30. mart 2013.13 god. comment_114714 Shaw (17) igra na vecoj razini od Bertranda (23) realno, pod hitno obezbjediti usluge ovog igraca. slažem se Bertrand već ima 23 godine, ne može se više gledati kao neki talent koji će još napredovati i moje mišljenje je da on nije kalibar za prvotimca Chelseaja... a ovaj Shaw je pravi dokaz da godine ništa ne znače, ako si dobar igrat ćeš ti vrhunski imao 17 ili 27 godina Prijavi
30. mart 2013.13 god. comment_114719 najjače ako ga dovedu, šuknuće ga na pozajmicu i nikad za njega nećeš čuti Prijavi
1. april 2013.13 god. comment_115049 najjače ako ga dovedu, šuknuće ga na pozajmicu i nikad za njega nećeš čuti samo da ga dovedu, neka ga onda ostave u sotonu na posudbi i neka igra Prijavi
15. maj 2013.13 god. Autor comment_122538 Ne treba puno čekati i oklijevati - ovog momka treba kupiti odmah ovog ljeta, pa nek on još i igra godinu dana u Sotonu ako hoće na posudbi, ali treba ga kupiti ovo ljeto i tu priču okončati. Zasigurno, za par godina će biti ne jedan od najboljih, nego najbolji lijevi bek na svijetu. Ima sve predispozicije, samo da ga ozljede zaobiđu. Ja odavno nisam gledao tako mladog, a tako zrelog igrača kao što je on. Prijavi
15. maj 2013.13 god. comment_122539 joj kad se sjetim da sam govorio da ga odma treba dovest jer onaj bertrand nemože napredovati više. dovesti ga i neka uči uz colea a dokazao se da može. sjećam se kako je strašno odigrao protiv nas bio. još jedan dokaz da našoj upravi treba nacrtati koga da dovedu, da nemaju oči!!! Prijavi
17. maj 2013.13 god. comment_123189 Tottenham Hotspur and Chelsea have made approaches for Luke Shaw, the Southampton left back, in the hope of exploiting the managerial uncertainty at the South Coast club. http://www.thetimes.co.uk/tto/sport/football/article3767186.ece Prijavi
17. maj 2013.13 god. Autor comment_123234 Tottenham Hotspur and Chelsea have made approaches for Luke Shaw, the Southampton left back, in the hope of exploiting the managerial uncertainty at the South Coast club. http://www.thetimes.co.uk/tto/sport/football/article3767186.ece Pošto su Times i Guardian najuglednije novine u UK ovo smatram itekako relevantnim. Nadam se da nam ga Totač neče oteti, a mi da nećemo napraviti glup potez i dovesti Coentraa il tako neku ublehu. Prijavi
19. maj 2013.13 god. comment_123573 Od jutros iskaču neki zanimljivi naslovi samo da se ovo osigura........ Prijavi
19. maj 2013.13 god. comment_123586 Ako mi pokušamo mi ćemo ga i dovesti,zar nije bila priča da je nas navijač od malih nogu ;)<br /><br />ПоÑлато Ñа ST26i кориÑтећи Тапаток 2<br /><br /> Prijavi
20. maj 2013.13 god. comment_124109 ovi iz sautemptona žele da ga zadrže,normalno,mali ima ugovor do 2018,neće biti to baš tolko prosto Prijavi
21. maj 2013.13 god. comment_124280 Mozda on navija za Chelsea, ali decko je profesionalac, i ako mu Tottenham bude ponudio bolje uslove, ne bih bio iznenzdjen da ode kod njih. Ipak je i konkurencija manja. Mada se i ja nadam da ce se ovo zavrsiti na najbolji moguci nacin. Prijavi
21. maj 2013.13 god. Autor comment_124342 Tesko da ce naci boljeg lijevog beka od Shaw-a . Upravo tako. On je trenutno najbolji lijevi bek u Engleskoj, za dvije godine će biti najbolji u Europi, a za tri na svijetu. 100% vanserijska klasa. Prijavi
21. maj 2013.13 god. comment_124345 njega trebamo dovesti. veoma je važno što je englez i što će zamijeniti colea tj neće se smanjiti broj engleza u ekipi. a da ne govorim za ostalo Prijavi
