22. novembar 2011.14 god. comment_7641 Ukoliko AVB dobije otkaz, Guardiola bi mogao biti naš novi trener. http://www.sportske....lone-57906.html Mada mislim da je ovo novinarska patka. Prijavi
22. novembar 2011.14 god. comment_7647 Ovaj sajt je ocaj, oni su tonu lazi pisali. Kaku su preselili kod nas jos na samom pocetku ljetnog prelaznog roka, tako da ovo nista ne vjerujem.... I ne vjerujem da ce ga otpustiti, onda bi Roman ispao tele, samo mjenja trenere, dokad vise? A i vecina strucnjaka govori da uprava i Roman trebaju stati iza Boasa bas sada kada je najteze. Roman ga je i doveo jer zeli da Chelsea igra "sexy" fudbal kako on to zove. E pa treba strpljenja ali i igraca za tako nesto... Prijavi
22. novembar 2011.14 god. comment_7671 Samo mu ime kaze : Bronzeti Samo bronza (izmislja,lupeta....) :D Prijavi
23. novembar 2011.14 god. comment_7823 Pacijent objasnio: http://www.hrsport.net/kolumne/429246/nogomet-engleska/iz-rusije-s-ljubavlju Prijavi
23. novembar 2011.14 god. comment_7826 Pacijent objasnio: http://www.hrsport.n...ije-s-ljubavlju Problem je što neki zajebanciju ne shvaćaju kao takvu. Prijavi
23. novembar 2011.14 god. comment_7828 Problem je što neki zajebanciju ne shvaćaju kao takvu. Aha znači sad je ovo bio sarkazam? Čovječe nisi najpametniji na svijetu, ne znaš što svak misli, pacijent nas sprda kao i sto nam se cijela zemaljska kugla ruga.. Prijavi
23. novembar 2011.14 god. comment_7830 Istina je da se Pacijent naslađuje, a šta je on mislio to nitko ne zna. Prijavi
23. novembar 2011.14 god. comment_7847 Naravno da je bio sarkazam kao i ogromna većina njegovih kolumni. Prijavi
23. novembar 2011.14 god. comment_7848 Naravno da je bio sarkazam kao i ogromna većina njegovih kolumni. Bolji si ti od njega 10x, de sastavi kakvu da mu usta zacepimo :D Prijavi
23. novembar 2011.14 god. comment_7942 Jeste se nakon ove utakmice opametili ili cemo pricekat da ispadnemo i iz Europa Lige? Prijavi
23. novembar 2011.14 god. comment_7946 Jeste se nakon ove utakmice opametili ili cemo pricekat da ispadnemo i iz Europa Lige? cekamo da ispanemo u europsku ligu :P :P Prijavi
23. novembar 2011.14 god. comment_7973 Otvorena je i ovdje anketa. Tražili ste, dobili ste. Da vidimo kakvo je mijenje kolegija sa ovog našeg regionalnog navijačko foruma. Bacite se na posao. Prijavi
23. novembar 2011.14 god. comment_7983 Glasao sam da možemo uspjeti sa njim ali da nam trebaju dobra pojaÄanja i konjski živci... Prijavi
23. novembar 2011.14 god. comment_7984 meni se AVB jako svida kao trener ali ne svidami se sto previse rotira mislim da bi mu trebali dati još šanse(naravno ako prode dalje u ligi prvaka jer bi bila katastrofa da chelsea ne prode dalje i ako ostane u top 4) Prijavi
23. novembar 2011.14 god. comment_7995 I ja sam glasao da možemo uspjeti sa njim ali potrebna su pojačanja, i to odlična pojačanja. Evo npr. na večerašnjoj utakmici Drogba je samo hodao po terenu... Jednostavno, sve to stoji da su oni legende kluba, da su klubu dali posebni šmek ali nije to više to. Potrebna su pojačanja, odnosno smjena generacija, ali potrebna su pojačanja koja će se kasnije pokazati kvalitetnom investicijom, a ne npr. kao Torres, plaćen 50 miliona funti, a čekamo više od pola godine da počne igrati u pravoj formi, za ono za što je plaćen. Također, važno je da se pojačanja dovode planski, da se pri tome razmišlja glavom a ne novcem, a što se toga tiče vjerujem da tu AVB neće pogriješiti jer sve igrače koje je dosad doveo nije pogriješio ;) Prijavi
24. novembar 2011.14 god. comment_8012 Nadam se da se drogba na nekoliko dana povrijedio da Torres pokaze ko je pravi :D Prijavi
