16. januar 2014.12 god. comment_157963 Ja da sam u upravi Chelsea, nema teoretske da bih izdvojio 30m funti za Shawa. Ali vidjet ćemo. Prijavi
16. januar 2014.12 god. comment_157966 Ako imas koga navesti kao perspektivnijeg od Shawa, navedi. Inace, poenta je da ces svog igraca zastiti koliko mozes, a ako vec ne mozes, onda ga utopi za velike pare. Tako to funkcionise Igice. Nemam. Stvarno nisam znao. Teach me sensei. D: Prijavi
16. januar 2014.12 god. comment_157970 Nema tu neke velike filozofije,škripi nam na toj poziciji,i slepac bi video da nam tu treba pojačanje. A za tu cenu,ništa čudno,pa sam Murinjo je izjavio još pre početka sezone da za te engleske klince ima da se vodi pravi rat Prijavi
16. januar 2014.12 god. comment_157972 Nemam. Stvarno nisam znao. Teach me sensei. D: Pa onda ne udaraj "I Mceachran je novi Lampard" presmijesne fore, Igice. :smile: Prijavi
16. januar 2014.12 god. comment_157973 Verujem da znaš vrlo dobro šta je to trebalo da znači. ;) Prijavi
16. januar 2014.12 god. comment_157974 Ja ne mogu da verujem sta citam kako nekome moze biti puno da plati 30 miliona za ovog momka koji ima 18 godina i moze igrati jos 10-12 godina,da ne pricam da je vec i debitovao za reprezentaciju.Platili smo Torres-a u 27 godini 50 miliona,a ovog momka je puno 30 strasno. Prijavi
16. januar 2014.12 god. comment_158011 Bolje bi dobro da ga dovedemo što prije jer bolje je da izbjegnemo rat Chelsea vs (Arsenal, United, Liverpool, City) koji možemo izgubiti ili platiti mnogo veću cijenu za njega... Prijavi
17. januar 2014.12 god. comment_158166 Mislim, ne, siguran sam, da ce Chelsea prevideti Shawa. Mnogo mi je realnija opcija onaj Moreno iz Wolf-a.... Prijavi
17. januar 2014.12 god. comment_158169 Nije ovo lagan transfer za izvesti, rekao sam to već nekoliko puta. Southampton zna da mi jako želimo dovesti Shawa, ali isto tako znaju da imamo love, da drugi klubovi također drže interes i tako oni mogu diktirati cijenu. Zasad nas drže u šaci jbg, takva je situacija. Mogao bi se status quo promijeniti ako Shaw stavi do znanja Sotonovoj Upravi da želi preći kod nas odmah, time bi ih malo pritisli i smanjili makar za koji milion tu cifru. Uglavnom, vrlo zanimljivo će biti. Mislim da nema Chelseajevog navijača koji bi s njegovim dolaskom bio nezadovoljan. Prijavi
17. januar 2014.12 god. comment_158184 Nije ovo lagan transfer za izvesti, rekao sam to već nekoliko puta. Southampton zna da mi jako želimo dovesti Shawa, ali isto tako znaju da imamo love, da drugi klubovi također drže interes i tako oni mogu diktirati cijenu. Zasad nas drže u šaci jbg, takva je situacija. Mogao bi se status quo promijeniti ako Shaw stavi do znanja Sotonovoj Upravi da želi preći kod nas odmah, time bi ih malo pritisli i smanjili makar za koji milion tu cifru. Uglavnom, vrlo zanimljivo će biti. Mislim da nema Chelseajevog navijača koji bi s njegovim dolaskom bio nezadovoljan. Nisam ja mislio na cifru i interes drugih klubova, vec da klub redovno mimoilazi domace igrace, i resenje trazi u inostranstvu, bez obzira da l je ono opravdano ili ne. Prijavi
17. januar 2014.12 god. comment_158188 realnija opcija onaj Moreno iz Wolf-a.... ko je taj sad Moreno?? Inače da,nisam optimista kad je njegov dolazak u pitanju :( bar ne u januaru Prijavi
17. januar 2014.12 god. comment_158189 ko je taj sad Moreno?? Inače da,nisam optimista kad je njegov dolazak u pitanju :( bar ne u januaru Moreno Alberto je iz Seville, a Rodriguez Ricardo je u Wolfsburgu. Prijavi
