13. oktobar 2013.12 god. comment_147633 Više je Kalouda banova osvojio zadnjih godina nego Arsenal trofeja. RESPECT. Prijavi
15. oktobar 2013.12 god. comment_147742 predlazen ban za osobe s provokativnim profilnim slikama poput biebera Prijavi
22. oktobar 2013.12 god. comment_148151 Jel postoji mogucnost da se otvori sekcija za neke zanimljivosti za igrace i trenere prvog tima kao intervju ili nesto privatnije.Cisto da dam primer na sta sam naleteo pa da ne bude zabune http://www.standard.co.uk/sport/hes-desperately-shy-but-ramires-must-be-ready-to-step-into-the-spotlight-8858642.html I bilo mi lepo kad bi se recimo svaka utakmica kasnije editovala i kad bi se ostavljao link sa reprizom cele utakmice.Evo ja cu krenuti prvi,a vi samo ako hocete prebacite link u pravi topic ili sekciju http://livefootballvideo.com/fullmatch/england/premier-league/chelsea-vs-cardiff-city#.UmMWm_nvbfA 720p slika ko nije gledao nek uziva.Ja prvi nekad nisam u mogucnosti da ispratim live sve utakmice,ali to ne znaci da ih propustam :sal: Prijavi
22. oktobar 2013.12 god. Autor comment_148162 Što se prvog tiče, može sve ići u pojedinačne teme o igračima. Što se drugog tiče, ako nije warez može. Prijavi
22. oktobar 2013.12 god. comment_148164 Ok mozes onda odma ovaj link sto sam ostavio da prebacis u pocetak teme Chelsea vs Cardiff,a bilo bi lepo ako bi nekako mogli dal na portal ili ovde da se otvori topic gde ce biti okaceni linkovi sa pres konferencija jer mene licno to jako interesuje,a neki nebi verovali kolko je tesko naci. Prijavi
7. novembar 2013.12 god. comment_150231 Je li ikako moguće da se teme za utakmice otvaraju tek nakon objavljivanja previewa na portalu, a da to bude ujedno i prvi post u temi? Nije problem napisat preview dan, dva prije utakmice, a opet ostane dovoljno vremena za raspravu. Da se u tom segmentu napravi malo reda, a ne da se otvaraju teme tek tako. Prijavi
7. novembar 2013.12 god. comment_150234 I ja sam za to, da ljepse bude. Da bude par informacija. Ja sam par tekmi otvarao i pisao malo o utakmici, sto naidjem uglavnom. Ovako bude "Chelsea - Protivnik 16h subota Vase misljenje?" Prijavi
7. novembar 2013.12 god. comment_150238 Idealno bi bilo da imamo preview kad otvaramo temu. Može se odraditi i to da naknadno ubacimo preview (tj. kad bude napisan) i ubacimo u temu. Al meni se baš i ne sviđa da nemamo otvoren topic recimo čitavu sedmicu, samo zbog toga da čekamo na ovo. Ne znam. Prijavi
7. novembar 2013.12 god. comment_150244 Ne znam, meni je glupo da tema bude otvorena recimo u srijedu, a utakmica u subotu/nedjelju, pa bude u uvodu napisano utakmica tad i tad, vaša očekivanja, većinom preview ni ne bude u temi, a temu otvara tko se sjeti. Ja sam predložio, na vama je da prihvatite ili ne. Prijavi
7. novembar 2013.12 god. comment_150245 Mislim da bi najbolje bilo da se otvori tema kao i sto je do sada se otvaralo, par dana ranije al da se upise medjusobni susreti, stanje na tabelama, forma, ako je neko suspendovan il pod upitnikom za mec, neke zanimljivosti ako se naleti a preview napisati dan prije sa svim informacijama, potvrdjenim. Prijavi
7. novembar 2013.12 god. comment_150251 Mislim da bi najbolje bilo da se otvori tema kao i sto je do sada se otvaralo, par dana ranije al da se upise medjusobni susreti, stanje na tabelama, forma, ako je neko suspendovan il pod upitnikom za mec, neke zanimljivosti ako se naleti a preview napisati dan prije sa svim informacijama, potvrdjenim. To ne bi bilo loše, al da postoji određeni obrazac za to, da za svaku utakmicu idu otprilike iste stvari, jer nije isto je li ligaška utakmica ili kup. Ili da netko bude zadužen za to. Da to izgleda organiziranije, a ne nekom dune otvorit temu za utakmicu i napiše samo igra se tad i tad, bez ikakvih drugih stvari. Prijavi
