Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

André Villas-Boas (2011-2012, trener)

Istaknuti odgovori

[quote name='Villas-Boas' timestamp='1342106397' post='64034']
on nije dosao u chelsea da odma prvu sezonu osvoji sve naslove nego da stvori buducnost... da pokrene ciklus kluba koji bi prakticki mogao sam od sebe funkcionirat (tipa Arsenal)... ali za to treba jako puno vremena i za to treba proc kroz trnje i kamenje... znaci jedan period bez trofeja... a roman je takav, kakav je i on uvijek zeli sve odma i zato je AVB rekao to sto je rekao... mada njegova prevelika greska je bila ta sto se je previse oslanjao na trenutni repertuar igraca koji je imao misleci da je on dovoljan da ima barem kolke tolke rezultate i sluteci da moze s njima igrat leprsav nogomet... ali tu se zeznuo i evo obilo mu se u glavu... ali zato vjerujem da ce u tottenheamu slozit jaku ekipu koja ce bit itekako opasna... jer kao prvo svi vidimo da se odlicno pojacavaju a kao drugo tamo vec ima igrace s kojima moze provest svoju viziju... ;)
[/quote]rekao sam jos i prije da postujem njegov uspjeh u Portu i njegove rezultate koje je biljezio ali jednostavno ono sto je htio da prenese u englesku je nemoguce davale su nam prosjecne ekipe dosta golova biljezili smo lose rezultate i kod kuce,ekipe koje smo trebali da razvalimo su nam uzeli bodove WBA,Aston Vila,Arsenal nam dao 5 golova kuci slazem se ja da nije on jedini krivac i da igraci snose dio krivice za lose rezultate,citav njegov boravak kod nas nikad nije promijenio drugu formaciju samo 4-3-3 s Matom i Staridzom na krilima,igra je bila nikakva na pocetku smo igrali dobro ali odkad smo izgubili od QPR i Arsenala bio je rasul u ekipi nismo pobijedili ni Birminghem u kupu i to kod kuce,zelim mu sve naj bolje u Totenhemu i dobre rezultate pa vidicemo kakvi ce sad biti gradski derbiji
  • Odgovori 1,8 hilj.
  • Pregledi 111,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

želim mu sve najbolje u Tottenhamu

ma kitu, dabog da propao zajedno s kokoškama
on se usuđuje spominjati Chelsea, nezahvalnik jedan

neka kaže da Tottenham ima veliku tradiciju, ali Chelsea nema pravo spominjati nakon onoga što nam je učinio prošle sezone...

mislim da je sad u potpunosti zaslužio nadimak Villas-Govnas
Nema on pojma sta prica.... Toth osvojio 7 FA kupova, 2 lige, 4 league kupa, 2 CUP UEFA, 1 kup pobjednika kupova....

CHE 7 FA kupova, 4 lige, 4 league kupa, 2 kup pobjednik kupova, i LIGU SAMPIONA!!!

pa kojim se on logikom vodi da je TOTH veci klub ili sta vec baljezga.... jedino sto je TOTH osnovan ranije nego CHE ostalo je inferioran :)
Sada se vec vidi da ovog lika jos uvijek proganja otkaz kojeg je opravdano popio kod nas. Za 80% svega sto je uradio nasem klubu, kriv je iskljucivo on i njegova tvrdoglavost. Popio otkaz i sada kuka kao babetina neka i prica nebuloze. Kako mi je samo pao u ocima. Jos ovim smjehotresnim izjavama pokazuje i dozu kompleksa koju ima prema nasem klubu. Zelim mu od sveg srca sve najgore u Tottenhamu.
evo jedan realan komentar

