8. mart 2013.13 god. comment_110821 Na kraju će izbacit Chelsea iz Lige prvaka (izravnog mjesta) i Euro lige, vidjet ćete. Jedva čekam :D Prijavi
8. mart 2013.13 god. comment_110822 Ako bude bolji na terenu,svaka cast,neka nas izbaci. Ali stoji da je dobio tuki poveci prosle sezone.Plakali smo sa njim kao trenerom,oterao ga Roman,postavio Robija i uzeo klempavog i jos FA Kup. Njegovo skartiranje je verovatno jedna od najboljih odluka ikada donesenih na Stamford Bridzu. Takav preokret nije niti ce biti vidjen u skorije vreme. Prijavi
8. mart 2013.13 god. comment_110861 Dovest će njega Roman ponovo na kraju sezone :-D Sent from my XT701 using Tapatalk 2 Prijavi
8. mart 2013.13 god. comment_110871 Sta je napravio od Spursa u kratkom roku.. Strasni su i trenutno igraju najljepsi fudbal u Engleskoj.Da su i na pocetku sezone krenuli ovako sada bi bili rame uz rame sa Unitedom. Prijavi
9. maj 2013.13 god. comment_121151 Ne da se Villas majka mu stara. Htio bih da završe četvrti, pogotovo zbog njega. I neka pljuje po Chelseaju, i treba, i ja bih na njegovom mjestu, uopće mu ne zamjeram. Prijavi
30. juni 2013.13 god. comment_132118 http://www1.skysports.com/football/news/11675/8799391/Premier-League-Tottenham-boss-Andre-Villas-Boas-dreams-of-Dakar-Rally Koji ludak, hoce da za 5-10 godina ode u penziju i ucestvuje u Dakkar Reliju... :) Prijavi
30. juni 2013.13 god. comment_132145 Tin Jedvaj i Alen Halilović idu u Tottenham za 20 milki. Mamić gospodin poslovanja. Jedvaj na zimu, Halilović iduće ljeto. :D Prijavi
30. juni 2013.13 god. comment_132155 Andre takodjer gospodin sto se tice transfera, ima on njuha. Prijavi
1. juli 2013.13 god. comment_132203 Andre takodjer gospodin sto se tice transfera, ima on njuha. Tacno tako, zna ubost sa transferima ko prstom u govno. Sjetimo se samo Mate i Cahilla i ostalih, Ne volim ga ali hvala mu. Prijavi
19. august 2013.13 god. comment_139335 Neki dan dade izjavu koja me je mnoge nasmijao, kaze nas bivsi trener da ga su ga PSG i real htjeli i za novog trenera ali da je on pun vjere u ovaj projekat koji gradi u kokoskama. iPrvi dio je smijesan drugi bas i ne. Spasili se Realovci ako je ovo istina iako stvarno ne vjerujem da su htjeli njega prije Ancelottia mada ne treba zaboraviti na trzavicu oko Carla i PSG ove odluke da ga ne puste u Real. Trajalo je to oko mjesec dana najmanje, Moje licno misljenje je da je mogao u Realu biti vema uspjesan ali pod uslovom da bude pomocni trener king carlu i da malo pece zanat. Pa onda za koju godinu ponovo u Portugal al ovaj put krenut od Beria Mara. Sto se tice PSG a njima bi mozda i odgovarao jer mi se ovaj njihov Blanc nista ne svidja u prilog tome ide to sto ga je juce izvukao Cavani u osamdeset i nekom od poraza od Ajaccia na svom stadionu. 2 boda su sramota za tu ekipu mada treba biti posten da je i Ancelotti imao problema na startu svoje karijere u Parizu. Za sada je Blanc kriminaan. Razlika izmedju ovoga i Tottenham od prije par godina je velika, uprava radi dobro. Kako samo pregovaraju, onaj skrti i pohlepni Zidov je najtvrdji pregovarac kog sam vidio ma ne to je najtvrdji prgovarac koga moze zamisliti vlasnik ili investitor bilo kog kluba, da ja pregovaram sa njim ja bih ga mrsuo i iz inata i ostavio bi im namjerno toga igraca u klubu pa adio milioni a eto vama nesretnog igraca ionako imaju Ronalda na istoj poziciji a ako ostane Bale ne vjeruje da ce biti onakav. kao prosle godine. Da nisu pristali na onoliku ucjenu oko Modrica sada ima se ovo ne bi desavalo ne bi se usudio da se toliko kocka celavac. Mislim da je donio isaravnu odluka stvara se dosta jaka ekipa Tottenhama ,Svoju su ozbiljnost potvrdili sjajnim potezima na trzisu iako je Soldado preplacen ali bice efikasan u to sam siguran, jos kad sad dobiju lovu od Balea,dovedu Di Mariu ili Lamelu a strah me da oni ne