog posla, osim kada nekad zaborave da otvore tem

• Kakvi savjeti.

• Ljudi stvarno ne znam šta vam je, apsolutno nisam alergičan na psovke i slično, ali toliko lomača, psovki, kletvi nakon jebenog četvrtog kola i boda u gostima protiv Brentforda koji nam nikad nije odg

Objavljene slike

Nisu otisli zbog nereda ,nego im se digao kurac t.j. umislili su da mogu od organizacije Chelsea Croatia da prave pare za sebe .

Ne pričaj gluposti.
Od onih aktivnih u Chelsea Croatia File i Dino su banovani, a nije da se njihov izostanak tu nešto osjeti, nisu bili baš tako aktivni.
Plus Martin.
Nikome iz Chelsea Croatia nije rečeno niti je od ikog traženo da ne dolazi na forum, to ja kao član udruženja odgovorno tvrdim.
Ja sam nastavio normalno pisat za portal, nitko od mene nije tražio da ga napustim ili me tražio da biram forum ili udruženje.
Znači ama baš svaki član udruženja svojevoljno odlučuje hoće li dolaziti ovdje ili ne.

Dosta se smanjila aktivnost na forumu

Ma aktivnosti ima, ali kakve... 

Al to je bar i vrapcima jasno. Premalo je ostalo ljudi kadrih za kvalitetnu diskusiju.  

Vinko i Martin otisli, Wajz na putu da digne ruke od svega, ako vec i nije, ja odmah tu za njim... Ovi sto su ostali nemaju volje da potezu teret, a i zasto bi... 

Sve mi se cini da ce se osipanje nastaviti, te da ce se ono sto smo svi zajedno gradili maratonskim prepiskama rasprsiti pod naletom nove wannabe troll generacije.

Predlažem da se zabrani korištenje navijačkih parola svih klubova koji nisu Chelsea.

Ne znam kako je vama, ali mene iritira što svakih nekoliko postova moram čitati "HŽV".

Da upravu si, šta mislite sad ja ispod svakog mog posta da pišem "OBARSKA JE CELA ZELENO-BELA" ne ide brate, ne ide

Predlažem da se zabrani korištenje navijačkih parola svih klubova koji nisu Chelsea.

Ne znam kako je vama, ali mene iritira što svakih nekoliko postova moram čitati "HŽV".

Dobro da si me podsetio. 

Predlazem da se odgovori tipa "tocno to" zabrane. Hvala.

valjda je to njegov potpis na tapatalku, ako mu tako ovde pise, pise onda i na ostalim forumima

ako nije sa tapatalka onda vec postaje biti iritantno

Sent from my Lumia 1020 using Tapatalk

Cemu ban na Shout Box :D ? 

Kako sam ga pojebo ako nisam svrsio ? Uprava napolje . Aj mici mi taj ban ,nisam ja od juce :d 

Ocel skorije istec taj ban :D ? 

ti si kurac na biciklu ako maloumni Cae upravlja tobom :D 

Ma daj mi jos po godine ,zabole me racku :D 

Este mi dobri :D ? 

Tako je burazeru :D Samo ostro protiv rezima ,mozda ublaze kaznu :D 

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.