[i]"AVB failed at Chelsea and was sacked. Harry succeeded at Spurs (top 4) and was sacked. AVB should be careful where he points the finger as it was Spurs who let the manager down NOT Chelsea."[/i]
Covjek ne moze da se pomiri sa cinjenicom da je zbog neuspjeha otpusten i stalno nesto po medijima prica da se uvuce navijacima u dupe. Bio mi je drag ali nakon ovih izjava postao mi je mrzak... Mislim da on ocima ne moze pogledati RDMa, covjeka koji nam je njegovim otkazom donio dvije titule... Mogu mislit kakav je osjecaj kada asistent kojeg je upravo on doveo, naslijedi trenera i pritom ga uspjehom zasjeni...
vise me nemoze nista iznenadit od Boasa posle izjave da ga je izdao Abramovic,imao je najlosije rezultate od svih i sta je mogao ocekivati i sad jos ga nije sramota rec da je Totenhem bolji tako je govorio i kod nas kad je dosao kad je spomenuo Barcelonu pa je rekao da smo i mi u tom rangu sa njima uglavnom prica bezveze gluposti
Boas se treba držati jednostavnog izraza: " Šuti i radi! ".

Svi će prepoznati dobar rad i nagraditi ga na pravi način. Ovako, lansirajući samog sebe na naslovnice medija se samo još više pokopava. Zbog ovakvih izjava voljet će ga samo navijači jadnih Spudsa, nitko više.

Čovjek je umislio da je Bog i batina svjetskog nogometa, još se sjećam one izjave koju nikad neću razumjeti i preko koje ne mogu preći, a to je ona kada je govorio da se protivnici nikada nisu bojali gostovanja na Stamford Bridgeu. Pa čovjeeče SB je bio neosvojiva tvrđava veeeliki niz godina, a postao je sprdačina na kojoj su svi uzimali bodove nakon njegova dolaska. A sve to da opravda sebe i svoje loše rezultate. Ma marš u mp3.

Tottenham ima veću tradiciju. Kako da ne. Ovo ne treba ni komentirati, jednostavno treba pogledat statistiku i cjelokupnu povijest kluba i sve će biti jasno.

Prije sam izjavio kako mu želim sve najbolje u Spudsima. Sada: Ma goni se u neku stvar, propadni tamo zajedno s klubom, najsretniji bi bio.
Mourinhu rezultati daju za pravo da bude onakav kakav jest, ali šta je ovaj počeo pričati sa portugalskim prvenstvom i Evropskom ligom kao 'pokrićem'... Pizdarije. Jedva čekam derbi protiv Spudsa, da ih oderemo ko janjad.
[quote name='Wisey' timestamp='1342476913' post='64689']
Mourinhu rezultati daju za pravo da bude onakav kakav jest, ali šta je ovaj počeo pričati sa portugalskim prvenstvom i Evropskom ligom kao 'pokrićem'... Pizdarije. Jedva čekam derbi protiv Spudsa, da ih oderemo ko janjad.
[/quote]