24. novembar 2011.14 god. comment_8015 Jeste se nakon ove utakmice opametili ili cemo pricekat da ispadnemo i iz Europa Lige? ako covjek nema strpljenja nikad nece uspjet u zivotu... znam da si mlad i da si nestrpljiv... ali nekad moras prozvakat trnje i kamenje da bi dosao do vrha i da bi opstao gore... a ovo tvoje dal smo se opametili nakon jucerasnje tekme... znaci ako ne mislimo kao ti onda smo budale ili šta?!? ako vec zelis normalno raspravljat ovdje na forumu onda raspravljaj argumentirano a ne ponizavajuci drugu stranu... jer me stvarno pogadjas u zivce s tim svojim komentarima... ako nesto valja i ako nekome dobro ide onda je svetinja, a ako nejde onda ga isprdas iz svake moguce situacije... daj se malo spusti na zemlju...i da jos dodam odgovor na anketu... Da, ali potrebni su strpljenje i vrhunska pojačanja uspjet ce on... nadam se da ga nece Abramovic otpustit... samo treba pocekat 1 mjesec i da pojaca svoju veznu liniju... jer iskreno on nema igrace u vezi koji bi mogli nosit njegovu viziju igre... ali nadam se da cemo to u januaru rijesiti... Prijavi
24. novembar 2011.14 god. comment_8018 jos uvijek vjerujem ovom covjeku i znam da cemo dobiti Valenciju i proci dalje i siguran sam da u PL vec nakon sledece utakmice protiv Wulvsa polako cemo pocet da izlazimo iz krize... I ovaj novembar mi je najgori mjesec sto postoji em sto je Chelsea u krizi kada se forme tice i sto sam ja u krizi kad se skole tice i to uvijek u mrtvom novembru... Prijavi
24. novembar 2011.14 god. comment_8022 mislim ako ne dobijemo Valenciju da 90% dobija otkaz Pa vrlo je moguce, ambicije su bile velike a dosli smo na rub... AVB je pogresno procjenio svoj tim, trebao je uciti od prethodnika i njihovh gresaka i dobro analizirati njihove greske a i cjelokupni tim.. Pogresno je procjenio svoju ekipu misleci da su jaki i dovoljni za velike utakmice i osvajanja... ali evo citam da Platinijev FFP propada tako da u januaru se prihvatiti posla i kupiti pojacanja dok nismo potonuli 10 000 milja pod morem... Prijavi
24. novembar 2011.14 god. comment_8034 ako covjek nema strpljenja nikad nece uspjet u zivotu... znam da si mlad i da si nestrpljiv... ali nekad moras prozvakat trnje i kamenje da bi dosao do vrha i da bi opstao gore... a ovo tvoje dal smo se opametili nakon jucerasnje tekme... znaci ako ne mislimo kao ti onda smo budale ili šta?!? ako vec zelis normalno raspravljat ovdje na forumu onda raspravljaj argumentirano a ne ponizavajuci drugu stranu... jer me stvarno pogadjas u zivce s tim svojim komentarima... ako nesto valja i ako nekome dobro ide onda je svetinja, a ako nejde onda ga isprdas iz svake moguce situacije... daj se malo spusti na zemlju... i da jos dodam odgovor na anketu... Da, ali potrebni su strpljenje i vrhunska pojačanja uspjet ce on... nadam se da ga nece Abramovic otpustit... samo treba pocekat 1 mjesec i da pojaca svoju veznu liniju... jer iskreno on nema igrace u vezi koji bi mogli nosit njegovu viziju igre... ali nadam se da cemo to u januaru rijesiti... Ne kažem ja da ste vi budale, jednostavno svak može pogriješit u procjeni, ok možda sam izabrao lošu riječ, ali mislim da se zna na što sam mislio. Nije tu trener da se momčad mora prilagoditi i igrati kako on želi, da je tako jednu godinu bi cijeli svijet igrao kao Barcelona, drugu kao Real..trener se treba prilagoditi mogućnostima igrača i postaviti postavu u kojoj će oni najbolje funkcionirati, a mislim da smo se svi složili da 4-3-3 nije ta. Prijavi
24. novembar 2011.14 god. comment_8046 Dosad je bila ucinkovita formacija, mogla bi i opet, samo da ih lijepo uigra. Prijavi
