22. januar 2025.1 god. Autor comment_361949 Uđite u svoj profil, pa u "Edit profile", i odmah ispod polja "Lokacija" imate mogućnost da upišete ime omiljenog igrača. Stavio sam da je maksimalno 20 karaktera. Prijavi
22. januar 2025.1 god. comment_361976 Al fora je što možeš napisati šta hoćeš, tek će sad biti trolanja Prijavi
23. januar 2025.1 god. Autor comment_361984 Zato što se počelo trollati, namješteno je da se iz dropdown menija bira igrač. Prijavi
23. januar 2025.1 god. comment_362008 Sto si meni sklonio a ostavio keru i adiju ccc fuhrer kaput Prijavi
23. januar 2025.1 god. Autor comment_362009 Zato što Zećira i Golman ipak imaju neke veze s fudbalom i Čelsijem, a Nikola Jokić nikakve. Prijavi
23. januar 2025.1 god. comment_362011 17 hours ago, reLo said: Zato što se počelo trollati, namješteno je da se iz dropdown menija bira igrač. Vrati Diablu Mikelova kučka Prijavi
24. januar 2025.1 god. comment_362013 Diablu sam ja svojevremeno iz zajebancije napisao da ga sačeka kad se probodi naslov a ono ostalo posle do daljnjeg 🤣 Prijavi
24. januar 2025.1 god. comment_362030 Mikel je brat, samo da nam dovede Osimhena, ne znam kada mu ono dolazi na podcast, treba se to pregledati. Prijavi
11. april 2025.1 god. comment_363499 Predlažem da se uvede obaveza Diablu da podnese Izveštaj o radu za prethodnu godinu koji će razmatrati global moderatori (koji se prozivaju da ništa ne rade), a mi ćemo isti pažljivo razmotriti i proslediti Zaključak vrhovnom vodji da odloži u registrator (tamo iza kokošinjca) Prijavi
11. april 2025.1 god. comment_363504 Jako je pala aktivnost u zadnje vrijeme. Čini se da svi jedva čekamo da se sezona završi, a jako je bitno kako će se završiti. Meni se prvom ništa ne piše, a i kad uđem nakon pola dana i vidim 2 nova komentara još mi se manje to radi. Ne da nam se ni ići od igrača do igrača i kritikovati, teme otvaramo na dan utakmice itd. Prijavi
11. april 2025.1 god. comment_363505 44 minutes ago, Adi said: Jako je pala aktivnost u zadnje vrijeme. Čini se da svi jedva čekamo da se sezona završi, a jako je bitno kako će se završiti. Meni se prvom ništa ne piše, a i kad uđem nakon pola dana i vidim 2 nova komentara još mi se manje to radi. Ne da nam se ni ići od igrača do igrača i kritikovati, teme otvaramo na dan utakmice itd. Mislim da je dosta negativnosti od strane forumasa napisano u zadnje vrijeme i to je dosta uticalo na cjelokupnu situaciju samog foruma. Meni cak ne smeta ni negativnost ali mi smeta ironija, podsmjeh pogotovo ako su to gluposti i nista pametno. Pitam se, kako nekome nije mrsko uci na forum, otvoriti neku temu i napisati nesto u fazonu: "Sad ce nasi kupiti novog 16-godisnjaka, dati mu ugovor na 100 godina, prodati ga za 2 godine i zaraditi na tom igracu, Boehly masterclass." Cak i naseg trenera kojeg mnogi kritikuju, rijetko kad da neko napise sta to ne valja, sta bi voljeli da promjeni, zbog cega igra to a trebao bi ovo... Ok je kritikovati, cak sta vise i pozeljno, ali malo pa skoro nikako ne pisemo o samoj taktici, protivniku koji je nesto dobro uradio i slicno. Isto vazi i za igrace. Samo se napise kurton od igraca, ojebina i to je to. Nista konkretno. Mozda je sve to opravdano ali daleko od toga da je ova sezona propast koliko je sam forum postao. Pa znali smo biti losiji 2x u ranijim sezonama ali se pisali i to mnogo vise. Prijavi
