Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Reprezentacije, lige i klubovi u regiji

Istaknuti odgovori

[quote name='Elao' timestamp='1338290308' post='53374']
Pomalo smijesan kodeks, sta bi onda trebali u francuskoj da pjevuju oni silni crnci?
[/quote]
A tek kod nas (BiH) ? :D
  • Odgovori 5 hilj.
  • Pregledi 235,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• "Ja kažem da sam bolji trener od Capella. Onda me pitaju: 'Kako to?'. Pa, da su Capello ili Mourinho rođeni u Travniku, došli bi do Turbeta (mjesto pored Travnika, op.a). Neka oni odu iz Travnika do v

• Ne mogu ovih provokacija, napustam forum

• Ljudi moram sa vama da podijelim ovo. Naime, upravo sam se vratio sa utakmice Buducnost Jedinstvo(Bijelo Polje), otisao sam da gledam klub iz mog rodnog grada iako zivim u Podgorici od svoje drug

Objavljene slike

ma u svakoj reprezentaciji ima igraca koji neznaju himnu ili nisu iz te drzave a igraju za za tu drzavu,kad se sve sagleda vazniji su rezultati od toga dali je pjevao himnu ili ne bas me interesuje dali ce pjevat sulejmani,i to da igraci moraju znat himnu je bas budalastina njihovo je da postuju i brane i igraju dobro za reprezentaciju a hoces li ti znat ili ne to je na samom igracu,nek mihajlovic gleda primjer slavena bilica i slucaj eduardo nemora znat himnu i pjevat himnu ali svojim igrama postuje reprezentaciju
Pjevanje himne prije utakmice dize moral igracima, al isto tako po meni to nije nesto zbog cega bi se moralo izbacivat igrace iz repke. Ovo mi je u najmanju ruku smijesno, Mihajlovic izigrava neku facu a ustvari steti sam sebi i ispata lud/naivan
on je potpisao ugovor u kome pise da mora da se peva,a sad ono decko spustio glavu i zabole ga
[quote name='Cleo' timestamp='1338316988' post='53585']
on je potpisao ugovor u kome pise da mora da se peva,a sad ono decko spustio glavu i zabole ga
[/quote]
Ugovor je idiotski baš kao i čovjek koji ga je kreirao. Tako da no hard feelings, ali tako je. :)
[quote name='Wisey' timestamp='1338318133' post='53601']
Ugovor je idiotski baš kao i čovjek koji ga je kreirao. Tako da no hard feelings, ali tako je. :)
[/quote]

Potpis. Da mi je znat ima li jos koja reprezentacija u kojoj postoji takav ugovor da igraci MORAJU pjevat himnu. Cisto sumnjam. Apsurdno.
Ako je potpisao,on se obavezao da ispostuje nesto...

Sent from my HTC Wildfire using Tapatalk
[size=7]POGLEDAJTE DA I SAM MIHAJLOVIC NIJE PJEVAO HIMNU DOK JE IGRAO [/size]

[url="http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=hVRG9hbUXPQ"]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=hVRG9hbUXPQ[/url]
[quote name='Zemo Celikovic' timestamp='1338324971' post='53677']
[size=7]POGLEDAJTE DA I SAM MIHAJLOVIC NIJE PJEVAO HIMNU DOK JE IGRAO [/size]

[url="http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=hVRG9hbUXPQ"]http://www.youtube.c...d&v=hVRG9hbUXPQ[/url]
[/quote]
Pevao bi da je to od njega neko trazio i pogotovo da se na to pismeno obavezao.
Pustite tu priču, to je ko kod nas kad se neki zakon blentavi donese pa onda se jedan kratak period priča kako je glup, pa za koji mjesec svi izvršavaju bez pogovora. A niko da ustane i kaže 'hej ljudi, pa to nije normalno.' Možda sam malo pretjero al razumijete sigurno. :)
Mihajlovićev 'ugovor' je idiotski. Ljajić je druga pjesma.
  • Autor
[quote name='Brane' timestamp='1338320596' post='53631'] Potpis. Da mi je znat ima li jos koja reprezentacija u kojoj postoji takav ugovor da igraci MORAJU pjevat himnu. Cisto sumnjam. Apsurdno. [/quote]

