Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Luke Shaw (Engleska, 1995)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 356
  • Pregledi 27,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Ne mogu nam ga ukrast. Jedino ga mi mozemo pustit njima :D

Sent from my HTC One V using Tapatalk

Nema šanse da Chelsea dadne više od 25 miliona funti za njega... Teoretske šanse nema, to garantujem... A vidiš da se ovi razbacuju s parama... Ako oni ispoštuju FFP Abramovič treba dovest Falcaa, Cavanija i Costu, i posrat se UEFI ispred sjedišta u Nyonu.

Ukrade nam ga City jebte: http://www.goal.com/en-gb/news/2892/transfer-zone/2014/03/19/4694590/-?

I ne kontam kako ovi arapi prate FFP kad mogu dati ovolike pare za igrače, a nikog kako treba ne prodati. Fuck logic.

Nerealni sponzorski ugovori, t.j. upumpavanje novaca na sumnjive načine.

Neće Čelzi tim putem sigurno,službeno je potvrdjeno da Čelzi nije jedan od 75 klubova koji su pod istragom zbog FFP,čak šta više kolko sam ja mogo da vidim,dobro guramo za sad,promenila se dosta politika kluba,bilo je zadnjih par godina teško al nas je povadila ona LŠ i LE.

Potrošiće Čelzi ponovo na leto dosta,to ne dovodim u pitanje,očekujem da nas napusti par igrača sa velikom platom tako da tu ima da se napravi malo prostora.

iako sam ja 100 % siguran da neće to biti neki Kavani al ajde,to je samo moje mišljenje

a kad je siti u pitanju i njihovi sponzorski ugovori - "nikome do zore nije gorela"

15 miliona evra je plafon koji ce se dati za njega verujem, plus neki delovi kolaca kasnije, ali jbg dobijas mladog, dobrog igraca koji ce se sigurno vremenom isplatiti, narocito sto jako malo dobrih Engleza trenutno ima, ovaj momak ima veliki potencijal da bude kapiten Engleske jednog dana.

Nema šanse da Chelsea dadne više od 25 miliona funti za njega... Teoretske šanse nema, to garantujem... A vidiš da se ovi razbacuju s parama... Ako oni ispoštuju FFP Abramovič treba dovest Falcaa, Cavanija i Costu, i posrat se UEFI ispred sjedišta u Nyonu.

Kakav FFP ? Mi kao ne razbacujemo se? Ovaj zimski rok prodali 2 igraca i kao mi trosimo fino. 40 miliona smo platili Williana Anzhiu. Klubu koji je morao prodati svejedno igraca.

• 2 sedmice kasnije...

Mirror piÅ¡e da nas je United porazio u utrci za Shawa. Kako oni navode Shaw ide u United za 27 milijuna funti i plaću od 85000 funti tjedno... Bit će zanimljiva borba oko njegovog potpisa. 

Mirror piše da nas je United porazio u utrci za Shawa. Kako oni navode Shaw ide u United za 27 milijuna funti i plaću od 85000 funti tjedno... Bit će zanimljiva borba oko njegovog potpisa.

Čisto sumnjam da će oni dat tolike pare za njega.
  • 2 sedmice kasnije...

Opasno United zagrizao za ovog malca. 30M nude za njega i jos pisu novine kako je Shaw upoznat da bi mogao i grijati klupu azpilicueti dok bi ovamo sigurno imao prvih 11. Opet, LP ne igraju i navijac je Chelsea. Sta li ce na kraju biti ali kako stvari stoje ovo je njegova zadnja sezona u southamptonu

Čitam sad da klub želi da Van Anholtu da priliku da zaigra za prvi tim, a takođe su razmatrali neka jeftinija rešenja poput Alberta Morena iz Sevilje i Aleksandra iz Porta.

Mogli bismo da izvisimo za još jednog Lukicu. :/

Ja bih najvise voleo da, ako Cole ode na leto, dovedemo Shaw-a i vratimo PvA sa pozajmice i da nam oni budu izbor na levom beku, a na desnom Ivanovic i Azpilicueta s tim sto bih Ivanovica cesto stavljao na poziciji stopera jer verujem da ce Terry sledece sezone da ima manju minutazu.

• Autor

Ja bih najvise voleo da, ako Cole ode na leto, dovedemo Shaw-a i vratimo PvA sa pozajmice i da nam oni budu izbor na levom beku, a na desnom Ivanovic i Azpilicueta s tim sto bih Ivanovica cesto stavljao na poziciji stopera jer verujem da ce Terry sledece sezone da ima manju minutazu.

Ti zaboravio da smo doveli Zoumu.

Mi imamo Wallace na pozajmici u Interu kolko znam?

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.