Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Luke Shaw (Engleska, 1995)

Istaknuti odgovori

Pa ne mora znacit da United nece traziti novog igraca za koju sezonu. Ne mora znacit da ce 10 godina dobrog fudbala igrati, onda se mi ne trebamo sikirat za napadaca imamo lukakua.

Sto je svima problem godine Filipea? Pa otkako smo krenuli kupovati mladice ne smijes kupit ni jednog starijeg. Jel' to ocekujete vi da ce ovi danasnji igraci biti tu na okupu i za 5 godina svi?

FIlipe kad bi odigrao 3 sezone, bila bi puna saka brade :D

Snjim cemo dobiti vise sljedece sezone nego li bi Shawom. Vise odgovara sistemu koji Mou fura a bgm Mourinho trazi igraca za instant uspjeh. Ne zadrzi se on u klubu 10 godina pa da gleda da ostane iza njega ekipa koja ce harat.

• Odgovori 356
  • Pregledi 27,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Pa ne mora znacit da United nece traziti novog igraca za koju sezonu. Ne mora znacit da ce 10 godina dobrog fudbala igrati, onda se mi ne trebamo sikirat za napadaca imamo lukakua.

Sto je svima problem godine Filipea? Pa otkako smo krenuli kupovati mladice ne smijes kupit ni jednog starijeg. Jel' to ocekujete vi da ce ovi danasnji igraci biti tu na okupu i za 5 godina svi?

FIlipe kad bi odigrao 3 sezone, bila bi puna saka brade :D

Snjim cemo dobiti vise sljedece sezone nego li bi Shawom. Vise odgovara sistemu koji Mou fura a bgm Mourinho trazi igraca za instant uspjeh. Ne zadrzi se on u klubu 10 godina pa da gleda da ostane iza njega ekipa koja ce harat.

-Lukaku da se malo uozbiliji, i rekao bih da imamo napadaca za 7-8 godina.

-Trebalo bi da bude vecina igraca za 5 godina na okupu. Da se formira novo jezgro Chelsea-ja.

-Mourinho ostaje minimum 4 godine, a verovatno i vise. On gradi ekipu za buducnost koja ce harati, kao sto je i sam rekao. Ovaj put ne ide na instant uspeh, barem ja tako mislim.

Ovo za sistem igre si u pravu, Mou vise voli defanzivu kod bekova, napad ga ne zanima toliko, npr Ivanovic.

Ali sa druge strane, ko zna kakav ce biti Shaw za koju godinu. Mozda ce im se svi smejati za 2-3 godine...

• 4 mjeseca kasnije...

“Naravno da smo i dalje u trci za titulu. Duga je sezona, tek smo na početku. Ne znate što se može dogoditi sredinom sezone. Samo moramo pobjeđivati u utamicama koje slijede. Bit će teških mečeva, ali znamo da smo dovoljno dobri da bilo koga pobijedimo”

“Moj otac je sada Unitedov navijač, a ne Chelseajev”, kazao je Shaw.

Ja mislim da je ovo veliki udarac za nas Å¡to njegov otac viÅ¡e ne navija na Chelsea :(( 

Stvarno težak momenat..

• 5 mjeseci kasnije...

Govorio sam ja odavno da od ovog lika nece biti narednih 10 godina boljeg lijevog beka na svijetu. Samo povrede da ga ne jebu.

dete mu jebem kakav igrač,šta mi nismo pazarili ,još naš navijač

jak ko stena,ne zna se dal je bolji defanzivno ili ofanzivno,centaršut fantastičan

^:)^  ^:)^  ^:)^

Polako, protivnik mu je bio Ivanović

Da Azpiju jedan Clyne preuzme poziciju desnog beka??? Ne ide. Bolje traziti levog beka, ali nista hitno, Ivanovic jos moze da radi posao.

A možda od nagodinu Azpi ide na desnu stranu, a Filipe Luis lijevo.. Filipe je fantastičan igrač, rijetko kad je razočarao, trkački je moćan, ne vjerujem da ćemo ga se samo tako odreći, moglo bi nagodinu doći ili do ovoga što sam već naveo ili do češće rotacije

Azpija prodat i sve rijeseno.

Polako, protivnik mu je bio Ivanović

nije to zbog ivanovića,lik tako igra zadnje dve godine,čitam stalno postove od čoveka koji navija za sautempton i šou svaki put sve više i više dokazuje da je pun pogodak

dok mi polako ali sigurno postajemo retardirani,naÅ¡i bekovi su skoro pa neupotrebljivi u fazi napada ne računajući golove ivanovića 

azpi mora igrati desno ako želimo da bar jednom kasvetno ubacimo,kad Kosta već igra glavom dobro

Šou je sad prekucao Ivanovića i biće samo još gore sledeće godine i bila bi velika greška ako Otac nastavi da ga forsira,bek nam postaje prioritet,čak bih ja pre kupio levog beka jer ne mogu više gledati azpilkuetu koji ne sme da predje centar

• 3 mjeseca kasnije...
  • Autor

Jel se po vama sada ispostavilo kao greÅ¡ka nedovoÄ‘enje Shawa? 

Jeste da bi ga platili skupo, ali bi dobili rijeÅ¡enu poziciju lijevog beka za sljedeće desetljeće. To bi vjerojatno bio bolji posao i od dovoÄ‘enja Ashleyja Colea iz Arsenala. Jer evo doveli smo tog Filipea Luisa za ne baÅ¡ male novce na pragu 30te. Bio godinu dana i  već ga prodajemo. Sa Showom bi zapečatili tu poziciju. A Azpi bi igrao malo umjesto Baneta, malo umjesto njega.

Neko ce pricati o povredama u prosloj sezoni ali Shaw je igracina a jos uvijek tako mlad i Chelseajev navijac. Naravno da je greska i to ogromna za mene.

Gesendet von meinem Nexus 5 mit Tapatalk

• 1 godina kasnije...

-Mourinho ostaje minimum 4 godine, a verovatno i vise. On gradi ekipu za buducnost koja ce harati, kao sto je i sam rekao. Ovaj put ne ide na instant uspeh, barem ja tako mislim.

Ah, stara dobra vremena. :D

Inace, iskopao sam temu jer je kurvinjo već stigao da ga optuži za dva gola koja je Junajted primio, prvi protiv Sitija, drugi protiv Votforda.

96ltw9.jpg

A zna se za onaj slogan, once a blue, forever blue. :-

I što je krivo rekao? Sve je činjenica, igrači su zaspali. Bitno da se nepotrebno baca kamenje po najtrofejnijem treneru u povijesti kluba

I što je krivo rekao? Sve je činjenica, igrači su zaspali. Bitno da se nepotrebno baca kamenje po najtrofejnijem treneru u povijesti kluba

Nije ništa krivo rekao. Osim što to nije smio reći. Javno je igrače blatio i u Realu, i u Chelseaju, a sada i u Unitedu. A dobro znamo kako to završava.

Kod nas mu je trebalo dve sezone da gurne igrače pod autobus, ako ne računamo onaj komentar da Eto ima 40 godina, sada je to počeo da radi nakon mesec dana.

I još čovek ladno tvrdi da nisu zaslužili da izgube, nego sudija, Shaw i sreća. :))

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.