24. novembar 2011.14 god. comment_8059 Vreme je da se i ja oglasim Jako je glupo i nezahvalno, kriviti trenera za sve. Trener koji je ti doveo do najvecih uspeha, Jose Mourinho imao je vremena i odresene ruke, da radi svoj posao. Posle njega, tim je skakao od trenera, do trenera, igraci su posle samo sezonu-dve morali da se navikavaju na razne novine kako u igri, tako i van terena, jer svaki trener ima svoju rutinu. Te, stalne promene, uslovljenje manjkom strpljenja predsednika kluba, znatno su oslabile tim jer raditi pod toliko trenera, sa razlicitim shvatanjima fudbala, u tako kratkom periodu, uticala je na kvalitet samih igraca. Andre VIllas-Boas je dosao u nezgodnom trenutku. Od njega se ocekuje da sastavi tim, koji ce se vratiti na vrh tabele u Premier ligi i konacno doneti kuci titulu Lige Sampiona. Za to ce trebati vremena, i naravno, kvalitetan sastav. Tim je prilicno osvezen, u odnosu na prosle sezone, ali rezultati i uspeh ne dolaze na precac. Treba mu dati priliku, da pokaze svoje znanje. Uzimajuci u obzir trenutni sastav tima i to, koliko je vecina timova iz PL napredovalo u igri, poslednjih par sezona, jedna polusezona, koja inace, jos nije ni zavrsena prekratak period da se o njemu sudi. Dok je kupovao tim, Roman nije ostvario svoj najveci san, gore pomenuti "klempavi" trofej, i mnogi su mislili da je njegovo interesovanje za fudbal splasnulo. Sada se okrenuo pokusaju da stvori sampionski tim i pokazao da mu je Celsi mnogo vise od hira. Oduvek sam verovao tom coveku, tako ce biti i ovaj put ! Citam iznad, da 4-3-3 nije odgovarajuca formacija za Celsi. Od spoljnih igraca imamo samo Maloudu(da se razumemo, govorim o prirodnim pozicijama igraca, tj pozicijama gde su najbolji). I taj Malouda moze da se upotrebi, ali, samo kao alternativa, za prvi tim, vise nema kvalitet. Pa i da Matu spustimo na poziciju levog spoljnjeg, ostaje problem desna strana. Ramires je kod Ancelotija igrao na tom mestu, ali se videlo, kad je ove sezone prekomandovan u sredinu terena, da pruza bolje partije. Playmakera, koji bi uspesno igrao iza napadaca nemamo. Bilo koja formacija, sa dva napadaca, zahteva da obojica budu u koliko-toliko dobroj formi. Danny vec nosi veliki teret, a stavljanjem u sam spic, taj bi se teret samo povecao, jer uz onakvog Torresa, napad bi zavisio samo od njega. A i svi pokusaji da se Torres upari sa nekim od napadaca su propadali. On je oduvek igrao sam, i samo tako ume da funkcionise. U timu imamo 3 zadnja vezna igraca, od toga, samo jednog sposobnog da aktivno ucestvuje u igri, gradjenju napada i postizanju golova. A on je povredjen. Mikel je ogranicen sa tehnikom, a sta vredi uigravati Oriola, kad ce ga, ako pokaze klasu Farcelona vratiti nazad. Sa igrackim kadrom, kojim AVB trenutno raspolaze 4-3-3 je jedina realna formacija. Sve to na stranu, tu je i mentalno stanje igraca. Gro naseg tima su igraci koji su vec prebacili svoj zenit, i sada samo odradjuju minute, bez nekog preteranog zara za igrom. Vise nego ikad klubu je potrebno sveze krvi, i to dosta, makar po jedan igrac u svakoj liniji tima. Prilikom dovodjenja igraca, treba uzeti u obzir dva bitna faktora. 1. Odstranjivanje suvisnih, istrosenih igraca iz tima; 2. Formacija koju trener zeli da uigrava. Recimo da to bude 4-3-3, kao i do sad: Odbrana: Prodati Alexa, mozda cak i Bosingvu a dovesti Hoewedesa; Sredina terena: Dovesti jednog kreativca(Hamsik), bez prodaje; Napad: Prodati Anelku, Kaloua, mozda cak i Drogbu, dovesti desno krilo(Goetze, Hazard, Neymar), Dannya prebaciti u spic. Andre je do sada sigurno uvideo probleme u igri, ali, realno, do januara ce ih tesko ispraviti, jer je nedostatak kvalitetnih igraca ocigledan. Ako mu se omoguce samostalnost u radu i dovoljno vremena, ne sumnjam da ce postici uspeh ! Prijavi
24. novembar 2011.14 god. comment_8061 Vreme je da se i ja oglasim Jako je glupo i nezahvalno, kriviti trenera za sve. Trener koji je ti doveo do najvecih uspeha, Jose Mourinho imao je vremena i odresene ruke, da radi svoj posao. Posle njega, tim je skakao od trenera, do trenera, igraci su posle samo sezonu-dve morali da se navikavaju na razne novine kako u igri, tako i van terena, jer svaki trener ima svoju rutinu. Te, stalne promene, uslovljenje manjkom strpljenja predsednika kluba, znatno su oslabile tim jer raditi pod toliko trenera, sa razlicitim shvatanjima fudbala, u tako kratkom periodu, uticala je na kvalitet samih igraca. Andre VIllas-Boas je