14. novembar 2012.13 god. comment_88735 Za divno cudo,Srbija odigrala dobro i pobedila Cile sa 3-1.Bane odigrao poluvreme,odlican je bio,a utakmicu obelezio crveni karton Vidala zbog divljackog starta na Petrovicu.Nije covek navikao u Juveu da gubi,pa poludeo na terenu. Prijavi
14. novembar 2012.13 god. comment_88742 [quote name='Ercov' timestamp='1352932191' post='88735'] Za divno cudo,Srbija odigrala dobro i pobedila Cile sa 3-1.Bane odigrao poluvreme,odlican je bio,a utakmicu obelezio crveni karton Vidala zbog divljackog starta na Petrovicu.Nije covek navikao u Juveu da gubi,pa poludeo na terenu. [/quote] Ne znam ja sta je u igri bilo dobro... Lazar Markovic je u prvom delu bio odlican, kasnije se umorio. Jbg mlad je on jos za jak ritam i gust raspored. Ali svaka mu cast, on je buducnost. Djordjevic je pokazao vise za jedno poluvreme nego svi Mihajlovicevi napadaci zajedno otkad je selektor. Par srednjaka, Petrovic i Milivojevic dobri defanzivo, Petrovic cak podelio i par dobrih apsova, al ih obojicu jebe brzina. Djuricic konacno pokazao svoje znanje i u reprezentaciji. Zeljno iscekujemo Nikolu Djurdjica. Nasli na posrnulom CIleu, koji nije ni bleda senka one ekipe koju je Bielsa vodio(nesto slicno situaciji Antic - Srbija), koji je nanizao 4 poraza i ciji se igraci ne sastavljaju s loptom, da vade fleke. Kvalifikacije su izgubljene, ali moraju duplo bolje od ovoga, ako hoce da sacuvaju obraz i sebi i Srbiji. Prijavi
14. novembar 2012.13 god. comment_88746 Pa i sam si napisao nekoliko dobrih,pozitivnih stvari sto se tice igre rerezentacije Srbije. Prijavi
14. novembar 2012.13 god. comment_88749 [quote name='Ercov' timestamp='1352933594' post='88746'] Pa i sam si napisao nekoliko dobrih,pozitivnih stvari sto se tice igre rerezentacije Srbije. [/quote] Opet slucajni lajk Izdvojio sam nekoliko dobrih pojedniaca... Do dobre timske igre dalek je put... Primetio sam i da se intenzivno trenira i radi na taktici samo sa prvim timom... Posle izmena u drugom poluvremenu, kad su Cileanci pritisli nasi se pogubili ko nevinost na ekskurziji. Prijavi
14. novembar 2012.13 god. comment_88757 Nisam gledao, ali čim sam video rezultat od 3:0 palo mi je na pamet da je u pitanju klasična nameštaljka da bi se smirila masa. Šta mislite zašto su Džaju vratili u Zvezdu. Prijavi
15. novembar 2012.13 god. comment_88763 [quote][color=#fff0f5]Šta mislite zašto su Džaju vratili u Zvezdu. [/color][/quote] On je tu dok se neizabere novi predsednik Prijavi
15. novembar 2012.13 god. comment_88776 UEFA jos jednom ladi muda http://www.youtube.com/watch?v=UuC6ZbrTf4Q&feature=related Prijavi
15. novembar 2012.13 god. comment_88866 Čestitam mom prijatelju Svraki za postignuti zgoditak u dresu Zmajeva protiv Pustinjskih lisica ili kako se već zove repka Alžira. BiH je bolja, Stevanović je čudo igrač, a igralo se u močvari i živom blatu. Dalje, Hrvatska "Lijepa naša boysi" - eto 1:1 prijateljski remi protiv HNL-a. Mamićeva akvizicija zabila zgoditak i to je nešto i opet sam morao gledati brnjicu onoga Štimca idiota. Dalje, Srbija "Beli Orlovi" - eto jedna fina pobjeda, ali to neće spasiti onog mazluma izbornika. Dalje čestitam Makedoniji i Crnoj Gori na pobjedi kao i pradomovini Sloveniji. Živjeli vi meni. Prijavi
15. novembar 2012.13 god. comment_88896 [size=4][font=arial, helvetica, sans-serif][color=#333333]Šefik Ibrahimović (Zlatanov otac): "Priča ide ovako: Zlatan je igrao za juniore kada se to dešavalo i ja sam želio sam da moj sin igra za moju domovinu, Bosnu i Hercegovinu. On je moja krv. Ja sam prije svih vjerovao da će postati zvijezda. Nažalost, dobio sam odgovor: "Imamo mi takvih koliko hoćeš"... Nakon toga nisam više zvao!" Sto ovi nasi u savezu znaju prepoznati talenat cudo jedno ! [/color][/font][/size] Prijavi
