Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Pitanja, prijedlozi, kritike, kartoni i žalbe

Istaknuti odgovori

• Odgovori 3,4 hilj.
  • Pregledi 117,2 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Pohvalio sam članove foruma adminu pre neki dan, svaka čast svim momcima, novim i starim člavima. toliko ste uljudni i mirni da moderatori nemaju nikakvog posla, osim kada nekad zaborave da otvore tem

• Kakvi savjeti.

• Ljudi stvarno ne znam šta vam je, apsolutno nisam alergičan na psovke i slično, ali toliko lomača, psovki, kletvi nakon jebenog četvrtog kola i boda u gostima protiv Brentforda koji nam nikad nije odg

Objavljene slike

18 minutes ago, Adi said:

A sad jedno pitanje koje zahtijeva prijedlog: Ko bi trebao otvoriti temu za sljedeću utakmicu?

Soxx, možda nekim čudom kad je u bosni i otvori temu onda poništi svoj baksuzluk

1 hour ago, reLo said:

Plaćen hosting za 2025. godinu u iznosu od 99 KM.

Od toga je sa zajedničkog računa skinuti 68 KM.

Na računu je bilo 208 KM, minus 68 KM = sadašnje stanje računa 140 KM.

A sta mislis da pojacamo ovaj hosting, platimo vise ali da nam fercera brze?

• 2 sedmice kasnije...

Sta mislite kakva bi opcija bila da se jednostavno teme za utakmice otvore cim izađe raspored za novu sezonu, sve teme budu otkljucane i to je to, izbjegavamo situacije da dan pred utakmicu uopste nema teme za utakmicu, izbjegavamo cimanje oko toga ko ce zapravo otvoriti temu i kakav mu je postotak pobjeda u posljednjih 5 godina.

Naravno mozda to cimanje ima neku svoju draz, ovo bi bila neka "suhoparna" opcija bas onako strogo poslovno😄

1 hour ago, reLo said:

Ili da postoji jedna tema u kojoj će se pisati i to je to?

Možda je otvaranje tema imalo smisla kad smo pisali po 5-6 stranica po svakoj utakmici, a ovako često ne dođemo ni na 2. stranicu. 

Al pitanje je ko će otvoriti tu temu ? Ako neki baksuz otvori onda smo najebali

• Popularna objava

Ma neka tema. Tu su i ove zajebancije ko ce kad otvoriti temu, pa ove godine nas krenulo sa Adijem. Prije nekoliko godina sa klickom kad smo krenuli u pohod lige sampiona i umalo zijanili istu.

A inace dobro je imati i za arhive, da se moze nekad vratiti u proslost i vidjeti sta se pisalo i kakvo je stanje bilo za tu utakmicu.

A ovo sto King Chelsea predlaze, mislim da smo uradili vec jednom, samo ne sjecam se kad tacno.

20 minutes ago, hamco said:

@reLo mozel se ispod slike profila staviti npr. Favorite player? Zivo me zanima kome je ko omiljeni igrac iz trenutnog rostera.

Palmer, Kaisedo, Enzo, Dzejms i eventualno Kolvil, ne vidim da je iko vise zasluzio da se nekome toliko svidi.. 

Treba staviti ispod imena da pise ime igraca kojeg je taj forumas najvise spominjao. Bilo to u pozitivnom ili negativnom smislu.

Jel ono diabola imao ispod imena mikelova kurva ili kucka prije?

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.