10. decembar 2012.13 god. comment_94071 Jbg vecina nema objektivnosti prema igracima drugih klubova pa tako me i necude ovakvi postovi, al zato subjektivnosti ima na pretek, pa evo zabio je jednom Realu oko 15 golova a taj isti Real je jaci od Chelsea 2-3 puta, meni je Ronaldo jaci i drazi ali ovakav uspjeh cu uvjek pohvaliti, jer ovo je nesto sto ce se ponoviti opet eventualno za 40 godina. Prijavi
10. decembar 2012.13 god. comment_94072 Čestitke jednom od najvećih ikad, na 86 golova u jednoj godini! Klasu bolji od svih, jedino mu je C.Ronaldo blizu... 2 igrača sa druge planete... A i vi, stvarno, čim je iz Barce ... Prijavi
10. decembar 2012.13 god. comment_94073 Messi kada dodje u Englesku i prekuca ligu(Ronaldo u dresu Unitedu)za mene ce biti najbolji igrac svijeta.Do tada Ronaldo broj 1. Prijavi
10. decembar 2012.13 god. comment_94074 Ja sam sa svojim postom danas rekao šta mislim o njemu. Post je dosta dugačak možda ga niste pročitali ali nebitno. Ko god kaže da Messi trenutno nije najbolji igrač svijeta taj bome laže, jedinstven igrač, ali opet reći da je najbolji u povijesti se ne može i zbog toga što se nogomet znatno pormijenio. Jednostavno je teško tako nešto proglasit. Iako zaslužuje respect od strane svakoga bez obzira što je u Uefaloni. Prijavi
10. decembar 2012.13 god. Autor comment_94079 Nek se Jelavić i Mandžukić vrate u HNL ili Džeko u Premijer Ligu pa nek trpaju, oće i oni onda bit u toj konkurenciji? Daleko je brabonjak od kategorije jednog od najboljih ikad, ne sa golovima i predstavama protiv Almerije i Sporting Gijona... Lani je zakazao u svakoj ključnoj utakmici i opet ga se diže u nebesa. Nek se najede govana, najprecjenjeniji igrač ikad. Prijavi
10. decembar 2012.13 god. comment_94081 Činjenica je da se on nije nigdi dokaza nego u Barceloni a Ronaldo je u dvije najbolje lige svijeta bio najbolji strijelac. I tako kad mi kažu da je Guardiola najbolji trener na svitu ja popizdim, i još kažu pa pogledaj koliko je trofeja osvoji. Tako mi je jednom prijatelj uvjerava da je najbolji Guardiola ja platio kavu, usta se i otiša na fax. Bjež tamo. O Messiju će se vodit diskusije uvijek, možda bi on van Barcelone bio duplo lošiji igrač, ali to nikad nećemo saznat, i napisa sam već dok je u Barceloni da je najbolji na svijetu trenutno. ali po meni ga se nikako ne može proglasit najboljim u povijesti, moć će se kad Argentini donese neki ozbiljan trofej ili kako Vaha reče kad rasturi Premiership.. Prijavi
10. decembar 2012.13 god. comment_94085 [img]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/556868_408733959197236_1286180241_n.jpg[/img] Prijavi
10. decembar 2012.13 god. comment_94093 Mrzim kada neko fudbal ograničava u dva čovjeka: Ronalda i Messija. To su uglavnom navijači Reala i Barce. Njihovo uživanje u fudbalu je toliko ograničeno da im se svaka priča svodi na Ronalda ili Messija, ko je bolji, ko je gori, ko je šta osovjio, koliko je ko golova dao, ko je izveo lijepše slobodnjake, ko je dao više više golova iz penala i ostale gluposti Ove stvari treba ostaviti ljudima koji to prate i od toga žive - sportski novinari i komentatori Ja jednostavno uživam u svemu, baš mi je drago što je Falcao sinoć zakucao 5 komada, dok je navijačima Reala to krivo, pate od zavisti, kažu "što nije zabio protiv reala prošle sedmice" što bi značilo u prijevodu "Nemoj mi govorit da je postigao više golova od Ronalda, pa zar mi nije dovoljno što je messi dao 20 golova ove godine više nego on " Kada je se Messi u srijedu povrijedio na neki način mi ga je bilo žao, zamisli čitavu godinu se trudiš i treseš mreže i dođeš do razlike 2 gola i onda se provrijediš. Baš tužna priča. Kao da čitav život pišeš knjigu i na kraju je ne objaviš. Prijavi