15. novembar 2012.13 god. comment_88902 [quote name='klicko' timestamp='1352971357' post='88776'] UEFA jos jednom ladi muda [media]http://www.youtube.com/watch?v=UuC6ZbrTf4Q&feature=related[/media] [/quote] ma daj ovo je smešno, jadan onaj koji se trudio da ovo pravi. Prijavi
15. novembar 2012.13 god. comment_88905 [quote name='Zxenox' timestamp='1353017662' post='88902'] ma daj ovo je smešno, jadan onaj koji se trudio da ovo pravi. [/quote] Nije ovo smesno,Vojvodina je zestoko pokradena na ovoj utakmici. Prijavi
15. novembar 2012.13 god. comment_88907 Ma daj molim te. Onaj narkoman od predsednika im rekao da izađu sa terena i oni izašli, i sad je to kao bruka.. Ma daaaaaaaj. Pokradeni su za 1 penal, pa što onda nije Čelzi izašao posle Mančestera za sve ono? Prijavi
15. novembar 2012.13 god. comment_88908 [quote name='Zxenox' timestamp='1353018347' post='88907'] Ma daj molim te. Onaj narkoman od predsednika im rekao da izađu sa terena i oni izašli, i sad je to kao bruka.. Ma daaaaaaaj. Pokradeni su za 1 penal, pa što onda nije Čelzi izašao posle Mančestera za sve ono? [/quote] Bruka i sramota za njih je sto su izasli sa terena.Vise je to bilo od jednog penala,pogledaj malo video.Sudija nije nehotice gresio,nego sa namerom. Prijavi
16. novembar 2012.13 god. comment_88923 Jel to ono Wisey kad mu je Wenger reko da će odigrati probnu utakmicu, a ovaj car odgovorio: Zlatan ne ide na audicije? Prijavi
17. novembar 2012.13 god. comment_89213 Moram pohvaliti današnju pobjedu Dinama i fenomenalnu predstavu Kovačića i Halilovića. Prijavi
17. novembar 2012.13 god. comment_89250 VATROMET,GOLOVI,RADOST,SUZE.... PRAVI DERBI Evo nekih fotki http://static.mozzartsport.com/img/news/a/3/d/135318226983.jpg http://static.mozzartsport.com/img/news/5/3/3/13531824547399.jpg http://static.mozzartsport.com/img/news/5/f/b/13531824998376.jpg http://static.mozzartsport.com/img/news/d/b/7/13531825553100.jpg Prijavi
17. novembar 2012.13 god. comment_89267 Žao mi je Partizana moram priznati. U Srbiji sam njihov simpatizer. Prijavi
17. novembar 2012.13 god. comment_89279 Na poluvremenu sam mislio da ce Partizan rutinski privesti utakmicu kraju,ali je posle pauze istrcala neka druga crveno bela ekipa,poletna,pozrtvovana i efikasna.Najjaci utisak je radovanje fudbalera Crvene zvezde posle meca kao da su osvojili titulu,a zaboravili su da ih ceka sledece kolo gostovanje u Uzicu(protiv Slobode). Prijavi
18. novembar 2012.13 god. comment_89316 Da se nadovežem na postove o Ibri "Prvi klub u kojem sam igrao i trenirao zvao se MBI, Malmo Boll Idrottsforening. To je bio klub u kojem su uglavnom igrači Šveđani. Kada bi igrali utakmicu očevi koji su stajali na tribinama su navijali u stilu: Naprijed momci, svaka čast", napisao je Ibrahimović u svojoj autobiografiji Ja, Zlatan. "Međutim, to nije bio klub za mene. Zato sam prešao u ekipu koja se zvala Balkan, a tamo je navijanje očeva pored tribine otprilike zvučalo: 'Je..m ti mater' i slično. To su uglavnom bili stari Jugosloveni sa cigarom u ustima, bacali su cipele na nas i psovali. Trener je bio Bosanac i to je bilo super za mene. Osjećao sam se kao kod kuće...". Prijavi
18. novembar 2012.13 god. comment_89346 http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=StegbnDOaK0 Koja golčina Halilovića. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.