14. decembar 2013.12 god. comment_154177 To se zna odavno, svi mi govorimo al kad Führer malo jede govna. Prijavi
14. decembar 2013.12 god. Autor comment_154178 Svežite mi ruke jer ne mogu da se obuzdam kad je plavuša u pitanju :D Prijavi
14. decembar 2013.12 god. comment_154179 Tema 'humor' se treba ocistiti od svega sto to nije, po mom misljenju. Prijavi
15. decembar 2013.12 god. comment_154203 reLo je najzasluzniji za ovo sve. Za cijelu stranicu pa tako i za njen napredak, a bogme i stagniranje. Vec sam par puta spominjao kako bi sve trebalo profesionalnije raditi i da glupim clancima nije mjesto na sluzbenoj facebook stranici foruma pa tako i udruzenja navijaca u BiH. Ajde reLo skontaj koliko je Torresoljubaca potencijalno zeljelo uplatiti clanarinu? I mene Torres frustrira, i ja bi cesto blatio njega, ali reLo pobogu, blati ga na forumu pod svojim nickom, i na faceu sa svoga profila. Nemoj koristiti sluzbenu stranicu svih navijaca sa Balkana za promicanje privatnog misljenja. Ne prilici da se tako nesto radi i smatram da urusava ugled stranice i cijelog foruma. Ne trebas ga hvaliti na sva zvona ali ajde bar pokusaj izostaviti ovakve sprdnje. Prijavi
15. decembar 2013.12 god. comment_154206 Također smatram da bi se moglo i trebalo bez takvih stvari, jer sav trud kod pisanja vijesti i vođenja stranice se umanjuje kada budu neki djetinjasti komentari uz članke i prepiranje sa fanovima preko službene stranice. Želimo bit ozbiljna stranica, a ponekad izgledamo kao da su joj pubertetlije na čelu, a ne ozbiljni ljudi. Mi smo tu da nepristrano donosimo vijesti, a ne da se sprdamo s nekim, to se može i preko privatnog profila. Prijavi
15. decembar 2013.12 god. Autor comment_154223 Što se članarine tiče, ni jedan Torresoljubac je ne bi uplatio jer oni navijaju za Torresa a ne za Chelsea. Čim ode Torres, odoše i oni šućur Allahu :D Al' u pravu ste svakako, 99% da se više ovo neće dešavati :D Prijavi
15. decembar 2013.12 god. comment_154269 pa dobro treba se nekad napraviti izuzetak pa malo trolati a benjo malo sa svog malo sa chelsea balkan profila trola, covjek zna znanje :D Prijavi
17. decembar 2013.12 god. comment_154508 A brate mili nije ti ovo u redu. Shvacam ja sprdnju ali s ovime prakticki umanjujes trud svih nas koji radimo oko portala i fb stranice.. Prijavi
17. decembar 2013.12 god. Autor comment_154511 Ova zadnja slika je bila kulturno trolanje, što se vidi i po komentarima tj. ne jebu mi mater kao prije. Neće nikakvih posljedica zbog ove slike biti. Prijavi
17. decembar 2013.12 god. comment_154513 Ma nece, ali nije u tome stvar. Djeca koja prate Torresa ovo nece ni skuzit. Ali nije to bit... Prijavi
18. decembar 2013.12 god. comment_154721 Pa nije ovo na forumu postavljeno, nego na portalu tj. fb stranici. Prijavi
14. februar 2014.12 god. comment_163594 reLizam - oblik vladavine gde pojedinac - reLo poseduje apsolutnu vlast nad clanovima chelseabalkan.com Prijavi
14. februar 2014.12 god. Autor comment_163599 reLizam - oblik vladavine gde pojedinac - reLo poseduje apsolutnu vlast nad ljudima chelseabalkan.com Povinujte se, my slaves. Sent from my Nokia Lumia 920 using Tapatalk Prijavi
14. februar 2014.12 god. comment_163654 Evo da se predložim za administratora ovog foruma. Imam dosta slobodnog vremena i iskustva, a administrator sam na još dva foruma. Dodajte me na facebooku pa se možemo dogovoriti. Prijavi
15. februar 2014.12 god. comment_163724 Evo da se predložim za administratora ovog foruma. Imam dosta slobodnog vremena i iskustva, a administrator sam na još dva foruma. Dodajte me na facebooku pa se možemo dogovoriti. Kolko placas? Prijavi
15. februar 2014.12 god. comment_163759 Nista protiv tebe drug al znas li koliki bi mi bijednici bili kad bi neko cuo admin CB-a je navijac barce??? Prijavi
15. februar 2014.12 god. comment_163884 Mislim da nećeš biti admin nikad. Taman posla da iznutra neko uništi ovu zajednicu. Prijavi
16. februar 2014.12 god. comment_163925 Eh moj druže. Cae dvije godine čekao da postane admin a ti tek došao i predlažeš se za istu. Sent from my GT-I9505 using Tapatalk Prijavi
16. februar 2014.12 god. comment_163934 Evo da se predložim za administratora ovog foruma. Imam dosta slobodnog vremena i iskustva, a administrator sam na još dva foruma. Dodajte me na facebooku pa se možemo dogovoriti. HAHAHAHAAHAHAH dobar je mali ima dobru dozu humora u sebi :D Prijavi
16. februar 2014.12 god. comment_164026 Ja mislim da nas “našâ€œ neko zajebaje.Zna na šta smo slabi i tk cilja.Ajde reLo provjeri da neko nema dupli account. Prijavi
16. februar 2014.12 god. Autor comment_164028 Ja mislim da nas “našâ€œ neko zajebaje.Zna na šta smo slabi i tk cilja.Ajde reLo provjeri da neko nema dupli account. Provjerio već, jer sam i sam na to posumnjao.. Ali ne podudara se IP ni s kim. Naravno, lako je promijeniti IP adresu. Postoji mogućnost da je neko od naših, ali dokaza za to nemam. Prijavi
17. februar 2014.12 god. comment_164044 Ja mislim da nas “našâ€œ neko zajebaje.Zna na šta smo slabi i tk cilja.Ajde reLo provjeri da neko nema dupli account. Iako tako izgleda, znam dečka s Barca Balkan foruma na kojem sam prijavljen već godinu dana. Ma svi si ovi Barcelonaši isti. Dolazio je onaj jedan s njihovog foruma isto nedavno i reLo je to odmah u korijenu sasjekao stalnim banom. Bude li ovaj nastavio srati, reLo znaš šta ti je činiti. Uručiš mu ''kilo banana'', pa nek prdi u prazno. Ja nikad nisam ništa na Barca Balkan ružno rekao na nešto što im je svetinja. Ovaj je Silvio ovdje već prekrdašio. Pustit ćemo ga još koji dan i neka prti. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.