7. novembar 2013.12 god. comment_150294 Trebalo bi otvarati temu normalnu i prvi post ediotovati i ubacivati podatke postava,prethodne meceve i na kraju mislim da nebi bilo lose u taj isti prvi post editovati na kraju i ostaviti snimak full utakmice jer nije svako u stanju gledati sve utakmice uzivo. Prijavi
7. novembar 2013.12 god. comment_150305 Chelsea - West Bromwich Albion Stamford Bridge Trenutna pozicija na tabeli: Chelsea - 2, WBA - 12 Zadnjih 5 utakmica u PL Chelsea WBA Chelsea i WBA su igrali medjusobno 98 utakmica. Chelsea je slavio 43 puta, nerijeseno je bilo 23 utakmice i izgubio 32. Zadnjih 10 medjusobnih susreta Sastav zadnje utakmice Suspenzije/povrede TEXTTEXTTEXTTEXT Eto ja sam zapoceo. Sad bi trebalo jos pisati o povredama-suspenzijama. Uglavnom vecina se moze naci na rezultati.com Medjusobne susrete(ukupno) nasao sam na http://www.soccerpunter.com/soccer-statistics/England/Premier-League-2012-2013 Sta mislite i sta bi jos dodali Sad ne znam jel ovo u svim takmicenjima il u PL, nek neko provjeri ako ima bolju stranicu. Imal kakav link gdje pisu suspenzije/povrede igraca u PL. Kao sto ima za nba. :D Prijavi
7. novembar 2013.12 god. comment_150307 http://livefootballvideo.com/ na ovom sajtu imate full meceve i highlights za posle utakmice da se edituje prvi post.Za one koji nisu gledali Prijavi
29. novembar 2013.12 god. comment_152243 Uvesti da samo moderatori otvaraju temu, da se spriječi nepotrebno otvaranje nebitnih tema. Ako netko tko nije moderator poželi otvorit temu, napiše tu pa ko je već zadužen za tu tematiku, odluči jel tema uopće potrebna. Prijavi
29. novembar 2013.12 god. comment_152301 Ma stvarno je idiotski da nemamo temu za tekmu, ta nećeš je otvarati na dan tekme. Ionako je aktivnost foruma opala i tekme se komentiraju na shoutboxu, tako će čitava ova sekcija za utakmice uglavnom zjapit poluprazna što nikako nije dobro. Ja ću otvoriti temu, ubaciti ovo što je soxxx napisao, pa neka administracija ispravi, tj. doda suspenzije i ostale statistike. Prijavi
29. novembar 2013.12 god. comment_152303 Kad sam ja krenuo otvarati na početku sezone teme za sve tekme odmah ste se pobunili. Prijavi
29. novembar 2013.12 god. comment_152311 Ako hocete ja cu biti zaduzen za tekme. Tj otvarati teme pa pisati uglavnom nesto. A ne samo u koliko pocinje tekma. sve zavisi koliko nadjem zanimljivosti(ako nadjem). Prijavi
29. novembar 2013.12 god. Autor comment_152312 Ako hocete ja cu biti zaduzen za tekme. Tj otvarati teme pa pisati uglavnom nesto. A ne samo u koliko pocinje tekma. sve zavisi koliko nadjem zanimljivosti(ako nadjem). Može, ti to radi. Prijavi
29. novembar 2013.12 god. comment_152315 Ok eto od sljedece cu pocet. Soton sad nek bude kakav i jest :D Prijavi
12. decembar 2013.12 god. comment_153951 de ba vratite opet ono sa strane što je bilo zadnjih 5 postova na forumu pogubljen sam totalno sad Prijavi
14. decembar 2013.12 god. comment_154174 Ne znam gde da postavim sugestiju,kritiku vezanu za fb grupu,ali mislim da bi se trebala uvesti doza "profesionalizma". Da se ne troluje Torres i ne podjebavaju ljudi mozda i nisu ljudi (mislim na Torresoljupce) ali ajde,necemo sada od tome,kao ni to da se ne nazivaju protivnicima pogrdnim imenima,koliko god losi bili. Chelsea Balkan je jedna od najboljih stranica na fb o Chelsea i mislm da treba da se nosi sa tim pristojno i dostojno. Nije to neka decija stranica pa da se pisu onakve stvari,ipak bi trebali voditi racuna o ugledu stranice,o ugledu kakav je stican dugo vremena,radom i naporom. Reklamira se forum tamo,kako da ljudi dodju,ako se onakve stvari pisu. Ovo je sugestija i moje misljenje,a vi kako zelite. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.