11. august 2013.13 god. comment_138333 jel je uprava ovog svima nama dragog foruma kontala da napravi Chelsea Balkan kladionicu kao takmicenje neko, prijavi se odredjen broj clanova, i svake sedmice po 10 najzanimljivih parova iz najjacih liga na svetu, i utorkom-sredom utakmice lige prvaka, i dok traje sezona da se to siba, pa pobednik da dobije neku vrstu nagrade, litru vinjaka i dve kurve npr :dres: Prijavi
11. august 2013.13 god. comment_138345 jel je uprava ovog svima nama dragog foruma kontala da napravi Chelsea Balkan kladionicu kao takmicenje neko, prijavi se odredjen broj clanova, i svake sedmice po 10 najzanimljivih parova iz najjacih liga na svetu, i utorkom-sredom utakmice lige prvaka, i dok traje sezona da se to siba, pa pobednik da dobije neku vrstu nagrade, litru vinjaka i dve kurve npr :dres: Bilo je već nešto slično s prognozama rezultata, ali nije bilo nagrada. :D Prijavi
24. august 2013.13 god. Autor comment_140755 Molim sve koji su nekad uplaćivali bilo kakve donacije za Portal i Forum, a kojima nisam dao donator medalju, da se jave na ovu temu. Nažalost, zagubio sam negdje spisak svih ljudi. I da dam objašnjenje medalja. Počasni član - Donatori koji su donirali 30 i više dolara i koji su normalni članovi foruma (nikada nisu pravili ekscese i sl.) Donator - Za sve koji su donirali bilo koliko novca od nastanka Chelsea Balkana pa do sada Prijavi
25. august 2013.13 god. comment_140989 Awkward moment kad reLo sam sebe proglasi počasnim članom. :D Prijavi
25. august 2013.13 god. Autor comment_141012 Pa hajde da vidim ko se usudi reći da nisam zaslužio titulu počasnog člana :D Da vidim tu hrabrost :D Prijavi
25. august 2013.13 god. Autor comment_141039 Mislim da je pošteno s moje strane. Čitajte odozdo prema gore. Prijavi
25. august 2013.13 god. comment_141041 Momak očito nije upoznat sa nezadovoljstvom na ovom forumu i neprestanim traženjem smjene reLa. Pravda za Gampera!! Prijavi
25. august 2013.13 god. comment_141042 Mislim da ga nisi trebao banovati, barem ne trajno. Onaj post nije zaslužio ban, a ni činjenica da navija za omraženu Barcelonu. Ovo je na kraju krajeva samo forum. Al da mi dira u portal i forum, neće moći. Mi smo za ove dvije godine napravili posao kakav oni mogu samo sanjati. Prijavi
25. august 2013.13 god. comment_141048 relo je ovih dana pod utiskom od svih ovih transferskih desavanja da nije mogao odoliti ovakvoj jednoj prilici :D saglasan sam da nije mozda trebalo da popase perm,ali relo bese rec ! Prijavi
25. august 2013.13 god. comment_141081 Ne znam cijelu pozadinu pa ne mogu biti totalno relevantan po ovom pitanju, ali ako je razlog izbacivanja samo to što netko navija za Barcelonu, onda to nije u redu. I moj sin obožava Messia i navija za Barcelonu pa to nije razlog da ga izbacim iz kuće, zar ne? Ali opet s druge strane, nikad mi nisu bili jasni ti tipovi koji idu na forume drugih klubova s kojima apsolutno nemaju veze... :-? Meni osobno, nikad nebi palo na pamet niti apsolutno imam želju ići na forum Barcelone, Arsenala, Milana, Uniteda... Prijavi
25. august 2013.13 god. comment_141084 nije da sad branim relu,jbg,uvek sam objektivan a i priznajem da sam paranoičan oko tih napada na ovaj forum ali lik dolazi kod nas, i već u trećem postu "proziva" jednog od nas,nebitno koga da je težak kompleksas il kako već ponavljam u trećem postu znači da je došo normalno i da se predstavio i itd itd, pa da je prošlo par dana i šta ti ja znam i da se upustio u neku normalnu raspravu,niko ga ne bi oterao al da ti dodje i da u trećem postu,izjavis tako nesto ,čista provokacija baš usmerena da izazove sranje Prijavi
