Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Pitanja, prijedlozi, kritike, kartoni i žalbe

Istaknuti odgovori

• Odgovori 3,4 hilj.
  • Pregledi 117,2 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Pohvalio sam članove foruma adminu pre neki dan, svaka čast svim momcima, novim i starim člavima. toliko ste uljudni i mirni da moderatori nemaju nikakvog posla, osim kada nekad zaborave da otvore tem

• Kakvi savjeti.

• Ljudi stvarno ne znam šta vam je, apsolutno nisam alergičan na psovke i slično, ali toliko lomača, psovki, kletvi nakon jebenog četvrtog kola i boda u gostima protiv Brentforda koji nam nikad nije odg

Objavljene slike

Pa je li ovde bolje voljeti Torresa ili mrzjeti Torresa? šta mi se više isplati... :D

vidices i sama kad sezona pocne

Ja ne mrzim naše igrače.A što se Fernanda tiče,meni je kul momak,fino izgleda,to je sve.

tipicno zensko :D

Nisam znala đe da napišem,pa ću ovde. :smile:
Imam ja još jedno pitanje koje i nije baš pitanje al' može se tako nazvati. Ne o Führeru,već o Klicku.
Ovako,maloprije sam gledala temu 'Upoznajmo se pomoću slika' i primjetila sam nešto nelogično,što vi vjerovatno niste (mada u suštini nije ni bitno uopšte,al' mi je dosadno,pa da napišem bar nešto)...Naime,Brane (mislim da je on,nisam sigurna) je pitao Klicka kojeg ga je ljeta otac pravio i dobio je odgovor na dan žena 1997 (na dan rođenja). Što u prevodu znači da se Klicko rodio za samo par sati,minuta ili sekundi prije nego ga je ćale napravio.
Pa bih da pitam,isn't that fucking awesome ?! :D

Imam ja još jedno pitanje koje i nije baš pitanje al' može se tako nazvati. Ne o Führeru,već o Klicku.
Ovako,maloprije sam gledala temu 'Upoznajmo se pomoću slika' i primjetila sam nešto nelogično,što vi vjerovatno niste (mada u suštini nije ni bitno uopšte,al' mi je dosadno,pa da napišem bar nešto)...Naime,Brane (mislim da je on,nisam sigurna) je pitao Klicka kojeg ga je ljeta otac pravio i dobio je odgovor na dan žena 1997 (na dan rođenja). Što u prevodu znači da se Klicko rodio za samo par sati,minuta ili sekundi prije nego ga je ćale napravio.

eh da si ovde s nama od pocetka, nacitala bi se ti jos dobrih postova :D

pogledaj temu najsmjesniji postovi, nasmij se malo ;)

Samo sto klicko nije razumio to pitanje, jer je pravi genije sto se tice svega :D jedino ako je bio 12 mjeseci u utrobi stare, onda je veoma moguce :) ili je jebena yu gi oh karta, pa ga stari samo summonovao :D

Samo sto klicko nije razumio to pitanje, jer je pravi genije sto se tice svega :D jedino ako je bio 12 mjeseci u utrobi stare, onda je veoma moguce :) ili je jebena yu gi oh karta, pa ga stari samo summonovao :D

pa ovaj diablo je fucking god hahahahaha :D

Samo se nadam da se Klicko neće naljutiti što sam ovo napisala.  :smile:

To se ti meni kao upucavas kao neki post o klicku da te ja primetim ma sve znam. Ako oces da se smuvamo samo posalji PM ;)

btw ja se toga ni ne secam, ali mislim da nije bas tako bilo al ajde

• Autor

Relo šta se dešava,već dva dana ne mogu ništa da zalepim kad postam,ništa od ovih alatki ne mogu da koristim,sliku ne mogu da okačim,ne reaguje ništa .

jedino mogu da pišem i da objavim post

Do tebe je tj. vjerovatno do tvog browsera. Meni sve savršeno radi.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.