Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Primera (ESP)

Istaknuti odgovori

[quote name='Twelfth Man' timestamp='1354446032' post='92500']
Valencia otpustila trenera nakon serije losih rezultata.
[/quote]
pametno odvea klub u sranje dom gube 5-2 od sociedada
  • Odgovori 2,3 hilj.
  • Pregledi 136,3 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• ja primeru pratio preko top gol emisije sto je kod nas bila u bosni na bht1 televiziji. dodjem iz skole i gledam pregled golova u svim ligama

• O snazi ove lige govori to sto ce je Barselona osvojiti sa Alonsom na stooeru

• Ne sikiram se dok imamo Hariba u napadu, sve što Benz može da uradi Haribo može duplo bolje.

[img]https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/484192_456513017739700_775850825_n.png[/img]

http://www.dailymotion.com/video/xvjvnr_cristiano-ronaldo-vs-atletico-madrid-96m-in-10-seconds_sport

Tata je jedini !
to je nogomet jebote život! 3 dodavanja i gol

točno se sjećam, mislim da je bilo prije finala Lige prvaka 2008., u emisiji prije su imali članak o igri Chelsea i Uniteda, točno su analizirali kako obje momčadi igraju direktno, prikazivali su akcije koje počinju od golmana i u nekoliko pasova završe golom

di je taj nogomet otišao?
Messi = cisti talenat
Ronaldo = trening + talenat

Nikad ne mogu reci ko je bolji , meni je Ronaldo samo drazi . CR jest kompletniji ali Messi daje vise golova xd :D
[quote name='Elao' timestamp='1355088659' post='93957']
Kapa dole jednom od najvecih ikada (MESSI) za rusenje rekorda od 86 golova u jednoj godini.
[/quote]

ko ga jebe, s Ćavijem i Iniestom u Primeri ja bih imao 100 golova u 20 utakmica

i ne znam zašto se nikad ne pojavi kad igra protiv nas
toliko o veličini
[quote name='chelseathebest' timestamp='1355092573' post='93970']
ko ga jebe, s Ćavijem i Iniestom u Primeri ja bih imao 100 golova u 20 utakmica

i ne znam zašto se nikad ne pojavi kad igra protiv nas
toliko o veličini
[/quote]
kad xavi i iniesta budu blokirani
Ne znam da li više smaraju oni koji veličaju Mesija ili oni koji pokušavaju da umanje njegov(e) uspeh(e) argumetom kako bi to uradio svaki prosečan igrač da ima Ćavija i Inijestu iza sebe...
Navijači bi mogli nekad u životu da objektivno sagledaju stvari bez obzira na klupske boje. No, navijač i objektivnost su obično disparatni pojmovi.
Ne bi.
Mesi nije jedini Barselonin napadač, da li oni postižu golove kao Mesi?
Da Falkao igra za Barselonu i njega biste osporavali i tražili dlaku u jajetu.
  • Autor
[quote name='Igi' timestamp='1355099460' post='93996']
Ne bi.
Mesi nije jedini Barselonin napadač, da li oni postižu golove kao Mesi?
Da Falkao igra za Barselonu i njega biste osporavali i tražili dlaku u jajetu.
[/quote]

Ne bi, al kurac.
Koliko god mi ovdje teška srca to priznali ali Messi je igrač "s drugog planeta". Jednostavno je za klasu bolji od svih. Izuzev Ronalda, ali i od njega je bolji, no svejedno me živcira kad krene uspoređivat koliko je Messi dao golova a koliko Ronaldo. Messi igra u samom špicu a Ronaldo je krilni napadač i tu je razlika.

Messi je zabio 5 golova Leverkusenu, zabio je većinu svojih golova "malim" klubovima ali to ne umanjuje njegov uspjeh.
Messi je zabio dosta golova na Iniestin i Xavijev račun, ali pobogu ne možete opet reć da ne bi ništa napravio bez njih dvojice, pa dovoljno je vidit njegove kretnje da se skuži kako on igra nogomet jednostavno a opet za protivničke igrače prekomplicirano.

