Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Pitanja, prijedlozi, kritike, kartoni i žalbe

Istaknuti odgovori

Šzo nema pravilnik foruma?
  • Odgovori 3,4 hilj.
  • Pregledi 117 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Pohvalio sam članove foruma adminu pre neki dan, svaka čast svim momcima, novim i starim člavima. toliko ste uljudni i mirni da moderatori nemaju nikakvog posla, osim kada nekad zaborave da otvore tem

• Kakvi savjeti.

• Ljudi stvarno ne znam šta vam je, apsolutno nisam alergičan na psovke i slično, ali toliko lomača, psovki, kletvi nakon jebenog četvrtog kola i boda u gostima protiv Brentforda koji nam nikad nije odg

Objavljene slike

Predlažem da zdušno navijanje za Barcelonu i istovremeno davanje podrške nogometnim zločincima Ovrebu, Frisku i ostalim bude najstrožije kažnjivo djelo. :lol:
[quote name='Wisey' timestamp='1333724844' post='39995']
Predlažem da zdušno navijanje za Barcelonu i istovremeno davanje podrške nogometnim zločincima Ovrebu, Frisku i ostalim bude najstrožije kažnjivo djelo. :lol:
[/quote]

takvo što zaslužuje doživotni ban i izgon iz naše online države :D
Evo nesto duze od mjesec dana sam se uclanio na forum, a u grupi na fejsu sam vec duze aktivan i zelim da se zahvalim adminima, clanovima i svim koju su ucestvovali u izgradnji ove stranice! Svaka cast, super je!
Imam jedan prijedlog, a to je da se otvori tema u kojoj bih clanovi postavljali svoje privatne navijacke slike, npr. slike navijaca u dresu Bluesa, atmosfera navijaca pred neku utakmicu, slavlje navijaca poslije pobjede i slicno.....
Pozz i hvala unaprijed :)
Edvin Nesimovic
Predlazem da se ubuduce opcije za ankete sa utakmica, posebno ako su protiv uslovno receno slabijih timova pisu realnije i svedenije.
Primer je utakmica protiv Fuhlama...
Hvala lepo :)
[quote name='Whisper#2' timestamp='1334092532' post='40676']
Predlazem da se ubuduce opcije za ankete sa utakmica, posebno ako su protiv uslovno receno slabijih timova pisu realnije i svedenije.
Primer je utakmica protiv Fuhlama...
Hvala lepo :)
[/quote]
Kako to misliš ?
Cero je inače 'lud' kad postavlja te ankete i ine stvarčice. :P :D
[quote name='Wisey' timestamp='1334092594' post='40677']
Kako to misliš ?
Cero je inače 'lud' kad postavlja te ankete i ine stvarčice. :P :D
[/quote]

Pa bas smo pokazali da smo jedini klub u Fulhamu :D

Prva opcija mi je zvucala nekako pretenciozno, nadmeno... A realnost je sasvim drugacija.
Ja sam za proste opcije....
- Pobeda
- Remi
- Poraz
Toliko :)
Nema potrebe, za ulepsavanjem, ispascemo vece budale, ako izgubimo :D
Da, to sam i pretpostavio. Ma ja kad postavljam uglavnom bude tako, trudim se malo da tu ušminkam al ništa dramatično. Cero s druge strane nije baš sav svoj u zadnje vrijeme, nešto ga opasno puca. :D
[quote name='Wisey' timestamp='1334093061' post='40681']
Da, to sam i pretpostavio. Ma ja kad postavljam uglavnom bude tako, trudim se malo da tu ušminkam al ništa dramatično. Cero s druge strane nije baš sav svoj u zadnje vrijeme, nešto ga opasno puca. :D
[/quote]

On ce da se vadi na fax, al ja pare stavljam da je neka kolegenica u pitanju :D
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Isto tako predlazem, da se uklone ili izmene sve ankete sa Foruma, koje su jos uvek aktivne, a u kojima se spominje AVB.
[quote name='Whisper#2' timestamp='1334093525' post='40682']

On ce da se vadi na fax, al ja pare stavljam da je neka kolegenica u pitanju :D
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Isto tako predlazem, da se uklone ili izmene sve ankete sa Foruma, koje su jos uvek aktivne, a u kojima se spominje AVB.
[/quote]

offtopic: whis imaju ljudi ovdi obaveze wis skolu cae trebu relo faks timar bodybuilding ne moze se to brzo odradivat
  • Autor
[quote name='Wisey' timestamp='1334093061' post='40681']
[/quote]

Cero u po frke uleti na forum i imam osjećaj da će nekoga upitat: 'A gdje sam ja jebote' :D HAHAHAHAHAHHA
Malo mi je zbunjen u zadnje vrijeme, al dobar je on <3
  • Autor
[quote name='Kun Aguer0' timestamp='1334131891' post='40700']Pratim malo i stranicu romabalkan i vidim da imaju neki bioskop i npr. tu imaju sve golove Tottia i jos neke zanimljivosti i veceras ce tu i prenositi utakmicu Roma Udineze pa sta mislite da i mi uvedemo tako nesto ?[/quote]

Imamo i mi video zonu sa isječcima sa utakmica, trenutno radim na uploadovanju isječaka sa svih utakmica ove sezone ali ima dosta posla oko toga...
Drago mi je da ste ubacili pravilnik, bio je red odmah na pocetku, sad bar znamo zbog cega smo banovani. :D
[quote name='Kun Aguer0' timestamp='1334929478' post='42190']
Ja imam prijedlog da se posvadjamo nismo odavno :P :D
[/quote]

A de necemo, il moramo prvo najavit da cemo se svajdat pa onda, :P :D Pitat cemo reLu..:D
[i]Dupli profil[/i][color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif] - [/font][/color][b]Permanent ban[/b]

Perma ban na koji profil? Na novi(dupli) ili na oba)?
Na ostalim forumima većinom je da na drugi račun ide perma ban, a na prvi na par tjedana.

Te predlažem da se warnovi skupljaju, te npr. nakon 5-6 skupljenih warnova dobije se ban na dva-tri tjedna recimo.
  • Autor
[quote name='Whisper#2' timestamp='1335361959' post='43228']
U cemu je fora sa anketama, da kad zelim da pogledam rezultate pre glasanja izgubim pravo na isto :huh:

Po meni je to jedina glupost na ovom portalu....
[/quote]

To je baš pametno. To spriječava korisnike da glasaju za opciju koja ima više ili manje glasova. Ovako, glasaš baš onako kako misliš.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.