Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

André Villas-Boas (2011-2012, trener)

Istaknuti odgovori

[quote name='Wisey' timestamp='1357384384' post='99276']
A ko je ko ? :D
[/quote]

O tome se da razglabat :D

U neku ruku, logičnije je da je FSW septička, jer ćeš izvuć živu ruku, koja će bit zaražena svim mogućim govnima, kao što je Chelseajevo dostojanstvo. AVB je prava drobilica smeća, taj će ti u ekipi usrat sve što stigne, i spasit ćeš ruku ili bar dio ruke(klub) samo ako izvučeš ruku(otpustiš AVB-a) na vrijeme.

Ponosan na svoju metaforu :D
  • Odgovori 1,8 hilj.
  • Pregledi 111,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

[img]http://sphotos-b.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/603153_405997852817258_1541056913_n.jpg[/img]

Menadžer mjeseca
CIlo vrime sam ga podržava.. I kad su ga tjerali govorio sam da mi je žao što ide da je odličan menadžer i da mu treba vremena.
Naravno dubro ga je pljuvao od samog dolaska bez da mu je da pravu šansu.
Evo on sad u Tottenhamu malo pomalo pokazuje da je sjajan menadžer.
Šteta, kod nas mu je samo trebalo vremena i zdrava okolina i atmosfera u klubu, a u Chelseau toga nema.
Mogu zamislit šta će ovaj čovjek raditi za 5 - 10 - 20 godina... Nadmašit će Murinja i Fergija
Dobar trener na duze staze, i to ce dokazati siguran sam. Par mjeseci mu je bilo tesko, ali se sada izborio sa tim i eto ih ispred nas, sa nagradom u rukama i kisjelim osmjehom.

Da je ostao, ko zna sta bi bilo vjerovatno rasulo. Sezonu bi lose zavrsili, ali sta nam sve ono dobro valja kada smo izgubili Di Mattea i dusu ovog kluba. Ovo sto sada mi gledamo nije Chelsea kakav je bio na kraju prosle sezone, onaj tim koji u nedostaku kreativaca i pojacanja nadomjesta to svojom borbenoscu, i pobjedjuje.

AVB-u svaka cast, on ce se isplatiti kokoskama vidjecete, nece ga oni tako lako otpustiti nakon par kikseva, svima se desava.
Pocekajmo kraj sezone pa cemo onda sudit.

Jer svi znamo kako se sve dobro građeno, da lako urušit.

Prošle sezone smo solidno krenuli i sve je bilo u redu do QPR-a di su nas pokrali, izgubili smo 3 boda i od tada pa do otkaza AVB-a je sve išlo nizbrdo.

Ove sezone s RDM-om je također sve išlo odlično do one tekme s Unitedom di su nas ponovo pokrali, di smo ponovo izgubili sva 3 boda i di je ponovo sve krenulo nizbrdo i tko zna di ce to stat.

Ja sam se poceo pitat pa zar nam svake sezone tako nesto mora unistit sezonu?
[quote name='Villas-Boas' timestamp='1357918909' post='101061']
Prošle sezone smo solidno krenuli i sve je bilo u redu do QPR-a di su nas pokrali, izgubili smo 3 boda i od tada pa do otkaza AVB-a je sve išlo nizbrdo.

Ove sezone s RDM-om je također sve išlo odlično do one tekme s Unitedom di su nas ponovo pokrali, di smo ponovo izgubili sva 3 boda i di je ponovo sve krenulo nizbrdo i tko zna di ce to stat.

Ja sam se poceo pitat pa zar nam svake sezone tako nesto mora unistit sezonu?
[/quote]

I umesto da se vratimo jači, nastavljamo da tonemo.
[quote name='hunter' timestamp='1357916036' post='101046']
Mogu zamislit šta će ovaj čovjek raditi za 5 - 10 - 20 godina... Nadmašit će Murinja i Fergija
[/quote]

ako se ne varam. rekao je da ne misli trenirati duže od 15 godina
Bojim se da ce ovaj lik još nakon svega završit ispred nas i to nam s uzitkom nabijat na nos :/

Još ako sada dovede Wiliama. Jebote spursi ce bit jaci nego mi :S
AVB je genijalac . Jebiga , u Chelsea-u nije uspio al' koda je to nesto svaki dobar trener je imao kikseve u karijeri ( osim Mourinha hh ).Obozavam ga kao trenera i zelim mu sve najbolje u daljnjoj karijeri , kad ga god vidim na klupi nikad nije nasekiran, uvijek je uz ekipu.Kod nas je bila drugacija situacija, puno 'tereta mu je bilo na leđima ( LP,EPL,FA CUP itd.. ) a vec kod Totth. nema tolikog pritiska i naravno nema ABRAMOVICA ! :)