Treba također primjetit da Barcelona kroz mladu školu forsira isti stil igre kakav se igra u prvom timu i tu mladi igrači dobiju glavne temelje i podlogu za daljnju karijeru u Barceloni i nitko ne može reć sa sigurnošću da bi Messi u Premiershipu bio upola ovako dobar.
Jednostavno u Barceloni on odgovara njihovom stilu igre, a i njihov stil igre njemu i on ovakav kakav je u Barceloni je najbolji igrač svijeta. A to kakav bi bio kad bi otišao u neku drugu momčad i ligu to nitko ne može znat.

Kod Messija me najviše živcira to što svak za njega misli da je on fair igrač, "anđeo", miran... Bla bla.. Objesite te priče mačku o rep. Dovoljno o tome govori da je dosad ima par incidenata kojih se javnost (ma vidi vraga) ne sjeća. A zašto? Zato što je on stvorio sliku savršenog čovjeka i igrača, baš kao i Barcelona da je savršena momčad. Savršen čovjek malo sutra, sjetite se samo nabijanja lopte u Realove navijače tokom el Classica, pljuvanja Deportivova igrača, sukoba sa Srnom kad su igrali protiv Shakhtara, a imao je i on prljavih poteza i startova na terenu u vidu igre. Al recimo Ronaldo je puno više eksponiran, i Ronalda se kritizira za sve moguće, kažu da je Ronaldo egoističan a ja bi ruku dao da je Messi još gori samo što ga javnost (novine) takvim ne prikazuje.
Daleko je Messi od dobričine.

I ne , nije mi Messi najdraži igrač, nije mi draži od Ronalda, ali jebiga nekad se treba bit realan i zapljeskat onome ko zasluži.
Zabio covjek 86 komada... e neka je, dopizdili su mi ti rekordi od prije 50 godina kada je fudbal bio skoro pa amaterski.
"[color=#333333][font=arial, helvetica, sans-serif]I ja bih postigao 90 golova u godini da mi sude jedanaesterce kao što ih sude Barceloni i Messiju."
-Zlatan Ibrahimovic [/font][/color]
Primera je smiješna liga i broj golova bi se trebao množiti sa 0.33 kod onog računanja najboljeg strijelca Europe il šta to već je

i Messi je daleko od najboljeg ikad, ljudi su samo zasljepljeni njegovim fantastičnim driblingom
Ne verujem da će imati priliku da nam zabije ako budemo igrali Ligu Evrope. Mada i da nam da gol, opet biste ga osporavali (nije dao sve golove u Primeri, ako već osporavate kvalitet lige). Govore "nek osvoji nešto sa Argentinom", pa i da osvoji to, neki bi govorili "ne može biti veliki jer nije osvojio evropsko prvenstvo" (znam da je Argentinac).
A i Lampard i Falkao često tresu mreže nakon jedanaesteraca, mada to nikome ne smeta...
No, dosta Mesiju, ovo je Primera. :P
[quote name='Igi' timestamp='1355164276' post='94065']
Ne verujem da će imati priliku da nam zabije ako budemo igrali Ligu Evrope. Mada i da nam da gol, opet biste ga osporavali (nije dao sve golove u Primeri, ako već osporavate kvalitet lige). Govore "nek osvoji nešto sa Argentinom", pa i da osvoji to, neki bi govorili "ne može biti veliki jer nije osvojio evropsko prvenstvo" (znam da je Argentinac).
A i Lampard i Falkao često tresu mreže nakon jedanaesteraca, mada to nikome ne smeta...
No, dosta Mesiju, ovo je Primera. :P
[/quote]

Dok god ne osvoji nešto s Argentinom ne može bit najveći u povijesti.. S tim se slažem. Da je on najbolji u povijesti odveo bi on Argentinu do nekog naslova. Još mi je najžešće kad kažu da u Argentini nema s kim igrat...

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.