Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

André Villas-Boas (2011-2012, trener)

Istaknuti odgovori

• 3 sedmice kasnije...
  • Odgovori 1,8 hilj.
  • Pregledi 111,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Večeras smo ponosni na tebe

[img]http://sphotos-f.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/375787_484830491557172_1763214334_n.jpg[/img]
Rekao je covek da je vreme da pobede United i tako i bi.Posle poraza na startu,dve neresene,zaredjao je tri pobede.Nije lose.
Dobar je, ali ja i dalje želim da propadne.

Čuj, Stamford Bridge nije tvrđava nikome bila, a evo Robbie u zadnjih 11 utakmica na istom stadionu ima 8 pobjeda čini mi se, bez poraza. Nađe Andre opravdanje za sebe, uvijek. Gadi mi se.
trener koji je dosta slican po svojem "uspjehu" benitezu dohvati se nekog kluba i unisti ga u 4,5 mjeseci svojim revolucionarnim idejama koje su jedino palile u portugalskoj ligi , ma saban je
[quote name='Igi' timestamp='1349008196' post='81081']
Bojim se da će nam vratiti milo za drago! Ipak on poznaje sve naše slabosti. Strepim od katastrofe!
[/quote]

Onaj njegov Chelsea i ovaj danasnji Chelsea se ipak puno razlikuju ;)
[quote name='Igi' timestamp='1349008196' post='81081']
Bojim se da će nam vratiti milo za drago! Ipak on poznaje sve naše slabosti. Strepim od katastrofe!
[/quote]
Ja ne razumijem tvoje postove .
Hajd razumijem Kaloudu kad je on sarkastican to je bar smijesno , ali vidim i on urijedio . A tebi svaki drugi post je u ovom stilu . Ne razumijem sta hoces postici .

Sto se tice AVB-a : Od mene je imao podrsku dok je bio u Chelsea-u , vjerovao sam u njega i kada smo glupo gubili , kada je davao izjave da je zadovoljan remijem protiv Norwicha , Fulhama i slicnih ekipa , kada je neke nepromisljenje poteze radio kao trener i slicno . Preko sveg sam presao i imao je moju podrsku ali kada je rekao da Stamford Bridge nije nikako bilo tesko gostovanje preko toga nisam mogao preci . Jos kad je otisao u Tottenham poceo srati po Chelsea-u . Razumijem ja da mu je bilo krivo ali brate profesionalac si tako se i ponasaj .
Zelim mu da izgubi do kraja sve ijednu utakmicu osim protiv Arsenala , City-a , MUFC-a .
Ma dzabe njemu sto je bio par mjeseci nas trener.. Ovo je potpuno drugaciji chelsea.. Sa torresom koji je bolji ove sezone nego prije iako ni ove toliko ne pokazuje se te sa vezom mozda najjacom u ligi.. ;)

Da mu hoce Cahill uvalit iz prekida il sa sutinom onom svojom :P. Pojelo bi ga to jer je ipak to njegovo zadnje pojacanje bilo :P
Njegove riječi o predstojećem derbiju:

[color=#333333][font=arial, sans-serif]
"It's not on an individual sense that I'm looking forward to the match, it's on a collective level," he said. "When you play the unbeaten leaders of the league, you can use that motivation towards the game. It will give us a chance to finally break into the top four and join the elite of the Premier League. That's what we've been wanting for quite some time.[/font][/color][color=#333333][font=arial, sans-serif]
"Chelsea are a tremendous attacking force, something that is surprising everybody. There are a lot of creative players in that team offering all types of solutions, movements.[/font][/color][color=#333333][font=arial, sans-serif]
"We understand this mobility behind Fernando [Torres] can cause you problems. It is going to be a difficult game but we are showing a good level of competence. We hope to profit from the fact that we are playing at home and against an unbeaten league leader."[/font][/color]
[quote name='Zxenox' timestamp='1349193498' post='81434']
Voleo bih da Tottham bude 2. odmah iz Čelzija.
[/quote]
Sorry al ne kontam te.
Oduvijek sam navijao protiv kokošaka a pogotovo sam sada protiv njegove peradi.
[url="http://www.sportske.net/vest/medjunarodni-fudbal/avb-verujeu-pobedu-protiv-bivseg-kluba-98827.html"]AVB vjeruje u pobjedu protiv bivšeg kluba[/url]
[quote name='Brane' timestamp='1349792429' post='82668']
Kako bih samo volio da ga Robbie ponizi u ovoj utakmici..
[/quote]
Vjeruj mi ja bi bio zadovoljan i sa 1:0 .

Bilo bi mi drago da Lampard da go , jer ga je AVB drzao na klupi .

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.