9. august 2012.14 god. comment_69556 Šta reći? [b]SVAKA ČAST DINAMO![/b] Eto šta Prava prilika da Dinamo bude prvi ex-yu klub koji je nakon raspada Jugoslavije zaigrao dvije godine zaredom u elitnom europskom natjecanju. Prijavi
9. august 2012.14 god. comment_69569 Veceras Sarajevo ovjerava prolaz dalje, nadam se da ce izvuci Liverpool ili Inter, pa mozda i odem gledati. Prijavi
9. august 2012.14 god. comment_69697 [quote name='Elao' timestamp='1344507859' post='69569'] Veceras Sarajevo ovjerava prolaz dalje, nadam se da ce izvuci Liverpool ili Inter, pa mozda i odem gledati. [/quote] Inter i nekako, al što bi išao na Looserpool? Prijavi
9. august 2012.14 god. comment_69728 Pa mozda zaigra legenda JOE COLE, gdje ces to propustiti Prijavi
9. august 2012.14 god. comment_69741 [quote name='Elao' timestamp='1344537311' post='69728'] Pa mozda zaigra legenda JOE COLE, gdje ces to propustiti [/quote] Jedino zbog njega! Prijavi
9. august 2012.14 god. comment_69836 Vrhunac BH fudbala... Ja sam vec odavno prestao pratiti BH premierligu jer sam skontao da nema fajde, svake godine sve gora i gora... Prijavi
10. august 2012.14 god. Autor comment_69846 Bravo Bili Tići! Učinili ste ponosnim svakog Dalmatinca i svakog Hrvata, učinili ste ponosnim svakoga tko ima cilj usprostavljanja talijanskoj nogometnoj mafiji i smrdljivoj UEFA-i, majku im jebem svima od reda! Samo nastavite pa za koju godinu u borbu sa Splitom za naslov prvaka i Ligu Prvaka, nema ljepšeg nego kad klub sa svojom djecom ispraši jedno sudački favorizirano govno od kluba. Bravo još jednom! Prijavi
10. august 2012.14 god. comment_69882 Evo i ja da pohalim nase klubove Crvenu Zvezdu i Partizan na prolazu u zavrsnicu za grupnu fazu Lige Evrope.Vojvodinu je izbacio sudija,ali sta da se radi lopovi na sve strane :) Prijavi
10. august 2012.14 god. comment_70019 Fudbalski klub Vojvodina uputio je zvaničnu žalbu na suđenje arbitra Roberta Maleka koji je sinoć direktno uticao na plasman Rapida u dalji tok kvalifikacija za LE. Vojvodinu je od plasmana u plej-of fazu kvalifikacija za LE delilo nekoliko minuta ali je sudija Robert Malek u 91 minutu meča "uzeo stvar u svoje ruke". Dosudio je nepostojeći jedanaesterac za Rapid kojim je direktno uticao na konačan ishod dvomeča i sprečio srpskog predstavnika da se plasira u dalji tok kvalifikacija. [b]Shodno tome, danas je iz FK Vojvodina upućena žalba Evropskoj Fudbalskoj Asocijaciji, tačnije direktoru takmičenja Liga Evrope i sudijskoj organizaciji.[/b] Pred vama je kompletan sadržaj žalbe. "[i]FK „Vojvodina“ smatra da je drastično oštećena odlukom glavnog sudije Roberta Maleka da u prvoj minuti nadoknade vremena (90+1) izmisli penal za SK Rapid Beč. Igrači, navijači i uprava FK „Vojvodina“ smatraju da je gospodin sudija namerno dosudio nepostojeći kazneni udarac da bi eliminisao FK „Vojvodina“ iz daljeg takmičenja za Ligu Evrope[/i]" stoji na početku uložene žalbe. "[b][i]Molimo Vas da pokrenete istragu i utvrdite iz kakvih motiva je gospodin Malek dosudio nepostojeći penal, što je u suprotnosti sa Pravilima fudbalske igre. Po kom kriterijumu je start domaćeg fubalera okarakterisao kao žuti karton, a za isti takav start igraču FK „Vojvodina“ dodelio