Ove sezone pobjedili ManU u gostima i remi kuci .. pa kud srece da i mi nekad ovo uspijemo ostvarit :)
Sta ti mislis majstore ?
[img]http://3.bp.blogspot.com/-B6Ak0-QGxRM/TpdtbhyVIxI/AAAAAAAAC-0/GQPRNRGxrIE/s1600/avb1.jpg[/img]
[quote name='chelsea4evercr' timestamp='1358810173' post='103313']
mi uvik i ostvarivamo ovakve rezultate protiv uniteda al suci pokradu
[/quote]
Kuci da , u gostima bas i ne .
Dubro vidim ti nastavljas po starom nema veze sto vise nije nas trener.. :P al istina je da je dobar trener, to se mora priznat.. :)
AVB je odlican trener, osvajanje sve i jedne titule sa Portom u jednoj sezoni, nije slucajnost, to sam uvjek govorio, ali je izabrao totalno pogresan klub za svoje eksperimentisanje
[quote name='Spaha' timestamp='1358884913' post='103485']
AVB je odlican trener, osvajanje sve i jedne titule sa Portom u jednoj sezoni, nije slucajnost, to sam uvjek govorio, ali je izabrao totalno pogresan klub za svoje eksperimentisanje
[/quote]

A ja ću ponovit da u toj sezoni u nijednom natjecanju nije imao težeg protivnika od Benfice, a i od njih je imao triput jači roster.
[quote name='dubrovcanin' timestamp='1358919927' post='103540']
A ja ću ponovit da u toj sezoni u nijednom natjecanju nije imao težeg protivnika od Benfice, [b]a i od njih je imao triput jači roster[/b].
[/quote]

Hahahahahah. Ziher! Lamparda koji nije igrao ni na prinliznoj razini kao pred kraj sezone i ove sezone, jednog mrtvog Mikela koji jedva da zna dodat loptu, naprijed jednog Maloudu i Kaloua o kojima ne trebam trošit riječi. Pa zatim jednog Sturridge-a koji je cak imao jedan period dobre igre ali to je prekratko trajalo i sam se uništio s sebicnoscu. Pa Torresa koji nezna lopte dodat itd. itd. Pa ti imaj rezultate s takvim igracima.

Ali sam si je kriv za to. Imao je cijelo ljeto da uvidi nedostatke i ojača ekipu.

Ali uvidio je AVB svoje greške u Chelsea i sada ih više ne ponavlja i zato mu ide toliko dobro u Tottenheamu.
Mislim da dubro nije svjestan da šta je Andre u toj jednoj sezoni napravio sa Portom. Nije on samo osvojio prvenstvo, on je osvojio prvenstvo sakupivši najviše bodova ikad (čak više i od Mourinha), bez ijednog poraza i sa samo 3 remija u 38 utakmica.
Roster kakav god da je imao, ma da su mu igrali svi najbolji igrači na svijetu opet je to strašan uspjeh. On je od ekipe sa solidnim pojedincima napravio mašineriju koja igra napadački i ulijeva strah u kosti protivnicima. Stvorio je Falcaa, Varelu je digao na nivo više, Moutinha u potpunosti promijenio, Hulk je igrao sezonu života...
Po Evropa Ligi je naprosto šamarao svoje protivnike i zasluženo osvojio.

To ne može bilo koji trener uraditi. Sad šta se desilo u Chelseaju već je svima jasno, bila je tu kombinacija i njegove krivice, krivice Uprave i igrača. Mislim da je on i dalje jako razočaran time što se dogodilo jer sam vidio da želi ostati kod nas jako dugo i stvoriti svoj tim. Al eto vrijeme je da se zaboravi i on će se okrenuti Tottenhamu sad. Vjerovatno je malo pogriješio što je jednu godinu prerano otišao u CFC, ali ako pogledam iz njegove perspektive vjerujem da bih i ja napustio Porto tada jer je s njim osvojio sve što se osvojiti moglo.
[quote name='dubrovcanin' timestamp='1358919927' post='103540']
A ja ću ponovit da u toj sezoni u nijednom natjecanju nije imao težeg protivnika od Benfice, a i od njih je imao triput jači roster.
[/quote]

Nije ti ovo menadžer.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.