Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Primera (ESP)

Istaknuti odgovori

[quote name='Brane' timestamp='1346316224' post='75314']
Sinoć u izravnom okršaju s Lessijem je to i dokazao.
[/quote]
Po cemu ? o.O
Je drazi mi je Ronaldno puno , ali sinoc nije nista bolji bio od Messi-a .
  • Odgovori 2,3 hilj.
  • Pregledi 136,3 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• ja primeru pratio preko top gol emisije sto je kod nas bila u bosni na bht1 televiziji. dodjem iz skole i gledam pregled golova u svim ligama

• O snazi ove lige govori to sto ce je Barselona osvojiti sa Alonsom na stooeru

• Ne sikiram se dok imamo Hariba u napadu, sve što Benz može da uradi Haribo može duplo bolje.

[quote name='Blues_95' timestamp='1346316477' post='75317']
Po cemu ? o.O
Je drazi mi je Ronaldno puno , ali sinoc nije nista bolji bio od Messi-a .
[/quote]

Pogledaj utakmicu ponovo.
[quote name='Brane' timestamp='1346316549' post='75318']
Pogledaj utakmicu ponovo.
[/quote]
Kakav glup odgovor .
Ako vec gledas Kup , gledaj ove utakmice . Messi je istina dao samo jedan go a Ronaldo 2 . Ali sta je Messi radio u prvoj utakmici a sta je Ronaldo (osim tog pogotka) ?
Evo nas kao Madridisti i Katalonci se raspravljamo ko je bolji Ronaldo ili Messi :D
[quote][color=#fff0f5][font=helvetica, arial, sans-serif]messi se sinoc nije vidio do 45' minute samo sam ga vidio kad ga je faulirao Pepe i to je to u drugom je bio bolji kao i cjela ekipa barselone ali nista posebno... [/font][/color][/quote]

Realno nije se video ni jedan igrac Barcelone,imali su 10 igraca,slabo igrali
Real razbio Barcu... Odlicno su igrali.. pogotovo u prvom poluvremenu... Barca moze bit zahvalna Higuainu sto nisu primili petardu... Jedino mi je zao sto je Adriano dobio crveni... jer od tog trenutka vidlo se je da je Real usporio ritam i da su se vise fokusirali cuvat svoja vlastita vrata...
[quote name='Blues_95' timestamp='1346317425' post='75324']
Kakav glup odgovor .
Ako vec gledas Kup , gledaj ove utakmice . Messi je istina dao samo jedan go a Ronaldo 2 . Ali sta je Messi radio u prvoj utakmici a sta je Ronaldo (osim tog pogotka) ?
Evo nas kao Madridisti i Katalonci se raspravljamo ko je bolji Ronaldo ili Messi :D
[/quote]

Briga mene osobno ko je bolji, Ronaldo il Messi, al kažem ti, sinoć je Ronaldo doslovno silovao Uefaloninu obranu, šta im je sve radio i u koliko je šansi uposlio Higuaina i ostale, sva sreća za Katalonce što nisu primili 5 komada. Sam je igrao protiv njih sinoć što se tiče ofenzive, Ozil se nije vidio, a i ono vremena što je imao loptu nije mu ništa polazilo za rukom, Higuain je ispromašivao čuda Božja, jedino eto Di Maria nešto pokušavao.
Kažem ti, sinoćnja partija je došla kao šlag na tortu cijele prošle godine, godine u kojoj je Cristiano bio puno bolji od Lessija i vjerujem da će se danas to i pokazati kada se bude proglašavao najbolji igrač protekle godine.

PS. offtopičarimo previše, AMEN.
Pa ni ronalda nije bilo u prvoj tekmi. Jest dao gol al to je to. Ne osudjujte po jednoj utakmici.. Meni je drazi messi iako mrzim jebenu uefalonu al messi mi je prirodan covjek igra i sutii.. Ronaldo je fashion guru, top model, igrac itd.
Modrić je pokazao kakva je klasa i svima se popišao u usta oni koji su ga omalovažavali i vrijeđali da nije dostojan kluba ,prvo pogledajte sebe da bi mogli o drugima govoriti,vjerujem da će Real osvojiti Lp ove godinea za Primeru nisam siguran isto tako i cup
[img]http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/488146_358776230866914_1716062437_n.jpg[/img]

Modrić večeras od prve minute umjesto Ozila.
Odigrao skoro sat vremena, kažu da je bio dobar, nisam gledao utakmicu.
Real dobio 3:0, dva puta Ronaldo i jednom Higuain.
Lagana pobjeda Reala 3:0 bez ikakvih problema... Granada jedva centra prosla u cijeloj tekmi...

