Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Serie A (ITA)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 1,2 hilj.
  • Pregledi 76,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Sad ih treba jebati.  Daj Vlahovica na cetvorogodisnju pozajmicu, bez obaveznog otkupa i da ga posle placamo na 6 godisnjih rata.   

• King Chelsea
    King Chelsea

De Gea sinoc skida dva penala igracima Milana, prvo Theu Hernandezu pa Abrahamu, da bi Fonseca posle utakmice izjavio da je Pulisic zapravo taj koji je trebao izvoditi penale, haha e to je kad odeš u

• Na kraju ce Napulj slaviti Pedra koliko i Kontea.

Objavljene slike

I Bibotelli konacno omasi penal....al' sa njim nikad dosadno,prvo penal omasi,onda na samom kraju meca dade nekako gol,i poslije utakmice dobi crveni ! :D Legendo,nema sta :))

Seria A je zanimljiva onim koji su zaljubljeni u teške taktičke duele, puno nadmudrivanja, gdje je glavno osigurati se pozadi a prema naprijed više oslanjati se na greške protivnika nego vlastite akcije i napade. Zbog toga je FSW uspio u prvih nekoliko kola da napravi dobre stvari s Napolitancima. Njemu to leži najbolje.

Mada mi je svakako puno zanimljivija od Primere, gdje igrači znaju prosuti neke joga bonito poteze ali se zato svako malo dešava po neko naguravanje, simuliranje i slično. Gade mi se zbog toga.

Benitez i Napoli su u prednosti i zbog formacije koju igraju. Vecina timova u Seriji A igra bez bekova, pa i bez krila, i lakse ih je razvuci i nadigrati na sirokom prostoru. Uglavnom, taj stil se video i protiv Dortmunda, gde je Napoli najvise napadao po krilima.

Seria A je zanimljiva onim koji su zaljubljeni u teške taktičke duele, puno nadmudrivanja, gdje je glavno osigurati se pozadi a prema naprijed više oslanjati se na greške protivnika nego vlastite akcije i napade. Zbog toga je FSW uspio u prvih nekoliko kola da napravi dobre stvari s Napolitancima. Njemu to leži najbolje.

Mada mi je svakako puno zanimljivija od Primere, gdje igrači znaju prosuti neke joga bonito poteze ali se zato svako malo dešava po neko naguravanje, simuliranje i slično. Gade mi se zbog toga.

Da ti iskreno kažem tako je bilo prije. Zapravo tako je oduvijek bilo. Ali se to promjenilo od kada je onaj šminker na čelu reprezentacije Italije. I Italija (repka) i nogomet u Italiji (Serie A) su postali mnogo atraktivniji. Meni čak atraktivniji i od Premiershipa u ovih nekoliko kola . Kako - zašto - ne znam. Ali tako je.

Mora se priznati da Napoli veoma dobro igra.  Benitez je to dobro složio, doduše i doveo je dosta igrača po ssvom ukusu.  

Higuain u fantastičnoj formi, nema tekme da ne zabije.  

Stvarno čudo. Tu Sassuolu bi ekipa mojeg kvarta rastavila.

Izgleda da bi ta tvoja ekipa i Napoli pobijedila :D 

Forza Inter!!!

Dosta je Napoli uzeo bodova sad su malo igrali da uzmu i koju paru na kladioni :) 

321596_heroa.jpg

I tako, u Serie A ništa novo. Chievu poništen čist gol protiv Juventusa. =D>

To je taj moćni Juventus. Fuj. Samo čekam da ih netko nabije u Ligi prvaka, ništa mi neće biti slađe od toga.

• 2 sedmice kasnije...

7/7

Dato golova: 20

Primljeno golova: 1

Najbolji start kluba u istoriji.

rudi-garcia.jpg

Ono kad ti bas sve polazi od ruke.

Sramna liga,mozda se meni to cini malo cudno posto odavno posteno nisam sjeo da pogledam neki talijanski derbi i navika na samo engleski fudbal utice na rasudjivanje,ali kako god okrenem sramota od lige,sto mi je uistinu zao,posto se znao igrati tamo pravi fudbal.

Sramna liga,mozda se meni to cini malo cudno posto odavno posteno nisam sjeo da pogledam neki talijanski derbi i navika na samo engleski fudbal utice na rasudjivanje,ali kako god okrenem sramota od lige,sto mi je uistinu zao,posto se znao igrati tamo pravi fudbal.

i meni se cini 

ja jedino glean premier i onda kad poglean nesto drugo odma mi se gadi

i govorin dae ocajno

Ja moram priznat da nerijetko znam uživat u utakmicama Serie a, ali ne svaki klub i svaka utakmica, naravno najviše pratim Premier ligu, dok Francusku ne mogu smislit, tamo samo Monaco pogledam, a u Španjolskoj samo Sevillu, a Njemačka je izuzetno atraktivna i gledljiva liga, jako često bude hrpa pogodaka i to prekrasnih, njih obožavam gledat

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.