crveni karton. FK „Vojvodina“ se pita da li je moguće da na jednoj utakmici pod okriljem UEFA domaći tim ubacuje lopte sa svoje klupe u teren u tri navrata, da bi time sprečio gostujući tim da igra, a sudija to propušta bez ikakve opomene[/i][/b]" "[i]FK „Vojvodina“ je još u svežem sećanju 2009. Godina, i ista zemlja, isti grad, a protivnik FC Austrija, utakmica koju je FK Vojvodina izgubila sa 4 : 2, a sudio je gospodin Oleg Orjehov (Ukrajina), koji je nakon te utakmice odlukom Vaših organa suspendovan, jer je priznao da je učestvovao u nečasnim radnjama nameštanja utakmice, a zanimljivo je da na toj utakmici u poslednjem minutu nije svirao klasičan penal za FK „Vojvodina“ koji bi je odveo u plej-of Lige Evrope[/i]" "[b][i]Bilo bi dobro da proučite i biografiju gospodina Roberta Maleka iz koje ćete videti neke stvari zbog kojih ne bi trebalo da se bavi sudijskim poslom. Insistiramo da hitno sprovedete istragu o suđenju gospodina Roberta Maleka na utakmici SK Rapid – FK „Vojvodina“ i da date šansu klubovima iz malih zemalja da imaju pošteno suđenje. Morate znati da i FK Vojvodina koja živi u siromašnoj zemlji Srbiji ulaže mnogo novca u razvoj fudbala, a vi kao krovna organiacija fudbala u evropi morate to da cenite[/i][/b]" "[i]O sramnom deljenju „fudbalske pravde“ obavestićemo FIFA i poljsku fudbalsku federaciju. U nadi da ćemo dobiti Vaš odgovor na našu žalbu, Srdačno Vas pozdravljamo[/i]" Prijavi
11. august 2012.14 god. comment_70211 Dobro pa nisu izasli sa terena. Sad treba onaj da im uruce "trofej" Lige Evrope jer su moralni pobednici. Prijavi
11. august 2012.14 god. comment_70219 Fudbaleri Napolija bili su do te mere rezignirani odlukama glavnog arbitra današnjeg susreta sa Juventusom da su odbili da prisustvuju ceremoniji dodele trofeja osvajaču Superkupa Italije. Napolitanci su dva puta imali prednost na današnjem susretu ali je Juventus uspeo da izjednači pre isteka regularnog toka meča i odluku o osvajaču Superkupa Italije odloži za produžetke. Poslednjih desetak minuta regularnog toka meča i pola sata u produžecima Napoli je na terenu proveo sa devetoricom fudbalera zbog isključenja koja su dobili Zuniga i Pandev. [b]Čak je i Valteru Macariju dodeljen crveni karton pred sam kraj susreta i sve to je uticalo na Napolitance da ne prisustvuju ceremoniji dodele pehara igračima Juventusa.[/b] Igrači Napolija nisu želeli da im budu uručene utešne medalje a nakon meča su odlučili da ne daju izjave medijima. Auu,promašio sam temu,pardon Uređeno 11. august 2012.14 god., autor izmjene: chibabachi Prijavi
11. august 2012.14 god. comment_70224 Nogometasi Celika su golovima Adisa Mesanovica i Stipe Baraca pobjedili danas na Kamberovica Polju Velez pred oko 3000 gledalaca u okviru drugog kola BHT Premier Lige . Celik ce tako , bar na kratko , biti vodeca ekipa Premier Lige . [img]https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/s720x720/533103_10150983003728247_422950476_n.jpg[/img] Prijavi
12. august 2012.14 god. comment_70330 Kako originalno ime za BiH ligu:Premier Liga VAUUUUUU!!! Prijavi