Modric bio u prvih 11 i igrao do 60 minute... Odigrao je vrlo dobro... cijelo vrijeme sa odlicnim loptama zaposljavao suigrace... vidi se da malo jos fali uigranosti, ali ono sto je prikazao uzeci u obzir da je tek tjedan dana u klubu je stvarno fenomenalno... jedino bi jos htio da se malo vise povuce prema sredini terena... jer ili zbog neuigranosti igraca ili zbog previsokog stajanja prema golu ne dobiva toliko lopti kolko ih je dobivao u tottenheamu, a vajda gajim takvo misljenje jer sam naucen da je on inace kreator svega i u repki i u bivsem klubu... inace jucer je dao 3-4 odlicne lopte u prostor (tipa xavi kroz cijelu obranu)... imao je jedan šut izvan 16 metara koji je prošao tik kraj vratnice... stajao sam na 6-7 metara od gola i Ronaldo mu je mogao asistirat ali se odlucio da ce sam zavrsio pa to lose zavrsilo.. ukrao par lopti... i da... pokrenuo akciju za drugi pogodak... sve u svemu odlicna partija kad se sve zbroji...
Evo ukratko presjek igre Modrica u prvih 45 minuta...

[url="http://www.youtube.com/watch?v=hxlJYsTgXYc"]http://www.youtube.com/watch?v=hxlJYsTgXYc[/url]
Auu gola. Mrzim ih, al moram priznat da je ovo stvarno lijepo.

[url="http://www.youtube.com/watch?v=2XLeZOSwi-M"]http://www.youtube.com/watch?v=2XLeZOSwi-M[/url]
[quote name='Brane' timestamp='1346673752' post='76817']
Auu gola. Mrzim ih, al moram priznat da je ovo stvarno lijepo.

[media]http://www.youtube.com/watch?v=2XLeZOSwi-M[/media]
[/quote]

Jel ja to dobro vidim il je to Barca dala gol van 16 metara?!? :-O @-)
[b][size=2]Paco (trener Rayo Vallecana): "Ako je Cristiano Ronaldo tužan, mi ga na 'Vallecasu' čekamo raširenih ruku..." (B)[/size][/b]

Doktor ! :D
  • 2 sedmice kasnije...
Real ispusi od seville.. Jedan od losijih startova reala.. Vec pisu sta ovaj mourinho radi isto kao i mi za di mattea xDNe znam stvarno.. Ako mou ne zna sta radi ko zna..
Isto tako vidio sam losih komentara za Modrica. Valjda los bio il nemam blage.
[quote name='soxx' timestamp='1347747143' post='78462']
Real ispusi od seville.. Jedan od losijih startova reala.. Vec pisu sta ovaj mourinho radi isto kao i mi za di mattea xDNe znam stvarno.. Ako mou ne zna sta radi ko zna..
Isto tako vidio sam losih komentara za Modrica. Valjda los bio il nemam blage.
[/quote]

Ma nije Real bio tolko loš kolko su se ispromašivali... Higuain u par navrata, ramos sa 1 m pucao glavom preko gola, modric uzdrmao staticu...

Sto se Modrica tice... Poluvrijeme je poceo odlicno... imao je taj odličan šut sa 25 metara, ali onda zadnjih 15-20 minuta nestao tj. utopio se u sivilo reala... ali sve skupa napravio jako puno, više od Ozila koji se danas nije sastao sa loptom...
Gledao sam drugo poluvreme Sevilja-Real.Previse je tu bilo trke po terenu,nij Real stao na loptu i mirno organizovao napad,nego sve na brzinu.Kaljehon prelos,Ronaldo neprimetan,Benzema ne znam ni sto je ulazio,Higuain mister promasaj,Modric se u zadnjih dvadeset minuta pogubio,do tada odlican,jedino sto su Pepe i Ramos bili odlicni.
Jeste tek cetvrto kolo,ali je vec 8 bodova prednosti za Barsu,sto je mnogo.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.