Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

André Villas-Boas (2011-2012, trener)

Istaknuti odgovori

[quote name='Blues_95' timestamp='1349807882' post='82724']
Vjeruj mi ja bi bio zadovoljan i sa 1:0 .
[/quote]

Ma naravno, 3 boda su najvažnija, ali toliko mi je omrzao onim izjavama nakon što je napustio Chelsea da želim da ga sataremo u sljedećem dvoboju.
  • Odgovori 1,8 hilj.
  • Pregledi 111,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

mah nakantat cemo ga, fkt je stoka neodgojena i bahata, meni nebi vodio ni nk donji velebit
[quote name='BoKa' timestamp='1349812297' post='82746']
mah nakantat cemo ga, fkt je stoka neodgojena i bahata, meni nebi vodio ni nk donji velebit
[/quote]

Nemoj tako - dok ostali za inicijaciju u klubu pjevaju svakakve upitne pjesme on je pjevao staru portugalsku folk pjesmu o rose vinu. Oličenje gospodina :D
Da se ne zezamo,ako iko od protivnika dobro poznaje Chelsea,to je on.
A i pred mec sa United-om je izjavljivao da idu na pobedu i tako i bi.
Ovo je po mom,misljenju najveci ispit do sada i nekako osecam da cemo ga poloziti.
[url="http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-2219873/Andre-Villas-Boas-Is-Spurs-boss-genius-league.html?openGraphAuthor=%2Fhome%2Fsearch.html%3Fs%3D%26authornamef%3DNeil%2BAshton%2B"]http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-2219873/Andre-Villas-Boas-Is-Spurs-boss-genius-league.html?openGraphAuthor=%2Fhome%2Fsearch.html%3Fs%3D%26authornamef%3DNeil%2BAshton%2B[/url]

Toplo preporučujem svakom ovaj članak. Nekoliko zanimljvih izjava i činjenica oko svega što se dešavalo sa Andreom.
[quote name='Caeruleus' timestamp='1350678197' post='84019']
Vrijedi pročitati:

[url="http://chelseabalkan.com/index.php/item/2639-avb-veca-je-stvar-osvajanje-prvenstva-bez-poraza-nego-osvajanje-lige-prvaka.html"]http://chelseabalkan...ige-prvaka.html[/url]
[/quote]
[img]http://x.vukajlija.com/var/uploads/reactions/201207/14985/4i6zz.gif[/img]
Objektivno, jest teže. I u onom kontekstu u kom je upitan odgovorio je kako bih i ja odgovorio. Objašnjenje:

Novinarsko pitanje glasi:
Andre, je li teže osvojiti ligu bez poraza ili Ligu Šampiona ?
Odgovor: Ligu bez poraza.

Novinarski naslov poslije toga:
Villas-Boas: Moja sezona bez poraza s Portom je veći uspjeh od Chelseajevog osvajanja LP.

Dakle, niđe veze s navedenim. Tumači se kako oni to žele. Nit je rečeno koja liga niti s kojim timom. Naravno, ukoliko mi ove godine osvojimo prvenstvo bez poraza (npr.) to je puno teže, zahtjevnije ostvariti nego osvajanje LP. Ko se ne slaže, izvolite argumentirati.
Možda jeste teže osvojiti ligu bez poraza, ali je prestiž i čast veća u osvajanju Lige šampiona. Na kraju krajeva, pamte se samo titule, ne i kako si je osvojio.
[quote name='Igi' timestamp='1350688555' post='84058']
Možda jeste teže osvojiti ligu bez poraza, ali je prestiž i čast veća u osvajanju Lige šampiona. Na kraju krajeva, pamte se samo titule, ne i kako si je osvojio.
[/quote]
Nije tačno. I dan-danas se Arsenalovci busaju u prsa svojim Invinciblesima, a ja isto tako ne mogu prežaliti Ferreirinu nespretnost na Eastlandsu 04/05-e i Anelkin gol.
Baš sam za primer hteo da spomenem Arsenal, možda to pamte klub ili njegovi navijači, ali nekome neutralnom je samo bitan podatak ko je šampion. ;) Mogu svašta da pričaju za sebe, bitno je i ono što drugi govore i pamte. : >
[quote name='Igi' timestamp='1350691480' post='84060']
Baš sam za primer hteo da spomenem Arsenal, možda to pamte klub ili njegovi navijači, ali nekome neutralnom je samo bitan podatak ko je šampion. ;) Mogu svašta da pričaju za sebe, bitno je i ono što drugi govore i pamte. : >
[/quote]
Znači mi smo isključivo na sreću osvojili LŠ.
Ne vidim kakve to veze ima sa bilo čim, ali možeš tako posmatrati. Možeš posmatrati i kao ravnotežu među zvezdama, neku univerzalnu pravdu, želje i volje igrača da se bore do kraja ili kao nešto deseto.
http://www.goal.com/en-gb/news/2896/premier-league/2012/10/20/3463333/-

Kaže Andre kako od trenutka kada je otišao iz ovog kluba nije riječi progovorio s Romanom, ali je izjavio i to kako su se on i Robbie nakon toga našli par puta i porazgovarali te kako su i dalje u dobrom odnosu.
[quote name='Igi' timestamp='1350693060' post='84062']
Ne vidim kakve to veze ima sa bilo čim, ali možeš tako posmatrati. Možeš posmatrati i kao ravnotežu među zvezdama, neku univerzalnu pravdu, želje i volje igrača da se bore do kraja ili kao nešto deseto.
[/quote]
Itekako ima, kad kažeš da je bitno ono što drugi govore i pamte. A znamo svi šta drugi govore i pamte o našem osvajanju LŠ.

Nego, nebitno sad. Nažalost, nisam previše optimističan pred utakmicu. Imam osjećaj da nećemo pobijediti.
Moja poenta je da se kroz nekoliko godina neće pamtiti igra, ostaje samo ime ugravirano na trofeju i to je najbitnije. : >
Neću više da oftopičarim.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.