Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Reprezentacije, lige i klubovi u regiji

Istaknuti odgovori

[quote name='chelsea4evercr' timestamp='1342392426' post='64489']
ima nekih iz splita ovdi ......hm hm
[/quote]

jbg što je je...dok Dinamo osvaja naslove uvijek su krivi Mamić i suci i svi ostali a nikad ne gledaju u svoje dvorište

i ti bi trebao priznat da je Hajduk danas jedna velika sprdnja od kluba...šta uprava radi to je za ne povjerovati...valjda najlošija uprava u Europi kolko loše posluju

i ovaj Maleš idiot ide otkrivati neka namještanja u HNL-u da bi se na kraju otkrilo da je i Hajduk namještao
  • Odgovori 5 hilj.
  • Pregledi 235,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• "Ja kažem da sam bolji trener od Capella. Onda me pitaju: 'Kako to?'. Pa, da su Capello ili Mourinho rođeni u Travniku, došli bi do Turbeta (mjesto pored Travnika, op.a). Neka oni odu iz Travnika do v

• Ne mogu ovih provokacija, napustam forum

• Ljudi moram sa vama da podijelim ovo. Naime, upravo sam se vratio sa utakmice Buducnost Jedinstvo(Bijelo Polje), otisao sam da gledam klub iz mog rodnog grada iako zivim u Podgorici od svoje drug

Objavljene slike

[quote name='chelseathebest' timestamp='1342426781' post='64527']
jbg što je je...dok Dinamo osvaja naslove uvijek su krivi Mamić i suci i svi ostali a nikad ne gledaju u svoje dvorište

i ti bi trebao priznat da je Hajduk danas jedna velika sprdnja od kluba...šta uprava radi to je za ne povjerovati...valjda najlošija uprava u Europi kolko loše posluju

i ovaj Maleš idiot ide otkrivati neka namještanja u HNL-u da bi se na kraju otkrilo da je i Hajduk namještao
[/quote]
naravno da je hajduk los i to priznajem ali polako sa vrijedanjem slavko :P :P
[quote name='Caeruleus' timestamp='1342541493' post='64844']
[url="http://www.index.hr/sport/clanak/nova-virtuoznost-zdravka-mamica-prodao-kapetana-milana-badelja-u-hsv-za-5-milijuna-eura-/626341.aspx"]http://www.index.hr/...ra-/626341.aspx[/url]
[/quote]

bio mi je jedan od omiljenijih igraca u Dinamu kao i Sammir... ali prošle godine igrama u pretkolima LP i u grupnoj fazi LP oboje su se popišali na sebe... mada on ima talenta da dogura daleko u svojoj karijeri moram priznat da je Dinamo dobio malo para... vrijedi on više... ali jbga... kad mu ugovor pred istekom....

zato za 2-4 godine gledat cete novi bombastican transfer iz Dinama... onaj mali Kovacic nece ic iz Dinama ispod 15 milja...
[b] СВЕ ШТО ЖЕЛИМ У ОВОМ ТРЕНУТКУУУ,ПАРТИЗАНЕ ИГРАЈ И ПОБЕДИИИ!!!
[/b]

[b] [/b]

[b] AJDE PARTIZANE !!!!

[/b]
[quote name='Kalouda' timestamp='1342550097' post='64890']
[b] СВЕ ШТО ЖЕЛИМ У ОВОМ ТРЕНУТКУУУ,ПАРТИЗАНЕ ИГРАЈ И ПОБЕДИИИ!!!
[/b]

[b] [/b]

[b] AJDE PARTIZANE !!!!

[/b]
[/quote]
moga si i dulje pisat uopce mi nije trebalo 10 minuti da procitam :P
[quote name='Kun Aguer0' timestamp='1342558253' post='64936']
1:4 pisaj po sirotinji !

Ove sezone aBd idemo u LS i uz malo srece dobijemo malo laksu grupu i moze se nesto i napravit ovi momci imaju jako puno potencijala ;)
[/quote]
da barem ili partizan ili dinamo zavrse chelseju
[quote name='Kun Aguer0' timestamp='1342558253' post='64936']
1:4 pisaj po sirotinji !

Ove sezone aBd idemo u LS i uz malo srece dobijemo malo laksu grupu i moze se nesto i napravit ovi momci imaju jako puno potencijala ;)
[/quote]

MOze
[quote name='Kun Aguer0' timestamp='1342559432' post='64942']
vidis to je dobra ideja ode Partizan u LS i u grupu sa Chelsiem i onda se ja lagano zaputim u BG :)
[/quote]
ili ja u zg ako bude s dinamom
[quote name='dubrovcanin' timestamp='1342739065' post='65545']
Šta mislite o ovom novom Hajduku? Ja osobno smatram da je Vukušić sve reko s onom izjavom "Hajduk je najbolji kad za njega igraju njegova dica"
[/quote]
slazem se i ja s tim jedino je tad pozrtvovnost
Iako mi je draži Dinamo, jasno je ko dan da ti pusti Brazilci i ostali strani igrači koji igraju tu nikada neće ginuti za plavi dres kao što bi ginuli zagrebački momci. Ista stvar s Hajdukom. Nikad neće neki Cernat ginuti za taj dres kao jedan Splićo. Te domaće momke za klub veže ljubav, a strance pare. Simple as that.

Hrvatska ima dobre mlade nogometaše, u to sam se uvjerio, ali uprave klubova rade loš posao što se tiče njihove afirmacije i pružanja šansi u seniorskim momčadima. Više se vjeruje stranim igračima, pogotovo u Dinamu. I još jedna stvar: u prve redove će pretežno izbiti jedino one svjetske klase i momci čiji tate su ugledni i imućni ljudi s jakom vezom u klubu. Velik broj onih koji imaju jako puno potencijala, ali istovremeno nemaju nekog da ih "gura" - propadaju. Žalosno.

Svim srcem želim da ovaj Hajduk s domaćim dečkima uspije i prođe u Europsku ligu.
  • Autor
Mišo Krstičević je veliki trener čim radi ovo s Hajdukom, i može napraviti više od svojih prethodnika ako nastavi ovako. Šta će mu koji kurac neki tamo Anas Sharbini koji odigra jednu utakmicu u 2 mjeseca kako treba?

Samo mlade neka trpa, i da da malo više prilike Ivu Caputu jer momak ima neograničene mogućnosti u trenutnoj Hajdukovoj formaciji.
I Zvezda i Partizan idu na Kipar...

[b]Partizan - AEL
Zvezda - Omonija[/b]

A Vojvodina igra protiv bečkog Rapida.

[b]Vojvodina - Rapid[/b]
[url="http://www.youtube.com/watch?v=Ofbl2oks04A&feature=player_embedded"]http://www.youtube.com/watch?v=Ofbl2oks04A&feature=player_embedded

S[/url]to parla ovaj Ruski kao da mu je maternji . :3
Novi Baka Slišković...

[url="http://www.youtube.com/watch?v=Pi0rY4tEN3U"]http://www.youtube.com/watch?v=Pi0rY4tEN3U[/url]

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.