Ti si najveći zaljubljenik u AVB-a. Ne mogu da vjerujem da ovo čitam, a u isto vrijeme da se radi o tvom postu.
[quote name='Caeruleus' timestamp='1342479058' post='64699']
Ti si najveći zaljubljenik u AVB-a. Ne mogu da vjerujem da ovo čitam, a u isto vrijeme da se radi o tvom postu.
[/quote]
Jesam, ali znaš kako kažu: ljubav je slijepa.
Svi znate koliko sam ga podržavao, bodrio, pa čak i kad je griješio bio sam uz njega. Haj nekako progutam kad je otišao u Spudse pa rekao da ima i njegove zasluge u osvajanju LP ali ovo je previše. Ipak, iznad svega ja sam navijač ovog kluba i ovo što on radi je atak na cijelu zajednicu, sviju nas Plavce. Razočaran sam njegovim ponašanjem, mislio sam da je to jedan uglađeni gentleman od trenera. Uvijek je bio rječit i pametan, kad je došao kod nas s užitkom sam pratio press konferencije i čitao njegove izjave... Vidjećemo kako će proći u Tottenhamu, ali ako nastavi s ovakvim gardom, izjavama, razmišljanjem završit će kao i u CFC-u. :-q Previše arogancije u njemu bez ikakvog pokrića što sam već rekao. Drugo, gubi se u priči s novinarima. Podsjeća me malo na Slavena Bilića tu, puno priče 'mi ćemo ovako, onako ćemo, oni su tu jaki pa ćemo ih zaustaviti' i sve tako a nigdje vlastitog pečata u igri. Ne znam, mislio sam da je puno više naučio. Uglavnom, biće zanimljivo naredne sezone.
[quote name='Wisey' timestamp='1342517661' post='64751']
Jesam, ali znaš kako kažu: ljubav je slijepa.
Svi znate koliko sam ga podržavao, bodrio, pa čak i kad je griješio bio sam uz njega. Haj nekako progutam kad je otišao u Spudse pa rekao da ima i njegove zasluge u osvajanju LP ali ovo je previše. Ipak, iznad svega ja sam navijač ovog kluba i ovo što on radi je atak na cijelu zajednicu, sviju nas Plavce. Razočaran sam njegovim ponašanjem, mislio sam da je to jedan uglađeni gentleman od trenera. Uvijek je bio rječit i pametan, kad je došao kod nas s užitkom sam pratio press konferencije i čitao njegove izjave... Vidjećemo kako će proći u Tottenhamu, ali ako nastavi s ovakvim gardom, izjavama, razmišljanjem završit će kao i u CFC-u. :-q Previše arogancije u njemu bez ikakvog pokrića što sam već rekao. Drugo, gubi se u priči s novinarima. Podsjeća me malo na Slavena Bilića tu, puno priče 'mi ćemo ovako, onako ćemo, oni su tu jaki pa ćemo ih zaustaviti' i sve tako a nigdje vlastitog pečata u igri. Ne znam, mislio sam da je puno više naučio. Uglavnom, biće zanimljivo naredne sezone.
[/quote]

Sada Dubrovčanin likuje xD
Pa i nije baš bio u pravu, ipak ja i dalje Andrea smatram vrhunskim stručnjakom. Samo mu još neke stvari treba da legnu u glavi da bi došao na veći nivo.
Znam da se Boas zeli dopast navijacima Tottenheama i da im zeli postat svijetlija tocka u njihovim ocima... ali da je poceo ovako srat... tu me je itekako jako razocarao... pa majstore... primi se rada i budi ko u Portu... iskazi se i dokazi dijelima i naslovima, a ne rijecima... :/ poceo malo previse laprdat....
[quote name='Villas-Boas' timestamp='1342544803' post='64854']
Znam da se Boas zeli dopast navijacima Tottenheama i da im zeli postat svijetlija tocka u njihovim ocima... ali da je poceo ovako srat... tu me je itekako jako razocarao... pa majstore... primi se rada i budi ko u Portu... iskazi se i dokazi dijelima i naslovima, a ne rijecima... :/ poceo malo previse laprdat....
[/quote]

Sta cekas? Promijeni nick covjece. :D
[quote name='Kalouda' timestamp='1342548870' post='64873']
Mogao bi on sad sklopit finu ekipu sa Toth, doveo Verthongena i Siggursona onog. Biće gusto, biće... :D
[/quote]

To sto je doveo SIGGURsona ne znaci da ce biti SIGURNO cetvrti.
[img]http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/564107_459198584098453_869052172_n.jpg[/img]

Gledaj ovog papana..

Nece covjek u tottenham mozes mu se uvuc koliko god zelis u paksu
Izjava našeg bivšeg stopera Alexa o Boasu:

[i]"Everybody at Chelsea was starting to look over their shoulders because Manchester City had arrived in the top four and Spurs were catching up."[/i]

[i]"Mr Abramovich never hesitated to show up and demand more effort - there were several team meetings."[/i]

[i]"Andre should have been given more time."[/i]

[i]"After all, the club spent a lot of money getting him from Porto and needed to take into account that there was a new manager with new players to settle in."[/i]

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.