Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Reprezentacije, lige i klubovi u regiji

Istaknuti odgovori

• Odgovori 5 hilj.
  • Pregledi 235,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• "Ja kažem da sam bolji trener od Capella. Onda me pitaju: 'Kako to?'. Pa, da su Capello ili Mourinho rođeni u Travniku, došli bi do Turbeta (mjesto pored Travnika, op.a). Neka oni odu iz Travnika do v

• Ne mogu ovih provokacija, napustam forum

• Ljudi moram sa vama da podijelim ovo. Naime, upravo sam se vratio sa utakmice Buducnost Jedinstvo(Bijelo Polje), otisao sam da gledam klub iz mog rodnog grada iako zivim u Podgorici od svoje drug

Objavljene slike

Šteta što u Želji nemaju više para, da bi uspjeli u Evropu izać.. Već ovako, 1-2 pretkola i to je to.

Inače u Bosni su daleko najjači, te stvarno malo je reći da su zasluženo osvojili titulu.

Srpsku i hrvatsku ligu ne pratim, al eto haman iz sezone u sezonu sve isto. Dinamo i Partizan nedodirljivi.
Cae trebao si i za Sloveniju jer je i Maribor nedodirljiv od strane Olimpije i drugih ;) i jos su igrali EL :)
[quote name='Caeruleus' timestamp='1337120402' post='49046']
Bit će Maribor i Vardar i prvak CG...Tko je u CG prvak?
[/quote]
Tri kola pre kraja Buducnost ima tri boda vise od Rudara
SLOBODA TUZLA! <3
Evo pripremamo se lagano za utakmicu da izborimo opstanak u Premijer Ligi BiH.
[quote name='vedoz' timestamp='1337518405' post='50470']
SLOBODA TUZLA! <3
Evo pripremamo se lagano za utakmicu da izborimo opstanak u Premijer Ligi BiH.
[/quote]
Celik danas odigrao za bracu po boji . :*
[quote name='Blues_95' timestamp='1337539565' post='50670']
Celik danas odigrao za bracu po boji . :*
[/quote]
da vidis bakljade na tusnju, dosao otac od Edina Dzeke na Tusanj i na poluvremenu loptu izbio na tribine i neki tulavac ufatio i dobio LCD TV :D
[quote name='vedoz' timestamp='1337539779' post='50672']
da vidis bakljade na tusnju, dosao otac od Edina Dzeke na Tusanj i na poluvremenu loptu izbio na tribine i neki tulavac ufatio i dobio LCD TV :D
[/quote]
Prosla su vremena kad se na nasem Bilinom mogla vidjeti bakljada . :( .
Imas nekoliko zanimljivih slika na predhodnim stranicama sto se tice mog omiljenog tima (iza Chelsea).
[quote name='Blues_95' timestamp='1337539984' post='50680']
Prosla su vremena kad se na nasem Bilinom mogla vidjeti bakljada . :( .
Imas nekoliko zanimljivih slika na predhodnim stranicama sto se tice mog omiljenog tima (iza Chelsea).
[/quote]
[url="http://bhstring.net/tuzlauslikama/tuzlarije/viewnewnews.php?id=47248"]http://bhstring.net/tuzlauslikama/tuzlarije/viewnewnews.php?id=47248[/url]
pogledaj yt link ne traje dugo :D
[url="http://www.dnevniavaz.ba/sport/fudbal/97077-veceras-posljednja-utakmica-na-starom-travnjaku-bilino-polje-bit-ce-prvi-bh-teren-s-ugradjenim-grijacima.html"]http://www.dnevniavaz.ba/sport/fudbal/97077-veceras-posljednja-utakmica-na-starom-travnjaku-bilino-polje-bit-ce-prvi-bh-teren-s-ugradjenim-grijacima.html[/url]

Hazard jel ti drago ? :D Jos kad bi igraci "igrali" :P
Ma dragi Blues nek oni igraju na pjesku al da igraju kao Željo ja zadovoljan... ovo nema smisla i ja ovo njima nikad ne bi priuštio, jer to ne zaslužuju, al etoo u jednu ruku kontam neka tih grijača kad bude igrala reprezentacija da se ima gdje igrat. ;)
Ipak 1:0 za Irsku, Long strijelac, McGeady asistirao.

Nisam gledao utakmicu, al vidim da Torres nije bio ni na klupi u 2:0 pobjedi Spanjolske, Mata također.. Kako je igrao Bane?
ljajic nije vise u reprezentaciji,odbija da peva himnu
ako hoce da se vrati,mora da peva
[quote name='Cleo' timestamp='1338228668' post='53130']
ljajic nije vise u reprezentaciji,odbija da peva himnu
ako hoce da se vrati,mora da peva
[/quote]
glumi mihajlovic punjenu papriku izgubio je dobrog igraca,dali nije pjevao subotic ili ivanovic izbacio bi malo sutra,radomir antic je trener kojeg srbija nije smjela pustit
[quote name='Zemo Celikovic' timestamp='1338229108' post='53133']
glumi mihajlovic punjenu papriku izgubio je dobrog igraca,dali nije pjevao subotic ili ivanovic izbacio bi malo sutra,radomir antic je trener kojeg srbija nije smjela pustit
[/quote]
Nisi u pravu.Svi reprezentativci,medju njima i Ljajic su potpisali kodeks ponasanja u kome je jedan od clanova i pevanje himne.E,kad to Ljajic nije uradio i Mihajlovic ga odstranio iz tima,on se pravi lud kao nije citao sta je pisalo u kodeksu.
Ako si nesto potpisao,treba da postujes to

Sent from my HTC Wildfire using Tapatalk

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.