19. august 2012.14 god. Autor comment_72030 Sudac jebem ti pleme majčino, sve živo i mrtvo, krunu španjolsku onu cigansku, zakopali te u govnima dabogda...4 NEDOSUĐENA PENALA, 4! I 2 čista crvena kartona za jebeni betis, Iturraspe popije jebeno koljeno u jebenu kičmu i izađe iz igre s povredom leđa, nema ni jebenog faula, Aduriz na petercu popije lakat u zube i krvava mu cijela usta, NEMA JEBENOG FAULA KAMOLI PENALA ILI KARTONA. Bog ti jebo mater mrtvu ako te neću zapalit. I pored svega toga, bez Martineza, Muniaina, Llorentea, Amorebiete i Aurtenetxea sa 0-3 dođemo na 3-3 da bi opet mrtvi usrani betis iz dvije prilike zabio još dva gola, znači ljudi su stvorili 5 prilika i svih 5 zabili, kad mrtvi Gurpegi igra stopera, jebemti sve. Samo jako momci, i dalje idemo još jače, gazi govna španjolska! http://www.youtube.com/watch?v=4xxIvjBWB2s Prijavi
19. august 2012.14 god. comment_72040 onaj Real smotani me obori na kladionici ostala bi mi Crvena Zvezda i PSG,igrali su dobro prvo poluvrijeme ali udrugom isto ko da su namjestili nerijeseno ako Barcelona pobijedi Real zaostaje vec od prvog kola a to nije dobro za njih Prijavi
22. august 2012.14 god. Autor comment_72690 U ponedjeljak derbi, veliki klub protiv malog. Madridski seratori su jedan od najciganskijih klubova širom svijeta, osnovani su od strane Baska i Athletica, a kako vraćaju za to? Provokacijama svojim ciganskim španjolskim zastavama? Jebat im majku u ponedjeljak i to naveliko, aupa Athletic, gora Euskal! Prijavi
26. august 2012.14 god. comment_74160 Može li mi netko reći da li je Barca pošteno pobjedila ili je bio poguranac u pitanju po običaju? Vidim na flashscoreu da su gubili 1:0 od Osasune i da je onda neki igrač Osasune dobio crveni karton, te je Barca okrenula. Zato pitam, ja odmah posumnjam kad su KataLONCI u pitanju. Prijavi
26. august 2012.14 god. comment_74163 [quote name='Caeruleus' timestamp='1346007886' post='74160'] Može li mi netko reći da li je Barca pošteno pobjedila ili je bio poguranac u pitanju po običaju? Vidim na flashscoreu da su gubili 1:0 od Osasune i da je onda neki igrač Osasune dobio crveni karton, te je Barca okrenula. Zato pitam, ja odmah posumnjam kad su KataLONCI u pitanju. [/quote] Kod prvog gola je bio offside cisti , [img]http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/538445_420359514668583_872852536_n.jpg[/img] Prijavi
27. august 2012.14 god. comment_74348 a najbolje mi je kad svi kažu da su Real i Barcelona daleko ispred svih Real nikad nije dokazao da je ni po čemu bolji od nas, dok Barcu redovito karamo, realno Chelsea je svjetlosnim godinama ispred svih! Prijavi
27. august 2012.14 god. comment_74360 Meni je spanska liga nezanimljivam, od pocetka se vidi da samo dva tima imaju sansu za trofej. Real u LS-u prosle sezone nije imao dva ozbiljna protivnika... Prijavi
27. august 2012.14 god. comment_74371 Ma ovo malo na pocetku, do kraja godine Real ce imati par bodova prednosti u to sam siguran Prijavi
27. august 2012.14 god. Autor comment_74380 Večeras derbi, ne mogu dočekat :) pobjeda s 3 gola razlike i idemo na 7. mjesto, Aupa Athletic! Prijavi
27. august 2012.14 god. comment_74381 identican pocetak Reala kao i prosle sezone... remi u prvoj i poraz u drugoj tekmi... vratit ce se oni ubrzo.. .a i nadam se da cu imat ubrzo priliku gledat Modrinja u prvih 11.. :) Prijavi
27. august 2012.14 god. comment_74424 I ovaj Real posto mrtvaja, UEFU ne bi gledo ni da mi platiš... Samo su mi 2 kluba ostala u Španiji za gledanje... Bilbao i Atl. Madrid Prijavi
27. august 2012.14 god. comment_74433 [quote name='Igi' timestamp='1346062536' post='74360'] Real u LS-u prosle sezone nije imao dva ozbiljna protivnika... [/quote] dođe im prvi ozbiljan protivnik (Bayern) i odma ispadnu, eto kolko su moćni Prijavi
