23. januar 2013.13 god. comment_103670 Da fudbal igraju samo imena ne bismo gubili bodove protiv KPR-a, Svonsija, Vest Hema, Sautemptona... I veliki je uspeh u jednoj sezoni osvojiti tri titule. Prijavi
23. januar 2013.13 god. comment_103673 [quote name='Igi' timestamp='1358959351' post='103670'] Da fudbal igraju samo imena ne bismo gubili bodove protiv KPR-a, Svonsija, Vest Hema, Sautemptona... I veliki je uspeh u jednoj sezoni osvojiti tri titule. [/quote] jbg al to ti je isto ko da kažeš da je uspjeh sa Dinamom uzet prvenstvo i kup...to nije uspjeh, to je rutina za Dinamo jer nema drugih ekipa koje se mogu suprotstavit njima je uspjeh eventualan ulazak u Ligu prvaka realno, i u Portugalu je za Porto rutina uzet prvenstvo i kup (bar je bila sad zadnjih godina kada su imali daleko najjače igrače i ekipu), a što se tiče Europske lige, ni tamo im nije bilo ravnih tako da Govnasov uspjeh s Portom nije nikako garancija da je on dobar trener ili šta već Prijavi
23. januar 2013.13 god. comment_103679 A šta je onda taj Porto uradio naredne sezone u LŠ i protiv kojih ekipa? Mislim, ipak su igrali protiv giganata. Da vas podsetim: protivnici su im bili Šahtar, Apoel i Zenit. I ne, nemojte mi sad reći ,,nisu imali Falkaa". Prijavi
23. januar 2013.13 god. comment_103683 [quote name='chelseathebest' timestamp='1358960181' post='103673'] jbg al to ti je isto ko da kažeš da je uspjeh sa Dinamom uzet prvenstvo i kup...to nije uspjeh, to je rutina za Dinamo jer nema drugih ekipa koje se mogu suprotstavit njima je uspjeh eventualan ulazak u Ligu prvaka realno, i u Portugalu je za Porto rutina uzet prvenstvo i kup (bar je bila sad zadnjih godina kada su imali daleko najjače igrače i ekipu), a što se tiče Europske lige, ni tamo im nije bilo ravnih tako da Govnasov uspjeh s Portom nije nikako garancija da je on dobar trener ili šta već [/quote] Da, ali kad je Dinamo u jednoj sezoni napravio ono što je Porto u toj sezoni napravio ? Već sam napisao gore pa da se ne ponavljam. Benfica je kvalitetom rame uz rame s Portom, oni se smjenjuju samo po formi, ali daleko od toga da su jedna Braga ili Sporting naivne ekipe. Uostalom, dovoljno govori činjenica da je portugalska liga po UEFA-inom koeficijentu upala među 5 najjačih liga ispred Francuske. Dakle, i to poređenje je pogrešno. Porto se nije ni susretao sa evropskim velikanima te sezone, ali da jest bio bi favorit, jedino ne protiv Barcelone. Prijavi
23. januar 2013.13 god. comment_103684 [quote name='Igi' timestamp='1358961410' post='103679'] A šta je onda taj Porto uradio naredne sezone u LŠ i protiv kojih ekipa? Mislim, ipak su igrali protiv giganata. Da vas podsetim: protivnici su im bili Šahtar, Apoel i Zenit. I ne, nemojte mi sad reći ,,nisu imali Falkaa". [/quote] failali su, kao što i mi failamo sada, sezonu nakon što smo osvojili ligu prvaka Govnasov uspjeh u Portu i nije neki uspjeh koji zaslužuje toliku pažnju, da je osvojio Ligu prvaka, to bi bio uspjeh vrijedan hvale u tolikoj mjeri, ali ovo ne jednostavno, u konkurenciji takvih ekipa, Porto je i bio ekipa od koje se očekivalo da sve to osvoji recimo, Di Matteov uspjeh prošle sezone sa nama je hiljade (ma šta hiljade, milijune i milijune...) puta veći nego Govnasov s Portom, ono što je Di Matteo ostvario se kosi sa svim zakonima realnosti i nogometa, on je učinio našu fantaziju stvarnom, on je znanstvenu fantastiku učinio stvarnom da se razumijemo, dobar je on trener, ali ubio se za Tottenhama i takve klubove možda on ima vrhunsko nogometno trenersko znanje, ali to za velik klub nije dovoljno Prijavi
3. februar 2013.13 god. comment_105821 sta pricas to? pa jesi li vidio kakav je igrao fudbal porto? Sent from my brain using Tapatalk Prijavi
