Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Reprezentacije, lige i klubovi u regiji

Istaknuti odgovori

• Odgovori 5 hilj.
  • Pregledi 235,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• "Ja kažem da sam bolji trener od Capella. Onda me pitaju: 'Kako to?'. Pa, da su Capello ili Mourinho rođeni u Travniku, došli bi do Turbeta (mjesto pored Travnika, op.a). Neka oni odu iz Travnika do v

• Ne mogu ovih provokacija, napustam forum

• Ljudi moram sa vama da podijelim ovo. Naime, upravo sam se vratio sa utakmice Buducnost Jedinstvo(Bijelo Polje), otisao sam da gledam klub iz mog rodnog grada iako zivim u Podgorici od svoje drug

Objavljene slike

[quote name='Caeruleus' timestamp='1345118987' post='71165']
Kakav kiks Hrvatske sinoć, jbt.

[b]Jeko Stevanović?[/b]
[/quote]
Buducnost .
[quote name='chibabachi' timestamp='1345122778' post='71172']
Ako je meni ovde nešto jasno ko igra,šta igra i gde ubi me :D

ovo morate pogledati

[media]http://www.youtube.com/watch?v=h56UemioV2A&feature=player_embedded[/media]

"ma sigurno" hahahahah čak bi se kladio
[/quote]

Što je najčudnije izgleda normalno. Nešto mu je mozak ispilo.
nisam bio u mogucnosti gledati ni jednu utakmicu sinoc bio sam na omladinskom iftaru ali sam pogledao sazetke od sve tri reprezentacije,nasa reprezentacija razvalila Wales,momak iz Vojvodine dokazao da mu je mjesto u A reprezentaciji odlicna asistencija Ibisevicu i lijep pogodak sigurno uz Besica igrac od kojeg se najvise ocekuje,reprezentacija Srbije opet lose odigrala nisu imali neke velike sanse izdvojio bi Stojkovica koji je odlicno branio,reprezentacija Hrvatske na veliko iznenadjenje porazena od Svicarske velika greska Hrvatske igrali su dosta otvoreno i sve karte bacili u napad i svicarci su ih ubili kontrama,svim reprezentacijama zelim mnogo srece u narednim kvalifikacijama koje slijede
[quote name='Villas-Boas' timestamp='1345121644' post='71170']
ova sinocnja utakmica me podsjetila na Chelsea u doba AVB-a... Igrali smo solidno prema naprijed i pokusavali drzat inicijativu ali zato su nas u kontrama razbili... i zbog toga smatram da taktiku 4-3-3 moze igrat vrlo malo momcadi na visokom nivou... a medju njima nisu nit Chelsea nit Hrvatska...
[/quote]
Bom burazeru, nije tema, al je Chelsea godinama uspješno igrao upravo tu formaciju. Po mom mišljenju i najbolje ikad što smo igrali odigrali smo sa 4-3-3.
[quote name='Kalouda' timestamp='1345359479' post='71841']
Partizan popušio 2:1 od Donjeg Srema. :@
[/quote]
A zamisli da je igrao protiv Gornjeg?
[quote name='Ercov' timestamp='1345369688' post='71882']
A zamisli da je igrao protiv Gornjeg?
[/quote]

To mi je danas napisalo 10 osoba, a svi ste vidjeli od onog lika sa sportske.net ;P

[img]http://i.imgur.com/PAbNw.jpg[/img]
kako je poceo Vermezovic trenirat Partizan to nije ni blizu one ekipe vidi se da im fali Diara i Medo Kamara
[quote name='Caeruleus' timestamp='1345118987' post='71165']
Kakav kiks Hrvatske sinoć, jbt.
[/quote]

ništa čudno
ostala mi je jedna scena u sjećanju
imali smo korner, ubačaj su Švicarci izbili prema naprijed i krenuli u kontru, dok je naših 5-6 igrača ostalo laditi muda u njihovom kaznenom prostoru, umjesto da trče nazad

jasno je meni da je ovo prijateljska utakmica, ali brate tako mi ne možeš igrat za reprezentaciju
jasno je ko dan da naši igrači reprezentativna okupljanja doživljavaju kao odmor od igranja u klubovima gdje si takve stvari ne smiju dopuštati

Štimca ne volim, ali podržavam ona pravila koja je uveo
i on mora shvatiti da mi niti možemo niti želimo igrati kao Španjolska, već da mi imamo svoj stil koji moramo nastaviti igrati i naravno unaprijediti ga kolko god je moguće

što se tiče HNL-a
na moju sreću, Hajduk je izgubio od Lokomotive tako da je Slaven sada drugi na tabeli
Hajdukovci, bolje bi bilo da se ne zanosite previše, ovo je bio samo mali nalet, nema teorije da ekipa puna juniora nešto ozbiljnije napravi

naslov je rezerviran za Dinamo, dok na drugom mjestu priželjkujem Slaven
Eto Prosinečki nije više Zvezdin trener.