11. april 2025.1 god. comment_363506 2 hours ago, hamco said: Mislim da je dosta negativnosti od strane forumasa napisano u zadnje vrijeme i to je dosta uticalo na cjelokupnu situaciju samog foruma. Meni cak ne smeta ni negativnost ali mi smeta ironija, podsmjeh pogotovo ako su to gluposti i nista pametno. Bravooo, ovdje si u’bo. Meni se ne mili vise ni citati a kamoli uci u neku raspravu. Negativnost se uvukla u kosti. Sta god uradi Boehly,Eghbali,trener,sportski direktor,cistacica, doktor ne valja, i sve je negativno. Siguran sam da je to ‘otjeralo’ dosta forumasa iz rasprava. Prijavi
12. april 2025.1 god. comment_363509 Po mom mišljenju da li je neko "negativan" prilikom pisanja na forumu je prosto stvar pojedinca, koji će se izraziti u bilo kom obliku, usmeno, pismeno, i kao neko ko je jako dugo ovde na forumu, odgovorno tvrdim da je daleko veći problem bio spam, trola, i prosto pisanje postova od par reči, ona vređanje, neuvažavanje tudjeg mišljenje i u najgorem slučaju prozivanje na osnovu vere, nacije, provokacije i slično Forum kao način izražavanja mišljenja je danas izuzetak, to što Relo održava to na aparatima je stvar dobre volje, uz pomoć pojedinaca ovde koji su finansijski pomogli. Kako da privučemo nove forumaše, pa deca danas medjusobno jedva i da komuniciraju a da nije preko telefona, dovedeš ih na rodjendan, oni sede svako na svoju stolicu i lista fejsbuk i tviter, instagra il nešto treće, nije da nema dece ali menjaju se generacije i drugačije odrastaju. sad više nije problem ni u raznim podelama koje postoje medju narodima na balkanu, prosto su neke druge forme preuzele internet, lakše je jbg iskucati tvit u par reči sa wc šolje, nego udubiti se u prelistavanje foruma, otvaranje tema, skupljanja i objavljivanja transfer vesti i sl. što iziskuje mnogo više vremena i kliktanja onaj ko se nije zaneo sa fejsbukom i tviterom pre 5-10 godina, neće ni sada, ali isto tako, onaj ko nije prihvatio formu pisanja na forumu neće ni isto tako, ali eto, držimo se nekako mislim da smo izgubili bar 10-15 forumaša koji su više pisali, ali kroz istoriju postova, tvrdim da nisu oterani, neki su kapiram krenuli da rade, dobili decu... ne znam, samo par izuzetaka je bilo kada je bilo bana (ali baš izuzetaka) niti je istina da je bilo ne znam kolko svadje sa hrvatima, iz mog ugla, više je bila njihova odluka da se povuku, i što se mene tiče, neka su živi i zdravi i pozdravljam bilo koju zajednicu koja navija za čelzi, ali da ih je neko odavde oterao, to nije, čak i da je bilo nekih razmirica oko organizacije, fakt jeste da je Benjo neke stvari registrovao i prijavio na svoje ime, kome se to ne svidja, može slobodno da učini isto, slično, drugačije... svet je slobodan Prijavi
12. april 2025.1 god. comment_363511 Meni je ipak ovo gore sto sam naveo glavni razlog sto sam manje aktivan i zasto puno manje vremena provodim na forumu. U ovih 14godina koliko sam na forumu, niko me nikada nije uvrijedio na bilo koji nacin. Bila to vjerska, nacionalna ili neka druga pripadnost. Bilo je slucajeva kad sam ulazio u zustre rasprave ali nikad uvreda. Na to sam ponosan, ponosan sam na sve nas . Prijavi
12. april 2025.1 god. comment_363512 Normalno je da raja malo izgubi interes kad gledas slicne stvari koje se ponavljaju vec iz sezone u sezonu bez znakova da bilo ko uopce vidi problem, kamoli ga misli rjesavati. Konferencijska liga je iskreno bas lose i nezanimljivo takmicenje, tako da se tu pogotovo osjeti. Zapravo bolje i da ga nismo igrali jer bi se vise uzeljeli pravih utakmica pa bi to mozda proizvodilo zainteresovanost za komentare. Dalje, ona stastika koju je neko iznio sto se tice naseg skora u duelima sa top 4 ekipama, takodjer je jedan od razloga. Malo pomalo se uvlacio taj luzerski mentalitet u klub i sada smo toliko duboko u tome da zaista ovo gore izgleda nego Arsenal onomad. A nije da nismo ulozili novce i to silne novce. Ljudi ne zele gledati nesto gdje unaprijed znaju ishod. Treba nam nasusno jedan dobar restart, prije svega u pristupu. Sto se foruma tice: naravno, oscilacije postoje izmedju sezona pa i unutar jedne sezone. Al opet smo tu. Ja dok sam ziv i dok god mogu pratit cu i navijati za Chelsea. Kakvi god bili. To je dio mene. Takodjer bit cu tu i podrzavati forum sve dok on postoji, a nadam se da ce postojati jos dugo. Prijavi
