Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Luke Shaw (Engleska, 1995)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 356
  • Pregledi 27,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Ovog momka se nipošto ne smije pustiti ciganima iz Uniteda. Dovoljno smo im pomogli prodajom Mate.
Ajde upravo rjeÅ¡ite sve i osigurajte ovog momka... 

Pa kaze 

CFC will reportedly use the £37.1m from the sale of Mata to help beat their rivals to the signing of Luke Shaw this week (Evening Standard)

To secure the deal, Chelsea could loan Luke Shaw back to Southampton for the rest of the season (Evening Standard)

smijesno je tako podcijenjivat malca, iskreno talentovaniji bek trenutno ne postoji

Ima Alaba, ne samo talentovaniji, vec jedan od 3-4 najbolja beka na svijetu a 21. mu je.

Nadam se da ce sto prije rijesiti ovo oko Shawa, nece ga valjda ManU dovesti ispred nosa.

ma ja ima Alaba, al jbg on je meni nekako vec od talenta koji je bio, preso u provjerenog igraca, jbg sto kazes a jest tako spada u najbolje bekove svijeta, zato ga nisam racuno ko talenta  :D

al et pored njega Shaw ide odma :D

Pa kaze 

CFC will reportedly use the £37.1m from the sale of Mata to help beat their rivals to the signing of Luke Shaw this week (Evening Standard)

To secure the deal, Chelsea could loan Luke Shaw back to Southampton for the rest of the season (Evening Standard)

pa šta kaže jbt,dajte neke konkretne informacije,ovo svi znamo :D

http://www.bbc.com/sport/0/football/25916743

chiba de ostavi kakav link kad pišeš, nije da sumnjam u tebe nego uvijek kad napišeš ja se moram satrati da nađem tu informaciju kod Engleza :P

chiba de ostavi kakav link kad pišeš, nije da sumnjam u tebe nego uvijek kad napišeš ja se moram satrati da nađem tu informaciju kod Engleza :P

pa eno ti link gore ostavljen,kad kliknes na njega,kreće video i ovaj novinar bbc na kraju to kaže... post iznad kunovog,nego sam ja bio nestrpljiv pošto se ništa nije desilo pola sata pa sam morao nešto da napišem

inače naslov je 

Manchester United and Chelsea eye Southampton's Luke Shaw

It's believed that Southampton will sell, but that it's far more likely to happen in the summer when #CFC believe they'll get Shaw. (Mirror)

Luke Shaw is reportedly ready to snub Manchester United and wait for a dream transfer to Chelsea. (Mirror)

Ovo će biti Bog i batina, za njega nije puno dati ni 40miliona..

Tko god da ga dovede neće se pokajati, imat će sigurnog igrača za narednih 10godina minimum, a mogao bi lako i stopama Bale-a (mislim na mjenjanje pozicije).

mozda u zadnjim minutama potpisemo, to bi bilo dobro

a zamisli tek oficijelno da united ide po njega a mi ga 'ukrademo'

Sent from my GT-I9001 using Tapatalk

• 1 mjesec kasnije...

Jbg, sad je navijac Sotona u mora zatvorit usta. Cim je on po tekmama isao zna se ciji je navijac uistinu i gdje mu je zelja da zaigra.

• 3 sedmice kasnije...

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.