27. juni 2014.12 god. comment_179104 Pa ne mora znacit da United nece traziti novog igraca za koju sezonu. Ne mora znacit da ce 10 godina dobrog fudbala igrati, onda se mi ne trebamo sikirat za napadaca imamo lukakua. Sto je svima problem godine Filipea? Pa otkako smo krenuli kupovati mladice ne smijes kupit ni jednog starijeg. Jel' to ocekujete vi da ce ovi danasnji igraci biti tu na okupu i za 5 godina svi? FIlipe kad bi odigrao 3 sezone, bila bi puna saka brade :D Snjim cemo dobiti vise sljedece sezone nego li bi Shawom. Vise odgovara sistemu koji Mou fura a bgm Mourinho trazi igraca za instant uspjeh. Ne zadrzi se on u klubu 10 godina pa da gleda da ostane iza njega ekipa koja ce harat. Prijavi
27. juni 2014.12 god. comment_179111 Kao da je sve ružan san, baš mi je krivo što je potpisao za Man U. Prijavi
27. juni 2014.12 god. comment_179125 Pa ne mora znacit da United nece traziti novog igraca za koju sezonu. Ne mora znacit da ce 10 godina dobrog fudbala igrati, onda se mi ne trebamo sikirat za napadaca imamo lukakua. Sto je svima problem godine Filipea? Pa otkako smo krenuli kupovati mladice ne smijes kupit ni jednog starijeg. Jel' to ocekujete vi da ce ovi danasnji igraci biti tu na okupu i za 5 godina svi? FIlipe kad bi odigrao 3 sezone, bila bi puna saka brade :D Snjim cemo dobiti vise sljedece sezone nego li bi Shawom. Vise odgovara sistemu koji Mou fura a bgm Mourinho trazi igraca za instant uspjeh. Ne zadrzi se on u klubu 10 godina pa da gleda da ostane iza njega ekipa koja ce harat. -Lukaku da se malo uozbiliji, i rekao bih da imamo napadaca za 7-8 godina. -Trebalo bi da bude vecina igraca za 5 godina na okupu. Da se formira novo jezgro Chelsea-ja. -Mourinho ostaje minimum 4 godine, a verovatno i vise. On gradi ekipu za buducnost koja ce harati, kao sto je i sam rekao. Ovaj put ne ide na instant uspeh, barem ja tako mislim. Ovo za sistem igre si u pravu, Mou vise voli defanzivu kod bekova, napad ga ne zanima toliko, npr Ivanovic. Ali sa druge strane, ko zna kakav ce biti Shaw za koju godinu. Mozda ce im se svi smejati za 2-3 godine... Prijavi
28. oktobar 2014.11 god. comment_191136 “Naravno da smo i dalje u trci za titulu. Duga je sezona, tek smo na poÄetku. Ne znate Å¡to se može dogoditi sredinom sezone. Samo moramo pobjeÄ‘ivati u utamicama koje slijede. Bit će teÅ¡kih meÄeva, ali znamo da smo dovoljno dobri da bilo koga pobijedimo†“Moj otac je sada Unitedov navijaÄ, a ne Chelseajevâ€, kazao je Shaw. Ja mislim da je ovo veliki udarac za nas Å¡to njegov otac viÅ¡e ne navija na Chelsea :(( Stvarno težak momenat.. Prijavi
18. april 2015.11 god. comment_213806 dete mu jebem kakav igraÄ,Å¡ta mi nismo pazarili ,joÅ¡ naÅ¡ navijaÄ jak ko stena,ne zna se dal je bolji defanzivno ili ofanzivno,centarÅ¡ut fantastiÄan ^:)^ ^:)^ ^:)^ Prijavi
19. april 2015.11 god. comment_213912 Govorio sam ja odavno da od ovog lika nece biti narednih 10 godina boljeg lijevog beka na svijetu. Samo povrede da ga ne jebu. Prijavi
19. april 2015.11 god. comment_213961 Dzabe bi ga doveli jer je Azpi neprikosnoven na svojoj poziciji.Jos kad skontas da je kostao 37 mil. Prijavi
19. april 2015.11 god. comment_213962 Dzabe bi ga doveli jer je Azpi neprikosnoven na svojoj poziciji.Jos kad skontas da je kostao 37 mil. ne bi dzabe sigurno bio, sljedece bi sezone vjerovatno zamjenio azpija, a azpi presao na desnu stranu, pada bane opasno :D Prijavi
19. april 2015.11 god. comment_213967 Zato mi treba da uzmemo Clynea.. Ako i njega uzme United, za dvije sezone oni će imati najbolji par bekova u Europi. Prijavi
19. april 2015.11 god. comment_213976 dete mu jebem kakav igraÄ,Å¡ta mi nismo pazarili ,joÅ¡ naÅ¡ navijaÄ jak ko stena,ne zna se dal je bolji defanzivno ili ofanzivno,centarÅ¡ut fantastiÄan ^:)^ ^:)^ ^:)^ Polako, protivnik mu je bio Ivanović Prijavi
