Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Reprezentacije, lige i klubovi u regiji

Istaknuti odgovori

realno najvece znanje od svih komentatora ima Sabahudin Topalbacirevic Baho,covjek zna sta se desavalo na utakmicama od prije dosta godina,sjecam se za Markovica sta je reko kakvu ruku ima taj covjek to sam gledao po internetu njegove prenose stvarno je vrh sad prenosi na tv1 spansku ligu
  • Odgovori 5 hilj.
  • Pregledi 235,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• "Ja kažem da sam bolji trener od Capella. Onda me pitaju: 'Kako to?'. Pa, da su Capello ili Mourinho rođeni u Travniku, došli bi do Turbeta (mjesto pored Travnika, op.a). Neka oni odu iz Travnika do v

• Ne mogu ovih provokacija, napustam forum

• Ljudi moram sa vama da podijelim ovo. Naime, upravo sam se vratio sa utakmice Buducnost Jedinstvo(Bijelo Polje), otisao sam da gledam klub iz mog rodnog grada iako zivim u Podgorici od svoje drug

Objavljene slike

[quote name='Caeruleus' timestamp='1343249767' post='67051']
[url="http://www.index.hr/sport/clanak/dinamo-prosao-nakon-nevidjene-drame-vida-zabio-u-zadnjoj-sekundi/627874.aspx"]http://www.index.hr/...ndi/627874.aspx[/url]

Idemo u Ligu prvaka! Opet ;)
[/quote]

ne idete vi nigde
Ma kakav Baho ba . Marjan je legenda . Glavno kad je dao Bajramovic go protiv Belgije ja msm nisam siguran , covjek je poceo pricati o nekoj njegovo tetki iz Tuzle . :D Ja stvarno ne znam gdje nadje te informacije .
  • Autor
Meni osobno najjači komentator Božo Sušec, znači s tim čovjekom nikad nije dosadno, ful je zanimljiv kad priča a ima znanja na bacanje, a kad se utakmica umrtvi on počne s anegdotama tako da je baš uživancija gledati utakmicu i slušati ga.
Baho je kreten. Kraj priče.
Sušec je dobar komentator, ali ništa više od toga. Često je pristrasan i ne mislim ovdje kad igraju hrvatski timovi (tad je ok) što nije poželjno.
Ćosić je meni bolji od Sušeca, no ima i on svoje falinke.

Inače, otkako sam uplovio u svijet satelitske televizije i počeo gledati prijenose na stranim, prvenstveno britanskim, programima tek sam tad vidio šta se nama servira kao sportsko novinarstvo, a kako pravi ljudi rade svoj posao. Sada kad god sam u mogućnosti gledam i slušam strane komentatore pošto hvala Bogu razumijem engleski, i dosta dobro njemački. B-)
[quote name='Villas-Boas' timestamp='1343416366' post='67497']
nije bitno da komentator bude zivuca enciklopedija... nego da zna radit svoj posao... a po meni cosic to bolje radi... barem po mojem ukusu... ;)
[/quote]
E onda mozes gledati i OBN i njihove komentatore, jer ti je zabavno ih slusati koliki su debili.
  • Autor
[quote name='Wisey' timestamp='1343421724' post='67520']
Baho je kreten. Kraj priče.
Sušec je dobar komentator, ali ništa više od toga. Često je pristrasan i ne mislim ovdje kad igraju hrvatski timovi (tad je ok) što nije poželjno.
Ćosić je meni bolji od Sušeca, no ima i on svoje falinke.

Inače, otkako sam uplovio u svijet satelitske televizije i počeo gledati prijenose na stranim, prvenstveno britanskim, programima tek sam tad vidio šta se nama servira kao sportsko novinarstvo, a kako pravi ljudi rade svoj posao. Sada kad god sam u mogućnosti gledam i slušam strane komentatore pošto hvala Bogu razumijem engleski, i dosta dobro njemački. B-)
[/quote]

