2. juli 2013.13 god. comment_132369 Zadnje sta sam citao o njemu je da ce vjerojatno produzit ugovor sa Svecima.Jako bi volio ovog momka da prede kod nas, jos je javno izjavio da je nas navijac...najvecu opasnost sam vidio u Unitedu, ali izgleda da su se oni okrenuli ka Bainesu kao prioritetSent from my calculator using Tapatalk Prijavi
3. juli 2013.13 god. comment_132646 Mene je najviše strah da ona romina Coentrao ne ugrozi njegov potencijalni transfer. ma on se neg samo lopta tam di je i sad :D, ne treba nam prgavac! Prijavi
3. juli 2013.13 god. comment_132648 ma on se neg samo lopta tam di je i sad :D, Šta je pisac htio reći?? :D Ja sam za njega od kad sam vidio Bertranda. Naveo sam prije već razloge za dovođenje da sad opet ne navodim. Prijavi
3. juli 2013.13 god. comment_132650 Bolji je od Bertranda u to nema sumlje, njegov dolazak nikako ne bi mogao biti promasaj. Ekstremno je hladnokrvan u defanzivi, ki da mu je 27 i ki da je odigro 300 utakmica u PL u karijeri. Malo je reci odliacan, strah me pomisliti u kakvog ce igaca izrasti. Prijavi
12. juli 2013.13 god. comment_134083 Southampton FC @SouthamptonFC We are delighted to announce that @Luke_shaw3 has signed a new five-year contract on his 18th birthday. #saintsfc pic.twitter.com/CJKyyK7Fp3 Prijavi
14. juli 2013.13 god. Autor comment_134310 Pametna za Sotonu, a za nas? Mislim da se ovo pitanje trebalo riješiti već ovog ljeta. Okrenuli smo se mladim igračima. Čudim se da Shaw nije dio velikoga plana. Prijavi
15. juli 2013.13 god. comment_134404 Ne mora da znaci Cae svasta u ugovoru pise "malim slovima" ne vjerujem da nema neka klauzula pa nije lud da ostane u Sotonu toliko dugo ako bude dobar a sam se izjasnio da bi volio u Chelsea ali da mu je jos rano. Prijavi
3. august 2013.13 god. comment_137389 Soton se lijepo pojacao, sadsu respektabilna ekipa, dobro za njega da je ostao, igrat ce stalno u prvoj i moci ce da napreduje, dok bi kod nas vjerovatno otisao gdje drugo nego u vitesse na posudbu ocekujem da ce soton zavrsiti medju top 10 sigurno Prijavi
30. novembar 2013.12 god. comment_152412 iskaču ponovo neke vesti da smo zainteresovani za njega,mislim da tome ne treba pridavati baš mnogo pažnju,dave nam igra levog beka,kol i bertrand izgubljeni negde po špajzu,medju teglama ajvara od prošle godine zberi dva i dva,ko ima pare i ko je najbolji levi bek,pominje se ta cifra od 30 miliona funti,ona koju sam pomenuo i u temi "zimski prelazni rok" eto,sad su čak i pljunili da je čelzi spreman da u taj paket ukljuci i bertranda Prijavi
1. decembar 2013.12 god. comment_152425 Mogli su da ga kupe na leto za 10 miliona max. Soton je lepo iskoristio guzvu, produzili ugovor, i sad je cena abnormalno porasla. S druge strane kad pogledam kako se baca novac i na nakve "igrace" buducnost engleskog fudbala vredi te pare. I da, nesumnjivo je bolji od Bertranda. Prijavi
7. decembar 2013.12 god. comment_153314 Ovo je igrač koji se mora pokšati dovesti,pravi moderni bek sa zavidnom tehnikom.Danas protiv Citya par puta promiješao odbranu Citya a u defanzivi fantastičan. Prijavi
22. decembar 2013.12 god. comment_155070 Kako javljaju engleski mediji, u trci za 18-godišnjeg fudbalera prednjači ekipa Čelsija, koja bi koliko u januaru mogla da bude jača za Luka Šoa, koji je i sam isticao da je dugododišnji navijač Čelsija.Ipak, Sandej Pipl prenosi da Šo želi garancije za svoj status u timu, kako bi pristao na transfer na Bridž.Kao fudbaler koga gledaju kao na idealnu zamenu za Ešlija kola, Luk Šo želi da se obezbedi i izbegne sudbinu brojnih pojačanja londonskog kluba, koja se nalaze na marginama Murinjovog kluba.Ono što ide u prilog ovom mladom igraču je i trenutna situacija u Čelsiju, vezno za iskusnog Kola. Englez se našao na udaru trenera Murinja, koji na ovoj poziciji još ima i Rajana Bertrana, za koga se zanima Liverpul. Prijavi
22. decembar 2013.12 god. comment_155075 Sumnjam da ce u januaru doci, ali na ljeto treba nagrnuti od prvog dana prelaznog roka da ga dovedemo. Jebes cijenu. Prijavi
22. decembar 2013.12 god. comment_155078 Kakav januar,pustite vi novine sad,nema tu ništa konkretno,najviše mrzim te naslove " taj i taj klub je favorit za dovodjenje tog i tog igrača" Prijavi
22. decembar 2013.12 god. comment_155095 cim procitao Luk So, prestao sam dalje citatipa jebemu napisite kako se pise ime, pa nije arapsko slovo pobogu, kako ne mogu ovih nasih kvazi sportskih novinara nikakoSent from space Prijavi
22. decembar 2013.12 god. comment_155125 S obzirom da je moguce Coleovo povlacenje, platiti koliko god da traze i zatvoriti poziciju za narednih 10ak godina. Prijavi
25. decembar 2013.12 god. comment_155470 Pochettino tvrdi da nije na prodaju, a da on želi ostati u Sotonu. Prijavi
25. decembar 2013.12 god. comment_155474 Nisu ludi da prodaju jednog od najboljih. Imaju finansijsku stabilnost, dobrog trenera i ozbiljan sistem rada. Postali su stabilan PL klub, i odavde mogu samo da rastu. A i logicno je da on zeli da ostane tamo, jer je uglavnom starter, vrata reprezentacije i Evrope su mu sirom otvorena. Prijavi
25. decembar 2013.12 god. Autor comment_155489 cim procitao Luk So, prestao sam dalje citati pa jebemu napisite kako se pise ime, pa nije arapsko slovo pobogu, kako ne mogu ovih nasih kvazi sportskih novinara nikako Sent from space To je po srpskom jeziku jer oni slijede pravilo Vuka Karadžića ''piši kako govoriš'' i ''govori kako pišeš''. Po meni prevaziđeno pravilo koje donekle ima smisla u ćirilici, a u latinici nikako, jer od ljudi pravi debile. Doći će nama Shaw na kraju vidjet ćete. Prijavi
13. januar 2014.12 god. comment_157474 Postoje spekulacije da je Man City spremio 30 min funti za potencijalni transfer. Prijavi
13. januar 2014.12 god. comment_157482 Postoje spekulacije da je Man City spremio 30 min funti za potencijalni transfer. Ma jok obicno lupanje novinara,a i koji ce im kad imaju Kolarova i Clichyja, i plus 30 mil. pa bezveze. ;) ps: promrnite mu vrednost, ne vredi on vise milku i po. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.