pokupe De Rossija posto nismo zainteresovani u zadnje vrijeme ipak su nasi strogi sto se tice godina. ugovorae uvijek daju starijim igracima jednogodisnje iskljucivo sto ovaj ne bi prihvatio iako je on igrac za uslovno receno vece klubove i na konju su jos jedno pojacanje im treba kao zamjena za Balea. Dakle da nastavim, dio je dugorocnog projekta a i u kljubu je dosta cijenjen od strane navijaca i uprave posebno. a ima vremena za real ili farsu. Posebno se slazem sa njegovom odlukom jer sam uvjeren da u Realu nebi bio mnogo uspjesan, jos se mora pure najesti za takav klub iako je on vjerovatno vise fan Pizdolone. On bi bio savrsen sportski direktor kao trener ima potencijala da bude uspjesan i veoma cijenjem, vjerovatno hoce biti ali mislim da nema mnogo toga Mourinovskog u sebi sem fanatizma i prkosa i eto mecimo.(citaj recimo) arogancije Sasvim pristojan prosle godine je bio Tottenham, nakon mnogo godina su favoriti da zavrse ispred Arsenala, toce biti interesantno vidjeti da li je Andre u stanju, bolju ekipu ima na raspolaganju od rivala. Prosle godine kazu kriticari da je bio dobar i da slazem se bio je poprilicno solidan ali nije ocarao nije ispunio cilj a imao je Balea koji ga je izvuako iz govana vise puta nego sto su se Ciro i Mamic puta prepucavali u medijima. Vidjecemo ga, jeste iskusniji bolji, tvrdji i jos neke stvari mu idu u prilog ali da li je pravi vidjecemo kada ode Bale usotalom ovjde ima igrace koji mu vjeruju/ Sto se tice statistike menadzera, zaboravio sam kako stoji. Siguran sm da su gotovo svi ipred njega a vjerovatno je i Ranieri bolji po procentu ostvarneih pobjeda. Ono sto je bitno je da ga je Rafa presisao, ko Vettel Alonsa zadnjih par sezona. Da se osvrnem i na njegove pateticne izjave odnosno izlive mrznje prema svome bivsem klubu. Nije da takvih izjava nije bilo, bas je pretjerao sa time al hajde u neku ruku ima pravo mozda bi se i ja tako ponasao da sam u njegovoj situaciji nzm ali on je odavno presao granicu dobrog ukusa. Izjava da ga je Roman izdao je na mjestu sa tim djelom se slazem djelimicno, uplatio je 15 mil za njega sto je rekord za dovodjeneje trenera i vjerovatno mu je obecao svasta i rekao mu da ima odrijesene ruke. Ovaj je zbog tih 15 mil mozda mislio da je siguran, radio po svome. grijesio svadjao se sa igracims, govorio da ima planove za buducnost, bio protiv pola ekipe, dovodio navijace do nervnog sloma na, vrhuncu pogubio sve konce planiravsi da proda Lampsa i naravno izgubio je povjernje igraca i veceg dijela osvjesteni navijaca. Da je bio malo pametniji znao bi da nije siguran poseno sto dolazi u tako veliki i jak klub i poznato mu je da ih Roman sjece ko Turci seldzuci, mislim na trenere naravno. Tako je situacija bila haoticna da mi i sada zastane knedla u grlu kada se sjetim tih nocih mora odnosno utakmica sa njim na celu, bio mi je zgadio klub i sam sport. Vise nisam uzivao gledajuci Chelea. Vrhunac je bio poraz od Arsenala kada smo vodili na poluvremenu a cini mi se da smo spusili sa 5 2 (kad izgubis od arsenala 5 2 znas koliko je sati ) ali pored svega toga bilo je onih koji su bili sokirani otkazom za jednog takovg trenera kako su govorili sa sjajnom vizijom tvrdeci da on ima plan za buducnost a to sto cemo igrati LE odnosno sto bi igrali da nije otisao je sporedna stvar. Gospodinu je trebalo vremena da stvori tim po svom ukusu. A otkaz je ie bio jedini moguci epilog. Svaki dan zahvaljujem onome gore sto se to nije desilo jer ne samo sada ne bismo imali trofej LP u rukama nego bi imali tim pun rupa ako ste ikada jeli svajcerski sir znate e takva bi nam ekipa bila. Ne moze doci u klub Abramovica i ocekivati 3 godine adaptacije pa nismo mi arsenal da 3 godine budemo bez trofeja. Rekao je Mou, ako nema trofeja u vrhunskom klubu ja odlazim. To je stav pobjednika, a Andre to bar jos uvjek