Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Serie A (ITA)

Istaknuti odgovori

• 3 sedmice kasnije...
  • Odgovori 1,2 hilj.
  • Pregledi 76,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Sad ih treba jebati.  Daj Vlahovica na cetvorogodisnju pozajmicu, bez obaveznog otkupa i da ga posle placamo na 6 godisnjih rata.   

• King Chelsea
    King Chelsea

De Gea sinoc skida dva penala igracima Milana, prvo Theu Hernandezu pa Abrahamu, da bi Fonseca posle utakmice izjavio da je Pulisic zapravo taj koji je trebao izvoditi penale, haha e to je kad odeš u

• Na kraju ce Napulj slaviti Pedra koliko i Kontea.

Objavljene slike

Moram priznati da mi je žao Rome. Večeras su zaslužili po igri ne poraz, ni neki remi, nego pobjedu. Jbg kad nemaju jednog dobrog egzekutora u napadu, Gervinho svakakve šanse nije koristio.

• 1 mjesec kasnije...

Evo neki zanimljivi dijelovi iz knjige "Mislim kada igram" čiji je autor Andrea Pirlo...grena je dijelove koji se tiču Chelsea postavio u temi Baneta Ivanovića.

O najtežoj noći u životu:

"Razmišlja sam da se povučem nakon poraza u Istanbulu. Razlog za izgubljene penale je onaj klovn Dudek koji je poskakivao na liniji. Da je neko predložio da se uhvatimo za ruke i skočimo sa mosta na Bosforu, prihvatio bih, toliko je bilo loše. Najgore je tek sledilo, prezir navijača, taj krug srama, poslednji meč u sezoni protiv Udinezea. Završilo se 0:0, ne sećam se ničeg sa tog meča. Nisam spavao danima, išao sam u krevet sa Dudekom i njegovim drugarima iz Liverpula. Nikad ta rana neće zarasti i nikad neću ni gledati taj meč, nemam snimak, ne mogu da dozvolim da me to ponovo rani. Ništa neće izbrisati najveći poraz u mom životu i to u trenutku kada smo mislili da smo nepobedivi.

Ser Aleks pustio "psa":

"Obično protivnički menadžeri polaze od ideje da mi zalepe flaster, i Ser Aleks nije odoleo. Poslao je Parka, ljudi pratio me je kao neki pas. Nije gledao loptu, non stop su mu ruke bile na mom dresu. Trčao je nekako nekontrolisano, kao elektron. Na momente mi ga je bilo žao, on je bio poznat igrač, a žrtvovali su ga praktično da ne igra fudbal nego me juri po celom terenu"

O Konteu

Kompletan ludak kada se iznervira. Opsednut je detaljima, nikad zadovoljan. Kada pobesni, šutira i razbija sve pred sobom, skloni se i pusti bes da prođe. Sećam se kad smo izgubili od Milana iz penala. Vikao je, "od ovih ste izgubili, kako ste mogli, pogledajte koliko su loši".

Morate taktički da birate mesto u svlačionici kad besni, ima jedno, blizu Bufona, taj je iskusan, uvek zna gde treba da sedne.

O Baloteliju i rasizmu

"Volim Marija, on je moj prijatelj i sjajan momak. Znam kako se oseća. Nemojte da se zavaravate, rasisti nisu samo grupica, ima ih više. To je frustriran jadan svet koji tumači istoriju kako im odgovara. Ali, Baloteli mora da izdrži".

O zagrevanju pred utakmicu

"To je najgora stvar na svetu, mrzim je svakim mišićem svog tela. To je kao masturbacija kondicionog trenera pred celim stadionom. Volim fudbal, ali mrzim da se zagrevam u javnosti  pred meč.

Život posle fudbala

"Nikada neću biti menadžer, ne treba mi to, preveliki stres. Hoću život van toga, privatnost, običan život daleko od javnosti"

Pirlo je otkrio i da je razgovarao sa Barselonom 2010. da ga je Gvardiola hteo u timu, ali da je na kraju Milan odbio ponudu.

"Pretpostavljao sam da će se to desiti, išao bih na sve četiri da odem tamo. Ibrahimović je bio na korak od Milana, igrali smo na Gamper kupu, Pep mi je rekao da ih je Milan odbio, ali da će ponovo pokušati. No, nisu me pustili".

Nisam znao da je Pirlo ovakva budala :) 

Evo moram ovde da okacim video jedne zveri koje mi zao sto nikad verovatno nece zaigrati kod nas:

https://www.youtube.com/watch?v=ttbcPNBEgvE

• 2 sedmice kasnije...

