Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Luke Shaw (Engleska, 1995)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 356
  • Pregledi 27,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Zadnje sta sam citao o njemu je da ce vjerojatno produzit ugovor sa Svecima.
Jako bi volio ovog momka da prede kod nas, jos je javno izjavio da je nas navijac...najvecu opasnost sam vidio u Unitedu, ali izgleda da su se oni okrenuli ka Bainesu kao prioritet

Sent from my calculator using Tapatalk

Mene je najviše strah da ona romina Coentrao ne ugrozi njegov potencijalni transfer.

ma on se neg samo lopta tam di je i sad :D, ne treba nam prgavac!

ma on se neg samo lopta tam di je i sad :D, 

Šta je pisac htio reći?? :D

Ja sam za njega od kad sam vidio Bertranda. Naveo sam prije već razloge za dovođenje da sad opet ne navodim. 

Bolji je od Bertranda u to nema sumlje, njegov dolazak nikako ne bi mogao biti promasaj.

Ekstremno je hladnokrvan u defanzivi, ki da mu je 27 i ki da je odigro 300 utakmica u PL u karijeri.

Malo je reci odliacan, strah me pomisliti u kakvog ce igaca izrasti.

• 2 sedmice kasnije...
  • Autor

Pametna za Sotonu, a za nas? Mislim da se ovo pitanje trebalo riješiti već ovog ljeta. Okrenuli smo se mladim igračima. Čudim se da Shaw nije dio velikoga plana.

Ne mora da znaci Cae svasta u ugovoru pise "malim slovima" ne vjerujem da nema neka klauzula pa nije lud da ostane u Sotonu toliko dugo ako bude dobar a sam se izjasnio da bi volio u Chelsea ali da mu je jos rano.

• 2 sedmice kasnije...

Soton se lijepo pojacao, sadsu respektabilna ekipa, dobro za njega da je ostao, igrat ce stalno u prvoj i moci ce da napreduje, dok bi kod nas vjerovatno otisao gdje drugo nego u vitesse na posudbu

ocekujem da ce soton zavrsiti medju top 10 sigurno

• 3 mjeseca kasnije...

iskaču ponovo neke vesti da smo zainteresovani za njega,mislim da tome ne treba pridavati baš mnogo pažnju,dave nam igra levog beka,kol i bertrand izgubljeni negde po špajzu,medju teglama ajvara od prošle godine

zberi dva i dva,ko ima pare i ko je najbolji levi bek,pominje se ta cifra od 30 miliona funti,ona koju sam pomenuo i u temi "zimski prelazni rok"

eto,sad su čak i pljunili da je čelzi spreman da u taj paket ukljuci i bertranda

Mogli su da ga kupe na leto za 10 miliona max. Soton je lepo iskoristio guzvu, produzili ugovor, i sad je cena abnormalno porasla. 

S druge strane kad pogledam kako se baca novac i na nakve "igrace" buducnost engleskog fudbala vredi te pare.

I da, nesumnjivo je bolji od Bertranda.

• 2 sedmice kasnije...

Kako javljaju engleski mediji, u trci za 18-godišnjeg fudbalera prednjači ekipa Čelsija, koja bi koliko u januaru mogla da bude jača za Luka Šoa, koji je i sam isticao da je dugododišnji navijač Čelsija.

Ipak, Sandej Pipl prenosi da Šo želi garancije za svoj status u timu, kako bi pristao na transfer na Bridž.

Kao fudbaler koga gledaju kao na idealnu zamenu za Ešlija kola, Luk Šo želi da se obezbedi i izbegne sudbinu brojnih pojačanja londonskog kluba, koja se nalaze na marginama Murinjovog kluba.

Ono što ide u prilog ovom mladom igraču je i trenutna situacija u Čelsiju, vezno za iskusnog Kola. Englez se našao na udaru trenera Murinja, koji na ovoj poziciji još ima i Rajana Bertrana, za koga se zanima Liverpul.

Sumnjam da ce u januaru doci, ali na ljeto treba nagrnuti od prvog dana prelaznog roka da ga dovedemo. Jebes cijenu.

cim procitao Luk So, prestao sam dalje citati

pa jebemu napisite kako se pise ime, pa nije arapsko slovo pobogu, kako ne mogu ovih nasih kvazi sportskih novinara nikako

Sent from space

Nisu ludi da prodaju jednog od najboljih. 

Imaju finansijsku stabilnost, dobrog trenera i ozbiljan sistem rada. Postali su stabilan PL klub, i odavde mogu samo da rastu. A i logicno je da on zeli da ostane tamo, jer je uglavnom starter, vrata reprezentacije i Evrope su mu sirom otvorena.

• Autor

cim procitao Luk So, prestao sam dalje citati

pa jebemu napisite kako se pise ime, pa nije arapsko slovo pobogu, kako ne mogu ovih nasih kvazi sportskih novinara nikako

Sent from space

To je po srpskom jeziku jer oni slijede pravilo Vuka Karadžića ''piši kako govoriš'' i ''govori kako pišeš''. Po meni prevaziđeno pravilo koje donekle ima smisla u ćirilici, a u latinici nikako, jer od ljudi pravi debile.

Doći će nama Shaw na kraju vidjet ćete.

• 3 sedmice kasnije...

Postoje spekulacije da je Man City spremio 30 min funti za potencijalni transfer. 

Ma jok obicno lupanje novinara,a i koji ce im kad imaju Kolarova i Clichyja, i plus 30 mil. pa bezveze. ;)

ps: promrnite mu vrednost, ne vredi on vise milku i po.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.