nije i nece biti neko vrijeme sigurno. Priznao je da je radio neke greske u Chelseju, ko zna mozda su mu neke stvari dolse ono sto se kaze iz guzice u glavu. Mozda i ja malo pretjerujem zapravo, sigueno pretjerujem ali to je zbog mojih tadasnjiih frustracia jeste on znao skauting i zna i sada naravno ali eto to govori kako sam njegovu vladavinu zapamtio. Scolari i on mogu pod ruku. Dakle kada je otisao odnosno kada je otjeran opet je bilo ljudi i inace na na ovome forumu kojima je bilo zao koji su ga oplakivali napadajuci Abramovica koji ovoga puta nista lose nije napravio. Ja to tada nisma mogao shvatiti, ne mogu ni sada a ne vjerujem ni da cu ikada. Sta treba da on dobije 3 sezone da sastavi tim, drugi treneri su odlazili za manje eto Carla bio je drugi a u prvoj sezoni je imao double i nadoknadio je 14 bodova. Torres i jedan poraz su ga kostali, onaj od Manchestera prvog marta. Ali je gazda rekao da mu je vrijeme da ide. On se ljuti na Abramovica sto mu nije dao vise vremena pa jebo dogovor kad se ekipa rapsada. Podijelio je ekipu, unistio atmosferu, igra gora nego ikad a on gospodin sa namrstenom facom pomatra sve to i sprema svoje fantasticne takticke zamisli iz tekme u tekmu. U crno nas je skoro zavio, da se ne daj noze Roman okrenuo na njegovu stranu bilo bi mrtvih glava. Ovako ja visim nejgovu vladavinu kao povratak u paleolit mecimo( citaj recimo) Kada sam se osvrnuo na tu izjavu i na njegov mandat jos da kazem kratko za izjavu da smo neozbiljan klub i nesto u stilu da nas je doveo do cetvrtfinala lige prvaka u stuilu i ja bih mogao osvojit ligu prvaka. Ne tacno je rekao da je on imao udijo o osvajanju, kad sam to procitao trebala mi je jedna dobra setnja da smirim zivce. 3 sata sam u gradu lutao od kafane do kafane ko pokojni Toma Zdravkovic. Ne bi Andre mogao u 5 zivota sa Chelsejem, doveo nas je na rub ponora izgubili smo u italiji 3 1 igrali ko drugoligasi ali on se gospodin drznuo da to kaze. Da nam ne bi sjajnog Robija i same srece sto je on izabran za trenerasto je bilo poprilicno iznenadjenje ne bi mi ossjetili slast osvajnaj LP sigurno. Ovo da je Tottenham ozbilniji klub od nas je jadnije od svih izjava do sada i necu to komenaristi. A kako je samo postavljao odbranu pa ja bi bolje da sam trener. Ne sjecam se stvarnosvijetlih momanata, jedino pobjeda nad karamelama koje nam ne leze 3 0 e poslije toga smo krenuli u ponor. Izvinite na ovolikom postu stvarno nisam planirao ovoliko pisati ali me povuklo da napisem o vome covjeku posto do sada nisam. Prijavi
20. august 2013.13 god. comment_139667 Finu ekipicu sastavlja :) Gore oko Soldada pravi, sjajan skaut je to. Prijavi
20. august 2013.13 god. comment_139686 Već sad to puno ozbiljnije i bolje izgleda nego kad je Arry bio tamo. Međutim, zbog samog psihološkog efekta ove godine moraju završiti sezonu ispred Arsenala, odnosno među 4 ekipe, jer ako to ne učine onda su prosuli sav dobar posao napravljen dosad. Mislim da imaju kvalitete i snage da to naprave. Prijavi
21. august 2013.13 god. comment_139770 i ja vjerujem da ce ove sezone postati 2. najbolji klub iz Londona =D> nadam se da ce biti 19. a Arsenal 20. Prijavi
25. august 2013.13 god. comment_140962 AVB on signing Steaua defender Vlad Chiriches: "Maybe someone will steal him as well." Prijavi
14. septembar 2013.13 god. comment_144080 Ispade bolji od Josea, on je ovaj isti Everton dobio sa 3 0. Prijavi
28. septembar 2013.13 god. comment_145925 Commenting on the incident post-match, Tottenham manager Andre Villas-Boas said the referee had a tough decision to make: "It was difficult for the referee to judge. I don't think Fernando went in nasty to deserve a sending off. The referee decided both players went in in an aggressive way, but it was probably an unfair sending off." Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.