Ko im jebe mater

• 2 sedmice kasnije...
  • 2 mjeseca kasnije...

Alegri zvanično novi trener Juventusa. o.O

Pretpostavljam da je ovo za navijače Juventusa udarac barem jednakog inteziteta kao za nas onaj kad je došao Debilitez.

• 2 sedmice kasnije...

Inter podržao Baracka Obamu i američku politiku u svijetu

Milanski klub Internazionale službeno je stao uz Barcaka Obamu i bezuvjetno prihvatio sve aspekte američke unutarnje i vanjske politike.

Icardi: ''Obama je moćan čovjek, volio bih da je i moj predsjednik''.

Mazzarri: ''Amerika je najmoćnija zemlja svijeta. Njihov BDP je nemjerljiv s drugima. Američki način življenja je više puta opjevan na tv-u''.

Vidić: ''Jebem ja njima mater što su nas 99-te bombardirali, ali i sam moram priznati kakva je Amerika sila. Vučić nikad neće biti utjecajan kao Obama.''

zlVRGqU.jpg

Inter ove godine vuče odlične poteze, Vidić pravi igrač za Seriu A ako dovedu nekog u napadu biće konkurenti za vrh.

Što se Milana tiče, jedino da El Sharaawy i Balotelli podivljaju pa da urade nešto ako uopšte ostanu njih dvojica, Pipo na klupi mi ne uliva poverenje!

Juve očekujem da se raspadne zbog Alegrija iako ima daleko najjači sastav u Italiji.

Roma može mnogo ove godine, izgleda da neće prodati Benatiju i Pjanića, došao Astori koji je po mom mišljenju najbolji štoper u Italiji, došao naš miljenik A. Cole koji će tamo da izdominira, došao Iturbe koji je igrao odlično prošle sezone ako nastavi da napreduje ovako postaće vrhunski igrač. Tu su naravno Princ Rima i futuro capitano (koji izgleda neće nikad naslediti traku od Totija pošto ovaj ne planira da završi karijeru skoro..). Strotman treba da se oporavi, tu su Gervinho, Destro, Maicon. Trener odličan takođe. odlično se snašao. Po mom mišljenju Roma pretenduje na skudeto!

Napoli sa Rafom Benitezom, bez obzira na sve odlične igrače, ne verujem da može mnogo!

Fiorenitna, inače klub za koji navijam u Italiji, mnogo zavisi od Cuardada, kad bi mene pitali ja bih ga prodao za recimo 35 - 40 miliona i za te pare doveo 2 odlična igrača i upotpunio sastav. Montela je do sad vukao odlične poteze otkad je seo na klupu. Nadam se da će Đuzepe Rosi napokon uspeti da se izbori sa povredama, Mario Gomez takođe, Borha Valero, Aquilani, Joaquin, Mati Fernandez, Savić, Gonzalo Rodrigez, Pasqual svi su ostali znači kostur tima je sačuvan. Vratio se Marcos Alonso sa pozajmice doveli su argentinca Basantu imaju par mladih talenata najveći je svakako Rebić. Treba se otarasiti Vargasa, Iličića, Compera i još par nepotrebnih igrača. Sve u svemu respektabilan sastav ja sam svim srcem uz njih!

• 4 sedmice kasnije...

Hahahahahahahaha...ovo morate pogledati. Koji provokator :D

http://instagram.com/p/r9o0zIFa9z/

Pravi Interista <3 Samo malo ismijava Đubrentus.

Da hoće ovako neki Plavac, npr. Hazard obući dres Arsenala i onda ga svući, a ispod dres Chelseaja i zaliti se iz trofeja Lige prvaka. Kako bi ih to bolilo uuuu...

Uvijek mi je bio drag ovaj Di Natale . On i Totti rijetka gospoda u Italiji .

Totti nije gospodin, jer je znao i pljunuti protivnika u lice, svađati se s publikom. Imao je on teških ciganskih ispada. Tko prati talijansku ligu to zna. Totti jeste vjeran igrač svojoj Romi, to stoji, ali gospodin nikako. Gospodina uz Di Natalea jedino možeš nazvati Zanettija koji u životu nije imao ni i od ispada, a kamo li skandal.

Totti nije gospodin, jer je znao i pljunuti protivnika u lice, svađati se s publikom. Imao je on teških ciganskih ispada. Tko prati talijansku ligu to zna. Totti jeste vjeran igrač svojoj Romi, to stoji, ali gospodin nikako. Gospodina uz Di Natalea jedino možeš nazvati Zanettija koji u životu nije imao ni i od ispada, a kamo li skandal.

Cae ne seri !

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.