Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Pitanja, prijedlozi, kritike, kartoni i žalbe

Istaknuti odgovori

[quote name='diablo_bih' timestamp='1340546564' post='60889']
Ne vec je tako, jedino da relo mozda doda i tu opciju...
[/quote]
MOze se to napraviti , ja sam sebi napravio , i sada kada me neko citira dobijem notifikaciju .

[quote name='TrueBlue' timestamp='1340546460' post='60887']
Primjetio sam kada me neko citira ne dobijem notifikaciju? Provjerio sam ali je sve podeseno kako treba.Jeli mozda jer nemam odredjen broj postova ili?
[/quote]
Probaj jos jednom , trebalo bi da moze . Kod mene radi . ;)
  • Odgovori 3,4 hilj.
  • Pregledi 117 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Pohvalio sam članove foruma adminu pre neki dan, svaka čast svim momcima, novim i starim člavima. toliko ste uljudni i mirni da moderatori nemaju nikakvog posla, osim kada nekad zaborave da otvore tem

• Kakvi savjeti.

• Ljudi stvarno ne znam šta vam je, apsolutno nisam alergičan na psovke i slično, ali toliko lomača, psovki, kletvi nakon jebenog četvrtog kola i boda u gostima protiv Brentforda koji nam nikad nije odg

Objavljene slike

[quote name='Blues_95' timestamp='1340546667' post='60892']
MOze se to napraviti , ja sam sebi napravio , i sada kada me neko citira dobijem notifikaciju .

Probaj jos jednom , trebalo bi da moze . Kod mene radi . ;)
[/quote]

Evo sad se cini da je sve uredu ;)
[quote name='TrueBlue' timestamp='1340546783' post='60895']
Evo sad se cini da je sve uredu ;)
[/quote]
Eto citirao sam te , ako si dobio notifikaciju uredu je . :)
[quote name='chibabachi' timestamp='1340998733' post='62022']
Čudi me da nema neka opcija ispod postova plus i minus?????Mislim ima ovo "Thanks"(dobra ideja) ali zasto ne postoji mogućnost da jednostavno das glas nekom postu???
[/quote]

Bilo je to prije, zeleno gore, crveno glas dole. pa su promenili u popularne 'lajkove' i onda valjda oni zauzimaju neku bazu previše pa su ih ukinuli.
[quote name='Kalouda' timestamp='1341001348' post='62027']
Bilo je to prije, zeleno gore, crveno glas dole. pa su promenili u popularne 'lajkove' i onda valjda oni zauzimaju neku bazu previše pa su ih ukinuli.
[/quote]

Kad Kale objasnjava B)
[quote name='Kalouda' timestamp='1341048867' post='62103']
Å to je banovan korisnik El' Nino(9) ? xD
[/quote]

Bio dobar :D
[quote name='chibabachi' timestamp='1341058127' post='62141']
Šta znače tačke ispod reči korisnik???
[/quote]

To je povezano s brojem postova korisnika, sto vise postova korisnik ima, ima i vise točki. Nije da služi nečemu drugom, bar koliko ja znam.
Jedan prijedlog. Global moderatori, moderatori, admini, bilo tko, nije bitno, kad uhvatite vremena pogledajte malo one ankete po temama, pa ako neku treba ukloniti uklonite, ili je ažurirat odnosno promijenit da bude u skladu sa sadašnjim stanjem.
Ja bih se malo i pozalio na moderatore sto se tice toga, jer ima anketa starijih i po pola godine a i vise... Mislim, vec odavno zelim da se pozalim na rad moderatora na forumu jer mi se cini vec 3,4 mjeseca da jedini covjek koji radi na ovom forumu i na cjelokupnom projektu je reLo... Koja je funkcija moderatora? Mda bi trebali pozabaviti se forumom ako su vec preuzeli tu ulogu. Dubrovcanina vec duze vrijeme nema na forumu, Wisey nece doci do pocetka sezone, gdje su ostali??

To je moje misljenje o cijeloj grupi moderatora. Mislim da bi malo vise trebali uloziti truda i ne prepustati sve reLu i Caeru...

[size=2]A evo sad grmi pa odoh ugasiti laptop.. :P[/size]
ja bih predlozio da se vrati ono i replied ali da to ne bude na shoutboxu nego negdje po strani.da znas gdje ko sta posta.
molicu da se ovaj prijedlog razmotri a i usvoji :D
[quote name='chibabachi' timestamp='1342355112' post='64398']
Z što je to služilo?
[/quote]

Kada bilo koji korisnik odgovori na bilo koju temu foruma, u shoutbox je dolazila poruka " I replied in topic blablabla ( naziv topica ) " tako da bi ljudi znali kad je netko odgovorio na nekoj temi, a da ne mora ići na istu provjeravati.

Loša stvar je ta što se to " I replied.. " pokazivalo u samom shoutboxu pa bi samim time gušilo sve moguće konverzacije i onda su se gotovo svi korisnici pobunili toj reLInoj ideji.
Votafak is ovo u donjem desnom kutu " With 1 checked posts pa mala traka u kojoj moš odabrat Delete, Move ili Split ?
evo predlazem i ovo da se na kraju sezone odabra najbolji post iz svake teme i ko bude imao najvise glasova(dobrih postova) da i to utjece na kraju kad se bude birao FORUMAS GODINE...sta mislite?
[quote name='Torresinho_9' timestamp='1342962716' post='66065']
evo predlazem i ovo da se na kraju sezone odabra najbolji post iz svake teme i ko bude imao najvise glasova(dobrih postova) da i to utjece na kraju kad se bude birao FORUMAS GODINE...sta mislite?
[/quote]

Neznam razmišljanja ostalih ali meni to zvuči malo djetinjasto i smatram da nema potrebe za time.

Onaj tko piše dobro s njime je gušt razgovarati i čitati ga samim time to je dovoljna satisfakcija.

Nitko se ovdje ne natječe da bude najbolji već iznosi svoja mišljenja

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.