22. septembar 2013.13 god. comment_145129 Serie A je čudo! Pazza Inter Amala! 0:7 protiv Rassoula. Prijavi
22. septembar 2013.13 god. comment_145132 Napoli ce veceras lako do pobjede. Pa naravno kada im je dobar stručnjak na klupi. Prijavi
22. septembar 2013.13 god. comment_145134 Serie A je čudo! Pazza Inter Amala! 0:7 protiv Rassoula. Stvarno čudo. Tu Sassuolu bi ekipa mojeg kvarta rastavila. Prijavi
22. septembar 2013.13 god. comment_145206 kako su se kvalificirali za seriu a pored empolia,regine......... Prijavi
22. septembar 2013.13 god. comment_145229 I Bibotelli konacno omasi penal....al' sa njim nikad dosadno,prvo penal omasi,onda na samom kraju meca dade nekako gol,i poslije utakmice dobi crveni ! :D Legendo,nema sta :)) Prijavi
22. septembar 2013.13 god. comment_145232 Seria A je zanimljiva onim koji su zaljubljeni u teške taktičke duele, puno nadmudrivanja, gdje je glavno osigurati se pozadi a prema naprijed više oslanjati se na greške protivnika nego vlastite akcije i napade. Zbog toga je FSW uspio u prvih nekoliko kola da napravi dobre stvari s Napolitancima. Njemu to leži najbolje. Mada mi je svakako puno zanimljivija od Primere, gdje igrači znaju prosuti neke joga bonito poteze ali se zato svako malo dešava po neko naguravanje, simuliranje i slično. Gade mi se zbog toga. Prijavi
22. septembar 2013.13 god. comment_145240 Benitez i Napoli su u prednosti i zbog formacije koju igraju. Vecina timova u Seriji A igra bez bekova, pa i bez krila, i lakse ih je razvuci i nadigrati na sirokom prostoru. Uglavnom, taj stil se video i protiv Dortmunda, gde je Napoli najvise napadao po krilima. Prijavi
22. septembar 2013.13 god. comment_145245 Seria A je zanimljiva onim koji su zaljubljeni u teške taktičke duele, puno nadmudrivanja, gdje je glavno osigurati se pozadi a prema naprijed više oslanjati se na greške protivnika nego vlastite akcije i napade. Zbog toga je FSW uspio u prvih nekoliko kola da napravi dobre stvari s Napolitancima. Njemu to leži najbolje. Mada mi je svakako puno zanimljivija od Primere, gdje igrači znaju prosuti neke joga bonito poteze ali se zato svako malo dešava po neko naguravanje, simuliranje i slično. Gade mi se zbog toga. Da ti iskreno kažem tako je bilo prije. Zapravo tako je oduvijek bilo. Ali se to promjenilo od kada je onaj šminker na čelu reprezentacije Italije. I Italija (repka) i nogomet u Italiji (Serie A) su postali mnogo atraktivniji. Meni čak atraktivniji i od Premiershipa u ovih nekoliko kola . Kako - zašto - ne znam. Ali tako je. Prijavi
22. septembar 2013.13 god. comment_145248 Mora se priznati da Napoli veoma dobro igra. Benitez je to dobro složio, doduše i doveo je dosta igrača po ssvom ukusu. Higuain u fantastičnoj formi, nema tekme da ne zabije. Prijavi
25. septembar 2013.13 god. comment_145645 Stvarno čudo. Tu Sassuolu bi ekipa mojeg kvarta rastavila. Izgleda da bi ta tvoja ekipa i Napoli pobijedila :D Forza Inter!!! Prijavi
26. septembar 2013.13 god. comment_145700 Dosta je Napoli uzeo bodova sad su malo igrali da uzmu i koju paru na kladioni :) Prijavi
26. septembar 2013.13 god. comment_145707 I tako, u Serie A ništa novo. Chievu poništen čist gol protiv Juventusa. =D> To je taj moćni Juventus. Fuj. Samo čekam da ih netko nabije u Ligi prvaka, ništa mi neće biti slađe od toga. Prijavi
26. septembar 2013.13 god. comment_145721 Juventus mi je naj mrži klub na svijetu. Čak i od Barcelone. Šugari!!! Prijavi
26. septembar 2013.13 god. comment_145728 Juve i Milan imaju najjači sudački lobi u Italiji. Ništa novo. Ali realno, Juve je najjači klub. Prijavi
26. septembar 2013.13 god. comment_145733 Španija : Barca i Real Italija : Juve i Milan Njima su suci uvijek 12-i igrač. Prijavi
6. oktobar 2013.12 god. comment_146912 7/7 Dato golova: 20 Primljeno golova: 1 Najbolji start kluba u istoriji. Ono kad ti bas sve polazi od ruke. Prijavi
6. oktobar 2013.12 god. comment_146922 Upravo tako. A imaju anonimusa na klupi (Rudi Garcia) ništa posebno trener. Prijavi
6. oktobar 2013.12 god. comment_146939 Mislim da je samo tebi anonimus Rudi Garcia. Treniro LOSC i to je to. Popularaniji onaj bivši trener Werdera od njega 100 puta. Prijavi
6. oktobar 2013.12 god. comment_146967 Sramna liga,mozda se meni to cini malo cudno posto odavno posteno nisam sjeo da pogledam neki talijanski derbi i navika na samo engleski fudbal utice na rasudjivanje,ali kako god okrenem sramota od lige,sto mi je uistinu zao,posto se znao igrati tamo pravi fudbal. Prijavi
6. oktobar 2013.12 god. comment_146985 Sramna liga,mozda se meni to cini malo cudno posto odavno posteno nisam sjeo da pogledam neki talijanski derbi i navika na samo engleski fudbal utice na rasudjivanje,ali kako god okrenem sramota od lige,sto mi je uistinu zao,posto se znao igrati tamo pravi fudbal. i meni se cini ja jedino glean premier i onda kad poglean nesto drugo odma mi se gadi i govorin dae ocajno Prijavi
7. oktobar 2013.12 god. comment_147011 Ja moram priznat da nerijetko znam uživat u utakmicama Serie a, ali ne svaki klub i svaka utakmica, naravno najviše pratim Premier ligu, dok Francusku ne mogu smislit, tamo samo Monaco pogledam, a u Španjolskoj samo Sevillu, a Njemačka je izuzetno atraktivna i gledljiva liga, jako često bude hrpa pogodaka i to prekrasnih, njih obožavam gledat Prijavi
7. oktobar 2013.12 god. comment_147012 http://www.dailymotion.com/video/x15myau_uc-sampdoria-2-2-torino-fc-serie-a-2013-14-7-giornata_sport?start=59 Inace ponisten gol zbog toga sto je kraj poluvremena FUCK LOGIC ! Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.