Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Reprezentacije, lige i klubovi u regiji

Istaknuti odgovori

Za divno cudo,Srbija odigrala dobro i pobedila Cile sa 3-1.Bane odigrao poluvreme,odlican je bio,a utakmicu obelezio crveni karton Vidala zbog divljackog starta na Petrovicu.Nije covek navikao u Juveu da gubi,pa poludeo na terenu.
  • Odgovori 5 hilj.
  • Pregledi 235,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• "Ja kažem da sam bolji trener od Capella. Onda me pitaju: 'Kako to?'. Pa, da su Capello ili Mourinho rođeni u Travniku, došli bi do Turbeta (mjesto pored Travnika, op.a). Neka oni odu iz Travnika do v

• Ne mogu ovih provokacija, napustam forum

• Ljudi moram sa vama da podijelim ovo. Naime, upravo sam se vratio sa utakmice Buducnost Jedinstvo(Bijelo Polje), otisao sam da gledam klub iz mog rodnog grada iako zivim u Podgorici od svoje drug

Objavljene slike

[quote name='Ercov' timestamp='1352932191' post='88735']
Za divno cudo,Srbija odigrala dobro i pobedila Cile sa 3-1.Bane odigrao poluvreme,odlican je bio,a utakmicu obelezio crveni karton Vidala zbog divljackog starta na Petrovicu.Nije covek navikao u Juveu da gubi,pa poludeo na terenu.
[/quote]

Ne znam ja sta je u igri bilo dobro...
Lazar Markovic je u prvom delu bio odlican, kasnije se umorio. Jbg mlad je on jos za jak ritam i gust raspored. Ali svaka mu cast, on je buducnost.
Djordjevic je pokazao vise za jedno poluvreme nego svi Mihajlovicevi napadaci zajedno otkad je selektor.
Par srednjaka, Petrovic i Milivojevic dobri defanzivo, Petrovic cak podelio i par dobrih apsova, al ih obojicu jebe brzina.
Djuricic konacno pokazao svoje znanje i u reprezentaciji.
Zeljno iscekujemo Nikolu Djurdjica.
Nasli na posrnulom CIleu, koji nije ni bleda senka one ekipe koju je Bielsa vodio(nesto slicno situaciji Antic - Srbija), koji je nanizao 4 poraza i ciji se igraci ne sastavljaju s loptom, da vade fleke.
Kvalifikacije su izgubljene, ali moraju duplo bolje od ovoga, ako hoce da sacuvaju obraz i sebi i Srbiji.
[quote name='Ercov' timestamp='1352933594' post='88746']
Pa i sam si napisao nekoliko dobrih,pozitivnih stvari sto se tice igre rerezentacije Srbije.
[/quote]

Opet slucajni lajk #-o

Izdvojio sam nekoliko dobrih pojedniaca... Do dobre timske igre dalek je put...

Primetio sam i da se intenzivno trenira i radi na taktici samo sa prvim timom... Posle izmena u drugom poluvremenu, kad su Cileanci pritisli nasi se pogubili ko nevinost na ekskurziji.
Nisam gledao, ali čim sam video rezultat od 3:0 palo mi je na pamet da je u pitanju klasična nameštaljka da bi se smirila masa. Šta mislite zašto su Džaju vratili u Zvezdu.
[quote][color=#fff0f5]Šta mislite zašto su Džaju vratili u Zvezdu. [/color][/quote]

On je tu dok se neizabere novi predsednik
Čestitam mom prijatelju Svraki za postignuti zgoditak u dresu Zmajeva protiv Pustinjskih lisica ili kako se već zove repka Alžira. BiH je bolja, Stevanović je čudo igrač, a igralo se u močvari i živom blatu.

Dalje, Hrvatska "Lijepa naša boysi" - eto 1:1 prijateljski remi protiv HNL-a. Mamićeva akvizicija zabila zgoditak i to je nešto i opet sam morao gledati brnjicu onoga Štimca idiota.