Engleska. Sjećam se, prije nekih 7-8 godina Rooney je bio izopćen iz repke dok ne nauči himnu.
možda nije razlog da ga izbace iz repke, ali meni je to iskreno glupo...

ako neki čovjek igra za svoju domovinu, mislim da bi bilo u redu da i zna himnu...i da ju pjeva
a ne ovako kad ne pjeva, dobiš dojam da ga zaboli za domovinu, a po meni takvi igrači nebi trebali igrati uopće u repki...

repka ipak nije klub, repka je svetinja...makar danas se gleda samo kako prije do trofeja
Kao prvo Ljajić je rekao davno da mu je Srbija rodna gruda, da je voli i da će igrati za nju. Prošao je sve selekcije od 10 godine. Čovječe kad si izabrao Srbiju, poštuj je, pjevaj himnu ako tako traži izbornik. To mu je moj savijet. Mada je pravilo glupo, jer nikad nećete vidjeti da Katalonac pjeva himnu Španjolske. Nikad. A to nikom ne smeta, jer Puyol, Xavi, Fagrebas i tako ti toliko toga dobrog donose Španjolskoj. Na kraju će se Ljajić vratiti vidjet ćete. Ovo malo Mihajlović trenira strogoću. Kad svim medijima pokaže da ima autoritet, vratit će Ljajića.

Evo Džeko ode u Bayern:

http://sportsport.ba/ino_fudbal/bayern-dogovorio-sa-cityem-dzeko-stize-u-minhen/81372
[url="http://prva-hnl.hr/blog/2012/05/zdrijebom-odreden-raspored-novog-prvenstva-dinamo-hajduk-tek-u-10-kolu-29-rujna/"]http://prva-hnl.hr/blog/2012/05/zdrijebom-odreden-raspored-novog-prvenstva-dinamo-hajduk-tek-u-10-kolu-29-rujna/[/url]

Određen raspored za 1. HNL sezonu 2012/2013.

Dobra stvar, sto se tice sljedece godine, je sto ce se igrat Liga 12. Za koju godinu to treba "skresat" na Ligu 10 pa bi mozda i moglo bit nesto od klupskog nogometa u Hrvatskoj. Jos da je se riješit ovih glavešina s vrha, di bi nam kraj bio :o
[quote name='Caeruleus' timestamp='1338654129' post='55193']
Kad je tekma protiv Norveške? U koliko?
[/quote]
Za pola sata.Na HRT2.Sad NA sport klubu Engleska-Belgija.
moram pohvaliti reprezentaciju 21 godine sinoc su pregazili Bjelorusiju na Grbavici sa 3:0 golove su postigli dva gola Bilbija i Djuric fudbaler Crotonea koji je imao debi
[quote name='Caeruleus' timestamp='1338654129' post='55193']
Kad je tekma protiv Norveške? U koliko?
[/quote]

Bolje bi ti bilo da ne znas kad je. Katastrofa utakmica, Pletikosa nam spasio cist gol
Jest da je pripremna utakmica i rezultat mi nije bitan, ocekivao sam bar dobru igru. Izgleda nista od tog veceras. Ostaje jos drugo poluvrijeme pa cemo vidjet.
Da se pridruzim i ja cestitkama, ima prilicno finih igraca u mladoj reprezentaciji BiH, posebno onaj mali sa brojem 8, ne znam ime pa da ne lupam ali ima kovrdjavu kosu... Ali odusevio me je kako pametno igra..
[quote name='ADiS' timestamp='1338659651' post='55232']
Da se pridruzim i ja cestitkama, ima prilicno finih igraca posebno onaj mali sa brojem 8, ne znam ime pa da ne lupam ali ima kovrdjavu kosu... Ali odusevio me je kako pametno igra..
[/quote]Stevanovic fudbaler Vojvodine predobar igrac i Susic ozbiljno racuna na njeg tako je rekao odusevio ga je za 15 minuta protiv Irske u prijateljskoj

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.