Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Luke Shaw (Engleska, 1995)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 356
  • Pregledi 27,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Ako imas koga navesti kao perspektivnijeg od Shawa, navedi. 

Inace, poenta je da ces svog igraca zastiti koliko mozes, a ako vec ne mozes, onda ga utopi za velike pare. Tako to funkcionise Igice.

Nemam.

Stvarno nisam znao. Teach me sensei. D:

Nemam.

Stvarno nisam znao. Teach me sensei. D:

Pa onda ne udaraj "I Mceachran je novi Lampard" presmijesne fore, Igice.  :smile:

Ja ne mogu da verujem sta citam kako nekome moze biti puno da plati 30 miliona za ovog momka koji ima 18 godina i moze igrati jos 10-12 godina,da ne pricam da je vec i debitovao za reprezentaciju.Platili smo Torres-a u 27 godini 50 miliona,a ovog momka je puno 30 strasno.

Nije ovo lagan transfer za izvesti, rekao sam to već nekoliko puta. Southampton zna da mi jako želimo dovesti Shawa, ali isto tako znaju da imamo love, da drugi klubovi također drže interes i tako oni mogu diktirati cijenu.  Zasad nas drže u šaci jbg, takva je situacija. Mogao bi se status quo promijeniti ako Shaw stavi do znanja Sotonovoj Upravi da želi preći kod nas odmah, time bi ih malo pritisli i smanjili makar za koji milion tu cifru.

Uglavnom, vrlo zanimljivo će biti. Mislim da nema Chelseajevog navijača koji bi s njegovim dolaskom bio nezadovoljan.

Nije ovo lagan transfer za izvesti, rekao sam to već nekoliko puta. Southampton zna da mi jako želimo dovesti Shawa, ali isto tako znaju da imamo love, da drugi klubovi također drže interes i tako oni mogu diktirati cijenu.  Zasad nas drže u šaci jbg, takva je situacija. Mogao bi se status quo promijeniti ako Shaw stavi do znanja Sotonovoj Upravi da želi preći kod nas odmah, time bi ih malo pritisli i smanjili makar za koji milion tu cifru.

Uglavnom, vrlo zanimljivo će biti. Mislim da nema Chelseajevog navijača koji bi s njegovim dolaskom bio nezadovoljan.

Nisam ja mislio na cifru i interes drugih klubova, vec da klub redovno mimoilazi domace igrace, i resenje trazi u inostranstvu, bez obzira da l je ono opravdano ili ne. 

ko je taj sad Moreno??

Inače da,nisam optimista kad je njegov dolazak u pitanju :( bar ne u januaru

Moreno Alberto je iz Seville, a Rodriguez Ricardo je u Wolfsburgu.

Ako sam ja dobro skontao Mourinha na konferenciji on je doveo Matica jer bi ga do leta izgubili,al posto situacija nije takva sa ovim momkom onda mozemo ocekivati njegovu kupovinu tek na leto.

Jose Mourinho has reportedly received the green light to bring Luke Shaw to Chelsea at the end of the season in a £30million deal.

The Blues had enquired with Southampton this week about the possibility of signing Shaw, who is one of the Premier League’s hottest prospects.

http://metro.co.uk/2014/01/17/chelsea-happy-to-pay-30million-to-sign-southampton-full-back-luke-shaw-4266783/

hahahah ta debilčina ne može biti stručnjak ni kad bi ga odveo među djecu s posebnim potrebama. Al eto, ovdje je u pravu.

Čovjek je u pravu sve što je rekao, a ti tu pišeš post na razini djece s posebnim potrebama. Jbt koliko licemjerja na ovom forumu.

Sent from my LT26i using Tapatalk

To bar nije teško, vidili smo da je dovoljan samo jedan poziv Mourinha i stvar je riješena ;)

Čovjek je u pravu sve što je rekao, a ti tu pišeš post na razini djece s posebnim potrebama. Jbt koliko licemjerja na ovom forumu.

Sent from my LT26i using Tapatalk

I corava koka zrno ubode.
Ne brini, dovoljno dugo sam ja na tom forumu da znam o kakvom se forumasu radi.

Gesendet von meinem Nexus 5 mit Tapatalk

S teme Manchester Uniteda na sportsport.ba forumu. Kad kaže korisnik Cartman, inače veliki stručnjak po mom skromom mišljenju, onda je to tako.

Postirana slika

cuj kurtman strucnjak

Sent from my GT-I9001 using Tapatalk

Nesto se desava............

Good day shopping in London , thanks again Dave Gullivers for taking me around, appreciate it

Chelsea are now evens (1/1) to sign Southampton's sought-after left-back Luke Shaw. (Source: SkyBet)
bila 6/4, sad 8/13.........

Bas bi voleo da dodje ovaj momak, bas ga gotivim.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.