13. decembar 2012.13 god. comment_94355 Svaka mu čast uspio je Cordobi zabit 2 gola igračina ! Prijavi
13. decembar 2012.13 god. comment_94378 http://www.youtube.com/watch?v=2WGXdSLZwsU&feature=player_embedded Prijavi
13. decembar 2012.13 god. comment_94406 [quote name='Elao' timestamp='1355398085' post='94378'] [media]http://www.youtube.com/watch?v=2WGXdSLZwsU&feature=player_embedded[/media] [/quote] Ma kakva namjera ljudi moji ja ne znam šta je vama.. Pa vidi se da nije gledao di je igrač iza njega i da je iša loptu petom udarit i slučajno ovoga zakačio. Prijavi
13. decembar 2012.13 god. comment_94414 LoL kome govoris? samo sam postavio video sa jos jednim izletom Pepea, namjerno ili ne to me ne zanima. Prijavi
13. decembar 2012.13 god. comment_94451 [quote name='Elao' timestamp='1355404545' post='94414'] LoL kome govoris? samo sam postavio video sa jos jednim izletom Pepea, namjerno ili ne to me ne zanima. [/quote] Ma vidio sam po facebooku ljudi govore da je namjerno pa sam mislio da si i ti to s tom namjerom postavio.. Prijavi
13. decembar 2012.13 god. comment_94452 [quote name='Elao' timestamp='1355167214' post='94071'] Jbg vecina nema objektivnosti prema igracima drugih klubova pa tako me i necude ovakvi postovi, al zato subjektivnosti ima na pretek, pa evo zabio je jednom Realu oko 15 golova a taj isti [b]Real je jaci od Chelsea 2-3 puta[/b], meni je Ronaldo jaci i drazi ali ovakav uspjeh cu uvjek pohvaliti, jer ovo je nesto sto ce se ponoviti opet eventualno za 40 godina. [/quote] 5 puta, nemoj da si cicija. Prijavi
13. decembar 2012.13 god. comment_94464 Ma meni je Real pravo gotivan klub ali ove godine su blago receno katastrofa.Ronaldo,Ozil,Di Maria i Benzema(glavni igraci) su totalno van forme. Prijavi
16. decembar 2012.13 god. comment_95062 http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=C3mOfsqxVvM makar ovog lika dovesti umjesto Torresa trče mu za petama 2 igrača, a on hladnokrvno zabija naša Plavuša bi se srušila od vjetra u toj situaciji Prijavi
16. decembar 2012.13 god. comment_95068 [quote name='chelseathebest' timestamp='1355683426' post='95062'] [media]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=C3mOfsqxVvM[/media] makar ovog lika dovesti umjesto Torresa trče mu za petama 2 igrača, a on hladnokrvno zabija naša Plavuša bi se srušila od vjetra u toj situaciji [/quote] + ovaj zna gol proslaviti barem xD Prijavi
16. decembar 2012.13 god. comment_95077 Samo što Perez neće dati otkaz Murinju i na njegovo mesto staviti Franka Rajkarda. Prijavi
16. decembar 2012.13 god. comment_95079 Postoje velike sanse da zavrse 3. i to iza Atletica sto bi bila katastrofa. Sve karte su bacili na LS jer odavno znaju da nema teoretskih sansi da stignu Farcelonu. A mjesecima se provlaci po novinama da ne vladaju bas fini odnosi u svlacionici. Mozda ih i Ronaldo napusti... Prijavi
16. decembar 2012.13 god. comment_95086 Falcao prelijepo pogodio za 1:0 ali Barcelona odmah u sljedecem napadu izjednacila golcinom Adriana . Prijavi
16. decembar 2012.13 god. comment_95139 Mogu iz saveza odmah lijepo donijeti pehar Barci, bez da se i igra prvenstvo do kraja. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.