12. april 2025.1 god. comment_363513 Vecina nas je izgubila interes za gledanjem. Gledamo mi opet, ali nas dosta i ugasi stream. Prvi ja sam takav, jednostavno ne mogu vala da gledam kako klub bezidejno igra i kako se mentalitet igraca srozava zbog drugoligaskog trenera. Generalno, ambicije kluba nisu na nivou na kakvom su trebale biti, i kakav nivo mi ocekujemo. Sve se to odrazava i na same navijace pa i na nas na forumu ovde. Kad nema kvalitetnih utakmica, nema se sta ni pisati, posebno kad to traje vec evo, godinama. Sta se ima vise reci za Marescu a da se nije reklo? Isto tako vazi i za igrace a i za upravu. Ako nista, ja na kutiji pisem gluposti, cisto onako da se nesto pise na forumu, Tu se i masko i klicko nekad ukljuce u zajebanciju. Ako nekima to smeta, onda cemo prestati. Na kraju krajeva, ovdje svi preko 10 godina. A nestalo je zajebacije, glupiranja, i sl. A forum nece vjecno trajati. Nove generacije su odavno odbacile ovakav format, a i mi cemo polako kad tad sve manje ulaziti na forum. Prijavi
12. april 2025.1 god. comment_363515 da, i pre 10 godina smo bili studenti, učenici, dzebalebaroši.... neki su to i dalje sad npr, imam običaj da na poslu obavezno udjem ujutru bar par minuta na forum, ali nemaš više slobodnog vremena kao ranije i to može biti iz gomile razloga, izdrkavanje na poslu, obaveze, porodica, menja se život i to je normalno jbt. sećam se kao da je juče bilo, nije me mrzelo da pravim isečke, gifove iz Oskarovih partija iz reprezentacija Brazila i postam u njegovoj temi, pokušaću da nadjem taj post sad me iskreno mrzi, ali ne smeta meni to što je klub i 10 i 15 na tabeli, smeti mi što nam je igra u kurcu, maltene se ništa ne dešava, ne sećam se kad sam zadnji put gledao utakmicu da su igrali sa nekom željom, da udješ na forum sa nekom energijom, samo se smoriš Prijavi
13. april 2025.1 god. comment_363519 On 4/12/2025 at 9:24 AM, chiba said: niti je istina da je bilo ne znam kolko svadje sa hrvatima, iz mog ugla, više je bila njihova odluka da se povuku, i što se mene tiče, neka su živi i zdravi i pozdravljam bilo koju zajednicu koja navija za čelzi, ali da ih je neko odavde oterao, to nije, čak i da je bilo nekih razmirica oko organizacije, fakt jeste da je Benjo neke stvari registrovao i prijavio na svoje ime, kome se to ne svidja, može slobodno da učini isto, slično, drugačije... svet je slobodan Ma naserem im se u usta i naguram nogom, eto kolliko je njihova odluka da se povuku Prijavi
15. maj 2025.1 god. comment_364194 Da li mogu oni smajliji koje smo ranije koristili da budu prvi prilikom otvaranja smajlija, a ne da moram da spuštam dole na kategoriju "defolt", nekako mi ti stariji imaju dušu a tu su i oni čuveni "jebo te hljeb" firer i ostali ? Prijavi
30. maj 2025.1 god. Popularna objava comment_364719 Samo da posle punih 5 meseci u 2025. pohvalim 1. Hamco koji stalno kači video zapise (pored toga što inače piše), da nema njega, verovatno bi me i mrzelo to da kopam... 2. Maskonja koji u odsustvu Kera, Kuna i još nekih održava pričaonicu, i čak 2+ pasosa u temi Košarka Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.