27. august 2012.14 god. comment_74591 [quote name='dubrovcanin' timestamp='1346064613' post='74380'] Večeras derbi, ne mogu dočekat :) pobjeda s [b]3 gola razlike[/b] i idemo na 7. mjesto, Aupa Athletic! [/quote] Bio si blizu . HAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHHA ! ! ! Atletico Madrid razbio , razmontirao , unistio Bilbao-a 4:0 . Inace Falcao dao 3 gola . Courtois nije imao potrebe za intervencijom Bilbao imao 0 suteva u okvir gola . Prijavi
27. august 2012.14 god. comment_74605 Kako je furiozno Atletico promarširo terenom i razbio Bilbao, iskreno, nisam očekivao ni blizu ovakav rezultat. Težak će nam zalogaj biti u Supercupu. Što se tiče same lige kad ste već spomenuli temu, meni osobno Primera nije nešto privlačna, na početku znaš da će Real i Uefalona dijelit prva dva mjesta, a treći na ljestvici biti miljama iza njih. Glupost. Kao što je i glupost kada netko kaže da je to najjača liga svijeta jer navodno, naglašavam navodno, u njoj igraju dva najjača kluba na svijetu. Malo morgen, i za to prvo, a i za drugo. Daleko su oni od najjačih. Samo u Premiershipu postoje 3 kluba trenutno koji su ih spremni razmontirat. Prijavi
28. august 2012.14 god. comment_74657 [quote name='Brane' timestamp='1346106698' post='74605'] Samo u Premiershipu postoje 3 kluba trenutno koji su ih spremni razmontirat. [/quote] dajem ruku da bi Everton trenutno razmontirao i reala i barcu isto ko i mi Prijavi
28. august 2012.14 god. comment_74756 [quote name='Brane' timestamp='1346106698' post='74605'] Što se tiče same lige kad ste već spomenuli temu, meni osobno Primera nije nešto privlačna, na početku znaš da će Real i Uefalona dijelit prva dva mjesta, a treći na ljestvici biti miljama iza njih. Glupost. Kao što je i glupost kada netko kaže da je to najjača liga svijeta jer navodno, naglašavam navodno, u njoj igraju dva najjača kluba na svijetu. [/quote] Jos veca glupost je kad kazu da je Primera jaca zato sto je Atletik Bilbao prosle sezone izbacio Junajted. Prijavi
28. august 2012.14 god. comment_74853 Evo za one koji prate Spanjolsku ligu tj. tocnije Real Madrid: Kao prvo vrlo zanimljiv clanak u vezi Modrica: [url="http://www.nogometni-magazin.com/newspro/coranto/viewnews.cgi?id=EFuyEyEFykKhIrRdKR&tmpl=coranto_spa_news"]http://www.nogometni-magazin.com/newspro/coranto/viewnews.cgi?id=EFuyEyEFykKhIrRdKR&tmpl=coranto_spa_news[/url] I konacni intervju Mourinha u kojem je dao misljenje o novoj pridošlici: [url="http://www.nogometni-magazin.com/newspro/coranto/viewnews.cgi?id=EFuyEZFZkFdANEYYbK&tmpl=coranto_spa_news"]http://www.nogometni-magazin.com/newspro/coranto/viewnews.cgi?id=EFuyEZFZkFdANEYYbK&tmpl=coranto_spa_news[/url] pa evo... oni jalni ljudi puni zavisti koji pricaju kako ce Modric sjedit na klupi po ovome mozete iscitati da ne bude bas tako... Prijavi
28. august 2012.14 god. comment_75002 Villas druže, nisu ljudi jalni na Modrića samoga nego ih živcira što naši mediji o njemu pišu kao o nekom božanstvu i kada god dođu na neke sportske portale pune su naslovnice Luke Modrića dok se zanemaruju čak neke i bitnije stvari u tome trenutku. I da, vjerujem da će se Modrulja izborit za mjesto u sastavu Reala. Prijavi
29. august 2012.14 god. comment_75028 [quote name='Brane' timestamp='1346195806' post='75002'] Villas druže, nisu ljudi jalni na Modrića samoga nego ih živcira što naši mediji o njemu pišu kao o nekom božanstvu i kada god dođu na neke sportske portale pune su naslovnice Luke Modrića dok se zanemaruju čak neke i bitnije stvari u tome trenutku. I da, vjerujem da će se Modrulja izborit za mjesto u sastavu Reala. [/quote] vjeruj mi da jesu i ne to zbog novinarskih clanako kolko zbog zavisti... jer ipak kod nas vlada ono... gazi sve što je naše... Prijavi
30. august 2012.14 god. comment_75286 http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=D5e2PIi-ITk Prijavi
30. august 2012.14 god. comment_75314 [quote name='Kalouda' timestamp='1346313713' post='75292'] Ronaldo je ubedljivo najbolji igrač na planeti.. [/quote] Sinoć u izravnom okršaju s Lessijem je to i dokazao. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.