26. august 2013.13 god. comment_141104 Ali opet s druge strane, nikad mi nisu bili jasni ti tipovi koji idu na forume drugih klubova s kojima apsolutno nemaju veze... :-? Meni osobno, nikad nebi palo na pamet niti apsolutno imam želju ići na forum Barcelone, Arsenala, Milana, Uniteda... Ja sam registriran na Barcelona balkan forumu jer mi se sviđa s vremena na vrijeme pročitati cviljenje i plakanje o sezoni 2012./2013. kad ih je stanoviti klub iz Londona ispratio iz Champions League, a između te dvije tekme su spušili i titulu od Reala. Priceless. :D Prijavi
26. august 2013.13 god. comment_141108 Slažem se sa Gandalfom. Meni isto nije palo na pamet ni vidjeti ima li neki drugi klub svoj forum, a pogotovo, kako ovaj kaže da je došao sa nekim starijim porazgovarati objektivno o nogometu. Zar nema nikoga drugoga na svome forumu da porazgovara???? Prijavi
26. august 2013.13 god. comment_141116 http://forums.hollywood-mal.com/ evo ako nekog zanima forum navijaca barselone, nemaju cak ni portal Prijavi
26. august 2013.13 god. comment_141120 Uzmimo ko primjer Hemingwayja. Momak navija za Bayern i došao je tu prije finala LP. Upustio se u normalne rasprave bez podbadanja i provokacija i evo i danas je aktivan. Navija za drugi klub ali ne omalovažav nijednog od naših članova niti naš klub ili forum i zato je dobrodošao. I takvi navijači drugih klubova su što se mene tiče dobrodošli uvijek. A ne mućki provokatori. :D Prijavi
26. august 2013.13 god. comment_141126 relo, zahvaljujem se na dobro napravljenom poslu :D. čvrsta ruka i dalje treba. Prijavi
26. august 2013.13 god. comment_141128 Ja bih baš volio da je ostao koji dan tu, da mu Farcelonu tolko oblatimo pa da se zapita malo za kakav smećarski klub navija. ;) Prijavi
26. august 2013.13 god. comment_141129 ako baš nekog zanima, ja sam prijavio ovog farselonaškog provokatora. Prijavi
26. august 2013.13 god. comment_141130 Ja bih baš volio da je ostao koji dan tu, da mu Farcelonu tolko oblatimo pa da se zapita malo za kakav smećarski klub navija. ;) Čim je on sposoban navijati za njih, teško da taj u mozgu ima kliker za shvatiti nešto i zapitati se. Prijavi
26. august 2013.13 god. comment_141133 ma vratit će se on sada sigurno ako mu nije blokiran IP. sad je ponos ranjen haha. relo bič božji :D. Prijavi
26. august 2013.13 god. comment_141227 čim sporo radi forum da znate da se Relo ulogoao na brazzers Prijavi
1. septembar 2013.13 god. comment_142473 Trebao bi Relo da razmisliš o mogućnosti odgovora na više od dva posta,čini mi se da sad radi citiranje samo 2 posta ljudi su se u zadnje vreme raspisali,tako da bi to bilo dosta korisno,to je još jedan korak napredisto imam još jednu zamerku moderatori su dosta kruti kao i admin,treba malo više da obratite pažnju na nove članove kao i na one u "usponu" ,nije dovoljno samo da mu u temi za predstavljanje napiše velkom i stej aktiv treba ponekad i da se pohvali neki post,pogura malo,neke kritika u pravo vreme Prijavi
1. septembar 2013.13 god. Autor comment_142482 Citiranje više od 2 posta ne dozvoljavamo jer kvari preglednost foruma. Što se tiče druge zamjerke, za to imate opciju lajk pa tim novim članovima lajkujte postove i tako im dajte do znanja da rade dobar posao. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.