17. januar 2014.12 god. comment_158192 I sebe sam zbunio ;D Elem, poenta je ta da verujem da ce ovaj biser biti ispusten... Prijavi
17. januar 2014.12 god. comment_158204 Ako sam ja dobro skontao Mourinha na konferenciji on je doveo Matica jer bi ga do leta izgubili,al posto situacija nije takva sa ovim momkom onda mozemo ocekivati njegovu kupovinu tek na leto. Prijavi
17. januar 2014.12 god. Autor comment_158207 S teme Manchester Uniteda na sportsport.ba forumu. Kad kaže korisnik Cartman, inače veliki stručnjak po mom skromom mišljenju, onda je to tako. Prijavi
17. januar 2014.12 god. comment_158208 hahahah ta debilčina ne može biti stručnjak ni kad bi ga odveo među djecu s posebnim potrebama. Al eto, ovdje je u pravu. Prijavi
18. januar 2014.12 god. comment_158234 Jose Mourinho has reportedly received the green light to bring Luke Shaw to Chelsea at the end of the season in a £30million deal. The Blues had enquired with Southampton this week about the possibility of signing Shaw, who is one of the Premier League’s hottest prospects. http://metro.co.uk/2014/01/17/chelsea-happy-to-pay-30million-to-sign-southampton-full-back-luke-shaw-4266783/ Prijavi
18. januar 2014.12 god. comment_158238 Puno brat bratu. Al boli me qrac :D Nego promjenite ovu gore cijenu 1.500.000 na 11M Prijavi
18. januar 2014.12 god. comment_158241 hahahah ta debilčina ne može biti stručnjak ni kad bi ga odveo među djecu s posebnim potrebama. Al eto, ovdje je u pravu. Čovjek je u pravu sve što je rekao, a ti tu pišeš post na razini djece s posebnim potrebama. Jbt koliko licemjerja na ovom forumu. Sent from my LT26i using Tapatalk Prijavi
18. januar 2014.12 god. comment_158242 Nije ovo lagan transfer za izvesti, rekao sam to već nekoliko puta. Southampton zna da mi jako želimo dovesti Shawa, ali isto tako znaju da imamo love, da drugi klubovi također drže interes i tako oni mogu diktirati cijenu. Zasad nas drže u šaci jbg, takva je situacija. Mogao bi se status quo promijeniti ako Shaw stavi do znanja Sotonovoj Upravi da želi preći kod nas odmah, time bi ih malo pritisli i smanjili makar za koji milion tu cifru. Uglavnom, vrlo zanimljivo će biti. Mislim da nema Chelseajevog navijača koji bi s njegovim dolaskom bio nezadovoljan. To bar nije teško, vidili smo da je dovoljan samo jedan poziv Mourinha i stvar je riješena ;) Prijavi
18. januar 2014.12 god. comment_158244 Čovjek je u pravu sve što je rekao, a ti tu pišeš post na razini djece s posebnim potrebama. Jbt koliko licemjerja na ovom forumu. Sent from my LT26i using Tapatalk I corava koka zrno ubode. Ne brini, dovoljno dugo sam ja na tom forumu da znam o kakvom se forumasu radi. Gesendet von meinem Nexus 5 mit Tapatalk Prijavi
18. januar 2014.12 god. comment_158331 S teme Manchester Uniteda na sportsport.ba forumu. Kad kaže korisnik Cartman, inače veliki stručnjak po mom skromom mišljenju, onda je to tako. cuj kurtman strucnjak Sent from my GT-I9001 using Tapatalk Prijavi
20. januar 2014.12 god. comment_158790 Nesto se desava............ Good day shopping in London , thanks again Dave Gullivers for taking me around, appreciate it Chelsea are now evens (1/1) to sign Southampton's sought-after left-back Luke Shaw. (Source: SkyBet) http://www.skybet.com/football/transfer-specials/event/15982373 bila 6/4, sad 8/13......... Bas bi voleo da dodje ovaj momak, bas ga gotivim. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.