Dalje, Srbija "Beli Orlovi" - eto jedna fina pobjeda, ali to neće spasiti onog mazluma izbornika.

Dalje čestitam Makedoniji i Crnoj Gori na pobjedi kao i pradomovini Sloveniji.

Živjeli vi meni.
[size=4][font=arial, helvetica, sans-serif][color=#333333]Šefik Ibrahimović (Zlatanov otac): "Priča ide ovako: Zlatan je igrao za juniore kada se to dešavalo i ja sam želio sam da moj sin igra za moju domovinu, Bosnu i Hercegovinu. On je moja krv. Ja sam prije svih vjerovao da će postati zvijezda. Nažalost, dobio sam odgovor: "Imamo mi takvih koliko hoćeš"... Nakon toga nisam više zvao!"

Sto ovi nasi u savezu znaju prepoznati talenat cudo jedno ! [/color][/font][/size]
[quote name='klicko' timestamp='1352971357' post='88776']
UEFA jos jednom ladi muda

[media]http://www.youtube.com/watch?v=UuC6ZbrTf4Q&feature=related[/media]
[/quote]
ma daj ovo je smešno, jadan onaj koji se trudio da ovo pravi.
[quote name='Zxenox' timestamp='1353017662' post='88902']
ma daj ovo je smešno, jadan onaj koji se trudio da ovo pravi.
[/quote]
Nije ovo smesno,Vojvodina je zestoko pokradena na ovoj utakmici.
Ma daj molim te. Onaj narkoman od predsednika im rekao da izađu sa terena i oni izašli, i sad je to kao bruka.. Ma daaaaaaaj.
Pokradeni su za 1 penal, pa što onda nije Čelzi izašao posle Mančestera za sve ono?
[quote name='Zxenox' timestamp='1353018347' post='88907']
Ma daj molim te. Onaj narkoman od predsednika im rekao da izađu sa terena i oni izašli, i sad je to kao bruka.. Ma daaaaaaaj.
Pokradeni su za 1 penal, pa što onda nije Čelzi izašao posle Mančestera za sve ono?
[/quote]
Bruka i sramota za njih je sto su izasli sa terena.Vise je to bilo od jednog penala,pogledaj malo video.Sudija nije nehotice gresio,nego sa namerom.
VATROMET,GOLOVI,RADOST,SUZE.... PRAVI DERBI

Evo nekih fotki

http://static.mozzartsport.com/img/news/a/3/d/135318226983.jpg
http://static.mozzartsport.com/img/news/5/3/3/13531824547399.jpg
http://static.mozzartsport.com/img/news/5/f/b/13531824998376.jpg
http://static.mozzartsport.com/img/news/d/b/7/13531825553100.jpg
Na poluvremenu sam mislio da ce Partizan rutinski privesti utakmicu kraju,ali je posle pauze istrcala neka druga crveno bela ekipa,poletna,pozrtvovana i efikasna.Najjaci utisak je radovanje fudbalera Crvene zvezde posle meca kao da su osvojili titulu,a zaboravili su da ih ceka sledece kolo gostovanje u Uzicu(protiv Slobode). :-
Da se nadovežem na postove o Ibri

"Prvi klub u kojem sam igrao i trenirao zvao se MBI, Malmo Boll Idrottsforening. To je bio klub u kojem su uglavnom igrači Šveđani. Kada bi igrali utakmicu očevi koji su stajali na tribinama su navijali u stilu: Naprijed momci, svaka čast", napisao je Ibrahimović u svojoj autobiografiji Ja, Zlatan.

"Međutim, to nije bio klub za mene. Zato sam prešao u ekipu koja se zvala Balkan, a tamo je navijanje očeva pored tribine otprilike zvučalo: 'Je..m ti mater' i slično. To su uglavnom bili stari Jugosloveni sa cigarom u ustima, bacali su cipele na nas i psovali. Trener je bio Bosanac i to je bilo super za mene. Osjećao sam se kao kod kuće...".

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.