Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Serie A (ITA)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 1,2 hilj.
  • Pregledi 76,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Sad ih treba jebati.  Daj Vlahovica na cetvorogodisnju pozajmicu, bez obaveznog otkupa i da ga posle placamo na 6 godisnjih rata.   

• King Chelsea
    King Chelsea

De Gea sinoc skida dva penala igracima Milana, prvo Theu Hernandezu pa Abrahamu, da bi Fonseca posle utakmice izjavio da je Pulisic zapravo taj koji je trebao izvoditi penale, haha e to je kad odeš u

• Na kraju ce Napulj slaviti Pedra koliko i Kontea.

Objavljene slike

Roma igra sjajno svake godine, realno uvijek su igrali najljepši fudbal u Italiji kako ja znam za sebe to je tako i znam da je Fiorentina uvijek lijepo igrala a Roma i Fiorentina mi je bio omiljeni manji derbi Rome i ujedno od Fiorentine sam strepio puno, nešto slično kao Chelsea Everton...

• 2 sedmice kasnije...

Šta kažete na Romu? Oni su se zaista preporodili u zadnje dvije godine. Nadam se da će osvojiti scudetto kad već Inter ne može. Dobar im je onaj trener, mada sam ja prije sumnjao u njega.

10514679_716604855089888_682213320152870

Roma i Inter pod istragom zbog FFB, imaju 2 mjeseca da dokažu da su čisti. Pod istragom su još i FK Krasnodar, Sporting CP, Liverpoop, Monaco i Bešiktaš

https://www.youtube.com/watch?v=0wpNdWhTDtk

2 odlicna gola Rome danas. Voleo bi da oni uzmu titulu.

i ja bi volio isto, mislim da ste skontali da sam obožavalac Rome i Frančeska Tottia, njemu je ovo možda poslednja sezona u Rominom dresu i zaista bi odlično bilo kada bi se to sve završilo titulom ipak  pored Rome najveći favorit je usrani đubrentus njih je i danas posralo kao i obično, kad su vodili 0:1 Atalanta promaši penal i gotovo u istoj minuti govna postižu pogodak i rješavaju pitanje pobjednika

I onda mi neka debilčina napiše kako Totti nije dobar igrač jer da je dobar osvojio bi LŠ sa Romom kao što su to uradili dobri igrači tipa Xavi, Iniesta, Maldini a hljeb te jebo debil ne može skontati kakve su ekipe imali ti ljudi. Inače Totti je po nastupima na 5. Mjestu a po postignutim golovima na 2. Kada je u pitanju kompletna istorija Serie A
http://www.mozzartsport.com/vesti/legendi-u-cast-toti-ostaje-u-romi-do-41-godine-i-na-novom-stadionu-obara-veliki-rekord/85944

Razlika između njih i nas, ovo je ono što čini fudbal lijepim jer šta njih košta ostaviti ovu legendu u klubu još nednu sezonu za neke manje pare i držati ga na klupi i uvesti u igru da izvede penal i uđe u istoriju po ko zna koji put. Ni nas ne bi koštalo da smo isto uradili sa Lampsom...

Ovaj Juventus treba ugasiti kao klub. Mislim ovoliko namještanja je smiješno. Kurvini sinovi sinoć daju tri gola dva iz penala. Oba penala izvan šesnaesterca, mada je kod jednok penala nokat njihovog igrača bio na liniji pa je to penal pobogu. Joj koliko mi se gade oni barsa i mančester pa kada bi se ta tri tima ugasila slavio bio tri mjeseca, fuj.

10501739_10152479899664200_8868327890149

Ovo nije pasivni ofsajd, Vidal ne smeta golmanu a i šut je bio neodbranjiv tako da on ne bi mogao ništa. Dakle ako je šut bio neodbranjiv ofsajd se ne svira. Fuck the logic.

10614397_10152479840399200_4691300493621

1922349_10152479840419200_18831499902065

penali...

I za kraj komentar Rominog trenera na suđenje

https://mtc.cdn.vine.co/r/videos/0AE54CA53E1130585989723869185_25286aad6c5.5.1.8447246197892421329.mp4?versionId=2w_J2YbYvhyWPlFyEWi5uSoW4WZ05BH4

http://www.mozzartsport.com/vesti/toti-juventus-treba-da-ima-svoju-ligu-gde-bi-pobedjivao-milom-ili-silom/86194

Kažu đubrentini da ovo nije penal, šta vi mislite da li jeste ili nije

https://mtc.cdn.vine.co/r/videos/9AFB404E311130585262729162752_27353032f98.5.1.11732705892123206586.mp4?versionId=o_iyy3_b96efLZvJa_4x7Bjy7B.fNcli

Najjače je kad žabe optužuju jedni druge a ni Bog ne zna koliko su mečeva namjestili svi redom. Zaboravio da su zadnju titulu namjestili. Samo kokice iskokaš i kidaš se od smijeha. 

Najljigavija fudbalska nacija uz Španiju. Bez konkurencije. Prva zemlja koja je i zvanično uništila fudbal fašizmom 1920-ih i političkim režimima i to do danas traje u tolikoj mjeri da se čak i ne trude da to prikiriju u nekoj mjeri. Fudbalski toz.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.