Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Primera (ESP)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 2,3 hilj.
  • Pregledi 136,3 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• ja primeru pratio preko top gol emisije sto je kod nas bila u bosni na bht1 televiziji. dodjem iz skole i gledam pregled golova u svim ligama

• O snazi ove lige govori to sto ce je Barselona osvojiti sa Alonsom na stooeru

• Ne sikiram se dok imamo Hariba u napadu, sve što Benz može da uradi Haribo može duplo bolje.

Ne znam šta je Realu, u Superkupu protiv Barcelone ju je stvarno nadigrao i bio bolji, pogotovo u drugoj utakmici. Nije mi jasno čemu ova loša igra i loša forma. Mou ima pravo rigat vatru na igrače.
Real bezveze prosipa bodove za kojima će poslije mnogo žaliti, što prije moraju Essiena staviti u prvi tim.
U svlacionici Reala nije sve tako bajno.
[quote name='Blues_95' timestamp='1347809638' post='78589']
Real nikada u historiji nije sustigao 8 bodova zaostatka .
[/quote]

"Kada je Vicente del Bosque sjedio na klupi Reala na početku sezone 2001/2002, klub iz španjolske metropole upisao je poraze od Valencije i Betisa, remi protiv Malage i pobjedu protiv Espanyola, a s isto bodova su starali i ove sezone.

Real je na kraju te sezone prekrasnim pogotkom Zinedinea Zidanea u finalu Lige prvaka slavio protiv Bayer Leverkusena 2:1. Može li se povijest ponoviti, a Real osvojiti jubilarni 10. naslov?"

Spašavaj sezonu ligom prvaka. Nekako mi je to poznato :D
Atetiko Madrid vodio 4-0 protiv Valjekana a na kraju je bilo 4-3.Cetvrti gol dao Falkao iz penala.Valjekano se nije uplasio da ce primiti i peti,sesti gol,kao mi u Superkupu,nego je krenuo napred i dao tri komada.E,moj Di Mateo.
Jao Barcelone, protiv jedne Granade se muče čitavu tekmu i onda u 86. ga zabiju :S Prava šteta što nisu prosuli bodove, i ono što je evidentno da su totalno loši samo šteta što je Real imao veoma slab start.
Oni idioti iz Granade imaju 2 100%-otne sanse i ne mogu zabiti, kakvi mentoli. Mogli su do sva 3 boda sinoc. Pati se Farcelona, to je evidentno...
Zastoj u pocetku utakmice Rayo - Real, reflektori ne rade.
[quote name='Brane' timestamp='1348431753' post='80038']
Odigrat će se utakmica sutra, najvjerojatnije u [b]20:00[/b]h.
[/quote]
19:45 .
[quote name='Kun Aguer0' timestamp='1348473499' post='80090']
I najbolja liga na svijetu,a reflektori ne rade...
[/quote]

netko je sabotirao tekmu... bili su prerezani kablovi...
[quote name='Kun Aguer0' timestamp='1348477155' post='80096']
Nisam za to znao :huh:
[/quote]

hahah... koja jad od navijača... domaci navijaci prerezali kablove kako bi sabotirali tekmu zbog previsokih cijena ulaznica... xD
Btw, stadion Raya je gola kita.

[img]http://farm1.static.flickr.com/146/354719332_e93ebb1e61_o.jpg[/img]

Smijesni su Spanci, smijesni...
Real slavio 2:0 kod Vallecana. Mogla je ovo komotno biti i još uvjerljivija pobjeda ali je i Vallecano vrlo lako mogao zabiti 2 gola. Real se puno mučio, mnogo tenzija, nešto se dešava u svlačionici to je sigurno. Nisu ista ekipa od prošle sezone.
[url="http://www.dailymotion.com/video/xtufk5_fallo-increible-de-cristiano-a-puerta-vacia-hd_sport?start=7"]http://www.dailymotion.com/video/xtufk5_fallo-increible-de-cristiano-a-puerta-vacia-hd_sport?start=7
[/url]
Ronaldo se obrukao , Casillas nije slavio pogodak Ronalda .
C.Ronaldo trazi sve pare od prodaje dresova,sto bi znacilo da ce dobijati dodatnih 8 miliona,posto je do sada dobijao 12,a 8 je islo klubu,ukupna zarada je bila 20 miliona....naime odlucio se na ovaj potez jer ne moze vise koristiti "Bekamov zakon" koji mu omogucava manji porez na prihod,posto je usao vec u petu godinu igranja u Primeri......
[img]http://sphotos-h.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/61396_483366461703575_1166726688_n.jpg[/img]

Umro je mladi, U10 igrač Real Madrida, Benjamin Alonso Ezquerra. Real Madrid je šokiran.
Poginuo je u saobraćajnoj nesreći.

Igrači Real Madrida će nositi crne trake i održaće minut šutnje na sledećem meču.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.