A jesu bolji engleski ili njemački komentatori? Engleski su meni odlični, ali njemački ne znam nimalo, a stari mi govori da su Njemci pojam za Engleze što se komentiranja tiče.
[quote name='dubrovcanin' timestamp='1343477975' post='67616']
A jesu bolji engleski ili njemački komentatori? Engleski su meni odlični, ali njemački ne znam nimalo, a stari mi govori da su Njemci pojam za Engleze što se komentiranja tiče.
[/quote]
meni su bolji engleski iako ja njemacki ucim vec 2 godine a govorim ga ko jadranka kosor engleski
[quote name='dubrovcanin' timestamp='1343477975' post='67616']
[/quote]
Eh ne znam to. Nekako su mi Englezi bliži jer ih više slušam, gledam njihove emisije i češće sam ipak na britanskom nego na njemačkom Skyu. Mada, i Nijemci imaju nekoliko vrhunskih komentatora i što mi se sviđa kod njih jest da su nekako bliži običnom gledaocu, neutralni su ali se zezaju i razbiju monotoniju s vremena na vrijeme za razliku od Engleza koji striktno profesionalno to rade (naravno sve ovo govorim kad su u pitanju sudari timova u Premiershipu npr., dakle ista država). ;) S druge strane, Britanci u pravilu rade prijenosa sa dva komentatora, tj. jedan stručni novinar i jedan bivši nogometaš, trener i slično. Što se Lige Šampiona tiče, Al Jazeera je nenadjebiva.
[quote name='dubrovcanin' timestamp='1343562554' post='67831']
Danas u 21 sat Splitski derbi. Ajmo Splite novom pobjedom do vrha tablice!
[/quote]

Ti Dubro izgleda ne znaš za koga navijaš. Kad si došao na forum, predstavio si nam se kao Hajdukovac.
  • Autor
[quote name='Caeruleus' timestamp='1343564352' post='67841']
Ti Dubro izgleda ne znaš za koga navijaš. Kad si došao na forum, predstavio si nam se kao Hajdukovac.
[/quote]

Ma simpa su meni i Hajduk i Split, ali ne da mi se navijat za Hajduk kad su navijači Hajduka i Dinama naloženi ko da su Manchester United i Chelsea a zapravo su kita, tako da sam odlučio navijati za pristran klub koji ne priča puno i radi svoj posao.
[quote name='dubrovcanin' timestamp='1343567683' post='67849']
Ma simpa su meni i Hajduk i Split, ali ne da mi se navijat za Hajduk kad su navijači Hajduka i Dinama naloženi ko da su Manchester United i Chelsea a zapravo su kita, tako da sam odlučio navijati za pristran klub koji ne priča puno i radi svoj posao.
[/quote]

Imaš li ikakvih rekvizita Hajduka ili ST-a?
[quote name='Caeruleus' timestamp='1343568227' post='67860']
Imaš li ikakvih rekvizita Hajduka ili ST-a?
[/quote]
ja imam dres splita i majicu kad su davali za ulazak u prvu ligu
Ja od Dinama imam dres valjda star 7 godina i BBB majicu koja mi je isto premala, al sram me je i nosit to vise.
Ih kad spomenište te rekvizite i dresove moram reći da u ormaru ne posjedujem ni jedan dres Dinama il hrvatske reprezentacije da nije original, a imam ih ne zna im se broja. Preko 20 sigurno :D

Eto Dubro pobijedio je Hajduk minimalnom prednošću Split golom Adrijaševića. I meni je Split totalno simpa klub!

Nove vijesti vezane za reprezentaciju:

Štimac je na Poljudu predstavio novi stožer hrvatske reprezentacije u kojem su se uz njega kao izbornika našli još i Alen Bokšić, Igor Tudor, Kruno Jurčić i Tomislav Rogić.

Objavio je i popis igrača koji će konkurirati za prijateljsku utakmicu protiv Švicarske, a na njemu su se od vratara našli Pletikosa i Subašić, od braniča Srna, Strinić, Ćorluka, Vida, Schildenfeld, [b]Maloča[/b], Pranjić, Knežević, veznjaci Modrić, Rakitić, Perišić, Kranjčar, Badelj, Iličević, [b]Kovačić[/b] te napadači Olić, Eduardo, Mandžukić, Jelavić i [b]Vukušić[/b].

Ovi boldani, Maloča, Kovačić i Vukušić su nova imena u reprezentaciji.
[url="http://www.youtube.com/watch?v=96DsBBwrx68&feature=related"]http://www.youtube.com/watch?v=96DsBBwrx68&feature=related[/url]

Nadam se da cemo napokon proci na toliko zeljeno SP !
[color=#555555][font=arial, helvetica, sans-serif]
[url="http://www.index.hr/profil/takeshi_torresov_ljubavnik"]takeshi_torresov_ljubavnik[/url] [size=2]Objavljeno prije 1h[/size][/font][/color][color=#555555][font=arial, helvetica, sans-serif]

Na Dinamovu utakmicu bi išao tek ako bi mi žlicama izvadili oči i bacili ih patkama u maksimirskom Zoo-u.
[/font][/color]

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.