Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Reprezentacije, lige i klubovi u regiji

Istaknuti odgovori

Najveca ljudino svaka cast http://www.klix.ba/vijesti/humanitarne-akcije/edin-dzeko-ce-uplatiti-50-000-km-za-bolesnog-alena-maslu/120605033
  • Odgovori 5 hilj.
  • Pregledi 235,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• "Ja kažem da sam bolji trener od Capella. Onda me pitaju: 'Kako to?'. Pa, da su Capello ili Mourinho rođeni u Travniku, došli bi do Turbeta (mjesto pored Travnika, op.a). Neka oni odu iz Travnika do v

• Ne mogu ovih provokacija, napustam forum

• Ljudi moram sa vama da podijelim ovo. Naime, upravo sam se vratio sa utakmice Buducnost Jedinstvo(Bijelo Polje), otisao sam da gledam klub iz mog rodnog grada iako zivim u Podgorici od svoje drug

Objavljene slike

[url="http://www.zenicablog.com/zenica/sport/item/15842-audio-%C4%87iro-bla%C5%BEevi%C4%87-u-%C4%8Deliku.html"]http://www.zenicablog.com/zenica/sport/item/15842-audio-%C4%87iro-bla%C5%BEevi%C4%87-u-%C4%8Deliku.html[/url]

Ciro Zenica je uz tebe . : :)>-

Ovo bi iskreno vise volio nego Hulka u CFC-u . B-)
On je jedan od mnogih. Sve to treba po redu strpat u ćuzu, kako u BiH, tako i u Hrvatskoj i Srbiji. Šteta samo što ćemo na to čekat još dugo, dugo..
[quote name='Elao' timestamp='1339770473' post='59207']
Svaka cast na ovom, puno poznatih igraca, da sam u Dubrovniku nema stvari zbog koje bih propustio ovo :)
[/quote]
Steta sto nismo iz Dubrovnika :D .

Svaka cast Emiru . ;)
[b]Ko će biti najbolji?[/b]
[b]Objavljene nominacije za Idola nacije[/b]

Ovogodišnji izbor najboljih fudbalera, fudbalerki, trenera, sportskih radnika i sudija, "Idol nacije", biće održan krajem ove sedmice u Sarajevu.

U ukupno 17 kategorija, stručni žiri, sastavljen od sportskih novinara Bosne i Hercegovine, daće svoj konačni sud o tome ko je najbolji za prošlu sezonu.

U glavnoj nagradi, "Idol nacije" u konkurenciji je pet imena reprezentativaca Bosne i Hercegovine. Neko od petroke Miralem Pjanić, Edin Džeko, Vedad Ibišević, Senad Lulić i Sejad Salihović biće izabran za najboljeg fudbalera Bosne i Hercegovine za sezonu 2011/2012.

[b]1. Najbolji fudbaler Bosne i Hercegovine (Idol nacije)[/b]
Miralem Pjanić
Edin Džeko
Vedad Ibišević
Senad Lulić
Sejad Salihović

[b]2. Najbolji fudbaler Premijer lige BiH[/b]
Zajko Zeba (Željezničar)
Branislav Krunić (Borac)
Eldin Adilović (Željezničar)

[b]3. Najbolji bh. fudbalski trener[/b]
Amar Osim (Željezničar)
Safet Sušić (A reprezentacija BiH)
Vlado Jagodić (U-21 reprezentacija BiH)

[b]4. Najbolji strani fudbaler u Premijer ligi BiH[/b]
Vedran Ješe (Široki Brijeg)
Patrick Nyema (Željezničar)
Miloš Vidović (Olimpic)

[b]5. Najbolji golman Premijer lige[/b]
Adnan Gušo (Željezničar)
Luka Bilobrk (Široki Brijeg)
Adi Adilović (Sarajevo)

[b]6. Najorganizovaniji klub Premijer lige BiH[/b]
Široki Brijeg
Zvijezda
Olimpic

[b]7. Najbolji fudbalski radnik[/b]
Rusmir Cviko (Željezničar)
Fadil Novalić (Zvijezda)
Dino Selimović (Sarajevo)

[b]8. Najbolji mladi fudbaler BiH (U-21)[/b]
Miroslav Stevanović (Vojvodina)
Adnan Zahirović (Nalchik)
Nemanja Bilbija (Borac)

[b]9. Najbolji juniorski fudbaler BiH (U-19)[/b]
Nermin Zoletić (Željezničar)
Petar Kunić (FK Borac)
Amar Rahmanović (Sloboda)

[b]10. Najbolji kadetski fudbaler BiH (U-17)[/b]
Semir Musić (Sloboda)
Josip Ćorluka (Široki Brijeg)
Fedor Predragović (Borac)

[b]11. Najbolji igrač malog fudbala BiH[/b]
Alen Lalić
Bahrudin Omerbegović
Miljan Vico

[b]12. Otkriće godine[/b]
Jasmin Mešanović (Sloboda)
Emir Halilović (Zvijezda)
Mario Kvesić (Široki Brijeg)

[b]13. Najbolji trener Premijer lige BiH[/b]
Amar Osim (Željezničar)
Nedim Jusufbegović (Olimpic)
Zoran Kuntić (Zvijezda)

[b]14. Najbolji bh. golman[/b]
Asmir Begović(Stoke City)
Ibrahim Šehić (Mersin)
Jasmin Burić (Lech)

[b]15. Najbolji mladi fudbaler Premijer lige (do 21 godine)[/b]
Josip Kvesić (Željezničar)
Toni Markić (Zrinjski)
Asmir Suljić (Sarajevo)

