11. januar 2024.2 god. Autor Popularna objava comment_351627 3 minutes ago, Kun Aguer0 said: Kad si dodao taj modni dodatak, nisi se pojavljivao sa naočalima na skupovima, ne bi te maltretirali, možda diablo malo kad popije Jedino što je Adi fulio je da ti doda malo kosice žute Prije jače od 2 godine sam ih stavio jer mi je HD slika odjednom postala SD. Žalio se Telemachu, jebavao im sve redovno, dok nisam otišao kod oftalmologa koji mi je dijagnosticirao astigmatizam. Prijavi
11. januar 2024.2 god. Popularna objava comment_351628 Čovjek se žalio tv operateru jer ne vidi dobro. E sad sam sve čuo 😂 Prijavi
15. januar 2024.2 god. comment_351797 Zašto nema rang lista forumaša po napisanim postovima i kad će biti ? Prijavi
26. novembar 2024.1 god. Autor comment_360229 Nadogradio sam hosting sa sljedećih karakeristika: Maksimalni resursi procesora (CPU): 3x CPU jezgre RAM: 2 GB EP: 20 Na sljedeće karakeristike: Maksimalni resursi procesora (CPU): 7x CPU jezgre RAM: 5 GB EP: 80 Ako se pokaže kao bolji u naredna 2 mjeseca, ostat ćemo na njemu a razliku ja plaćam. Slobodno pišite svoja zapažanja (je li forum brži, da li je manje vremena nedostupan itd.). Prijavi
26. novembar 2024.1 god. comment_360231 Jel imaš kakav monitoring? Meni forum generalno jako dobro radi, ne štopa nimalo. Jedini bag je što mi shoutbox radi tek nakon što uradim refresh. Prijavi
27. novembar 2024.1 god. Autor comment_360234 6 hours ago, ker said: Jel imaš kakav monitoring? Meni forum generalno jako dobro radi, ne štopa nimalo. Jedini bag je što mi shoutbox radi tek nakon što uradim refresh. Monitoring sam ja 😀 Desi mi se barem 3-4 puta dnevno da otvara forum po 60+ sekundi, što znači da je neki pad u pitanju. Prijavi
27. novembar 2024.1 god. comment_360235 2 hours ago, reLo said: otvara forum po 60+ sekundi, Ne sjećam se da mi se to desilo. Par puta je pao pa izbacivao neke serverske greške, ali to je jednom u pola godine. Prijavi
27. novembar 2024.1 god. Autor comment_360236 Meni je na desktopu sada osjetno brži forum, baš brzo otvara stranice čim klikneš. Prijavi
27. novembar 2024.1 god. comment_360238 2 hours ago, reLo said: Monitoring sam ja 😀 Desi mi se barem 3-4 puta dnevno da otvara forum po 60+ sekundi, što znači da je neki pad u pitanju. Isto se i meni desavalo. Sada djeluje puno brzi. Prijavi
27. novembar 2024.1 god. comment_360243 Brže učitava dosta i nema više potrebe za onim refreshovanjem početne jer ne učita shoutbox Prijavi
28. novembar 2024.1 god. comment_360251 Meni radi isto, ne znam, nisam ni imao neke zamerke ranije oko otvaranja stranice... kod mene jedino što ne otvori postove gde je neko zakačio tvit kako treba, nego vidim samo tekst, ali to mi ne smeta, bitan mi je tekst. Da li je nekako moguće da kad kliknemo na smajlije, na vrhu budu oni koji su označeni kao po defoltu, da ne moram da kliknem u dodatne opcije da bi ih izabrao? nije to ništa pod moranje Prijavi
28. novembar 2024.1 god. Autor comment_360254 30 minutes ago, chiba said: Meni radi isto, ne znam, nisam ni imao neke zamerke ranije oko otvaranja stranice... kod mene jedino što ne otvori postove gde je neko zakačio tvit kako treba, nego vidim samo tekst, ali to mi ne smeta, bitan mi je tekst. Da li je nekako moguće da kad kliknemo na smajlije, na vrhu budu oni koji su označeni kao po defoltu, da ne moram da kliknem u dodatne opcije da bi ih izabrao? nije to ništa pod moranje Možeš koristiti smajlije koje koristiš u defaultnoj tastaturi na telefonu.. Ako preko telefona surfaš. Ako ne, tako je kako je. Prijavi
28. novembar 2024.1 god. comment_360256 Ma jok, samo preko računara ulazim, neka ga, nije to ništa bitno. Hvala u svakom slučaju Prijavi
2. decembar 2024.1 god. Autor comment_360394 Kakva su iskustva zadnjih 3-4 dana, je li forum fino radi? Prijavi
2. decembar 2024.1 god. comment_360401 radi kao sto je trebalo raditi prije 10 godina kad se uplacivalo šakom i kapom. Prijavi
2. decembar 2024.1 god. comment_360403 I dalje mi shoutbox ne radi iz prve, al nema veze, sve ostalo je super Prijavi
3. decembar 2024.1 god. Autor comment_360407 6 hours ago, ker said: I dalje mi shoutbox ne radi iz prve, al nema veze, sve ostalo je super To ti je do browsera definitivno. Meni na Safari radi bez greške. Prijavi
3. decembar 2024.1 god. comment_360409 Vjerovatno, Firefox, mada nije ni bitno. Mogu živjeti sa tim. Prijavi
3. decembar 2024.1 god. comment_360411 2 hours ago, ker said: Vjerovatno, Firefox, mada nije ni bitno. Mogu živjeti sa tim. i ja sam na firefoxu i ista stvar kod mene. Prijavi
3. decembar 2024.1 god. comment_360416 I ja na Firefoxu, samo shoutbox voli zabugovati s vremena na vrijeme, ali refresh radi svoj posao. Prijavi
24. decembar 2024.1 god. Popularna objava comment_361187 Pohvalio sam članove foruma adminu pre neki dan, svaka čast svim momcima, novim i starim člavima. toliko ste uljudni i mirni da moderatori nemaju nikakvog posla, osim kada nekad zaborave da otvore temu ali ne zamerite. držte se da sačuvamo ovo malo naše galsko selo!!!! živeo Čelzi Prijavi
24. decembar 2024.1 god. comment_361191 2 hours ago, chiba said: Pohvalio sam članove foruma adminu pre neki dan, svaka čast svim momcima, novim i starim člavima. toliko ste uljudni i mirni da moderatori nemaju nikakvog posla, osim kada nekad zaborave da otvore temu ali ne zamerite. držte se da sačuvamo ovo malo naše galsko selo!!!! živeo Čelzi hvala dobri nas chiba. i ti da nam ostanes onakav kakav jesi i da nabijes ako Bog da jos preko 8k postova ovdje. 2 hours ago, chiba said: držte se da sačuvamo ovo malo naše galsko selo!!!! sve dok uplacene pare od forumasa budu isle direktno za hosting i odrzavanje, bice foruma jos. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.