Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Reprezentacije, lige i klubovi u regiji

Istaknuti odgovori

• Odgovori 5 hilj.
  • Pregledi 235,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• "Ja kažem da sam bolji trener od Capella. Onda me pitaju: 'Kako to?'. Pa, da su Capello ili Mourinho rođeni u Travniku, došli bi do Turbeta (mjesto pored Travnika, op.a). Neka oni odu iz Travnika do v

• Ne mogu ovih provokacija, napustam forum

• Ljudi moram sa vama da podijelim ovo. Naime, upravo sam se vratio sa utakmice Buducnost Jedinstvo(Bijelo Polje), otisao sam da gledam klub iz mog rodnog grada iako zivim u Podgorici od svoje drug

Objavljene slike

• Autor
[quote name='Caeruleus' timestamp='1353536058' post='90173']
[url="http://www.index.hr/sport/clanak/agonija-se-nastavlja-dinamo-porazen-u-portu-s-30/647889.aspx"]http://www.index.hr/...-30/647889.aspx[/url]

Još jedna bruka Dinama :/

Šteta za onu priliku Sammira na početku.
[/quote]

Kao totalni, neću reći mrzitelj, ali antisimpatizer Dinama, reći ću ti da nije bila bruka. Prve 4 utakmice su bile bruka, večeras je Dinamo prvi puta izgledao kao momčad.
Trener, da je pravi, treba u svlačionici pred svima nagalamit na njega, opalit mu jednu iza ušiju i ovakve poteze sasjeć u korijenu.
[quote name='Brane' timestamp='1353938623' post='91209']
Trener, da je pravi, treba u svlačionici pred svima nagalamit na njega, opalit mu jednu iza ušiju i ovakve poteze sasjeć u korijenu.
[/quote]

Zaboravljaš da ga niko ne smi ni krivo pogledat jer je Mamić iza njega. ;)
[quote name='CFC1905' timestamp='1353939452' post='91213']
Zaboravljaš da ga niko ne smi ni krivo pogledat jer je Mamić iza njega. ;)
[/quote]

Ne zaboravljam ništa, primjeti ovo: [size=5][b]trener, da je pravi..[/b][/size] A od hrv. trenera bi samo Ćiro to mogao. Čačić? 0 bodova.
Novi stari trener Dinama: [b]KRUNO dr. JURČIĆ![/b]

http://www.index.hr/sport/clanak/index-doznaje-dobri-vojnik-kruno-jurcic-u-cetiri-sezone-treci-put-u-dinamu-cacicu-otkaz-/649165.aspx

[img]http://img801.imageshack.us/img801/8827/jurcicurinalfail1.gif[/img]

Šta mislite o ovome dragi Dinamovci?
Bio sam na utakmici prvenstva Srbije u fudbalu Sloboda -C.Zvezda 1-2.Pun stadion(10 hiljada dusa),korektno navijanje na obe strane,fer i sportsko ponasanje fudbalera i strucnog staba,pokvarila je sudijska trojka.Sloboda je vodila od 40.minuta,golom Purica,i kontrolisala igru,da bi na scenu sudio glavni sudija Majo Vujovic i desetkovao fudbalere Slobode sa 8 zutih kartona,dok su igraci Zvezde koji su igrali podjednako ostro dobili samo dva.Pet minuta pre kraja,pomocni sudija Srdjan Kaurin dosudio nepostojeci korner za Zvezdu,zbog protesta cele ekipe iskljucen defanzivac domacih i nakon toga Zvezda izjednacila.Mec je produzen za pet minuta(ne znam zbog cega) i u poslednjem minutu nadoknade Zvezda je dala pobedonosni gol.Sudije su prilikom izlaska sa terena ispracene negodovanjem i gadjane svim i svacim i u kasno doba napustile stadion.Posle meca predsednik UO napustio sve funkcije u okviru FSS.Ne postoji klub koji ima losije sudjenje na svom terenu nego Sloboda,a to je zato sto klub ne ucestvuje ni u kakvim mesetarenjima i ne pristaje na bilo kakve dilove.Ponosan sam sto sam Uzicanin i Slobodas.
[quote name='Blues_95' timestamp='1354044640' post='91530']
Koji Puric ?
Da nije mozda Dario ?
[/quote]
Jeste.Imao je i jednu dobru sansu na 1-0,ali nije postigao pogodak.Inace u odlicnoj formi u poslednje vreme.
[quote name='Ercov' timestamp='1354117439' post='91632']
Jeste.Imao je i jednu dobru sansu na 1-0,ali nije postigao pogodak.Inace u odlicnoj formi u poslednje vreme.
[/quote]
A Purke mi je bio jedan od najdrazih igraca dok je igrao u Celiku , ne samo meni nego i vecini navijaca . Imao je 2 dobre sezone u Celiku , cak je i odbio ponudu Lech-a i ostao u Celiku . Kasnije je malo pao u formi i prodan je .
Kakav je sad ?
[quote name='Blues_95' timestamp='1354124002' post='91645']
A Purke mi je bio jedan od najdrazih igraca dok je igrao u Celiku , ne samo meni nego i vecini navijaca . Imao je 2 dobre sezone u Celiku , cak je i odbio ponudu Lech-a i ostao u Celiku . Kasnije je malo pao u formi i prodan je .
Kakav je sad ?
[/quote]
Bio sam skeptik kada je dosao,ali sam se razuverio.Kod Stamenkovica(Slobodinog trenera) uvek igra ista postava, i cim je on upao u prvih 11znaci da vredi.U prethodnom kolu dao gol za pobedu na gostovanju,a u nedelju glavom Zvezdi.
[quote name='Caeruleus' timestamp='1354654499' post='92892']
GNK Dinamo obara sve rekorde :/
[/quote]
Ipak ne , u 93+ iz penala su se spasili crnog rekorda .
  • 2 sedmice kasnije...

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.