Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Primera (ESP)

Istaknuti odgovori

• Autor
Evo Barca igra protiv Malage, jednu od ključnih utakmica sezone, i pogađate, Lessi nevidljiv, dok gospodin Iniesta riješava pitanje pobjednika i prolaska. Ista ova stvar se događa već godinama, i opet će argentinski kepec smrdljivi dobit zlatnu loptu ispred igračine poput Inieste. Jebemti svijet.
  • Odgovori 2,3 hilj.
  • Pregledi 136,3 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• ja primeru pratio preko top gol emisije sto je kod nas bila u bosni na bht1 televiziji. dodjem iz skole i gledam pregled golova u svim ligama

• O snazi ove lige govori to sto ce je Barselona osvojiti sa Alonsom na stooeru

• Ne sikiram se dok imamo Hariba u napadu, sve što Benz može da uradi Haribo može duplo bolje.

http://www.youtube.com/watch?v=ZEWuG6lpGTU

Messia ce uvijek igraci celzija jebavat

Nego gledajte reakciju poslije toga Ronalda. Kad mu je losa lopta poslana.. Koji je on supak. Ako covjeka lose ide on njega dokrajci, nebitno sto snjim igra u klubu
[quote name='soxx' timestamp='1359636635' post='105218']
Nego gledajte reakciju poslije toga Ronalda. Kad mu je losa lopta poslana.. Koji je on supak. Ako covjeka lose ide on njega dokrajci, nebitno sto snjim igra u klubu
[/quote]

ja ne vidim ništa loše u njegovoj reakciji...meni izgleda ko da je dao do znanja suigraču da je bio dobar pokušaj i samo nek nastavi tako...
[b]
Granada je sinoć postao jedini tim u historiji La Lige koji je pobijedio a da nije uputio nijedan udarac u okvir gola protivnika.[/b]
http://www.youtube.com/watch?v=ABsBYzWQITs

Iskreno retko se gledaju ovakve golove bravo majstore!
Kako je onaj Alexis Sanchez onako loš napadač. Torres je mala maca za njega. Torres se barem obruka pošteno, nabije loptu preko tribina u stilu ragbijaša. A Sanchezu se servira jedno 150 lopti po utakmici i opet ne može zabiti gola :/

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.