Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Pitanja, prijedlozi, kritike, kartoni i žalbe

Istaknuti odgovori

[quote name='ADiS' timestamp='1339373047' post='58343']
U potpunosti se slazem sa Dvanaestim, latinicnom abecedom od A do Ž, cirilicnom azbukom od A do Ш.
[/quote]

Ne jebe nas administracija ni 2%, ostavili nas da jedni drugima vadimo dusu na pamuk. ~:>
  • Odgovori 3,4 hilj.
  • Pregledi 117,1 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Pohvalio sam članove foruma adminu pre neki dan, svaka čast svim momcima, novim i starim člavima. toliko ste uljudni i mirni da moderatori nemaju nikakvog posla, osim kada nekad zaborave da otvore tem

• Kakvi savjeti.

• Ljudi stvarno ne znam šta vam je, apsolutno nisam alergičan na psovke i slično, ali toliko lomača, psovki, kletvi nakon jebenog četvrtog kola i boda u gostima protiv Brentforda koji nam nikad nije odg

Objavljene slike

'vako:
Da bi mi, korisnici imali vise materijala za pisanje, a i da bi administraciju manje bolela glava od suvisnih tema na Forumu, predlazem da se u PDF-u EURO 2012 otvori tema "Zvezde Evropskog prvenstva" ili nesto slicno, u kojoj bi mogli komentarisati nastupe starih ali i radjanje novih zvezda Evropskog fudbala.
A daj jbt. Nisam imo pojma. Dobro da nisam krenuo otarat temu za tete s Eura jer bi se samo naživcirao onda
Na ovom forumu ima više restrikcija nego članaka u zakonu

Daj postavite još kojeg moda i da napokon počnemo funkcionirati kao normalni forum. Neke stvari bi se brže trebale rješavat. Shvaćam da se radi sada na osnivanju udruge, ali ovo ne iziskuje toliko vremena.

A tema ako se otvori na krivom mjestu, zna se što se radi, prebaci se u odgovaravajući podforum.
  • Autor
[quote name='stifmeister' timestamp='1339532224' post='58684']
A daj jbt. Nisam imo pojma. Dobro da nisam krenuo otarat temu za tete s Eura jer bi se samo naživcirao onda

Daj postavite još kojeg moda i da napokon počnemo funkcionirati kao normalni forum. Neke stvari bi se brže trebale rješavat. Shvaćam da se radi sada na osnivanju udruge, ali ovo ne iziskuje toliko vremena.

A tema ako se otvori na krivom mjestu, zna se što se radi, prebaci se u odgovaravajući podforum.
[/quote]

Restrikcija je postavljena samo za taj podforum jer nema potrebe da se spama previše, a tema se može otvoriti ako se modovi slože s tim.
[quote name='stifmeister' timestamp='1339532224' post='58684']
A daj jbt. Nisam imo pojma. [b]Dobro da nisam krenuo otarat temu za tete s Eura [/b]jer bi se samo naživcirao onda

[/quote]

To zelim cuti i to nam treba. B-)
[quote name='Twelfth Man' timestamp='1339596582' post='58809']
To zelim cuti i to nam treba. B-)
[/quote]

Mislim da vodstvo ne želi takvu temu :D
[IMG]http://i48.tinypic.com/2uylreq.jpg[/IMG]
Kad ce ovo da se sredi, nemogu vise pratiti teme, vec mesec dana je ovako, doslo mi je preko glave..
[quote name='Blues_95' timestamp='1340116010' post='59852']
Zasto to uopste i koristis ? Ja dok nisam vidio sliku za to nisam ni znao .
[/quote]

Za šta nisi znao, za obavjesti ili... ? xD
[quote name='Blues_95' timestamp='1340124509' post='59888']
Da za obavijesti . To je prije sluzilo za LIKE-ove . Sada i nema neku funkciju (ili ja ne znam zasto sluzi :D )
[/quote]

Ja stavio da me obavesti kad me neko citira, samo da znam... da ne tražim po temama ;D
jel se moze ovo kak sredit:kad se hocu s mobitelom prijavit na forum,upisem username i pass i kad mi automatski refresha stranicu ne zapamti mi da sam se registrirao i nemogu pristupit svim temama...isti problem mi je na mobu i kad sam probao sa ipodom....
a za mob?to mi je najbitnije,sony e konkretno,jer za ipod mi nije toliko bitno jer tak i onak mogu na forum prek ipoda samo doma jer se mogu spojit samo kad imam negdje wifi.......
Pa da, to je aplikacija preko koje surfas po forumima.
Ima za iphone/ipod i za android

Samo nije besplatna pa ces ju morat negdje nac ili kupit
nisi me shvatio..u vezi ipoda ok..ali za mobitel,kada odem na forum s operom mini nemogu se prijaviti jer svaki put mi se automatski refresha a ne zapamti prijavu,a gore sam naveo da se radi o sony ericssonu a za njega nema tapatalk....
Nije tesko skontat.

Pritisnes da se zahvalis nekome na nekom postu. Imas ispod avatara broj koji pokazuje koliko su ti se puta zahvalili.
Primjetio sam kada me neko citira ne dobijem notifikaciju? Provjerio sam ali je sve podeseno kako treba.Jeli mozda jer nemam odredjen broj postova ili?

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.