Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Luke Shaw (Engleska, 1995)

Istaknuti odgovori

https://twitter.com/Chriswin4/status/795316368702836736?ref_src=twsrc%5Etfw

https://twitter.com/Chriswin4/status/795316072442396672?ref_src=twsrc%5Etfw

Hajde Shaw, vrati se kući, navijaš za Čelsi, beži od fudbalskog Aleksandra Vučića pre nego što ti upropasti karijeru.

• Odgovori 356
  • Pregledi 27,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Ako se ukaže prilika treba ga obavezno dovesti. Isto važi i za igrače poput Marsijala i Mkhitarjana što nije nerealno toliko kada pogledaš njihov tretman.

Ako ćemo realno, Shaw je bolji igrač od Alonsa jer ima igru u oba smjera, Alonso je defanzivno limitiran. 

Shawa ne treba dovoditi jer je podložan ozljedama i katastrofalnim greškama. 

Teško je počistiti Van Gaalova i Moyesova govna i dovođenje upitnih pojačanja, slažem se sa Mourinhom.

Martiala i Mkhitaryana će staviti u ekipu čim budu spremni. 

Smalling je primjer loše selekcije u FA, nekad su imali Ferdinanda i Terrya, sada triput lošije Smallinga i Stonesa. Ne čudi me da ga kritizira

Martiala i Mkhitaryana će staviti u ekipu čim budu spremni. 

A to je nikad. Mikhitaray ne igra pod izlikom da mu treba vremena da se prilagodi na prem (što će očito postić ne igrajući). Podsjeća li vas to na nešto? Da vas podsjetim iste izlike kao i za Babu, Couadrado, Luis... Znači on je samo još jedna tipična Mou-ov ne baš jefitina kupovina koja nikad ni ne dobije šansu.

A Martial mu je vjerojatno pre mlad i ne do kraja oformljen igrač a znamo kako takvi prolaze kao Specijalnog, tako da neče se ni on naigrat...

Što se tiće Shawa, odličan igrač ali bilo je i perioda kad nam je bio potrebniji, sad imamo Alonsa koji je odličan i dolaskom Shawa jedan od njih bi morao na klupu što bi bilo šteta za obojicu...

S druge strane dovest Mikhitaraya ili Martiala bi bio dobar posao...

U Bildu se spominjalo da smo zainteresovani mi i West Ham za Kolasinca. Mislim da bi mogao biti vrhunsko pojacanje za ovu formaciju, jak je ko zemlja, brz, rodjen za englesku ligu i jos uvijek mlad igrac. Conte od njega moze napraviti masinu. Mogao bi jednako dobro rjesenje biti i za lijevog stopera i beka.

Shawa smo propustili kad je trebalo, mada je i on strasan igrac. Al ne bih se bunio protiv Martiala ako se ukaze prilika.

Gesendet von meinem Nexus 5 mit Tapatalk

Teško je počistiti Van Gaalova i Moyesova govna i dovođenje upitnih pojačanja, slažem se sa Mourinhom.

Od vasih nasjtandarnijih igraca samo su Blind, Felaini i Mata dovedeni od strane Mojesa i Van Gala, ovi ostali Roho, Darmian.. igraju samo kad moraju zbog povreda i suspenzija ili kad strucnjak rotira ekipu.

Dodjes tako ponekad i bacis ovako neku stvar bez ikakvog smisla cisto da opravdas gluposti vaseg trenera, a kad treba da se argumenti iznesu kao kad ste popusili 4-0 od nas e onda si kao sarkastican "Konte najbolji, Murinjo pustio Celsi''.

Sledeci put se kad se javis navedi neke cinjenice, nemoj da se blamiras.

Mislite da bi Mourinho pustio nekog igrača u Chelsea ja čisto sumnjam radije će ga ostaviti da igra za U-21.

Kad počne gubiti učinit će sve da se riješi 'izdajnika' i ako budemo najviše nudili sigurno da će uprava prodati onom ko najviše ponudi,mada iskreno ne bih Shawa imamo Alonsa odličan je,uostalom prodao je i Matu Junajtedu.Što se tiče odbrane ja bih volio Romagnolija ili Kolašinca obojica bi bili ekstra u štoperskom trojcu.
Van Dijk moja prva želja za tu zadnju trojku, Kolašinac mi i nije neka opcija bez obzira da li bi igrao štopera ili po strani nije neka konstanta često povređen. Spominju se Nzonzi i Kondogbia za sredinu terena.

Pa nece Alonso igrati citavu sezonu svih 90 minuta, treba imati tu neku zamjenu, a Shaw, englez, nas navijac, vrhunski igrac.

I šta misliš da bi ti grijao klupu i da bi došao da igra samo ca 15 utakmica? Ne bi nijedan pametan igrač,to samo Bega može uraditi doći da igra 15 utakmica.

Pa nece Alonso igrati citavu sezonu svih 90 minuta, treba imati tu neku zamjenu, a Shaw, englez, nas navijac, vrhunski igrac.

Shaw je veliki potencijal i dalje, mogao bi da preuzme levu stranu ako se pokaže boljim, a Alonso može i štopera da igra, tako da je prilagodljiv igrač.

• 3 sedmice kasnije...
  • 4 mjeseca kasnije...

Valjalo bi ga ubost, englez je i odličan igrač, a nije baš u milosti Moua tako da mu je odlazak poprilično izvjestan... Pitanje je kako bi se snašao na wing-back poziciji makar vjerujem dobro jer je ofenzivno dosta dobar.

• 7 mjeseci kasnije...

United are likely to listen to offers for Shaw in January but will still demand a fee in excess of £20 million, which, coupled with his £130,000 a week wages, could put off any interested parties. Spurs, Arsenal, Chelsea, Everton and Manchester City are thought to be keeping a watching brief.

http://www.telegraph.co.uk/football/2017/11/10/man-utd-extend-contracts-quartet-invoking-12-month-options-current/

Dobro bi bilo da ga pokusamo dovesti, takodjer Creswel iz West Hama je kvalitetan igrac treba obratiti paznju na njega.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.