dosao u nezgodnom trenutku. Od njega se ocekuje da sastavi tim, koji ce se vratiti na vrh tabele u Premier ligi i konacno doneti kuci titulu Lige Sampiona. Za to ce trebati vremena, i naravno, kvalitetan sastav. Tim je prilicno osvezen, u odnosu na prosle sezone, ali rezultati i uspeh ne dolaze na precac. Treba mu dati priliku, da pokaze svoje znanje. Uzimajuci u obzir trenutni sastav tima i to, koliko je vecina timova iz PL napredovalo u igri, poslednjih par sezona, jedna polusezona, koja inace, jos nije ni zavrsena prekratak period da se o njemu sudi. Dok je kupovao tim, Roman nije ostvario svoj najveci san, gore pomenuti "klempavi" trofej, i mnogi su mislili da je njegovo interesovanje za fudbal splasnulo. Sada se okrenuo pokusaju da stvori sampionski tim i pokazao da mu je Celsi mnogo vise od hira. Oduvek sam verovao tom coveku, tako ce biti i ovaj put ! Citam iznad, da 4-3-3 nije odgovarajuca formacija za Celsi. Od spoljnih igraca imamo samo Maloudu(da se razumemo, govorim o prirodnim pozicijama igraca, tj pozicijama gde su najbolji). I taj Malouda moze da se upotrebi, ali, samo kao alternativa, za prvi tim, vise nema kvalitet. Pa i da Matu spustimo na poziciju levog spoljnjeg, ostaje problem desna strana. Ramires je kod Ancelotija igrao na tom mestu, ali se videlo, kad je ove sezone prekomandovan u sredinu terena, da pruza bolje partije. Playmakera, koji bi uspesno igrao iza napadaca nemamo. Bilo koja formacija, sa dva napadaca, zahteva da obojica budu u koliko-toliko dobroj formi. Danny vec nosi veliki teret, a stavljanjem u sam spic, taj bi se teret samo povecao, jer uz onakvog Torresa, napad bi zavisio samo od njega. A i svi pokusaji da se Torres upari sa nekim od napadaca su propadali. On je oduvek igrao sam, i samo tako ume da funkcionise. U timu imamo 3 zadnja vezna igraca, od toga, samo jednog sposobnog da aktivno ucestvuje u igri, gradjenju napada i postizanju golova. A on je povredjen. Mikel je ogranicen sa tehnikom, a sta vredi uigravati Oriola, kad ce ga, ako pokaze klasu Farcelona vratiti nazad. Sa igrackim kadrom, kojim AVB trenutno raspolaze 4-3-3 je jedina realna formacija. Sve to na stranu, tu je i mentalno stanje igraca. Gro naseg tima su igraci koji su vec prebacili svoj zenit, i sada samo odradjuju minute, bez nekog preteranog zara za igrom. Vise nego ikad klubu je potrebno sveze krvi, i to dosta, makar po jedan igrac u svakoj liniji tima. Prilikom dovodjenja igraca, treba uzeti u obzir dva bitna faktora. 1. Odstranjivanje suvisnih, istrosenih igraca iz tima; 2. Formacija koju trener zeli da uigrava. Recimo da to bude 4-3-3, kao i do sad: Odbrana: Prodati Alexa, mozda cak i Bosingvu a dovesti Hoewedesa; Sredina terena: Dovesti jednog kreativca(Hamsik), bez prodaje; Napad: Prodati Anelku, Kaloua, mozda cak i Drogbu, dovesti desno krilo(Goetze, Hazard, Neymar), Dannya prebaciti u spic. Andre je do sada sigurno uvideo probleme u igri, ali, realno, do januara ce ih tesko ispraviti, jer je nedostatak kvalitetnih igraca ocigledan. Ako mu se omoguce samostalnost u radu i dovoljno vremena, ne sumnjam da ce postici uspeh ! Bravo! Meni se isto sve više čini da bi nam taj Hamsik dobro došao. A i sve ostalo si pravo rekao. 4-3-3 je jedino što mi možemo igrati Prijavi
24. novembar 2011.14 god. comment_8064 @Whisper Slazem se s tobom u cijelom postu. Prerano je suditi Boasu koji je pod nevjerovatnim pritiskom. Trebamo sacekati 2 sezona najmanje pa onda govoriti, mada sam ja licno za ono sto je izjavio i sam Buck, a on je rekao da bi volio vidjeti Boasa da vodi tim 10-15 godina, a tako nesto nam je potrebno - stabilnost! I samo da dodam da uz kvalitetne igrace mozes igrati i 4-3-3 i 4-2-3-1, zato se trebamo strpiti i sacekati da Boas stvori ekipu po svojoj mjeri i rezultati ce doci. Ali potrebno je da on SAM pravi tim, a ne da se ostali mjesaju... Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.