21. maj 2013.13 god. Autor comment_124349 I pogledajte ga kako je lijep: Trebamo dovoditi lijepe igrače, a ne ko Benayoun i Khedira. Jer samo uz lijepe igrače, više će se cura lijepiti za Chelsea, a više cura znači više navijačica, što znači da od 100 njih 10 mora biti lijepih (barem), a to znači i nama svima veća šansa da preko CFC-a nešto zbarimo. Prijavi
21. maj 2013.13 god. comment_124365 I pogledajte ga kako je lijep: Trebamo dovoditi lijepe igrače, a ne ko Benayoun i Khedira. Jer samo uz lijepe igrače, više će se cura lijepiti za Chelsea, a više cura znači više navijačica, što znači da od 100 njih 10 mora biti lijepih (barem), a to znači i nama svima veća šansa da preko CFC-a nešto zbarimo. Jah vala, ne moze ovako samo Aisa lijepa :D Prijavi
21. maj 2013.13 god. comment_124367 Upravo tako. On je trenutno najbolji lijevi bek u Engleskoj, za dvije godine će biti najbolji u Europi, a za tri na svijetu. 100% vanserijska klasa. Karinu moju je najbolji lijevi bek u Engleskoj. Baines je ihaha daleko od njega, Cole je daleko od njega, Evra je daleko od njega, Rose koji je Totenhamov (bio na posdubi u Sunderlandu) je tu negdje s njim. Shaw jeste izuzetno talentovan i lijepo bi ga bilo kaparisat, ali da je toliko dobar da odmah uskoči u prvi tim Chelseaja, bgm nije. Ali ubrzo bi mogao. I već sam spomenuo Tettenham već ima Rosea (koji je strašan, mladi bek), tako da ne vjerujem da će oni tako zagrist za Shawa. Prijavi
21. maj 2013.13 god. comment_124384 HYN mora prestati da obraca paznju na to sto Cae pise :DKad smo vec kod ovoga, promeniti njegovu vrednost na 4.5 mil evra. Prijavi
22. maj 2013.13 god. comment_124411 United je vec ozbiljna konkurencija David Moyes will rival Chelsea in the battle to sign 17-year-old Luke Shaw this summer, according to the Daily Mail. The Southampton left-back is understood to be on Moyes’ shortlist as the new Manchester United manager attempts to put his stamp on the squad left by Sir Alex Ferguson. Prijavi
23. maj 2013.13 god. comment_124766 Oni koliko god daju, mi samo trebamo izjednaciti ponudu ili cak ni to, trebamo se pribliziti finansijski (pa nek bude nesto manje kesa) i decko je nas. Prosto zato sto voli Chelsea. Prijavi
24. maj 2013.13 god. comment_124896 ma to je već trebalo bit rješeno, dečko dobro da se nije popeo na vrh planine i mahao Chelsijevom zastavom, to se trebalo odma na utakmici dogovorit, dat koju milju i vratiti im ga na posudbu i basta ! Prijavi
24. maj 2013.13 god. Autor comment_124933 Mene je najviše strah da ona romina Coentrao ne ugrozi njegov potencijalni transfer. Prijavi
4. juni 2013.13 god. comment_127290 Wonderkid Luke Shaw will snub Chelsea and Manchester United to sign a new five-year deal at Southampton. Taman i za njega da nas oderu. Prijavi
4. juni 2013.13 god. Autor comment_127296 Wonderkid Luke Shaw will snub Chelsea and Manchester United to sign a new five-year deal at Southampton. Taman i za njega da nas oderu. Ja opet kažem što se prije ovo riješi bolje za nas, jer ćemo sigurno jeftinije proći. Toplo se nadam da Mourinho zna za njega i njegov talent. Prijavi
4. juni 2013.13 god. comment_127299 to je stara vest,neznam zasto sky tolko kasni,pisao je čini mi se miror o tome jos kad ali da trebalo bi da se požuri,sautempton je imao čini mi se neke probleme oko direktora,to su sad rešili ,neće se to tolko lako izgurati kao što smo mi mislili Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.