Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Serie A (ITA)

Istaknuti odgovori

Sta je ovo :D 

http://www.youtube.com/watch?v=jLX9GE0DER4

• Odgovori 1,2 hilj.
  • Pregledi 76,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Sad ih treba jebati.  Daj Vlahovica na cetvorogodisnju pozajmicu, bez obaveznog otkupa i da ga posle placamo na 6 godisnjih rata.   

• King Chelsea
    King Chelsea

De Gea sinoc skida dva penala igracima Milana, prvo Theu Hernandezu pa Abrahamu, da bi Fonseca posle utakmice izjavio da je Pulisic zapravo taj koji je trebao izvoditi penale, haha e to je kad odeš u

• Na kraju ce Napulj slaviti Pedra koliko i Kontea.

Objavljene slike

• 1 mjesec kasnije...
  • 3 sedmice kasnije...
  • 3 sedmice kasnije...

A nisi baš upravu, Juve je pun, uvijek, ali Lazio, Roma, Inter i Milan su puni samo kad je jaka utakmica u pitanju, recimo gledao sam Milan 2 puta protiv Sassuola i stadion ispunjen nekih 60-70%, o Napoliju da ne pričam, oni imaju ogroman stadion, cca. 70 000 ljudi stane, a nikad, ali nikad ga ne napune. Često gledam talijansku ligu jer ne bude ništa pametnije na Areni i SK u to vrijeme

Pa ne znam protiv jebenog sassuola ili cagliarija i tako tih ekipica, znam kada igra neki od tih protiv palerma ili neke malo historijske ekipe, bude pun.

Hahaha sta bude pun, pola stadiona ako se popuni i svi se nogama u supak udaraju. NIje ni Juventusu svaku tekmu pun. Samo za derbije mada i tu ima propusta. Kakvi zabari i kult odlaska na stadion, raspadaju se po svim savovima. Jedva ce puniti i ove smanjene stadione od 45 hiljada, vidjeces.

ma italija je generalno u kurcu i ko zna kad će tamo biti bolje,nije baš kao u Srbiji ali nije kao ranije

mislim naravno na stanje u državi generalno,teško do posla,plate "smešne" za razliku od drugih zapadnih država,nit se nešto gradi tamo..dosta naših sad prelazi u Austriju,Švajcarsku zbog posla ..

a pati i sport zbog toga

Znaci Interu pod hitno zabranit takmicenja,kakva je to raspad ekipa jebote, ne vjerujem. Dobra ova Sampdorija, petardu od Torina primila :D

Znaci Interu pod hitno zabranit takmicenja,kakva je to raspad ekipa jebote, ne vjerujem. Dobra ova Sampdorija, petardu od Torina primila :D

Pa Sampa je odlicna, kakve igrace imaju i koliko Miha izvlaci iz njih to je nerealno. Po kvalitetu igraca nisu ni za prvih 15 ekipa kamoli za prvih pet, a vidi ih.

• 3 sedmice kasnije...

Arrigo Sacchi izjavio da mu smeta sto Italija ima puno crnaca u nizim reprezentativnim uzrastima ali da nije rasista nego mu samo smeta sto je neki dan isao da gleda mladu repku Italje i kaze "vidio sam 4 crnca na terenu". Dok mu recimo nije smetalo kad je Brazilac Motta igrao za njih. Da ne pricam o gomili Argentinaca kroz istoriju. Kao sto mu ne smeta ni onaj mali Hachim Mastour iz Milana jedan od 5 najtalentovanijih nadolazecih igraca.

A smatrao sam ga gospodinom...

Vjerujem da nije tako mislio. Po meni, htio je reći da je talijanski nogomet u propadanju jer je previše stranaca, tamnoputih igrača za koje se smatra da su bolji od njihovih domaćih. To je neko moje mišljenje, ne vjerujem da je htio ikoga uvrijediti.

Vjeruj, samo se mnogo zajebo sa ovom izjavom pa je juce ponovo davao intervju kako je bio malo bezobziran i kako je radio 42 godine u fudbalu i radio sa crncima i da nije rasista ali sve je to trebao drugacije izjaviti i reci "smetaju mi stranci" a ne crnci jer je to tako ljigavo. 

Uostalom, imas 68 godina i jos 10-15 godina zivota vjerovatno, slavu, reputaciju i cisto ime, idi po banjama, kiseli se, odmaraj pod stare dane, pusti mladjima i strucnijima da se bave osjetljivim stvarima. 

Pao u ocima.

Prelomna vijest u Italiji: Berlusconi popustio, prodaje Milan ultrabogatim vlasnicima iz Azije koji su spremni ulagati

Bilo je i vrijeme.

A prije neki dan sam citao da je odbio ponudu od milijardu eura, ne znam tacno cija je ponuda bila.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.