Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Luke Shaw (Engleska, 1995)

Istaknuti odgovori

Dovodimo nekog koga treba vraćati u formu,tipično za nas.Čuj pojačanje iz West Hama likovi se bore za opstanak.Za 2-3 godine postat ćemo klub razine Evertona,Kup UEFA maksimalno za šta ćemo se moći kvalifkovati.
  • Odgovori 356
  • Pregledi 27,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Dovodimo nekog koga treba vraćati u formu,tipično za nas.Čuj pojačanje iz West Hama likovi se bore za opstanak.Za 2-3 godine postat ćemo klub razine Evertona,Kup UEFA maksimalno za šta ćemo se moći kvalifkovati.

Mislis da mozemo dovesti boljeg igraca od Creswela? Kolko puta si ga gledao do sad, da smo mogli dovesti ne bi morali uzimati Alonsa zadnji dan prelaznog roka.

ZnaÅ¡ ti kad je Kresvel igrao, joÅ¡ je Big Sem vodio WH pa ti vidi kad je to bilo, od tad je stalno povredjen i ne znam dal je vezao pola sezone u kontinuitetu 

A Monako je kupio samo takvog levog beka kao zamenu za Mendija, ne sumnjam u to da ga neće uvaliti nekom za velike pare

Uveren sam u to da je Murinjo jedno 10 godina mladji da bi Šou blistao pod njim, sad izmišlja toplu vodu sa ovim maltretiranjem igrača zbog svake sitnice

u stvari radio je on to oduvek, nego što su Teri, Bane i kompanija bili ljudi od čelika pa su pušili te njegove fore

a sad ako igrač neće da igra povredjen onda se to naziva "da nije mentalno spreman" 

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.