Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Pitanja, prijedlozi, kritike, kartoni i žalbe

Istaknuti odgovori

jel je uprava ovog svima nama dragog foruma kontala da napravi Chelsea Balkan kladionicu kao takmicenje neko, prijavi se odredjen broj clanova, i svake sedmice po 10 najzanimljivih parova iz najjacih liga na svetu, i utorkom-sredom utakmice lige prvaka, i dok traje sezona da se to siba, pa pobednik da dobije neku vrstu nagrade, litru vinjaka i dve kurve npr   :dres:

• Odgovori 3,4 hilj.
  • Pregledi 117,2 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Pohvalio sam članove foruma adminu pre neki dan, svaka čast svim momcima, novim i starim člavima. toliko ste uljudni i mirni da moderatori nemaju nikakvog posla, osim kada nekad zaborave da otvore tem

• Kakvi savjeti.

• Ljudi stvarno ne znam šta vam je, apsolutno nisam alergičan na psovke i slično, ali toliko lomača, psovki, kletvi nakon jebenog četvrtog kola i boda u gostima protiv Brentforda koji nam nikad nije odg

Objavljene slike

jel je uprava ovog svima nama dragog foruma kontala da napravi Chelsea Balkan kladionicu kao takmicenje neko, prijavi se odredjen broj clanova, i svake sedmice po 10 najzanimljivih parova iz najjacih liga na svetu, i utorkom-sredom utakmice lige prvaka, i dok traje sezona da se to siba, pa pobednik da dobije neku vrstu nagrade, litru vinjaka i dve kurve npr   :dres:

Bilo je već nešto slično s prognozama rezultata, ali nije bilo nagrada. :D

• 2 sedmice kasnije...
  • Autor

Molim sve koji su nekad uplaćivali bilo kakve donacije za Portal i Forum, a kojima nisam dao donator medalju, da se jave na ovu temu. Nažalost, zagubio sam negdje spisak svih ljudi.

I da dam objašnjenje medalja.

Počasni član - Donatori koji su donirali 30 i više dolara i koji su normalni članovi foruma (nikada nisu pravili ekscese i sl.)
Donator - Za sve koji su donirali bilo koliko novca od nastanka Chelsea Balkana pa do sada

Mislim da ga nisi trebao banovati, barem ne trajno.

Onaj post nije zaslužio ban, a ni činjenica da navija za omraženu Barcelonu. Ovo je na kraju krajeva samo forum. Al da mi dira u portal i forum, neće moći. Mi smo za ove dvije godine napravili posao kakav oni mogu samo sanjati. 

relo je ovih dana pod utiskom od svih ovih transferskih desavanja da nije mogao odoliti ovakvoj jednoj prilici :D

saglasan sam da nije mozda trebalo da popase perm,ali relo bese rec !

Ne znam cijelu pozadinu pa ne mogu biti totalno relevantan po ovom pitanju, ali ako je razlog izbacivanja samo to što netko navija za Barcelonu, onda to nije u redu.

I moj sin obožava Messia i navija za Barcelonu pa to nije razlog da ga izbacim iz kuće, zar ne?

Ali opet s druge strane, nikad mi nisu bili jasni ti tipovi koji idu na forume drugih klubova s kojima apsolutno nemaju veze...  :-?

Meni osobno, nikad nebi palo na pamet niti apsolutno imam želju ići na forum Barcelone, Arsenala, Milana, Uniteda...

nije da sad branim relu,jbg,uvek sam objektivan a i priznajem da sam paranoičan oko tih napada na ovaj forum

ali lik dolazi kod nas, i već u trećem postu "proziva" jednog od nas,nebitno koga da je težak kompleksas il kako već

ponavljam u trećem postu

znači da je došo normalno i da se predstavio i itd itd, pa da je prošlo par dana i šta ti ja znam i da se upustio u neku normalnu raspravu,niko ga ne bi oterao

al da ti dodje i da u trećem postu,izjavis tako nesto ,čista provokacija baš usmerena da izazove sranje

Ali opet s druge strane, nikad mi nisu bili jasni ti tipovi koji idu na forume drugih klubova s kojima apsolutno nemaju veze...  :-?

Meni osobno, nikad nebi palo na pamet niti apsolutno imam želju ići na forum Barcelone, Arsenala, Milana, Uniteda...

Ja sam registriran na Barcelona balkan forumu jer mi se sviđa s vremena na vrijeme pročitati cviljenje i plakanje o sezoni 2012./2013. kad ih je stanoviti klub iz Londona ispratio iz Champions League, a između te dvije tekme su spušili i titulu od Reala. Priceless. :D

Slažem se sa Gandalfom. Meni isto nije palo na pamet ni vidjeti ima li neki drugi klub svoj forum, a pogotovo, kako ovaj kaže da je došao sa nekim starijim porazgovarati objektivno o nogometu. Zar nema nikoga drugoga na svome forumu da porazgovara???? 

Uzmimo ko primjer Hemingwayja. Momak navija za Bayern i došao je tu prije finala LP. Upustio se u normalne rasprave bez podbadanja i provokacija i evo i danas je aktivan. Navija za drugi klub ali ne omalovažav nijednog od naših članova niti naš klub ili forum i zato je dobrodošao. I takvi navijači drugih klubova su što se mene tiče dobrodošli uvijek. 
A ne mućki provokatori. :D 

Ja bih baš volio da je ostao koji dan tu, da mu Farcelonu tolko oblatimo pa da se zapita malo za kakav smećarski klub navija. ;)

Čim je on sposoban navijati za njih, teško da taj u mozgu ima kliker za shvatiti nešto i zapitati se.

Trebao bi Relo da razmisliš o mogućnosti odgovora na više od dva posta,čini mi se da sad radi citiranje samo 2 posta

ljudi su se u zadnje vreme raspisali,tako da bi to bilo dosta korisno,to je još jedan korak napred

isto imam još jednu zamerku

moderatori su dosta kruti kao i admin,treba malo više da obratite pažnju na nove članove kao i na one u "usponu" ,nije dovoljno samo da mu u temi za predstavljanje napiše velkom i stej aktiv

treba ponekad i da se pohvali neki post,pogura malo,neke kritika u pravo vreme

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.