19. april 2015.11 god. Autor comment_214009 Zato mi treba da uzmemo Clynea.. Ako i njega uzme United, za dvije sezone oni će imati najbolji par bekova u Europi. Čemu onda Azpilicueta? Prijavi
19. april 2015.11 god. comment_214018 Čemu onda Azpilicueta? Azpilicueta ostane lijevo Clyne na desnu stranu i to je to, šta ti misliš da Ivanović može na visokom nivou igrati još 5 godina.. Prijavi
19. april 2015.11 god. comment_214034 Da Azpiju jedan Clyne preuzme poziciju desnog beka??? Ne ide. Bolje traziti levog beka, ali nista hitno, Ivanovic jos moze da radi posao. Prijavi
19. april 2015.11 god. comment_214043 A možda od nagodinu Azpi ide na desnu stranu, a Filipe Luis lijevo.. Filipe je fantastiÄan igraÄ, rijetko kad je razoÄarao, trkaÄki je moćan, ne vjerujem da ćemo ga se samo tako odreći, moglo bi nagodinu doći ili do ovoga Å¡to sam već naveo ili do Äešće rotacije Prijavi
20. april 2015.11 god. comment_214095 Polako, protivnik mu je bio Ivanović nije to zbog ivanovića,lik tako igra zadnje dve godine,Äitam stalno postove od Äoveka koji navija za sautempton i Å¡ou svaki put sve viÅ¡e i viÅ¡e dokazuje da je pun pogodak dok mi polako ali sigurno postajemo retardirani,naÅ¡i bekovi su skoro pa neupotrebljivi u fazi napada ne raÄunajući golove ivanovića azpi mora igrati desno ako želimo da bar jednom kasvetno ubacimo,kad Kosta već igra glavom dobro Å ou je sad prekucao Ivanovića i biće samo joÅ¡ gore sledeće godine i bila bi velika greÅ¡ka ako Otac nastavi da ga forsira,bek nam postaje prioritet,Äak bih ja pre kupio levog beka jer ne mogu viÅ¡e gledati azpilkuetu koji ne sme da predje centar Prijavi
26. juli 2015.11 god. Autor comment_226576 Jel se po vama sada ispostavilo kao greÅ¡ka nedovoÄ‘enje Shawa? Jeste da bi ga platili skupo, ali bi dobili rijeÅ¡enu poziciju lijevog beka za sljedeće desetljeće. To bi vjerojatno bio bolji posao i od dovoÄ‘enja Ashleyja Colea iz Arsenala. Jer evo doveli smo tog Filipea Luisa za ne baÅ¡ male novce na pragu 30te. Bio godinu dana i već ga prodajemo. Sa Showom bi zapeÄatili tu poziciju. A Azpi bi igrao malo umjesto Baneta, malo umjesto njega. Prijavi
26. juli 2015.11 god. comment_226590 Neko ce pricati o povredama u prosloj sezoni ali Shaw je igracina a jos uvijek tako mlad i Chelseajev navijac. Naravno da je greska i to ogromna za mene.Gesendet von meinem Nexus 5 mit Tapatalk Prijavi
26. juli 2015.11 god. comment_226641 Jeste greska, ali Shaw-ova greska (ili njegovog agenta) sto nije dosao. Prijavi
19. septembar 2016.10 god. comment_260848 -Mourinho ostaje minimum 4 godine, a verovatno i vise. On gradi ekipu za buducnost koja ce harati, kao sto je i sam rekao. Ovaj put ne ide na instant uspeh, barem ja tako mislim. Ah, stara dobra vremena. :D Inace, iskopao sam temu jer je kurvinjo već stigao da ga optuži za dva gola koja je Junajted primio, prvi protiv Sitija, drugi protiv Votforda. A zna se za onaj slogan, once a blue, forever blue. :- Prijavi
19. septembar 2016.10 god. comment_260849 I Å¡to je krivo rekao? Sve je Äinjenica, igraÄi su zaspali. Bitno da se nepotrebno baca kamenje po najtrofejnijem treneru u povijesti kluba Prijavi
19. septembar 2016.10 god. comment_260855 I Å¡to je krivo rekao? Sve je Äinjenica, igraÄi su zaspali. Bitno da se nepotrebno baca kamenje po najtrofejnijem treneru u povijesti kluba Nije niÅ¡ta krivo rekao. Osim Å¡to to nije smio reći. Javno je igraÄe blatio i u Realu, i u Chelseaju, a sada i u Unitedu. A dobro znamo kako to zavrÅ¡ava. Prijavi
19. septembar 2016.10 god. comment_260856 Kod nas mu je trebalo dve sezone da gurne igraÄe pod autobus, ako ne raÄunamo onaj komentar da Eto ima 40 godina, sada je to poÄeo da radi nakon mesec dana. I joÅ¡ Äovek ladno tvrdi da nisu zaslužili da izgube, nego sudija, Shaw i sreća. :)) Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.