2. decembar 2012.13 god. comment_92516 [quote name='Twelfth Man' timestamp='1354446032' post='92500'] Valencia otpustila trenera nakon serije losih rezultata. [/quote] pametno odvea klub u sranje dom gube 5-2 od sociedada Prijavi
2. decembar 2012.13 god. comment_92520 Taj lik (Pelegrin) je bio pomoćnik Benitesu u Liverpulu i Interu, učio je od najboljeg. Prijavi
2. decembar 2012.13 god. comment_92529 Ova Primera je karina zesca.Da nema Malage naprosto nebi ni jednu utakmicu pogled'o. Prijavi
2. decembar 2012.13 god. comment_92571 [img]https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/484192_456513017739700_775850825_n.png[/img] http://www.dailymotion.com/video/xvjvnr_cristiano-ronaldo-vs-atletico-madrid-96m-in-10-seconds_sport Tata je jedini ! Prijavi
2. decembar 2012.13 god. comment_92613 to je nogomet jebote život! 3 dodavanja i gol točno se sjećam, mislim da je bilo prije finala Lige prvaka 2008., u emisiji prije su imali članak o igri Chelsea i Uniteda, točno su analizirali kako obje momčadi igraju direktno, prikazivali su akcije koje počinju od golmana i u nekoliko pasova završe golom di je taj nogomet otišao? Prijavi
5. decembar 2012.13 god. comment_93045 Sjećate li se ovog golmana što liči na Jašara Ahmedovskog? [img]http://www.fifa.com/mm/photo/worldfootball/general/01/46/34/13/1463413_full-lnd.jpg[/img] Prijavi
5. decembar 2012.13 god. comment_93046 Ma koliko god neko govorio messi najbolji, C.Ronaldo je ipak nesto iznad, najkompletniji igrac, glava, udarac, slobodnjaci, cak i brzina. Dribling bolje radi messi jer je kepec mali... Prijavi
5. decembar 2012.13 god. comment_93214 Messi = cisti talenat Ronaldo = trening + talenat Nikad ne mogu reci ko je bolji , meni je Ronaldo samo drazi . CR jest kompletniji ali Messi daje vise golova xd Prijavi
9. decembar 2012.13 god. comment_93957 Kapa dole jednom od najvecih ikada (MESSI) za rusenje rekorda od 86 golova u jednoj godini. Prijavi
9. decembar 2012.13 god. comment_93970 [quote name='Elao' timestamp='1355088659' post='93957'] Kapa dole jednom od najvecih ikada (MESSI) za rusenje rekorda od 86 golova u jednoj godini. [/quote] ko ga jebe, s Ćavijem i Iniestom u Primeri ja bih imao 100 golova u 20 utakmica i ne znam zašto se nikad ne pojavi kad igra protiv nas toliko o veličini Prijavi
9. decembar 2012.13 god. comment_93978 [quote name='chelseathebest' timestamp='1355092573' post='93970'] ko ga jebe, s Ćavijem i Iniestom u Primeri ja bih imao 100 golova u 20 utakmica i ne znam zašto se nikad ne pojavi kad igra protiv nas toliko o veličini [/quote] kad xavi i iniesta budu blokirani Prijavi
9. decembar 2012.13 god. comment_93981 Ne znam da li više smaraju oni koji veličaju Mesija ili oni koji pokušavaju da umanje njegov(e) uspeh(e) argumetom kako bi to uradio svaki prosečan igrač da ima Ćavija i Inijestu iza sebe... Navijači bi mogli nekad u životu da objektivno sagledaju stvari bez obzira na klupske boje. No, navijač i objektivnost su obično disparatni pojmovi. Prijavi
9. decembar 2012.13 god. Autor comment_93990 Neka mi netko kaže da ih Falcao ne bi zabio dosad 120 sa Xavijem i Iniestom iza sebe, molim vas, neka mi to netko kaže. Prijavi
10. decembar 2012.13 god. comment_93996 Ne bi. Mesi nije jedini Barselonin napadač, da li oni postižu golove kao Mesi? Da Falkao igra za Barselonu i njega biste osporavali i tražili dlaku u jajetu. Prijavi
10. decembar 2012.13 god. Autor comment_93998 [quote name='Igi' timestamp='1355099460' post='93996'] Ne bi. Mesi nije jedini Barselonin napadač, da li oni postižu golove kao Mesi? Da Falkao igra za Barselonu i njega biste osporavali i tražili dlaku u jajetu. [/quote] Ne bi, al kurac. Prijavi