14. februar 2013.13 god. comment_107509 „Što se tiče Viljaša Boaša nije prošlo mnogo od kada je završio tinejdžerske dane.†Navodno je ovo Aca Stojanović izjavio. Prijavi
15. februar 2013.13 god. comment_107555 [img]http://stream3.gifyo.com/pictures/480/large/2fc0bb698206b3bf811ab2464d2e17d7-450338663.gif[/img] hahahahaha Prijavi
26. februar 2013.13 god. comment_109200 Kakvu ce samo osvetu servirati Romanu, ako na kraju kokoske zavrse ispred Chelsea-ja... Prijavi
26. februar 2013.13 god. comment_109205 A zavrsit ce 99 % kad mi imamo ovog debelog kretena na klupi. A i Roman je zasluzio da mu se to nabija na nos. Prijavi
26. februar 2013.13 god. comment_109228 Što reLo kae, najgora slika će biti kad nas pobijede na Bridgeu, prekinu dugogodišnji niz, a Andre se pokenja u facu Romanu i ekipi. Prijavi
26. februar 2013.13 god. comment_109231 [quote name='Wisey' timestamp='1361874981' post='109228'] Što reLo kae, najgora slika će biti kad nas pobijede na Bridgeu, prekinu dugogodišnji niz, a Andre se pokenja u facu Romanu i ekipi. [/quote] Ako ćeš to shvatit kao da se Govnas pokenjao u facu Romanu i ekipi, nisi dobre glave, jer rezultati koje kokošinjac ostvaruje nemaju veze sa ovim govnetom ni 5%, već je Bale poludio i svaku utakmicu sam rješava. Prijavi
26. februar 2013.13 god. comment_109289 [quote name='dubrovcanin' timestamp='1361875864' post='109231'] Ako ćeš to shvatit kao da se Govnas pokenjao u facu Romanu i ekipi, nisi dobre glave, jer rezultati koje kokošinjac ostvaruje nemaju veze sa ovim govnetom ni 5%, već je Bale poludio i svaku utakmicu sam rješava. [/quote] Tim gore, čovjek s ekipom koju vuče jedan igrač opet stoji ispred Chelseaja i Romana koji je pljuno milione na ljeto. Prijavi
3. mart 2013.13 god. comment_110230 "Još jednom smo dokazali Chelsea, da smo kvalitetnija ekipa, ali se oni nikada neće pomiriti sa tim", rekao je Andre Villas Boas. Bem ti coveka vise dosadnog,starno mi ga je pun *****. Uh kada bi mu dali jedno 3 komada na SB i da umukne vise. Prijavi
4. mart 2013.13 god. comment_110239 Eto, ako Tottenham završi ispred Chelseaja bar jedan razlog za utjehu, AVB bi se time Abramoviču baš na facu posr'o. Prijavi
4. mart 2013.13 god. comment_110245 A završit će skoro pa sigurno. I svaka mu e riječ na mjestu ovo sa slike. Takav je Roman, obeća puno a u većini slučajeva da ti golu k***... Prijavi
4. mart 2013.13 god. comment_110253 "Još jednom smo dokazali Chelsea, da smo kvalitetnija ekipa, ali se oni nikada neće pomiriti sa tim", rekao je Andre Villas Boas. Bem ti coveka vise dosadnog,starno mi ga je pun *****. Uh kada bi mu dali jedno 3 komada na SB i da umukne vise. Ne vjerujem da je ovo izjavio? Mozda je nesto slicno? Sta ce nama dokazati pobjedom protiv arsenala ? heh. dobili su gutu od nas vec jednu. Prijavi
4. mart 2013.13 god. comment_110268 "Još jednom smo dokazali Chelsea, da smo kvalitetnija ekipa, ali se oni nikada neće pomiriti sa tim", rekao je Andre Villas Boas. Bem ti coveka vise dosadnog,starno mi ga je pun *****. Uh kada bi mu dali jedno 3 komada na SB i da umukne vise. Jedan prijateljski savjet: Man' se ovih divljih Chelsea Balkan i sličnih stranica. Ovo je potpuno izmišljena izjava i stalno izmišljaju izjave. Prijavi
4. mart 2013.13 god. comment_110295 e brate kad si sam trebo dokazat da ne zaslužuješ otkaz, ti si dokazao upravo suprotno Prijavi
5. mart 2013.13 god. comment_110452 http://www.youtube.com/watch?v=q-96QVqV0rw&feature=player_detailpage hahhahaha Prijavi
7. mart 2013.13 god. comment_110791 AVB radi veoma dobro u Tottenhamu. Razvalio Inter sa 3:0.. Svaka cast. Prijavi
7. mart 2013.13 god. comment_110795 Unatoc tome sto je na pocetku kaskao i imao loše rezutate,sve je do povjerenja uprave i navijaca Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.