Pun mi je k... "domoljuba" i njihovog pljuvanja po Prosinečkom što je bio u Zvezdi. Pa šta njih boli neka stvar gdje je čovjek i koga vodi. Tko su to oni da određuju? On je legenda Zvezde, za nju ga vežu najbolje uspomene u životu i naravno da je dio nje. Ja Zvezdu ne volim, preferiram Partizan u Srbiji, ali žao mi je što odlazi. Mislim da je radio dobar posao.
stvarno sam iznenadjen sto je Prosinecki napustio Zvezdu mada i nisu imli nekog uspjeha tamo je Partizan sto je Dinamo u Hrvatskoj ali eto prosle godine su uzeli kup kad su pobijedili Borac Cacak
Svi sportski mediji govore da ce Jankovic da sedne na klupu Crvene Zvezde
[img]http://www.dodaj.rs/f/X/d7/40U8y8hA/265587aleksandar-jankovi.jpg[/img]
[quote name='klicko' timestamp='1345476141' post='72299']
Cuo sam da nije dobio otkaz nego da je dao otkaz.Zasto?Zbog lose igre?
[/quote]
Imam neke poznanike u Zvezdi i mogu da ti kazem se on slabo sta pitao u klubu.Vec je napustao ekipu,ali su ga vracali,poslednji primer je bio kad je Lukic naredio da ekipa izgubi zadnje kolo prvenstva od Vojvodine,da bi lale igrale u Evropi,a ne Sloboda.Tada je Prosinecki otisao,igraci stupili u strajk,ali dzaba.Robert se vratio,igraci igrali i sramno izgubili(nijedan poraz ovog proleca do tad,uz tri pobede nad Partizanom),Lukic odneo pobedu.
Prosinecki je hteo i u takvim uslovima stvori ekipu za respekt i da pokusa da vrati titulu una Marakanu.Skidam mu kapu za sve! Nadam se da ce se nekada vratiti kad budu duvali povoljniji vetrovi u Zvezdi.
Ako dodje Jankovic,to i ne bi bilo lose resenje.Poznaje ekipu odlicno,veliki je Zvezdas i odlican strucnjak.
I dobi Zvezda trenera
[url="http://www.sportske.net/vest/domaci-fudbal/sale-jankovic-novi-trener-zvezde-92433.html"]http://www.sportske.net/vest/domaci-fudbal/sale-jankovic-novi-trener-zvezde-92433.html[/url]
  • Autor
[quote name='Ercov' timestamp='1345480257' post='72318']
Imam neke poznanike u Zvezdi i mogu da ti kazem se on slabo sta pitao u klubu.Vec je napustao ekipu,ali su ga vracali,poslednji primer je bio kad je Lukic naredio da ekipa izgubi zadnje kolo prvenstva od Vojvodine,da bi lale igrale u Evropi,a ne Sloboda.Tada je Prosinecki otisao,igraci stupili u strajk,ali dzaba.Robert se vratio,igraci igrali i sramno izgubili(nijedan poraz ovog proleca do tad,uz tri pobede nad Partizanom),Lukic odneo pobedu.
Prosinecki je hteo i u takvim uslovima stvori ekipu za respekt i da pokusa da vrati titulu una Marakanu.Skidam mu kapu za sve! Nadam se da ce se nekada vratiti kad budu duvali povoljniji vetrovi u Zvezdi.
Ako dodje Jankovic,to i ne bi bilo lose resenje.Poznaje ekipu odlicno,veliki je Zvezdas i odlican strucnjak.
[/quote]

Đorđe Lukić?
[quote name='dubrovcanin' timestamp='1345517750' post='72448']
Đorđe Lukić?
[/quote]
Vladan,predsednik Zvezde.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.