10. decembar 2012.13 god. comment_94002 Koliko god mi ovdje teška srca to priznali ali Messi je igrač "s drugog planeta". Jednostavno je za klasu bolji od svih. Izuzev Ronalda, ali i od njega je bolji, no svejedno me živcira kad krene uspoređivat koliko je Messi dao golova a koliko Ronaldo. Messi igra u samom špicu a Ronaldo je krilni napadač i tu je razlika. Messi je zabio 5 golova Leverkusenu, zabio je većinu svojih golova "malim" klubovima ali to ne umanjuje njegov uspjeh. Messi je zabio dosta golova na Iniestin i Xavijev račun, ali pobogu ne možete opet reć da ne bi ništa napravio bez njih dvojice, pa dovoljno je vidit njegove kretnje da se skuži kako on igra nogomet jednostavno a opet za protivničke igrače prekomplicirano. Treba također primjetit da Barcelona kroz mladu školu forsira isti stil igre kakav se igra u prvom timu i tu mladi igrači dobiju glavne temelje i podlogu za daljnju karijeru u Barceloni i nitko ne može reć sa sigurnošću da bi Messi u Premiershipu bio upola ovako dobar. Jednostavno u Barceloni on odgovara njihovom stilu igre, a i njihov stil igre njemu i on ovakav kakav je u Barceloni je najbolji igrač svijeta. A to kakav bi bio kad bi otišao u neku drugu momčad i ligu to nitko ne može znat. Kod Messija me najviše živcira to što svak za njega misli da je on fair igrač, "anđeo", miran... Bla bla.. Objesite te priče mačku o rep. Dovoljno o tome govori da je dosad ima par incidenata kojih se javnost (ma vidi vraga) ne sjeća. A zašto? Zato što je on stvorio sliku savršenog čovjeka i igrača, baš kao i Barcelona da je savršena momčad. Savršen čovjek malo sutra, sjetite se samo nabijanja lopte u Realove navijače tokom el Classica, pljuvanja Deportivova igrača, sukoba sa Srnom kad su igrali protiv Shakhtara, a imao je i on prljavih poteza i startova na terenu u vidu igre. Al recimo Ronaldo je puno više eksponiran, i Ronalda se kritizira za sve moguće, kažu da je Ronaldo egoističan a ja bi ruku dao da je Messi još gori samo što ga javnost (novine) takvim ne prikazuje. Daleko je Messi od dobričine. I ne , nije mi Messi najdraži igrač, nije mi draži od Ronalda, ali jebiga nekad se treba bit realan i zapljeskat onome ko zasluži. Prijavi
10. decembar 2012.13 god. comment_94038 Zabio covjek 86 komada... e neka je, dopizdili su mi ti rekordi od prije 50 godina kada je fudbal bio skoro pa amaterski. Prijavi
10. decembar 2012.13 god. comment_94039 "[color=#333333][font=arial, helvetica, sans-serif]I ja bih postigao 90 golova u godini da mi sude jedanaesterce kao što ih sude Barceloni i Messiju." -Zlatan Ibrahimovic [/font][/color] Prijavi
10. decembar 2012.13 god. comment_94050 [img]https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc7/384993_521801287860092_121448192_n.jpg[/img] Prijavi
10. decembar 2012.13 god. comment_94058 Primera je smiješna liga i broj golova bi se trebao množiti sa 0.33 kod onog računanja najboljeg strijelca Europe il šta to već je i Messi je daleko od najboljeg ikad, ljudi su samo zasljepljeni njegovim fantastičnim driblingom Prijavi
10. decembar 2012.13 god. comment_94063 Kada zabije Chelseaju priznat ću ga. Do tada u Primeri za mene ima samo jedna igračina - Radamel Falcao. E on nas je devastirao. Prijavi
10. decembar 2012.13 god. comment_94065 Ne verujem da će imati priliku da nam zabije ako budemo igrali Ligu Evrope. Mada i da nam da gol, opet biste ga osporavali (nije dao sve golove u Primeri, ako već osporavate kvalitet lige). Govore "nek osvoji nešto sa Argentinom", pa i da osvoji to, neki bi govorili "ne može biti veliki jer nije osvojio evropsko prvenstvo" (znam da je Argentinac). A i Lampard i Falkao često tresu mreže nakon jedanaesteraca, mada to nikome ne smeta... No, dosta Mesiju, ovo je Primera. Prijavi
10. decembar 2012.13 god. comment_94067 [quote name='Igi' timestamp='1355164276' post='94065'] Ne verujem da će imati priliku da nam zabije ako budemo igrali Ligu Evrope. Mada i da nam da gol, opet biste ga osporavali (nije dao sve golove u Primeri, ako već osporavate kvalitet lige). Govore "nek osvoji nešto sa Argentinom", pa i da osvoji to, neki bi govorili "ne može biti veliki jer nije osvojio evropsko prvenstvo" (znam da je Argentinac). A i Lampard i Falkao često tresu mreže nakon jedanaesteraca, mada to nikome ne smeta... No, dosta Mesiju, ovo je Primera. [/quote] Dok god ne osvoji nešto s Argentinom ne može bit najveći u povijesti.. S tim se slažem. Da je on najbolji u povijesti odveo bi on Argentinu do nekog naslova. Još mi je najžešće kad kažu da u Argentini nema s kim igrat... Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.