[b]16. Najbolja fudbalerka BiH[/b]
Lidija Kuliš (Potsdam)
Amela Kršo (SFK 2000 Sarajevo)
Amira Spahić (SFK 2000 Sarajevo)

[b]17. Najbolji sudija Premijer lige[/b]
Emir Alečković
Radoslav Vukasović
Elmir Pilav
[quote name='Juan Manuel Mata' timestamp='1340029979' post='59630']

[b]10. Najbolji kadetski fudbaler BiH (U-17)[/b]
Semir Musić (Sloboda)
[size=5][u][b]Josip Ćorluka (Široki Brijeg)[/b][/u][/size]
Fedor Predragović (Borac)

[/quote]

Iz Gruda momak, zvijer rastura, volio bi da on ovo dobije.
Zbog onih rasističkih ispada i sranja s bakljama na utakmici s Italijom HNS kažnjen s 80 000 €. Uz onih 25 000 od prije, za sada smo na brojci od 105 000 €.
Dobro smo i prošli, ja sam se bojao uvjetnog oduzimanja bodova u sljedećim kvalifikacijama kao što je bio slučaj s Rusima.

Ja ne znam jel moguće to sprovest, vjerujem da je, samo treba imat volje analizirat puste snimke sa stadionskih kamera i identificirat te izgrednike. Nakon toga okinit upravo njima kazne, nek plaćaju iz svog džepa. Ili to ili u ćuzu na određeno vrijeme dok se ne ohlade i shvate koliki su kreteni. Sve dok to ne počnemo radit ove budale će nastavljat sa svojim debilskim ispadima.
[quote name='Brane' timestamp='1340118479' post='59866']
Ja ne znam jel moguće to sprovest, vjerujem da je, samo treba imat volje analizirat puste snimke sa stadionskih kamera i identificirat te izgrednike. Nakon toga okinit upravo njima kazne, nek plaćaju iz svog džepa. Ili to ili u ćuzu na određeno vrijeme dok se ne ohlade i shvate koliki su kreteni. Sve dok to ne počnemo radit ove budale će nastavljat sa svojim debilskim ispadima.
[/quote]

spomenuli su jučer komentatori da su poslije tekme Hrvatska-Italija specijalci pričekali onog morbida koji je bacio baklju, da su ga pomoću video nadzora identificirali
[quote name='chelseathebest' timestamp='1340119461' post='59874']
spomenuli su jučer komentatori da su poslije tekme Hrvatska-Italija specijalci pričekali onog morbida koji je bacio baklju, da su ga pomoću video nadzora identificirali
[/quote]

Bar nešto. On je jedan od mnogih. Sve ih treba pohvatat i kaznit. Do tada nećemo na zelenu granu.
[quote name='Brane' timestamp='1340118479' post='59866']
Zbog onih rasističkih ispada i sranja s bakljama na utakmici s Italijom HNS kažnjen s 80 000 €. Uz onih 25 000 od prije, za sada smo na brojci od 105 000 €.
Dobro smo i prošli, ja sam se bojao uvjetnog oduzimanja bodova u sljedećim kvalifikacijama kao što je bio slučaj s Rusima.

[/quote]
kralju koja ce bit kazna za jucer
[quote name='chelsea4evercr' timestamp='1340124116' post='59887']
kralju koja ce bit kazna za jucer
[/quote]

Vrag bi ga znao, treba čekat izvješće Uefe, al trebala bi biti dosta manja od ovih 80 000 €. Nije neka utjeha, al ajd..
Pomama za hrvatskim igračima. Možda ima djelimične istine, ali novinari pretjeruju :/

http://www.index.hr/sport/clanak/everton-i-bordeaux-u-lovu-na-pranjica-juve-spremio-15-milijuna-eura-za-mandzukica/621824.aspx

http://www.index.hr/sport/clanak/tito-zeli-hrvate-u-barceloni-corluka-je-najblizi-nou-campu-a-za-njim-bi-mogao-i-perisic/621763.aspx
Ovo o Čarliju i Perišiću u Barceloni nije bas realno očekivati, al drugi članak koji govori kako Juve nudi za Mandžukića 15 milijuna eura, a Everton i Bordeaux žele Pranjića ne mora biti daleko od istine.
http://www.klix.ba/vijesti/bih/bht1-kaznjena-sa-25-000-km-zbog-reklama-tokom-utakmica/120621103 ajde sad da vidim onaj j****i bager preko pola ekrana u pola utakmice...
[quote name='Elao' timestamp='1340291595' post='60340']
[url="http://www.klix.ba/vijesti/bih/bht1-kaznjena-sa-25-000-km-zbog-reklama-tokom-utakmica/120621103"]http://www.klix.ba/v...kmica/120621103[/url] ajde sad da vidim onaj j****i bager preko pola ekrana u pola utakmice...
[/quote]
Bas mi je drago sto su ih kaznili . U po' utakmice oni neku reklamu stave .
Najjače mi je gledam utakmicu neku na BHT-u i taman prilika pred golom ono mi pocne reklamirat pelene. Nek su ih kaznili, ovo je i malo koliko su trebali!
Kvalifikacije za ligu prvaka Kvalifikacije za ligu evrope
Maribor-Zeljeznicar 1.pretkolo Sarajevo-Hibernians Malta
Partizan-pobjednik Valeta-Listuains 2.pretkolo Borac-Celik Niksic
Dinamo-Ludgorec Bugarska 2.pretkolo
Ovaj bugarski Ludogorec je do prije nekoliko godina bio amaterski klub, prije 2 godine igrao je u Drugoj ligi, a evo ove sezone osvojio prvenstvo i kup Bugarske. Stvarno zanimljiv klub u velikom usponu.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.