Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Luke Shaw (Engleska, 1995)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 356
  • Pregledi 27,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

• Autor

Kako je moguće da će oni dovesti najperspektivnijeg mladog lijevog beka i reprezentativca Engleske za 30 mil funti, a mi ćemo oronulo Felipe Luisa na pragu 30-te godine života dovesti za 20 mil funti? Jebena logika i naša greška.

Kako je moguće da će oni dovesti najperspektivnijeg mladog lijevog beka i reprezentativca Engleske za 30 mil funti, a mi ćemo oronulo Felipe Luisa na pragu 30-te godine života dovesti za 20 mil funti? Jebena logika i naša greška.

Nije oronuli, ali puno je to para za igrača koji može izvući najviše 3 vrhunske sezone

Manchester Utd ce dovesti Shawa i tako dugorocno rijesiti tu poziciju a mi cemo dovesti Felipe Luisa i kroz nekoliko sezona ponovo traziti novog lijevog beka.

Ja bi radije doveo Rodrigueza iz Wolfsburga. Negdje sam pročitao da je on bek koji ima najviše asistencija u Europi. Naravno u usporedbi sa ostalim bekovima. 
Mlad je Rodriguez, 21 godina. A u Wolfsburgu pruža odlične partije. Jedino što niej Englez ili homegrown ali u Fabregasu smo dobili homegrown igrača tako da. 
Prošle sezone Rodriguez u 3 nastupa 5 golova i 9 asistencija. 
Trenutno je bolji do Shawa. Iako tko zna do kad će tako biti. Ako smo već ispušili Shawa pokušati njega dovesti jer je također veliki potencijal... 

Samim tim što izjavljuje da mu je Čelsi jedan od najdražih klubova, on je sebi zauvek zatvorio vrata kluba. Takvi nisu poželjni na Bridžu.

Rekoh vam. :D

Šalu na stranu, cena, a i njegova plata su bolesno visoke, ako se zadrži tamo biće lojalan poput Runija (300-400 hiljada funti nedeljno) za koju godinu, ne treba se uključivati u trku. Ne takvim igračima. Matić, Kejhil, Aspili, Oskar, Vilijan, Širle, Ba... Svi zarađuju manje nego što će Lukica zarađivati u Junajtedu.

Ljudi pa ne moze Chelsea kupiti sve, moraju i ostali nešto kupit...

Da je se Shaw mogao dovesti za neku razumniju cifru vjerovatno bi ga Chelsea pokušao dovesti i United da je u nekoj drugoj situaciji vjerujem da ne bi išli sa ovom ponudom,ali njima gori pod nogama i moraju malo navijačima zamazat oči.

Slažem se da bi bilo dobro pokušati dovesti Rodrigueza iz Wolfsburga, dok mnogi kao manu dovođenja Luisa vide u godinama ali ne mogu nam svi igrači biti mladići..

Ja bi radije doveo Rodrigueza iz Wolfsburga. Negdje sam pročitao da je on bek koji ima najviše asistencija u Europi. Naravno u usporedbi sa ostalim bekovima.
Mlad je Rodriguez, 21 godina. A u Wolfsburgu pruža odlične partije. Jedino što niej Englez ili homegrown ali u Fabregasu smo dobili homegrown igrača tako da.
Prošle sezone Rodriguez u 3 nastupa 5 golova i 9 asistencija.
Trenutno je bolji do Shawa. Iako tko zna do kad će tako biti. Ako smo već ispušili Shawa pokušati njega dovesti jer je također veliki potencijal...

To je to

"Pogledajte primer transfera 18-godišnjeg Luka Šoa za navodnih 34 miliona funti. To je drugi primer nečega što ima loš uticaj na duže staze. Cena utiče da klubovi traže van zemlje mnogo jeftinije igrače. To da vam levi bek košta 34 miliona funti pokazuje u kako pogrešnom smeru ide današnji fudbal.  Za te pare ja bih želeo napadača koji daje 30 golova u sezoni." - rekao je Skols.

.................................

Uglavnom Skols je pricao koji je problem Engleskog nacionalnog tima!

Dobar je, ali ne 30 milijuna funti dobar.

A što se tiče čiji je navijač i te gluposti - malac je profesionalac i ide zaradit plaću. Još najbolje da ode u penziju s 18 jer ga najdraži klub nije zvao.

Inače nek mu je sa srećom - osim protiv nas

Dobar igrač, al ko što Igi reče, da nije Englez cena mu ne bi išla preko 17 miliona, jebote al ti Englezi mogu navikati igrača...

Place mi se kad vidim tu sliku gore. Velike su pare bile, ali kroz desetak godina koliko se ocekuje da Shaw igra na lijevom beku za United cifra se i ne cini strasno velikom. Jos ako dodamo da su uspjeli smanjiti platu na oko 80k to i nije stravicno skupo.
Nama ce Luis doci za 20 milja i vecom platom, pa cemo za 2 godine morati ponovo traziti igraca a uz to cemo imati matorog igraca pod ugovorom (s pretpostavkom da ce dobiti ugovor na 4-5 godina).
  • Autor

Place mi se kad vidim tu sliku gore. Velike su pare bile, ali kroz desetak godina koliko se ocekuje da Shaw igra na lijevom beku za United cifra se i ne cini strasno velikom. Jos ako dodamo da su uspjeli smanjiti platu na oko 80k to i nije stravicno skupo.
Nama ce Luis doci za 20 milja i vecom platom, pa cemo za 2 godine morati ponovo traziti igraca a uz to cemo imati matorog igraca pod ugovorom (s pretpostavkom da ce dobiti ugovor na 4-5 godina).

To je to je to je to.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.