12. august 2012.14 god. comment_70371 [b] Mrđa: "Vojvodini Bog vraća za prevaru!"[/b] U neuobičajenom istupu nekadašnji kapiten kaže da su stvari koje se dešavaju Vojvodini loša karma jer vara bivše igrače. Spreman da pravdu potraži u Strazburu... Nekadašnji kapiten kaže da [i]"neko to gore vidi sve".[/i] [i]"Penal u 90. minutu. To im se događa jer varaju nas bivše igrače. Dužni su mi novac od transfera i goniću ih sudski do Siona"[/i], ogorčen je Mrđa. Prema njegovom tvrđenju sa klubom se dogovorio da četvrtina transfera u Sion pripadne njemu. [i]"Potpisao sam neki papir, poturili su mi. Izbegavaju da me isplate, tužio sam ih i dobio spor. Ali na apelaciji je presuda poništena, pa je sada isti sudija koji je prvo doneo odluku u moju korist, odlučio da mi ne duguju ništa. Ali, nije kraj, goniću ih do Strazbura, novac im neću oprostiti"[/i], kategoričan je ovaj napadač. [i]"Meni je žao igrača i trenera Zagorčića, ali Vojvodini se vraća kako radi. Nisu samo mene prevarili, zbog toga im se vraća i Borac u kupu i Rapid u LE. Jer, Bog sve vidi",[/i] zaključio je Mrđa, a videćemo šta na ovu temu ima da kaže sam klub. Prijavi
12. august 2012.14 god. comment_70595 dinamo ponovo uz pomoc sudaca pobjeduje dinamo je man utd i barcelona u jednom...........pih Prijavi
13. august 2012.14 god. comment_70631 Partizan - BSK Borča 7:0 I golman Stojković je dao gol. Prijavi
13. august 2012.14 god. comment_70723 Eto Dinamo dobio Maribora za protivnika u playoffu Lige prvaka. Baš po njihovoj mjeri; vjerujem u prolaz. Prva utakmica se igra čini mi se 21./22. kolovoza na Maksimiru, uzvrat tjedan dana kasnije. Moram pohaliti i sjajan posao bilih tića koji su osramotili Inter i osvjetlali obraz hrvatskog nogometa. Sve čestitke, aBd pa ih vidimo na čelu HNL-a ove godine jer se Dinamo neće osvijestiti dok ne izgube jednu titulu, a usput će se razbit ova jebena monotonija koja vlada domaćim nogometom u kojem samo jedan igra. Prijavi
14. august 2012.14 god. Autor comment_70849 Nisam uopće stigao prokomentirati prošlo kolo HNL-a, Hajduk je fakat rasturio onaj mrtvi Zagreb, a što se Splitu dogodilo na poluvremenu to nitko ne zna. Uglavnom, situacija je takva kakva je, kaskamo 4 boda za vodećim Hajdukom, no u prva 4 kola smo se riješili 4 najteže utakmice, idućih 5 kola moraju pasti i Istra i Inter i Cibalia i Zadar i Zagreb, a sa Lokomotivom i Osijekom, šta bude bude...Igraj Splite volin te! Prijavi
15. august 2012.14 god. comment_71074 Nasi zmajevi odlicni protiv Walesa, pojeli smo ih a mali Stevanovic razvalio utakmicu. A najgori mi je onaj Ramsey, sve nesto hoce sam, lafo dribla a nista znacajno nije uradio. Prijavi
16. august 2012.14 god. comment_71168 [quote name='Caeruleus' timestamp='1345118987' post='71165'] Jeko Stevanović? [/quote] Desno krilo Vojvodine i BiH-e. Sinoć upisao gol i asistenciju. Prijavi
16. august 2012.14 god. comment_71170 [quote name='Caeruleus' timestamp='1345118987' post='71165'] Kakav kiks Hrvatske sinoć, jbt. Jeko Stevanović? [/quote] ova sinocnja utakmica me podsjetila na Chelsea u doba AVB-a... Igrali smo solidno prema naprijed i pokusavali drzat inicijativu ali zato su nas u kontrama razbili... i zbog toga smatram da taktiku 4-3-3 moze igrat vrlo malo momcadi na visokom nivou... a medju njima nisu nit Chelsea nit Hrvatska... Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.