1. august 2013.13 god. comment_136890 Kako fino kad izgleda ko 3 cigana. Jebo mu ker mamu, Bgm,svaka bi ga majka za zeta poželjela. Prijavi
1. august 2013.13 god. comment_136911 Pa je li ovde bolje voljeti Torresa ili mrzjeti Torresa? šta mi se više isplati... :D vidices i sama kad sezona pocne Ja ne mrzim naše igrače.A što se Fernanda tiče,meni je kul momak,fino izgleda,to je sve. tipicno zensko :D Prijavi
1. august 2013.13 god. comment_136916 Sto se pravila tice i ponasanja ugledajte se na mene, kada ste mene vidjeli da sam psovao na forumu nekom igracu ili mozda sudiji i da sam dobio ban zbog toga ? Prijavi
1. august 2013.13 god. comment_136942 TAKO I TREBA. [CAPS LOCK] - 1 warn Bgm,svaka bi ga majka za zeta poželjela. lol moja ne bi Prijavi
1. august 2013.13 god. comment_136974 Relo popravi dugme za lajk na ovom novom super forumu,moram da ga tiltujem da bi udelio lajk Prijavi
1. august 2013.13 god. comment_137126 Nisam znala đe da napišem,pa ću ovde. :smile: Imam ja još jedno pitanje koje i nije baš pitanje al' može se tako nazvati. Ne o Führeru,već o Klicku. Ovako,maloprije sam gledala temu 'Upoznajmo se pomoću slika' i primjetila sam nešto nelogično,što vi vjerovatno niste (mada u suštini nije ni bitno uopšte,al' mi je dosadno,pa da napišem bar nešto)...Naime,Brane (mislim da je on,nisam sigurna) je pitao Klicka kojeg ga je ljeta otac pravio i dobio je odgovor na dan žena 1997 (na dan rođenja). Što u prevodu znači da se Klicko rodio za samo par sati,minuta ili sekundi prije nego ga je ćale napravio. Pa bih da pitam,isn't that fucking awesome ?! :D Prijavi
1. august 2013.13 god. Autor comment_137135 relo daj joj medalju da joj ne bude dosadno Nemoj je, jedina je normalna cura koja učestvuje u raspravama, baš mi je nešto postala draga :D Prijavi
1. august 2013.13 god. comment_137136 Nisam znala đe da napišem,pa ću ovde. :smile: Imam ja još jedno pitanje koje i nije baš pitanje al' može se tako nazvati. Ne o Führeru,već o Klicku. Ovako,maloprije sam gledala temu 'Upoznajmo se pomoću slika' i primjetila sam nešto nelogično,što vi vjerovatno niste (mada u suštini nije ni bitno uopšte,al' mi je dosadno,pa da napišem bar nešto)...Naime,Brane (mislim da je on,nisam sigurna) je pitao Klicka kojeg ga je ljeta otac pravio i dobio je odgovor na dan žena 1997 (na dan rođenja). Što u prevodu znači da se Klicko rodio za samo par sati,minuta ili sekundi prije nego ga je ćale napravio. Pa bih da pitam,isn't that fucking awesome ?! :D eh da si ovde s nama od pocetka, nacitala bi se ti jos dobrih postova :D pogledaj temu najsmjesniji postovi, nasmij se malo ;) Prijavi
1. august 2013.13 god. comment_137137 Nisam znala đe da napišem,pa ću ovde. :smile: Imam ja još jedno pitanje koje i nije baš pitanje al' može se tako nazvati. Ne o Führeru,već o Klicku. Ovako,maloprije sam gledala temu 'Upoznajmo se pomoću slika' i primjetila sam nešto nelogično,što vi vjerovatno niste (mada u suštini nije ni bitno uopšte,al' mi je dosadno,pa da napišem bar nešto)...Naime,Brane (mislim da je on,nisam sigurna) je pitao Klicka kojeg ga je ljeta otac pravio i dobio je odgovor na dan žena 1997 (na dan rođenja). Što u prevodu znači da se Klicko rodio za samo par sati,minuta ili sekundi prije nego ga je ćale napravio. Pa bih da pitam,isn't that fucking awesome ?! :D Samo sto klicko nije razumio to pitanje, jer je pravi genije sto se tice svega :D jedino ako je bio 12 mjeseci u utrobi stare, onda je veoma moguce :) ili je jebena yu gi oh karta, pa ga stari samo summonovao :D Prijavi
1. august 2013.13 god. comment_137138 ahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahahhaahhahahahahahahaha Prijavi
1. august 2013.13 god. comment_137139 Klicko se nije rodio kad su ga roditelji napravili, nego je on odlučio da se rodi. Prijavi
1. august 2013.13 god. comment_137140 Ili ga je stari pravio 3 mjeseca...otegne se, ko će ga znat. Prijavi
1. august 2013.13 god. comment_137141 Nemoj je, jedina je normalna cura koja učestvuje u raspravama, baš mi je nešto postala draga :D begaj tamo,ja sam prvi prepoznao taj potencijal =; odma sam je pohvalio Prijavi
1. august 2013.13 god. comment_137144 Nabijem ti ekstenziju slike na neku stvar Bendžamine, ako ćemo realno. Prijavi
1. august 2013.13 god. comment_137145 Samo se nadam da se Klicko neće naljutiti što sam ovo napisala. :smile: Prijavi
1. august 2013.13 god. comment_137149 Samo sto klicko nije razumio to pitanje, jer je pravi genije sto se tice svega :D jedino ako je bio 12 mjeseci u utrobi stare, onda je veoma moguce :) ili je jebena yu gi oh karta, pa ga stari samo summonovao :D pa ovaj diablo je fucking god hahahahaha :D Prijavi
3. august 2013.13 god. comment_137340 Samo se nadam da se Klicko neće naljutiti što sam ovo napisala. :smile: To se ti meni kao upucavas kao neki post o klicku da te ja primetim ma sve znam. Ako oces da se smuvamo samo posalji PM ;) btw ja se toga ni ne secam, ali mislim da nije bas tako bilo al ajde Prijavi
5. august 2013.13 god. comment_137604 Pohvale za ovu "slicicu" kada otvorim forum , ne znam kako se to strucno zove . Prijavi
5. august 2013.13 god. Autor comment_137609 Pohvale za ovu "slicicu" kada otvorim forum , ne znam kako se to strucno zove . Favicon :D Prijavi
7. august 2013.13 god. comment_137813 Relo šta se dešava,već dva dana ne mogu ništa da zalepim kad postam,ništa od ovih alatki ne mogu da koristim,sliku ne mogu da okačim,ne reaguje ništa . jedino mogu da pišem i da objavim post Prijavi
7. august 2013.13 god. Autor comment_137824 Relo šta se dešava,već dva dana ne mogu ništa da zalepim kad postam,ništa od ovih alatki ne mogu da koristim,sliku ne mogu da okačim,ne reaguje ništa . jedino mogu da pišem i da objavim post Do tebe je tj. vjerovatno do tvog browsera. Meni sve savršeno radi. Prijavi
7. august 2013.13 god. comment_137846 Do tebe je tj. vjerovatno do tvog browsera. Meni sve savršeno radi. do mene je bilo,imam instaliran better pop up blocker za chrome i on je blokirao sve te funkcije,treba samo da se da zeleno svetlo forumu eto da znaju i ostali,ako još neko koristi to i možda adblock Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.